Mangalsutra is iets dat elke getrouwde vrouw minstens één keer in haar getrouwde leven draagt. Het idee om mangalsutra’s naar gelang de gelegenheid te veranderen, is nu erg in zwang vanwege het brede scala aan opties dat beschikbaar is voor vrouwen. De medaillonontwerpen zelf hebben een enorme verandering ondergaan en u kunt ontwerpen selecteren die traditioneel tot ronduit modern en eigenzinnig zijn.

Moderne en mooie Mangalsutra-medaillonontwerpen met afbeeldingen:

Laten we eens kijken naar de top 9 ontwerpen van mangalsutra-medaillons voor dames in Trend.

1. Zijontwerp Mangalsutra-medaillon:

Zijontwerp mangalsutra medaillon

Dit is een van de nieuwere eigentijdse ontwerpen die beschikbaar zijn. De mangalsutra heeft een medaillon dat vrij traditioneel is, maar het ontwerp van de ketting is zeer modern. Het medaillon wordt aan de zijkant van de ketting geplaatst in tegenstelling tot het midden, wat de traditionele methode is. Kies deze unieke stijl voor een modernere look.

2. Gouden medaillon met Mangalsutra:

Gouden medaillon met Mangalsutra

Dit gouden mangalsutra medaillon is een van de meer traditionele ontwerpen. Het heeft delicaat goudwerk in het midden van het medaillon. De randen van het medaillon zijn afgezet met kleine gouden kralen die aan elkaar zijn gebundeld. De zwarte kraal in het midden van het medaillon maakt het patroon compleet.

3. Diamant Mangalsutra medaillon:

Diamant Mangalsutra medaillon

Hier heb je het beste van mode en traditie. Dit met diamanten bezaaide mangalsutra-medaillon is zeer modern van ontwerp. De gebruikte diamanten zijn van een goede grootte en vormen het patroon van een takje met bladeren. Kies deze sierlijke mangalsutra voor een mooie formele gelegenheid en ook voor feestjes.

4. Sprankelend medaillon Mangalsutra:

Sprankelend medaillon Mangalsutra

Kies een oogverblindend medaillon voor je mangalsutra met dit gebogen V-vormige medaillon. De mangalsutra die hier wordt gebruikt is vrij eenvoudig met slechts een streng zwarte kralen, maar de verbluffende blikvanger is het sprankelende medaillon dat is gemaakt in lommerrijk ontwerp en een traansteen aan de punt heeft.

5. Multi-stenen medaillon Mangalsutra:

Multi stenen medaillon Mangalsutra

Gouden mangalsutra-medaillonontwerpen hebben tal van opties. Maar het beste is degene met meerdere gekleurde stenen. Hier heeft het medaillon rode en groene kristallen die bezet zijn met witte kristallen. De rode kralen zijn cirkelvormig en de witte stenen zijn ertussen gezet. Dit zorgt voor een prachtige bloemvorm die gloeit.

6. Ronde druppel medaillon Mangalsutra:

Ronde druppel medaillon Mangalsutra

Een van de meer traditionele ontwerpen maakt gebruik van deze ronde gouden schijven. De symbolische aard vereist dat twee van de gouden schijven naast elkaar worden geplaatst. Kies dit medaillonontwerp vooral als je uit het zuiden van India komt, waar deze traditie bestaat. De ronde druppels zijn gemaakt van goud en de schijfvorm wordt gemaakt door de schijf uit te hollen.

7. Tempelmunt medaillon Mangalsutra:

Tempel munt medaillon Mangalsutra

Het ontwerp van de tempelmunt is opnieuw een van de meest bekende en gevraagde ontwerpen voor mangalsutra. Het ontwerp van de tempelmunt heeft munten met de indrukken van goden en godinnen erop. De munten worden samengevoegd om het medaillon te vormen in groepen van twee of meer dan twee.

8. Eerste letter medaillon Mangalsutra:

Beginletter Medaillon Mangalsutra

Selecteer de initiaal van uw echtgenoot of zelfs die van u om deel uit te maken van het medaillon voor uw mangalsutra. Het medaillon gemaakt in goud heeft de initiaal in dik goud en is ook versierd met kleine diamanten. De medaillons zijn meer een moderne kijk op het traditionele. Kies dit als je het liever simpel en charmant houdt.

9. Met kristal bezaaid medaillon Mangalsutra:

Crystal bezaaid medaillon Mangalsutra

Koop dit schattige hartvormige medaillon met kristallen bezaaid voor je mangalsutra en zie hoofden draaien van bewondering. Het sierlijke ontwerp heeft een hartvorm die half bezet is met roze kristal en half met ondoorzichtig wit. Dit is een modern ontwerp dat past bij de jonge getrouwde dames.

Medaillons voor mangalsutra’s zijn een geweldig fashionstatement. Ze zijn verkrijgbaar in goud, diamanten of zelfs kristallen. Het idee om je medaillons naar gelang de gelegenheid te kunnen veranderen, is wat de meeste moderne getrouwde vrouwen aanspreekt.