Медальон за верига е медальон, прикрепен към верига, вместо обикновена каишка. Той има много модерен и различен вид, за разлика от обикновените прости каишки, които се използват в колиета. По -рано верижните шкафове обикновено бяха изработени от злато и сребро, но в наши дни те също са изработени от метали.

верижни шкафчета-дизайни

Дизайн на медальон от верига в злато и сребро:

Верижните шкафчета са много на мода днес. Те са направени за мъже, жени, както и деца. Ето няколко от много популярните дизайни на медальони от сребърна и златна верига

1. Златна верига с медальон:

Златна верижка с медальон

Този медальон, завързан с позлата, е един от най -красивите дизайни на златни верижки. Той има златна верига, с голям кръгъл медальон, осеян със златни цветя. Ще изглежда добре на жените.

2. Проста верига с медальон злато:

Проста верига с медальон злато

Това принадлежи към най -основната категория дизайни на медальони от златна верига. Има елегантна верига с кръгъл медальон, която може да се носи върху всичко. Това е прост аксесоар, който може да се използва ежедневно.

3. Верига с медальон с букви:

Верига с медальон с букви

Това е много често срещан тип медальон за верига. Веригата е прикрепена към буква, която човек може да избере според първата буква от името на любимия си човек. Той е прост, но изглежда сладък. Може да се носи и от деца.

4. Верига с медальон Orb:

Верига с медальон Orb

Това е красив и уникален дизайн на медальон. Има сребърна верига с метален медальон. Това може да се носи от жени, както и от тийнейджъри, и ще изглежда страхотно над западно облекло.

5. Уникална верига с медальон за птици:

Уникална верига с медальон за птици

Това е елегантно и сладко парче. Има лека златна верига, от която виси медальон за птица и листа. Той е лек и красив и може да се носи както от деца, така и от жени. Това е интелигентно изявление.

6. Странични верижки с медальон за жени:

Странични верижки за жени за жени

Тази златна верижка има красив медальон, който ще падне отстрани, а не по средата, което е често срещано. Това ще изглежда много хубаво, когато се комбинира с традиционно облекло.

7. Дизайн на медальон от сребърна верига:

Дизайн на медальон от сребърна верига

Тази сребърна верижка с медальон от сърце е прост аксесоар за ежедневна употреба. Може да се носи редовно върху всяко облекло и от деца, както и от възрастни хора. Медальонът може да побере малка снимка. Това е хубав подарък за човек, когото обичате.

8. Верига с медальон Shell:

Верига с медальон Shell

Този медальон с черупки е един от най -изящните дизайни на верижки. Има двойна сребърна верига и медальон от черупка. Може да побира малки предмети, както и ключ или снимка. Той е наистина модерен и придава готин вид на човека, който го носи.

9. Часовник с верига:

Часовник с верига

Това е античен дизайн и уникална комбинация от медальон и часовник. Това може да е хубав подарък за тези, които обичат да бъдат точни! Това придава величествен вид на лицето, което го носи. Изглежда добре в западно облекло като черен връх.

Верижните медальони станаха много модерни през последните няколко години. Златната верига с медальон е обичайна за дълго време, но за тези с нисък бюджет има няколко дизайна на медальона, от които да избирате, като странични верижки и метални верижки.