дизайнерска колекция мебели лампа за маса за лампа цифри оригинални

Дизайнерска колекция мебели – геометрията и цветът се съчетават хармонично

Милано 2012: 14 млади дизайнери са се събрали около идеално жилищно пространство за изложба, наречена Предната стая за създаване: геометрия и цвят в включена в списъка миланска къща тази седмица.

Геометрия и цветове в хармония

дизайнерска колекция мебели идея геометрични цветове

Шоуто включва масичка за кафе и стенна лампа от колекцията Cirkel на Daphna Laurens, вазите Phil Cuttance the Faceture и мебелите на Mieke Meijer, вдъхновени от индустриалните структури.

Атрактивни вази за цветя – ъглови повърхности

дизайнерска колекция мебели геометрични цветове идея ъглови

Хени ван Нистелрой представя параван, направен чрез отделяне на тъканта. Дейвид Дерксен и Лекс Пот предлагат огледала, които окисляват селективно, а има и часовник от студио като това, който може да се чете само напред.

дизайнерска колекция мебели геометрични цветове дизайн

Седенето включва табуретки от Earnest Studio, изработени от експандираща пяна около краката и седалката, и люлеещ се стол от Agata Karolina и Dana Cannam, който заема централно място върху килими с градуирани цветове от Franziska Wernicke.

Седенето включва табуретки Earnest Studio, направени чрез експандиране на пяна около краката и седалката

дизайнерска колекция мебели геометрични цветове табуретка дърво

Осветлението е под формата на ОС & Лампите на OOS са повлияни от подравняването на небесните тела и композицията на Miya Kondo със светлини, насочени към стените. Люлеещи се седалки, направени от усуканото и завързано въже на Том Прайс, висят в двора.

Мебели от обикновена дървесина Структури

дизайнерска колекция мебели геометрични цветове фактическо дърво

Ето още някои подробности от Матилда Кшиковски и Марко Габриеле Лорусо: Предната стая е най -разнообразна. Това е стаята, в която се смесваме и разговаряме, четем в самота, стоим до късно и заспиваме рано.

Стенна лампа със стил

дизайнерска колекция мебели геометрични цветове лампа

Предната стая трябва да побере много версии на нас самите, но това е място, където представяме уникална идентичност чрез езика на продуктите, които избираме. Това е пространство, където се събират семействата ни и за което събираме семейства от предмети.

колекция дизайнерски мебели геометрични цветове форма кръг

Геометрия и цвят е представяне на нови обекти за предната стая

дизайнерска колекция мебели геометрични цветове табуретка изложбаПредна стая: Всеки обект е свежа версия на своя предшественик и всички са обединени от ритуалния характер на геометрията и много модерни цветови палитри. Ако има отклонение от аморфните форми, които окупират света на дизайна през последните години, тази новоуспешна група почиства с елемент на игривост.

Дизайнерска изложба на мебели

колекция дизайнерски мебели геометрични цветове местообитание

Предната стая е самостоятелно иницииран проект, представен ви от Matylda Krzykowski и Marco Gabriele Lorusso. Водещ на шоуто е Ca ‘Laghetto.

Серията Faceture се състои от ръчно изработени фасетирани съдове, светлинни сенки и маса

дизайнерска колекция мебели геометрични цветове табуретка ваза за цветя

Фил Кътънс

ФАКТУРА 2012 Всеки обект се изработва индивидуално чрез изливане на смола на водна основа в обикновена форма. След това формата се изработва ръчно, за да се създаде формата на всеки обект преди всяко леене, така че всяко парче да е напълно уникално.

С течение на времето на огледалата ще започнат да се появяват тъмни петна

колекция дизайнерски мебели геометрични цветове триъгълници огледало

Дейвид Дерксен и Лекс Пот

Transcience, 2011 – Сребърният слой бавно се окислява под въздействието на кислород и вода, което разкрива нещо от неговата история. Този процес може да се разглежда като влошаване, но този проект показва красотата на материалния преход на среброто. Обикновено окисляването в огледало е произволно и се развива бавно с течение на времето. Тези огледала показват различните състояния на този процес. В този случай сярата се използва за създаване на ускорено окисление. В зависимост от времето, в което среброто реагира със сяра, могат да се постигнат различни нюанси на цвета, от злато до кафяво и лилаво или синьо. Състоянията на окисляване са показани в модел, съставен от елементарни геометрични форми.

Swell е серия от столове и пейки, които играят с традиционния процес на изработка на мека мебел

дизайнерска мебелна колекция геометрични цветове столче за сядане

Earnest Studio

SWELL 2011 -Проектът работи чрез комбиниране на производството в една стъпка. Вместо да излеете масивни блокове от пяна, изрежете ги по размер, залепете тези отделни парчета към дървена рамка и ръчно шийте върху парче плат. Swell използва тъканта и рамката като оригиналната форма за пяната. Това води до по-малко стъпки в производството, по-малко материали и по-малко времеемък ръчен труд. Тъй като пяната запълва тъканта, не се губи материал при изключване. Тъй като пяната действа като свързващо вещество между тъканта и рамката, не се изисква допълнително лепило или шевове. В края на краищата, тъй като пяната се разширява по малко различен начин всеки път, всяко парче е уникално ………..

Колибри е модерен модел на класически люлеещ се стол

дизайнерска колекция мебели геометрични цветове люлеещ се стол

Агата Каролина и Дана Канам

HUMMINGBIRD, 2012 – Името отразява спокойното състояние на суспензия между вдлъбнатина и дълбока релаксация. Когато седи, потребителят може да бъде изправен и буден. С лек наклон и промяна в теглото, столът създава цялостно усещане, което създава усещане за спокойствие. Обектите, които ни заобикалят, трябва да се адаптират към по -богата комбинация от приложения, стилове на живот, житейски и работни ситуации. Колибрито акцентира върху този динамичен начин на живот, без да жертва стойността на историята и простотата.

 Парчетата от колекцията „Cirkel“ имат обща основа – кръг

дизайнерски мебели колекция маса за лампа за маса лампи оригинални

Дафна Лорънс

CIRKEL COLLECTION 2011 Изчертаване, изрязване и завъртане на повърхността, добавяне или премахване на линии, приложението и цветът влизат в игра в дизайна на новата масичка за кафе 01 и стенната лампа 01 и 02.

Вдъхновен от фотографиите на Хинд Бехер на Бернд, Миеке Мейер възстановява фигурите и ги поставя в нов контекст

дизайнерски мебели колекция геометрични цветове комплект маса

Миеке Мейер

ЕЛЕКТРОННА СТАНЦИЯ 1, КУЛА 01, 2011: Чрез намаляване на обхвата и игра с обем, тя създаде серия от автономни вътрешни обекти с архитектурна атмосфера. Третото парче от поредицата „PowerPlant 01“ не се основава на снимка на чаша, а на сграда в Айндховен, която е наследство на компанията Philips. Mieke Meijer го превръща в ниска маса с две конични лампи.

Непрекъснат източник на светлина е вдъхновен от слънцето, луната и планетите

колекция дизайнерски мебели геометрични цветове кръгове искрят

операционна система & ООС

SYZGY LUMINAIRES 2011-Syzygy [siz-i-jee] е астрономически термин от НАСА и означава: права линия, конфигурация от три небесни тела създава затъмнения, транзити и затъмнения, но доведени до човешки мащаб. Предните два твърди диска могат да се въртят физически на ръка, за да се създаде желаният светлинен ефект.

Composition Light описва връзката между индивида и обекта и индивида и пространството

дизайнерска колекция мебели геометрични цветове лампи

Мия Кондо

КОМПОЗИЦИОННИ СВЕТЛИНИ, 2011 – Композиционната светлина описва връзката между индивида и обекта и индивида и пространството, чрез използването на светлина, създаването на различни перспективи, рамки и форми на светлина. Резултатът е светлина, която е позиционирана по различни начини и използва светлината като начин за комуникация на пространственото измерение.

Произведения на изкуството с ограничено издание Lex 40, които улавят красотата и неравномерността на металите

дизайнерска колекция мебели геометрични цветове табуретка цинкова чаша

Лекс Пот

ИСТИНСКИ ЦВЕТОВЕ: Истинските цветове започнаха като изследователски проект в цвят, мотивиран от желанието да се създаде рамка, в която природата да може да изрази себе си. Започвайки с 6 правоъгълни метални плочи, изработени от обработен месинг, алуминий, стомана и мед, той използва различни химични процеси, за да предизвика окисляването на материала. Той обяснява тези химични реакции с научни формули, добре начертани с типография върху лицевата страна на плочите.

Myltada е разделител на стаи с двоен панел, който е най -новият в колекцията „Заслон”

дизайнерска колекция мебели екран с геометрични цветове

Хени ван Нистелрой

MYLTADA, 2012 – Подслонът е колекция от стайни разделители, направени от специално подбрани материали, които са внимателно отвинтени в нови геометрични шарки. В отговор на структурите за машинно тъкане на Хени, тъканта се развинтва ръчно, за да се създадат нови геометрични шарки в тъканта. Проектът е вдъхновен от скорошни пътувания до Китай. Красивите архитектурни особености се появяват в много императорски дворци Минг / Цин, а градините влияят върху използването на цвят и форма.

Този бюфет е изработен от прахово боядисана стомана и е боядисан в светъл цвят, за да направи умно впечатление

дизайнерска колекция мебели геометрични цветове до масата

Фабиан фон Спрекелсен

Колекцията New York City Bulk and Wave – Нужни са много усилия, за да променим старите си модели на мислене и да постигнем желаните резултати. Какъвто и да е резултатът, той винаги е уникален и всеки го усеща по различен начин. Творбите са асиметрични и не могат да се видят като нашия вътрешен ум. Освен това имам „заварени валове“, които функционират като копие на нашата преходност. Обработеният метал е бил изложен на природата, тъй като сме избрали начините да отразяваме околната среда. И двата обекта бяха ръчно изработени в ателието ми в Маастрихт и само от най -добрите материали.

Часовник, който времето изисква, се търси, а не постоянно напомняне за смъртта

дизайнерска колекция мебели геометрични цветове стенен часовник

Студио като това

ВРЕМЕ, 2012 г. – Погледнато от различен ъгъл, то прикрива часовника като дискретен стенен обект. TIME е брак на класическо аналогово отчитане на времето и съвременни нанотехнологии.

Килимите се характеризират с уникалния си дизайн и цветовата гама на богатото, луксозно покритие

дизайнерска колекция мебели геометрични цветове табуретка масичка за кафе

Франциска Вернике

ROOM MOMENT c2, 2011 ROOM MOMENT c4, 2011 – Финият и гладък цветови ефект създава впечатление за промяна в размерите на килима. Дизайнът отваря пространството, в което се намира, комуникира с архитектурната си среда и приканва потребителя да изпита изцяло ново вътрешно измерение. Килимите са изработени от 100% чиста новозеландска вълна, която придава приятно мек и обемен килим.