дизайнерски мебели, изработени от стари пътни знаци

Готини дизайнерски мебели, изработени от стари пътни знаци

Днес ви представяме уникалните дизайнерски мебели от Борис Бали. Този иновативен дизайнер работи предимно в индустриален стил и предпочита да използва употребявани предмети като строителни материали. Той дори е използвал части от стари оръжия, за да създаде своите мебели.

Но това е за страхотните му маси и столове, направени от пътни знаци. Можете също да ги поръчате, ако желаете. Творческите мебели могат да бъдат проектирани индивидуално и по този начин да имат и личен щрих.

Разбира се, това оригинално мебелно изкуство има и своята цена. Столовете струват от 800 евро, а страничните маси от 600 евро. Някои мебели също са много по -скъпи и струват почти 3500 евро. Едно е сигурно, всяко парче от това дизайнерско обзавеждане си заслужава и ще придаде на вашия дом неповторима атмосфера.

Ексклузивни и безпогрешни, тези дизайнерски мебели придават на всеки интериор специална нотка и безспорно привличат вниманието. Вижте сами!

Пътните знаци могат да изглеждат напълно различно, или?

дизайнерски мебели цветни и креативни

Къде ще сложите тези прекрасни столове?

дизайнерски мебели, изработени от стари улични знаци

Много необичайно като странична маса или табуретка

дизайнерски мебели пътни знаци като маса

След малко ще се досетите от какво е направена тази страхотна маса?

дизайнерски мебели хладна странична маса, изработена от пътни знаци

Научете още повече за индустриалния дизайнер Борис Бали и неговите невероятно готини маси и столове, направени от пътни знаци. Дизайнерските мебели винаги са многостранни и винаги ни изненадват, за вас са абсолютно същите?