Medaillons zijn al sinds de oudheid populair. Het dragen van een medaillon, hanger of amulet is de beste manier om herinneringen nog jaren levend te houden. Het maakt niet uit van welk materiaal ze zijn gemaakt, ze hebben een nieuw genre gegeven voor sieraden die als crematiesieraden worden genoemd.

Beste en stijlvolle ontwerpen voor kruis medaillons:

Hier zijn enkele gerenoveerde ontwerpen van het kruis medaillon om je halslijn te versieren met een funky look.

1. Eenvoudig roestvrij zilveren kruis medaillon:

Eenvoudig roestvrij zilveren kruis medaillon

Een vrij vereenvoudigd ontwerp met een kruis medaillon is gemaakt van roestvrij staal. De hanger is gemaakt met drie lagen in oplopende hoogte met een ketting gevlochten design ketting. De hanger wordt veel gedragen voor reguliere doeleinden.

2. Fotogeheugen Cross Medaillon:

Foto Memory Cross Medaillon

Een foto medaillon met het kruis is de beste manier om de herinneringen van dierbaren zoals moeder, vader of vrouw te verwerken. Of je het medaillon nu in zilver of goud draagt, je kunt er twee foto’s in bewaren.

3. Jesus Charm Cross Medaillon:

Jesus Charm Cross Medaillon

Jesus cross medaillon krijgt een nieuwe look met aantrekkelijke lettertypen. De roestvrijstalen bedel is vooral geliefd bij mannen boven casuals voor een verbluffende look op feestjes. Degenen met een S als beginletter kunnen deze hanger ook gebruiken.

4. Magisch hartkruis medaillon:

Magisch Hart Kruis Medaillon

Voor de liefhebbers zijn de kruis medaillon afbeeldingen voorzien van een nieuw patroon. Het hartvormige medaillon in zilver krijgt een netsnede met een kruis erop. Met de charme of het medaillon kun je ook de afbeelding van je geliefde erin bewaren met een hartuitsparing.

5. Citrien kruis medaillon:

Citrien kruis medaillon

Hier is een betoverend ontwerp van medaillonkruisontwerpen in diamanten. De ovale Citrien-steen krijgt een met goud omzoomd kruisontwerp dat is versierd met kleine diamanten erin. De rand van het ovale medaillon krijgt ook een soortgelijk ontwerp met witte diamanten.

6. Gegraveerd kruis medaillon:

Gegraveerd kruis medaillon

Op zoek naar een gepersonaliseerd christelijk kruis medaillon! Het roestvrijstalen medaillon van kruis draagt ​​de gegraveerde naam van de dierbaren of de dragers voor een persoonlijk tintje aan de hanger. De namen kunnen ook zwarte inkt krijgen om het pakkender te maken.

7. Antiek kruis medaillon:

Antiek kruis medaillon

Een combinatie van een gouden kruis medaillon met kleine witte parels is zeker een amoureus ontwerp. Het kruis in het medaillon krijgt een glinsterend ontwerp met vier parels in de middenverbindingen en een parel in het midden van het kruis.

8. Schatkist kruis medaillon:

Schatkist kruis medaillon

Een schatkist met kruis ontworpen medailloncollectie is gemaakt van imitatiemetaal. De zilveren doos krijgt ronde ontwerpen die aan alle vier zijden een kruisontwerp vormen. De doos kan kleine herinneringen opslaan en is verkrijgbaar in verschillende vormen.

9. Relikwie Cross Medaillon:

Relikwie Kruis Medaillon

Een medaillon met een kruis dat een ontwerp geeft van zowel antieke ontwerpen als vergulding is gemaakt met relikwiedecoraties. Het medaillon draagt ​​bloemen- of Heena-motieven met vrome initialen erin. Om het nog mooier te maken, kun je ook de gezichtstextuur van je geliefde erin schilderen.

Cross medaillon is in wezen een prachtig religieus kledingaccessoire voor christenen in hun hele leven. Het is verkrijgbaar in een aantal ontwerpen die gunstig zijn voor verschillende mensen en kleding. De medaillons laten een modestandaard met een religieus tintje toe aan uw sieradencollectie. Met verschillende metalen zoals goud en zilver, geeft het je verschillende positieve vibes voor een gezonde en veilige toekomst met de liefde en zegeningen van de ouderen of geliefden. Men kan kiezen uit een aantal kruis medaillonafbeeldingen die beschikbaar zijn op internet in overeenstemming met hun keuze die hun levensstijl en passie kunnen veranderen.