диван qwerty под формата на клавиатура

Диванът QWERTY – елегантна дизайнерска мебел във формата на клавиатура

Представяме ви дивана Qwerty – уникална, гъвкава мебел, проектирана от ZO_loft Design с дизайнерски екип vis-a-vis A.Cingoli, V. Castelli и U.La Sorda. Голямата клавиатура изглежда като истинската, като всеки дистанционно управляван ключ се задвижва от малък електрически мотор.

По този начин можете да регулирате седалката, облегалката и възглавниците по ваше желание. Ергономичният дизайнерски диван е безспорен привличащ погледа във всеки интериор. Диванът Qwerty се удвоява като диван, легло и шезлонг, в зависимост от това, което ви харесва.

Страстните компютърни фенове ще харесат тази шикозна, необичайна мебел. За истинските ценители на мебелния дизайн и тези, които обичат минимализма, диванът Qwerty може да бъде истински скъпоценен камък. Но и като цяло това творческо творчество е много впечатляващо и оригинално за всички. Убедете се и погледнете дизайнерския диван от всички страни!

Седнали ли сте вече на клавиатура??

диван qwerty в черно и кожа

Елегантен диван със специален характер

диван qwerty в индустриален стил

Гърбът изглежда също толкова шик, нали?

диван qwerty с огледална рамка

Шезлонг и диван в едно

диван qwerty с регулируема облегалка

Всеки отделен ключ е мобилен и регулируем

диван qwerty отзад

Тази мебел омайва със своята простота и елегантност, както и с гъвкавостта си. Надяваме се, че сте били впечатлени. Ще се побере ли диванът qwery навсякъде във вашия дом??