прости идеи за съхранение на бельо кутии и кофи от ратан

Лесни идеи за съхранение на детските играчки

Със своя ентусиазъм и новаторски начини децата внасят радост в живота ни и понякога ни карат да се смеем. Но те също могат да причинят малка бъркотия в домовете ни, особено когато става въпрос за играчки. Колкото и да обичаме малките си, толкова повече не харесваме претрупаността на играчките в красиво проектираните ни жилищни пространства.

Какво е решението на този проблем? Комбинирайте необходимостта със стила, когато избирате мястото за съхранение на играчки, което върви с декора във вашия дом. Нека да разгледаме някои идеи за съхранение на играчки, които със сигурност ще зарадват дори най -изявения ентусиаст на дизайна.

Мобилното съхранение прави игрите по-лесни

Докато организирането и съхраняването на играчки е по -лесно, когато игралната зала е ограничена, някои семейства може да имат по -голяма гъвкавост във всяка стая. Децата ви ще играят с повечето играчки, които се съхраняват в мобилно устройство, като тези дървени кутии от Cozy. Хижа. Сладък. Античните кутии с динамит са идеални за навиване от малки ръце и достатъчно шикозни, за да можете да държите навън.

Античните кутии са перфектен баланс между винтидж и изтъркан шик

прости идеи за съхранение дървени кутии и прости рафтове

Перфектни за по -малки играчки като Lego, кутиите за обувки могат да помогнат за организирането на малки парчета, така че да сте сигурни, че ще останат заедно. Те не заемат много място и могат да бъдат набутани под леглото или подредени в ъгъл за удобство. Вместо да използвате обикновена стара кутия от гардероба си, опитайте да използвате тези с дизайн, като тази от Gold Jellybean.

Забавният дизайн прави съхранението подходящо за деца

прости идеи за съхранение боядисани кутии за обувки

Ако предпочитате по -лесен начин за пренасяне на играчката от стая в стая, уникален куфар е решението за съхранение. По-старите куфари добавят винтидж усещане, докато по-новите отговарят правилно на модерния дом. За шокиращи цветове, които децата със сигурност ще харесат, опитайте се да намерите куфар в забавна сянка като този тюркоазен и лайм зелен комплект от The Land of Nod.

Обърнете се към по -младите членове на семейството с цветно място за съхранение

прости идеи за съхранение малки куфари в неонови цветове

Декоративни контейнери, които придават специален щрих

Отдавна са минали дните, когато единственият ни избор за съхранение на играчки беше скучна, пластмасова кофа. Сега пластмасата е отблъсната в полза на различен материал. Тук не говорим за средния ви платнен контейнер. Тези контейнери добавят специален щрих към всяка стая. Те също са издръжливи и лесни за почистване.

С разнообразие от продукти, привлекателни за разбиращите и шикозни собственици, вече не е нужно да избирате от прости, твърди контейнери за съхранение. Сега има изобилие от цветове и шарки, от които да избирате. В стая, която има неутрална палитра, модел като тези контейнери с точки на точки може да добави визуален интерес.

Шарените контейнери за съхранение добавят визуален интерес към всяка стая

прости кутии с идеи за съхранение с черно-бели шарки

Голямото нещо за този платнен контейнер от Pottery Barn Kids е допълнителната функция на персонализираните етикети. Ако имате повече от едно дете или като начини за по -добро организиране на играчките, най -добре е да маркирате контейнера си с платно. Ако предпочитате класически вид, монограмите също са чудесен вариант.

Етикетите и монограмите добавят лична нотка

прости идеи за съхранение кофи от плат с монограми

Платнените кошчета са идеална организация за рафтове. Те се предлагат в различни размери, така че изберете контейнери, които са поне два до три инча по -къси от отвора на рафта. По този начин те лесно могат да бъдат избутани навътре и навън. Контейнерите, които имат цвета на рафта в дизайна си, като тези синьо -бели кутии от Pottery Barn Kids, създават безпроблемен вид.

Рафт от платнени контейнери за съхранение на играчки по поръчка

прости идеи за съхранение на бельо кутии и кофи от ратан

Единици, които имат двойно натоварване

Когато се опитвате да управлявате натрупаните играчки във вашето домакинство, важно е да имате конкретно място за всеки артикул. Ако не можете да отделите цяла стая за време за игра, устройство като това многофункционално помещение за съхранение от Brookstone е за вас. Множество кошчета ви позволяват да използвате толкова или малко рафтове за играчки, без да заемате място за други предмети, като обувки или книги. Такива организатори работят добре в коридор или през задна врата – можете да скриете играчки и обувки на открито, когато влизате в къщата.

Многофункционалното кошче за съхранение позволява гъвкаво съхранение

прости идеи за съхранение мултифункционален рафт

Не се притеснявайте, не е нужно да купувате специално устройство за съхранение само за играчките на вашето дете. Използвайте мебели, които са малко по-лесни за намиране, като скрин. Скринове са лесни за адаптиране към всеки интериорен дизайн. С удобни дръжки на вратите, те са лесни за използване дори за деца. И най -хубавото в това? Когато децата ви пораснат, можете да използвате сменяемите играчки за допълнително съхранение на дрехи.

Съхранение на скрин ще служи за нуждите на вашите деца и в бъдеще.

прости идеи за съхранение светли дървени шкафове

Ако имате вградени рафтове в къщата си, вече имате добра отправна точка за организиране на играчки. Освен красотата си, вградените рафтове спомагат за максимизиране на срока на годност, като могат да поставят играчките до тавана. Разделете играчките в пластмасови или платнени контейнери и ги поставете на долните рафтове за удобен достъп за деца. Ако искате да използвате рафтовете за повече от една цел, използвайте по -високите рафтове за книги, деликатен декор или нещо друго, до което лесно можете да стигнете.

Вградени стелажи за максимално съхранение от пода до тавана

прости идеи за съхранение вградени рафтове с ярки цветове

Идеи за съхранение на места

В многофункционални зони, като дневни, съхраняването на играчки е задължително, когато не се използва. Мебели като табуретка или пейка от Land of Nod добавят места за сядане и държат играчките на пода, за да може цялото семейство да се отпусне и да се движи с лекота.

Сандъкът на седалката осигурява допълнително място за сядане във всяка стая

прости идеи за съхранение удобен сандък на седалката

Ако ви харесва идеята за допълнително място за сядане, но планирате да държите играчките в стаята на детето си, забавните елементи на дизайна като боядисване на черна дъска го правят по -привлекателен. Персонализирайте банката с името на детето си или му позволете да използва творчеството си и да го промени с драскулки или стихотворения.

Тийнейджърите изпълняват функции като рисуване на дъска, за да позволят на децата да покажат своята креативност

лесни идеи за съхранение пейка седалка с креда

Вградените единици предлагат персонализиране

Животът е непредсказуем и никога не знаете как нуждите ви за съхранение могат да се променят. Добавянето на още деца към вашето семейство или преместването в друга къща може да доведе до преконфигуриране на вашата система за съхранение на играчки. Ето защо стелажна система като тази от iToyBoxes е идеална. Неговата гъвкавост ви позволява да използвате един слот или да стекате няколко, за да създадете персонализирано място за съхранение.

Започнете с обикновен модул за съхранение

прости идеи за съхранение, всички в розово принцеса

или използвайте няколко единици за система за съхранение, която расте с вашите нужди

прости идеи за съхранение принцеса розово с вилен кутии

Тези идеи за съхранение предлагат лесни решения за управление дори на най -голямата колекция от играчки. Докато винаги имате предвид личните нужди на семейството си, със сигурност ще създадете система, която ще работи перфектно във вашия дом. Този списък вдъхнови ли ви нови идеи? Разкажете ни за това, като оставите коментар по -долу..