Индия е страна с богато наследство и разнообразни традиции и култури. Той има широк спектър от демографски вариации, от които можете да избирате. Независимо дали искате да признаете любовта си, докато сте заобиколени от планините или да седнете и да се отпуснете на спокойни плажове, всичко е възможно в Индия. Нека разгледаме най -добрите места за меден месец в Индия през септември.

Готини места за меден месец в Индия през септември с подробности:

1. Рантамбор:

Прохладни места за меден месец в Рантамбор в Индия през септември

Рантамбор, в Раджастан, се намира между Аравалис и веригата Виндхя. Докато времето тук е приятно през цялата година, най -добре е през септември. По този начин това е една от най -добрите дестинации за меден месец в Индия през септември. Живописните гледки с планини и долини на фона, прохладен бриз допълват много романтична обстановка. Освен това неговият национален парк е рай за любителите на дивата природа.

2. Кодайканал:

Kodaikanal India Най -добрите места за меден месец през септември

Наред с панорамните гледки и перфектното прохладно време и общото спокойствие на планините, Kodaikanal има и най -забележителните пътеки за туристи, разположени в Палани Хилс. Субраманя или храмът Картикея, изглед към Тиха долина, скални стълбове, езерото Кодай, изглед към зелената долина, парк Брайънт и водопадите Беър Шола са няколко други туристически атракции, присъстващи тук. Той също така има разнообразни диви животни, видими в Бизон Уелс, което го прави привлекателен за любителите на дивата природа.

3. Дарджилинг:

Къде да отидете на меден месец през септември: Дарджилинг

Известен със своите чайни градини и влакче за играчки Дарджилинг е едно от най -добрите места за меден месец в Индия през септември. Освен да посетят известна чайна градина като Чайно имение в долината Туквар, туристите в Дарджилинг могат да посетят и Природонаучен музей, който има няколко интересни и образователни експозиции. В зоопарка му се намират Хималайската червена панда и неуловимият Снежен леопард, които са две от най -редките животни. Храмът Шива с прекрасните му водопади и Славеевият парк също е задължително посещение.

4. Ковалам:

Ковалам Невероятно място за меден месец през септември

Малък пристанищен град в Керала Ковалам има три невероятни плажа на полумесец със златист пясък, бистра синя вода и панорамни гледки. Известен със своите йога курорти и аюрведически центрове и медитационни лагери, той е подходящ за духовно богата почивка. Спокойната и дълбоко духовна обстановка го прави една от най -добрите дестинации за меден месец в Индия през септември.

5. Лех Ладак:

Leh Ladakh Honeymoon места през септември

Ладак предлага отлични пътеки и по този начин привлича ентусиазирани туристи от цял ​​свят. освен природни гледки и живописна красота, той има и няколко други туристически атракции като крепостта Генерал Зоравар, двореца Лех, ступата Шанти, двореца Ток, манастира Чолинг Карма дупгюд и златната статуя на Майтра Буда. Ладак е богат на култура, заедно с това, че е релаксиращо и спокойно място за почивка. Това е една от най -добрите дестинации за меден месец в Индия.

6. Пахалгам:

Най -доброто място за меден месец в Пахалгам

Световноизвестната пътека на Amarnath Yatra минава през Pahalgam. Това е идеалното място за приключенски спортове като преходи. Това също е спокойна и спокойна обстановка за релаксиращо място. Неговите езера, гори и планини се обединяват, за да осигурят зашеметяваща гледка, която осигурява перфектния фон за романтични разходки на младоженци.

7. Шилонг:

Романтична дестинация Шилонг ​​през септември

Красива станция на хълм, Shillong разполага с красиво построени църкви като Катедралата на Мария Помощ на християните. Неговата ботаническа градина приютява няколко красиви вида флора, естетически подредени, за да угодят на всички посетители. Най -високата точка на Шилонг ​​също си заслужава да бъде посетена, тъй като предлага уникална гледка към малкия град, покрита с мъгла, която ще изпрати втрисане по гръбнака ви. Това е едно от най -добрите места за меден месец в Индия през септември.

8. Майсур:

Майсур: Най -добрата дестинация за меден месец през септември

Майсур е богат на култура малък град, разположен в подножието на веригата Чамунди. Основните му туристически атракции включват двореца Майсур, зоологическите градини Джая чамараджендра, църквата Св. Филоменас, железопътния музей, храма Шрирангапатана и светилището за птици Ранганатиту. Това е едно от най -добрите места за меден месец в Индия през септември.

9. Гоа:

Гоа меден месец места през септември

Гоа представя смесица от различни култури. От една страна той е известен с настъпващия си нощен живот, а от друга има исторически църкви и паметници. Красива архитектура, златисти пясъчни плажове и живописна красота- Гоа има всичко. Освен това, случващият се нощен живот привлича двойки от цяла Индия, което го прави идеален за меден месец в Индия през септември.

Готови ли сте да опаковате гръб и да се изгубите в красотата на Индия с любимия си? Коя дестинация намерихте най -добрата? Споделете с нас любимите си дестинации за меден месец в Индия, тъй като това би помогнало на колегите читатели да планират и медения си месец.

Често задавани въпроси и отговори:

1. Избройте най -добрите места за меден месец в Индия през септември.

Отговор: Индия е страна с богато наследство и великолепна красота. Има много места в Индия, които ще ви оставят хипнотизирани, когато пътувате през септември. Ето името на няколко такива места:

  • Дарджилинг
  • Лех Ладак
  • Кодайканал
  • Мъсури
  • Майсур
  • Гоа
  • Ковалам
  • Рантамбор
  • Шилонг