конзола-маса-четири чекмеджета-с-много-място за съхранение

20 идеи за великолепна конзолна маса за входната зона

Празненствата наближават и много хора вече нямат време и дори не знаят как да подготвят къщата си за гостите Първият ни съвет би бил: потърсете мястото, което прави най-добро впечатление. Опитайте входа, тъй като това е първото място, което вашите гости ще видят.

Или ще им предложите място да свалят обувките и чехлите си, или ще покажете прекрасни произведения на изкуството там. Какво ще кажете за шикозна конзолна маса?

Във всички случаи вероятно ще се насладите на примерите тук.

Скулптура на геоконзола

Конзолна маса с геометрична форма

Това е прекрасна работа, която открихме на платформата West Elm. Тази мебел просто крещи “Elle decor”. Просто погледнете фасетираните геометрични чекмеджета!

Конзола Emmerson

Минималистична конзолна маса, изработена от грубо дърво

Обичам комбинацията от текстури и материи. Ето защо тази работа е в горната част на моя списък. Масата на Парсънс показва класически дизайн, който никога не излиза от модата. Селската маса осигурява перфектната основа за страхотен прозорец отгоре. Това ли е моят стил? И на теб ти харесва?

Конзолна маса с имитация на огледални повърхности

Конзолна маса с метална конструкция

Огледалните мебели винаги са били сред любимите ми. Ако им придадете и античен вид, тогава не е нужно да ходите отново в магазина за мебели.

Конзола Demuline на Clairmont

конзолна маса в овална форма

Понякога простият външен вид е най -добрият. Напомням си за това всеки път, когато обикалям масата. Металната конструкция е класическа и изискана.

Mason конзолна маса

Конзолна маса от бетон

Тук отново можете да видите маса на Парсънс, но в този случай тя е направена от бетон. Как можете да избегнете подобна оферта? Търсите комбинация от текстури? Тогава това е задължително.

Конзолна маса за чекмеджета с 3 чекмеджета

Конзолна маса с метални крака

Имам много силно предпочитание към рисуваните предмети. Лъскавите предмети винаги излъчват блясък. Не можете да кажете нищо друго за тази конзолна маса от Джонатан Адлер. Можете да намерите скъп хардуер, полирани метални части и бяла боя. Лесно е да добавите малко блясък към интериора.

Конзола за маса Preston

Конзолна маса с крокодилски модел

Обичам изкуствената текстура на крокодил. Тази маса беше изпълнена в любимата ми корица.

Конзола за водопад Lucite

лъскава стъклена конзолна маса

Намирам тази маса за особено подходяща за малки стаи. Масата от акрилен водопад освобождава визуалното пространство и стаята изглежда по -широка, отколкото е в действителност.

Кореново дърво и маса от луцит

конзолна маса от акрилно стъкло

Харесва ли ви текстурата на дървесината от бурл? Комбинирайте това с Lucite и ще имате ултра стилна и модерна конзолна маса на ваше разположение. Това със сигурност ще представлява центъра на тежестта в стаята.

Ming червена лакирана маса

висока конзолна маса с чекмедже

Тук можете да видите маса, която е подходяща за най -тесните пространства. Искате ли да опитате този в червено? Така че ще добавите докосване на цвят в вероятно малко мрачната атмосфера.

Конзолна маса Vandyke

конзолна маса в ретро стил

Тази маса е толкова класическа и елегантна! Можете да си купите мебел, която може да бъде поставена на различни места.

Диванна маса Rekarne

конзолна маса от светло дърво

Това е доста проста таблица, която се предлага с ясни линии. Можете да го боядисате или да го прикрепите към тази стенопис, за да постигнете правилния вид. Не можете да победите цената.

Конзола за количка

бяла конзолна маса на колела

Маса, входна зона, маса за медийна конзола, масичка за кафе. Чрез това парче човек ще обедини функциите на всички тези обекти в едно. Ролите на мебелите правят много забавно.

Колониална конзолна маса

конзолна маса кафява черна реколта

Вероятно най -традиционното парче от всички. Но смесването на различни стилове може да доведе до странна колекция. Включете голямо модерно огледало и някои шикозни кошници отдолу. По този начин сте създали входна зона с единен стил!

Конзола на чекмеджето Grove 4

конзолна маса от орех

Това парче е просто и класическо и показва уникален модерен дизайн. Вие дървен сноб ли сте? Тогава ще бъде много подходящ за вашия вкус.

Конзола за маса Mina

Дървена конзолна маса с форма на акордеон

Това е основата на масата. Освен това, това е модел, който е супер подходящ за любителите на архитектурния дизайн.

Функционална конзолна маса Marque с черна повърхност

конзолна маса четири чекмеджета с много място за съхранение

Тази маса е малко прекалено модерна за моя личен вкус. Но ако харесвате комбинацията от текстура и материали, това вероятно е мястото за вас!

Конзолна маса Remington

конзолна маса в червен шаби шик

Вижте цвета и финала на това парче! Не излизайте от зоната си на комфорт?

Конзолна маса с глави за нокти

конзолна маса с овален дизайн

Финалът, формата и главите на ноктите правят това парче чудесен избор.

Мандаринова олтарна маса

дъбова конзолна маса

Това е елегантна и модерна маса. Но в същото време има вдъхновен от Азия усет.

Кое послание бихте искали най-много да предадете във вашия вход? Какво настроение трябва да създаде конзолната маса там? Успяхме да ви помогнем при решаването на тази задача?