Бангладеш е привличан от години на меден месец. Мястото носи носталгия по стара страна. Мястото е много актуализирано с най -новите съоръжения, отколкото преди. Хората се радват на огромна промяна. Медените места са много привлекателни за прекарване на качествено време. Хиляди луксозни хотели са построени в сърцето на града с най -новите удобства за двойка меден месец.

Най -добрите места за меден месец в Бангладеш:

1. Читагонг:

Медени места за меден месец в Бангладеш-Читагонг

Градът е в скута на зелените планини. Пъстрите цветя с различни форми на трес са озарили очарователната красота на природата. По този начин мястото е много романтично за двойка меден месец. Хотелите имат добри гледки към планините, които са много приятни. Планините изглеждат много великолепни на слънчева светлина.

2. Базарът на Кокс:

Медени места за меден месец в Бангладеш-Cox’s Bazaar

Мястото е известно като централния квартал на Бангладеш. Тъй като е много населен, това е най -древното място в страната. Освен че има прекрасен плаж за прекарване на времето. Градът е привлечен като места за меден месец в Бангладеш със своя пясъчен плаж и традиционна гледка. Дължината на плажа изглежда няма да свършва с хоризонта.

3. Хил Нилгири:

места за меден месец в Бангладеш

Хълмът Нилгири е изключителна красота на природата. Всички курорти са високо в планините. Облаците изглежда покриват курортите всеки ден рано сутрин. Мястото е изпълнено с блаженство, тъй като е далеч от навалицата на града. Природата е много приятна за наслада на медения месец.

4. Долината Саек:

Медени места за меден месец в Бангладеш-долината Sajek

Мястото е доминирано от неговите планини. Цветът на планинските вериги изглежда е различен един от друг. Предимно гледката на бавното движение на облаци, докосващи планините, е наистина много зашеметяваща. Уверете се, че посещавате мястото сред дестинациите за меден месец в Бангладес, в противен случай може да пропуснете добро място. Преди планирането на меден месец избройте местата, които искате да посетите.

5. Русалка Бийч:

Медни места в Бангладеш-плаж Русалка

Плажът винаги е любим вариант за меден месец. Няма определен сезон за плажа на русалка, можете да посетите мястото, когато пожелаете. Това обаче със сигурност е добро място за прекарване на лично време с жена си. През нощта плажът изглежда по -красив, когато луната пада върху него.

6. Рангамати:

Медени места за меден месец в Бангладеш Рангамати

Рангамати е известен като малка станция на хълм. Гората е добавила специален ефект към мястото. Има няколко горски курорта, където двойките могат да прекарат една приключенска нощ. Атмосферата на мястото е много спокойна и съвсем отделно от вълнуващите звуци на животни. Племенните хора са много прости по природа.

7. Хаграчари:

Медени места за меден месец в Бангладеш-Khagrachhari

Мястото е много известно на всички със своите цветни гледки към природата. Намира се на 112 километра от Читагонг. Характерът на мястото може да бъде уточнен от неговата зеленина и водопади от планините. Може би тези две са направили природата по -очарователна. За меден месец това може да бъде добър вариант.

8. Инани Бийч:

Медни места в Бангладеш-плаж Инани

Сред всички, този плаж е най -вълнуващ със своите вълни и пясъчен плаж. За двойка меден месец това е най -доброто място за вечеря на свещи. Като място за меден месец популярността на мястото се е увеличила много повече от преди.

9. Плаж Патенга:

Медени места за меден месец в Бангладеш-плаж Патенга

Плажът е много известен в Бангладеш. Изграден е с бетонни стени, големи камъни наоколо. Въпреки че красотата е груба, но се изчервява на слънчева светлина. Мястото наистина е много поразително за меден месец в Бангладеш, освен всички. Тук се предлагат различни улични храни на много разумни цени.