Сред всички североизточни щати в Индия, Манипур е от особено значение за местата за меден месец. Той е един от щатите на седемте сестри в Индия, има едни от най -красивите места в страната и спортен с невероятна природна красота. Като Непал и Аруначал Прадеш, Манипур също съдържа редица туристически дестинации, които удивяват посетителите и туристите от време на време.

Меден месец Места в Манипур

В Манипур има и много места за меден месец, които се обсъждат в тази статия. Манипур е основно известен със значението и приноса си към индийците, въпреки че е слабо развита държава (сега е развита държава). Най -добрите и романтични дестинации за меден месец в Манипур са следните.

Най -добрите красиви места за меден месец в Манипур с изображения:

1. Безсмъртен:

Меден месец Места в Манипур с картини-imphal

На първо място имаме Imphal, което е едно от най -красивите места в Манипур. Мястото притежава изключителна природна красота, заедно с много удобства за посетителите. Мястото е изпълнено със зеленина и е столица на североизточния щат Манипур.

2. Ухрул:

Ухрул

Искате ли да знаете най -добрите места за меден месец в Манипур? Ukhrul е една от най -добрите дестинации за меден месец в Манипур. Мястото има редица малки и средни хотели и места за временно пребиваване за техните посетители. Хората на това място са много дружелюбни и често показват най -голямото си възхищение към туриста и посетителите.

3. Bishnupur- Най-доброто прекрасно място в Манипур за меден месец:

Бишнупур

Това е едно от най -важните религиозни места в Манипур. Той е и един от най-посещаваните градове в Манипур. Мястото е известно със своята красота и места за поклонение. В този град има много стари храмове, които са доста популярни сред местните хора и външни хора.

4. Thoubal:

Thoubal

Друга спираща дъха дестинация за меден месец в Манипур е Туубал, което е едно от най -често посещаваните от чужденците места в Манипур. Човек може да забележи редица интересни неща на това място. Ще бъдете изумени от живописната живописна красота на това място.

5. Chandel:

Меден месец Места в Манипур с картини-Chandel

Били ли сте някога в Манипур? Chandel е основно през мястото, където отивате до Manipur (портал). Мястото е с огромно политическо значение и привлича много посетители и туристи, които идват от цял ​​свят на годишна база. Човек няма да иска да напусне това място, след като са дошли тук.

6. Сенапати- Прекрасно място за меден месец в Манипур:

Сенапати

Това място е популярно сред жителите на тази страна. Ако търсите най -добрите дестинации за меден месец в Манипур, това може да е правилното за вас. Казват, че това място съхранява и показва естествената красота на това място. Ако някога сте дошли в Манипур, не забравяйте да посетите това място.

7. Tamenglong:

Tamenglong

Мястото е доста подобно на Chanel (обсъдено по -рано) и огромната му флора и фауна привлича тонове посетители всяка година. Хора от цялата страна идват да посетят живописната красота на това място.

8. Moreh- Най-доброто място за меден месец в Манипур:

Меден месец Места в Манипур със снимки-moreh

Това е едно от местата в Манипур, което може да държи младите двойки заети. Това е пазарна зона в Манипур, а също и едно от най -добрите места за меден месец в Манипур. Мястото излага някои от най -добрите магазини, продаващи занаятчийски инструменти и оборудване, произведени тук. Видовете неща, продавани тук, са наистина популярни и няма да ги получите никъде.

9. Качинг:

Kakching

Не на последно място, това е популярно историческо място, както и едно от най-известните места за меден месец в Манипур. На това място има редица музеи, езера, културни платформи и др., Които държат посетителите заети и изумени. Той е много популярен и сред местните хора.

Така че, ако планирате скоро да посетите Манипур за целите на меден месец, тези места са най -добрите, където първо трябва да отидете. Зашеметяващи живописни гледки, наситени с култура музеи, бръмчащи пазари, пълни с местни вкусотии, които можете да вземете обратно и настроение, като цяло това е толкова мило и топло-Manipur никога няма да разочарова и само ще направи първото ви пътуване заедно като мъж и съпруга още по-запомнящо се . Така че започнете да планирате вече и се подгответе за най -специалното пътуване в живота ви заедно. Попълнете ни с вашето преживяване. Вашите отзиви само ни помагат да помогнем по -добре на вас и на другите ни читатели, така че моля пишете със същото. Обичаме да чуваме отговорите на всеки от вас и желаем щастливи пътувания напред изпълнени с любов и смях.