Закачалки за дрехи от стари столовеКрасиви, практични поставки за дрехи и закачалки, изработени от рециклирани столове за хранене

Wairs е стенна инсталация, изработена от стари, рециклирани столове, които сега са окачени с главата надолу на стената и служат като закачалки. Те създават впечатлението, че изчезват в стената и са проектирани и разработени от индустриалния дизайнер Никос Цуманис.

Краката на стола са разположени нагоре, така че дрехите да могат да се закачат върху тях свободно и лесно. На седалките на стола могат да се поставят различни предмети (ключове, портфейли и други). Самият факт, че тази конструкция се състои от стари, използвани столове, я прави да изглежда необикновена и уникална.

Бъдете смели и мислете нестандартно – изберете произведение на изкуството за собствения си дом, което е ергономично и едновременно привлекателно. Освен това, знаете го, в днешно време се набляга специално на рециклираните продукти.

Закачалки, изработени от стари столове, предлагани в три цвята – кафяво, бежово, бяло

Закачалки от стари столове кафяво бежово бяло

Можете да поставите други предмети на седалките – ключове, портфейли

Закачалки, изработени от стари столове, боядисани в кафяви рециклирани ключове от портфейлаКраката на стола, прикрепени към стената – поставка за дрехи Закачалки за стари столове

Екстравагантно проектиран коридор, където можете също да съхранявате мотора си

Закачалки от стари велосипедни столове, използвани повторно в коридора

Практическото използване на тези оригинални инсталации

Закачалки, изработени от стари метални столове, окачват стойка