Liefdesmedaillons zijn altijd al een populaire cadeaukeuze geweest onder geliefden van oudsher. Ze symboliseren liefde en onthullen de meest innerlijke gevoelens zonder een woord te hoeven zeggen. Deze hoofdgeschenken belichamen hartstochtelijke liefde in koppels en dienen als een ideaal geschenk. Gepersonaliseerde naammedaillons zijn het meest voorkomende ding, want de gegraveerde boodschap of naam op de liefdesmedaillons worden tijdloze, onbetaalbare stukken.

Liefde medaillon ontwerpen

Verschillende soorten liefdesmedaillons voor jongens en meisjes:

Een liefdesmedaillon is een teken van liefde, genegenheid. Hier bespreken we enkele nieuwste en moderne medaillons van liefde.

1. Crystal Floating Infinity Love Locket-ontwerp:

Crystal Floating Infinity Love medaillon ontwerp

Dit coole medaillon gemaakt van kristal in een van de pretentieloze en chique ornamenten die elke vrouw zou willen hebben. Het medaillon gevormd in oneindigheid en kristallen bezaaid over het medaillon zorgen ervoor dat het medaillon er visueel geweldig en prachtig uitziet. Dit type medaillon is aangepast om zowel op formele als op hangouts te worden gedragen en geeft je ook een vleugje elegantie.

2. Keltische liefdesknoop medaillons in zilver:

Keltische liefdesknoop medaillons in zilver

Zoals Keltische knopen symboliseert een mystieke knoop of een eindeloze knoop voor altijd. Het vertegenwoordigt een ononderbroken levenscyclus, net zoals de liefde die men ook voor altijd wil hebben en bij elke geboorte samen wil zijn. Keltische liefdesknopen medaillons zijn het perfecte cadeau dat je aan je geliefde kunt geven. Dit Keltische medaillon is gemaakt van zilvermetaal, maar kan ook worden ontworpen in goud, koper en verschillende metalen. Dit liefdesmedaillon voor koppels is een perfecte manier om je liefde te onthullen.

3. Forever Love Medaillons:

Forever Love Medaillons

Dit type medaillons is degene waar de uitdrukking “voor altijd” is geschreven en dan kun je zelfs je naam of de naam van je geliefde graveren met een kleine miniatuur zoals een hartvorm, of een bloem of sterren in het midden, waardoor het lijkt aantrekkelijker. De kostbare diamanten rondom het medaillon geven een stijlvolle uitstraling aan je halslijn.

4. Ik hou van je Medaillon voor liefde:

Ik hou van je Medaillon voor liefde

Dit prachtige medaillon is gemaakt van 18 karaats goud en de afgebeelde woorden zijn de meest magische woorden. Dit is een zeer innovatieve manier om je liefde en gevoelens te uiten door middel van I Love you medaillons. Het is een perfect cadeau dat je met enige aarzeling aan je liefde kunt schenken.

5. Zilveren maan liefdesmedaillon:

Zilveren maan liefde medaillon

Zoals we zeggen symboliseert de maan een nieuwe relatie die kan leiden tot een huwelijk. Dus geliefden die een relatie zijn aangegaan en een band willen opbouwen, dan is dit maan-liefdesmedaillon het perfecte cadeau dat je aan je geliefde kunt schenken. Dit medaillon is gemaakt van zilverkleurig metaal en ziet er sprankelend uit wanneer het wordt gedragen met casuals of westerse outfits.

6. Rose gouden liefde medaillon:

Roségouden liefdesmedaillon

De bloemroos is een symbool van liefde geweest, rozenmedaillons zijn een perfecte liefdesmedaillon. Zoals gezegd, symbolen spreken meer dan woorden, dus door een rozenliefdesmedaillon te dragen, kun je je gevoelens uiten zonder woorden te zeggen. Dit medaillon is gemaakt van goud, omdat de bloemen in meerdere kleuren kunnen worden ontworpen om het medaillon er aantrekkelijk uit te laten zien.

7. Love Medaillons met naam in reliëf:

Liefde medaillons met naam in reliëf

Een van de meest favoriete en op maat gemaakte versieringen aller tijden is de naam in reliëf op je medaillons. Je kunt zowel je geliefde naam als je naam in reliëf maken om het medaillon verbazingwekkend en anders te maken dan andere medaillons. Deze medaillons kunnen worden ontworpen in verschillende metalen zoals goud, koper en de bewerkte naam kan worden versierd met diamanten om het uiterlijk van het medaillon te verbeteren.

8. Liefdesmedaillon met foto:

Liefde medaillon met foto

Dit type medaillon is een perfect cadeau dat je je geliefde kunt geven, omdat het de foto van jullie beiden draagt. Zonder je te communiceren om je gevoel te uiten door middel van dit hartvormige medaillon. Het is een van de unieke manieren om medaillons te dragen en het medaillon is bevestigd met een conventionele ketting die een ander hoogtepunt aan dit medaillon toevoegt, ook aan je nek.

9. Heart Tattoo Love Medaillons:

Hart Tattoo Liefde Medaillons

De tatoeage is tegenwoordig heel gewoon geworden en wordt ook erg populair bij zowel jongeren als middelbare leeftijdsgroepen. In plaats van een ontwerp op je lichaamsdelen te tatoeëren, kun je een harttattoo bezitten met prachtige emblemen die in het hart zijn getekend. Het ziet er erg aantrekkelijk uit en geeft een modieuze look.

10. Lederen liefdesmedaillons voor heren en dames:

Lederen liefdesmedaillons voor heren en dames

Lederen medaillons zien er geweldig uit omdat ze eenvoudig maar erg trendy lijken. Dit soort medaillons kunnen zowel door mannen als door vrouwen worden gedragen en je kunt een stijlstatement maken in het bijzijn van je collega’s en vrienden. De medaillons zijn gemaakt van een zilverlegering en gehaakt met een zwart slangenleren koord waardoor je er modieus uitziet!.

11. Alfabet medaillons voor liefde:

Alfabet medaillons voor de liefde

Medaillons met een uniek enkel alfabet zien er prachtig uit om je nek. Het alfabet kan de eerste letter van uw echtgenoot of uw vrienden zijn, de voornaam van uw geliefde of de naam van uw kind. Dit type medaillons is een perfecte keuze en kan zonder enige aarzeling dagelijks worden gedragen. Dit kan een inspiratie zijn, omdat het je kan herinneren aan bepaalde toezeggingen die je met je liefde hebt gedaan.

12. Sleutelhartmedaillons met liefde:

Sleutelhartmedaillons met liefde

Omdat slot en sleutel medaillons erg populair zijn en ze in eerste instantie bedoeld waren om de waardevolle spullen te beschermen. Dit soort medaillons worden door zowel mannen als vrouwen gedragen en zijn er meestal in verschillende vormen en ontwerpen. U kunt kiezen op basis van uw smaak en mode!.

13. Sterrenbeeld liefde medaillons:

Sterrenbeeld Liefde Medaillons

Sommige mensen houden ervan om hun geboortetekens te dragen. Dan zijn dit soort medaillons met jouw geboorteteken misschien wel perfect. Dit medaillon heeft het ontwerp van het sterrenbeeld Weegschaal en ziet er prachtig uit omdat aan de randen diamanten zijn bezaaid. Het ziet er erg stijlvol uit en laat je uniek lijken in zodiac love medaillon.

14. Dolfijnvormige liefdesmedaillons:

Dolfijnvormige liefdesmedaillons

Omdat dolfijn vrijgevigheid symboliseert, zouden vriendschap en dolfijnen de wereld op een gracieuze manier regeren. Op dezelfde manier wil je zelfs de vergelijkbare functies van je dierbaren of die van je partner. Omdat dolfijnen in een paar leven en bij elkaar blijven, willen we allemaal hetzelfde om altijd bij onze dierbaren te wonen. Dit medaillon in zilver ziet er gracieus uit en de kleine hartemblemen versterken het uitzicht op het medaillon.

15. Love Charm Medaillons:

Love Charm Medaillons

Zoals het woord zelf charme beschrijft, lijkt het medaillon een charmant en exclusief sieraad. Het medaillon is prachtig ontworpen en vervaardigd in een woord dat ‘liefde’ wordt genoemd. Het metaal is zeer artistiek gedraaid en geeft dit medaillon een oogverblindende uitstraling. Deze liefdesbedel kan worden aangepast en in vele vormen worden gemaakt volgens uw keuze!.

Liefdesmedaillons hoeven niet altijd voor een stel te zijn. Liefdesmedaillons verbeelden de band tussen twee mensen, ongeacht hun relatie. Of het nu je broer of zus, ouder of je beste vriend is, liefdesmedaillons zijn geweldige cadeaus. Ze vertellen de persoon hoe dicht ze bij je zijn en zorgen ervoor dat ze tranen van vreugde vergieten!