Мангалсутра е нещо, което всяка омъжена жена носи поне веднъж в брачния си живот. Идеята за промяна на мангалсутри според случая сега е много на мода поради широката гама от възможности, достъпни за жените. Самият дизайн на медальона е претърпял огромна промяна и можете да изберете дизайни, които са традиционни до напълно модерни и странни.

Модерен и красив дизайн на медальон Mangalsutra с изображения:

Нека да разгледаме първите 9 дизайна на медальони от мангалсутра за дами в Trend.

1. Страничен дизайн Mangalsutra Медальон:

Страничен дизайн медальон мангалсутра

Това е един от по -новите съвременни дизайни, които се предлагат. Мангалсутрата има медальон, който е доста традиционен, но дизайнът на огърлицата е много модерен. Медальонът се поставя отстрани на огърлицата, за разлика от центъра, което е традиционният метод. Изберете този уникален стил за по -модерен външен вид.

2. Златен медальон с Мангалсутра:

Златен медальон с Мангалсутра

Този медальон от златна мангалсутра е един от по -традиционните дизайни. В центъра на медальона има деликатна златна работа. Ръбовете на медальона са подрязани с мънички златни мъниста, които са събрани заедно. Черното мънисто в центъра на медальона допълва модела.

3. Медальон Diamond Mangalsutra:

Диамант Мангалсутра медальон

Тук имате най -доброто от модата и традициите. Този медальон с мангалсутра, обшит с диаманти, е много модерен в своя дизайн. Използваните диаманти са с добър размер и правят модела на клонка с листа. Изберете тази изящна мангалсутра за хубав официален повод, а също и за партита.

4. Искрящ медальон Мангалсутра:

Искрящ медальон Мангалсутра

Изберете ослепителен медальон за вашата мангалсутра с този извит медальон във V -образна форма. Използваната тук мангалсутра е съвсем проста, само с кичур черни мъниста, но зашеметяващото привличане на очите е искрящото медальонче, което е направено в листно оформление и има камък за сълза на върха.

5. Многокаменен медальон Mangalsutra:

Многокаменен медальон Mangalsutra

Дизайнът на медальона от златна мангалсутра има много възможности. Но най -добрият е този, който съдържа множество цветни камъни. Тук медальонът има червени и зелени кристали, които са поставени с бели кристали. Червените мъниста са кръгли, а белите камъни са поставени между тях. Това прави красива форма на цвете, която свети.

6. Кръгъл медальон с мангалсутра:

Мангалсутра с кръгла дропка

Един от по -традиционните дизайни използва тези кръгли златни дискове. Символичната природа изисква два от златните дискове да бъдат поставени един до друг. Изберете този дизайн на медальон, особено ако сте от юг на Индия, където съществува тази традиция. Кръглите капки са изработени от злато, а формата на диска е направена чрез издълбаване на диска.

7. Мангалсутра от храмовия медальон с монети:

Храмовият медальон с монети Мангалсутра

Дизайнът на монетите на храма отново е един от най -известните и търсени дизайни за мангалсутра. Дизайнът на монетите на храма има монети с отпечатъци на богове и богини върху тях. Монетите се съединяват, за да образуват медальона в групи от две или повече от две.

8. Първоначално буквено медальонче Мангалсутра:

Първоначално буквено медальонче Мангалсутра

Изберете инициала на вашия съпруг или дори вашия собствен, за да бъдете част от медальона за вашата мангалсутра. Медальонът, изработен от злато, има начална буква от плътно злато и е украсен с малки диаманти. Медальоните са по -модерно възприемане на традиционното. Изберете това, ако предпочитате да запазите нещата прости и очарователни.

9. Кристално осеян медальон Мангалсутра:

Кристално осеян медальон Мангалсутра

Вземете този сладък кристален медальон с форма на сърце за вашата мангалсутра и вижте главите да се въртят с възхищение. Изящният дизайн има форма на сърце, наполовина осеяна с розов кристал и наполовина с непрозрачно бяло. Това е модерен дизайн, който ще подхожда на младите омъжени дами.

Медальоните за мангалсутри са страхотно модно изявление. Предлагат се в злато, диаманти или дори кристали. Идеята да можете да смените шкафчетата според случая е това, което харесва повечето съвременни омъжени жени.