Любовните медальони винаги са били популярен избор за подаръци сред влюбените от векове. Те символизират любовта и разкриват най -вътрешните чувства, без да се налага да казвате дума. Тези основни подаръци олицетворяват страстната любов в двойките и служат като идеален подарък. Персонализираните шкафчета с имена са най -често срещаното нещо, тъй като гравираното съобщение или име на любовните шкафчета се превръщат във вечни, безценни парчета.

Любовни дизайни на медальони

Различни видове любовни медальони за момчета и момичета:

Любовният медальон е знак за любов, привързаност. Тук обсъждаме някои най -нови и модерни медальони на любовта.

1. Кристален плаващ безкраен любовен медальон:

Кристален плаващ безкраен любовен дизайн на медальон

Този готин медальон, изработен от кристал в едно от непретенциозните и шикозни украшения, които всяка жена би искала да има. Медальонът, оформен в безкрайност, и кристали, обсипани по медальона, правят медальона визуално невероятен и великолепен. Този тип медальон е пригоден за носене както на официални, така и на теренчета, което също ви дава нотка на елегантност.

2. Медальони от келтски любовен възел в сребро:

Медальони от келтски любовен възел в сребро

Както келтските възли символизират мистичен възел или безкраен възел завинаги. Той представлява непрекъснат жизнен цикъл, подобно на любовта, която човек също иска да бъде завързан завинаги и да бъде заедно при всяко раждане. Келтските любовни възли са перфектният подарък, който можете да подарите на любимия човек. Този келтски медальон е изработен от сребърен метал, където може да бъде проектиран и от злато, мед и различни метали. Този любовен медальон за двойка е перфектен начин да разкриете любовта си.

3. Вечни любовни медальони:

Вечни любовни медальони

Този тип медальони са тези, където е написана фразата „завинаги“ и след това можете дори да гравирате името си или името на любимите си хора с малка миниатюра като форма на сърце или цвете или звезди в средата, което го прави да изглежда по -привлекателен. Скъпоценният диамант, осеян с медальон, придава елегантен вид на деколтето ви.

4. Обичам те медальон за любов:

Обичам те медальон за любов

Този красив медальон е изработен от 18 -каратово злато и изобразените думи са най -вълшебните думи. Това е много иновативен начин да изразите любовта и чувствата си чрез шкафчета „Обичам те“. Това е перфектен подарък, който можете да подарите на любовта си с всяко колебание.

5. Сребърна лунна любовна медальонка:

Любовен медальон

Както казваме, луната символизира нова връзка, която може да се развие в брака. Така че любимите хора, които са влезли във връзка и искат да се сближат, този лунен медальон за любов е идеалният подарък, който можете да подарите на любимия човек. Този медальон е изработен от сребърен метал и изглежда блестящ, когато се носи с ежедневни или западни тоалети.

6. Любов медальон от розово злато:

Любовен медальон от розово злато

Цветната роза е символ на любовта, розовите медальони са перфектни любовни медальони. Както се казва, символите говорят по -силно от думите, така че, като носите розов любовен медальон, можете да изразите чувствата си, без да казвате думи. Този медальон е изработен в злато, като цветята могат да бъдат проектирани в множество цветове, за да изглежда медальонът привлекателен.

7. Любовни медальони с релефно име:

Любовни медальони с релефно име

Едно от най -любимите и персонализирани украшения за всички времена е името, релефно върху вашите шкафчета. Можете да релефявате името на любимия човек, както и името си, за да направите медальона изумителен и различен от другите медальони. Тези медальони могат да бъдат проектирани от различни метали като злато, мед и изработеното име може да бъде украсено с диаманти, за да подобри външния вид на медальона.

8. Любовен медальон със снимка:

Любовен медальон със снимка

Този тип медальони е перфектен подарък, който можете да подарите на любимия човек, тъй като носи картината и на двама ви. Без да ви съобщаваме, за да изразите чувствата си през този медальон във формата на сърце. Това е един от уникалните начини за носене на медальон и медальонът е прикрепен с конвенционална верига, която добавя още един акцент към този медальон, както и към врата ви.

9. Любовни медальони Heart Tattoo:

Love Tattoo Love Медальони

Татуировката е станала много разпространена в днешно време и става много популярна както сред младите, така и средните възрастови групи. Вместо да татуирате дизайн на частите на тялото си, можете да притежавате сърдечна татуировка с красиви емблеми, нарисувани вътре в сърцето. Изглежда много привлекателно и се отказва от модерен вид.

10. Кожени любовни медальони за мъже и жени:

Кожени любовни медальони за мъже и жени

Кожените шкафчета изглеждат невероятно, тъй като изглеждат прости, но много модерни. Тези видове шкафчета могат да се носят както от мъже, така и от жени и можете да създадете изявление за стил пред вашите колеги и приятели. Медальоните са изработени от сребърна сплав и са закачени с черен змийски кожен шнур, което ви кара да изглеждате модерно.

11. Азбучни медальони за любов:

Азбучни медальони за любов

Медальони с уникална единична азбука изглеждат зашеметяващо на врата ви. Азбуката може да бъде първата буква на вашия съпруг или вашите приятели, първото име на любимия човек или името на вашето дете. Този тип шкафчета е перфектен избор и може да се носи ежедневно без никакви колебания. Това може да бъде вдъхновение, тъй като може да ви напомни за определени ангажименти, които сте поели с любовта си.

12. Ключови сърдечни медальони с любов:

Ключови сърдечни медальони с любов

Тъй като шкафчетата с ключове и ключове са много популярни и първоначално са имали за цел да защитят ценностите. Тези видове шкафчета се носят както от мъже, така и от жени и обикновено се предлагат в различни форми и дизайн. Можете да избирате според вашия вкус и мода.

13. Любов медальони от зодия:

Любовни медальони от зодия

Някои хора обичат да носят своите рождени знаци. Тогава този вид медальони, които носят вашия рожден знак, може да бъде перфектен. Този медальон носи дизайна на съзвездието Везни и изглежда прекрасно, тъй като по ръбовете диаманти са обсипани. Изглежда много елегантно и ви кара да изглеждате уникални в зодиакалния любовен медальон.

14. Любовни медальони с форма на делфин:

Любовни медальони с форма на делфин

Тъй като делфините символизират щедрост, се казва, че приятелството и делфините управляват света по милостив начин. По същия начин дори искате подобни функции във вашите близки или съпрузи. Тъй като делфините живеят в n чифт и остават заедно, всички ние искаме същото да живеем винаги с близките си. Този медальон в сребро изглежда грациозен, а емблемите с малки сърца подобряват обзора на медальона.

15. Медальони за любовен чар:

Любовни медальони

Както самата дума описва очарованието, така медальонът изглежда очарователно и изключителна украса. Медальонът е проектиран и изработен красиво с една дума, наречена „любов“. Металът е усукан много артистично и придава на този медальон ослепителен вид. Тези любовни обаяния могат да бъдат персонализирани и изработени в много форми по ваш избор.

Любовните медальони не винаги трябва да са за двойка. Любовните медальони изобразяват връзката между двама души, независимо от тяхната връзка. Независимо дали става въпрос за ваш брат, родител или най -добър приятел, любовните медальони правят страхотни подаръци. Те казват на човека колко близки са с вас и ги карат да проливат сълзи на радост!