Южна Африка е свързана с емблематични диви животни. Красотата на мястото описва пейзажа, животните и разнообразието от култури. Всичко това е много отговорно за подобряването на красотата на мястото. Огромният континент, заобиколен от джунгла и планина, може да бъде добро място за вашия меден месец. Тези, които обичат дивата природа, пълна с приключения, могат да планират медения си месец.

Популярни места за меден месец в Южна Африка:

1. Западен нос:

дестинация за меден месец на западния нос

Има много места за посещение на Южна Африка за двойка меден месец. Сред всички Western Cape е един от тях. Хората посещават това място, за да усетят красотата на плажовете с бял пясък. Въпреки че е далеч от града, но има съставките на пакет за меден месец. Мястото е популярно с винените си земи и красивите океански вълни.

2. Градински маршрут:

градински маршрут романтични места за меден месец

Структурата на мястото прилича на градина. Сред местата за меден месец в Южна Африка се смята за най -романтичното място. Цялото място е заобиколено от палми, дървета, които отразяват грациозността на мястото. С палатки и различни форми на дървета мястото наистина е много луксозно.

3. Източен нос:

Източен нос Южна Африка прекрасен романтичен меден месец

Източният нос е много популярен като слънчево крайбрежие на Южна Африка. Красотата на мястото е свързана с пясъчни плажове мили след мили. Особено лунната светлина подсилва естествената красота на мястото през нощта. Като вашата дестинация за меден месец в Южна Африка, това със сигурност е приятно място.

4. KwaZulu Natal:

KwaZulu Natal- Дестинация за двойка

Мястото от едната страна е заобиколено от Индийския океан, а от другата хипнотизиращи хълмове. Това е уникално място, където природата има както океан, така и хълм. Това е една от най -предпочитаните дестинации за меден месец в Южна Африка, която си струва да посетите. Природата на мястото е много завладяваща.

5. Йоханесбург:

Меден месец турне в Йоханесбург

Известен е като сърцето на града. Така двойките на меден месец могат да се насладят на градския живот. Има много стилни и традиционни ресторанти в Южна Африка, където можете да се насладите на вечеря на свещи с любимия човек. Освен това мястото е пълно с вълнуващи забавления.

6. Мпумаланга:

Mpumalanga - Романтично място за меден месец в Южна Африка

Естествената красота на мястото е доста по -различна от другите. Гледката към речното оръдие изглежда много величествена. През целия си живот ще се грижите за такава гледка. Двойките обикалят наоколо за изключително място за медения си месец; може би тази опция ще задоволи вашите нужди. Това е рядко място, за което дори хората не знаят.

7. Провинция Лимпопо:

Провинция Лимпопо - най -добрият избор за меден месец

Мястото е очарователна дестинация за меден месец. Огромните спокойни пространства и водният берг добавят специален ефект към мястото. Мястото е в скута на хълмове от малки храсти. Хората посещават това място, за да избегнат суматохата в града. Красотата на природата е идеална за медения ви месец.

8. Северозападна провинция:

Северозападна провинция

Можете да се насладите на водни дейности на това място. Има вълнуващи планински спортове и подводни начинания, особено за двойки меден месец. Те са добре обучени и затова не се страхуват. Можете да съберете ново изживяване на света под водата. Често хората казват, че това е мечтано място за меден месец.

9. Северен нос:

Меден меден месец в Северна нос в Южна Африка

Мястото е пълно с пясъчно изкуство, камилско сафари, изкопаване на диаманти и така нататък. Това е добро място за забавление. Можете да посетите националния парк Vaalbos, Wits and Nature Reserve и така нататък. Можете да направите местно пътуване до тези места. Тези места са пълни с различни видове животни, които са много редки.