Twin Heart is een krachtige meditatietechniek die in de jaren 80 werd geïntroduceerd door Grootmeester Choa Kok Sui. Het staat bekend om zijn helende eigenschappen en vult de beoefenaar ook met liefde, kracht en licht. Het zal je helpen een staat van vrede te bereiken en allerlei soorten stress, spanningen en angst uit je lichaam te verminderen. Dit type meditatie draait helemaal om reiniging en biedt een groot aantal voordelen voor iedereen. De opzet en samenvatting van dit onderwerp is geanalyseerd in de volgende paragrafen:.

Tweelinghart-meditatietechnieken

Tweelinghart-meditatietechnieken:

1. Lichaamsbeweging:

De eerste stap naar tweelinghartmeditatie is het doen van enkele fysieke oefeningen. Dit zal je reinigen en je voorbereiden op het volgende niveau. Doe het ongeveer vijf minuten zodat er weinig grijsachtige materie uit het lichaam wordt verdreven. Dit zal subtiele energieën oproepen en je helemaal klaar maken voor de volgende stap.

2. De zegen van het goddelijke:

tweelinghart meditatieDe volgende stap is om te bidden en God te aanbidden om zegeningen af ​​te roepen. Elke religie heeft verschillende goden en je krijgt het recht om zegeningen van het geloof te zoeken om er ook bij te horen. Je zou om hulp, bescherming, eenheid en gelukzaligheid moeten vragen. Met deze stap ben je klaar om de derde stap te doen.

Je tong verbinden met het gehemelte:

Nu moet je je tong verbinden met het gehemelte. Dit zal de verbinding tussen het eerste en achterste energieniveau en van de aura beëindigen en de circulatie van energie tijdens de meditatie beginnen. Deze stap is de derde en wordt als essentieel beschouwd voor iedereen die Tweelinghartmeditatie beoefent.

3. Zegen de aarde:

Druk vervolgens een paar seconden met je vingers op de kruinchakra. Dit zal helpen bij de concentratie. Je moet de wereld ook zegenen met een gevoel van liefde, vriendelijkheid en vrijgevigheid in je hart. Probeer de goddelijke energie overal om je heen te voelen en spreek woorden van geluk, vreugde, vrede en harmonie.

4. Meditatie:

Nadat je hiermee klaar bent, kun je beginnen met je meditatie. Dit kan alleen gebeuren nadat de kroon is geactiveerd. Je moet je een gouden licht voorstellen met je handen die naar de aarde gaan en het vullen met heel veel liefde en licht. Zegen de aarde ook met vriendelijke woorden.

5. Chant Om:

Dit is het moment om Om te chanten. Wees je bewust van de stilte in de wereld om je heen en chant zachtjes om. Je kunt ook Amen gebruiken als je wilt. Blijf dit ongeveer tien minuten doen en ontspan dan. Vergeet niet op een zachte en liefdevolle manier naar de kruin van je hoofd te kijken.

6. Laat alle overtollige energie los:

Nadat je door de meditatie bent, moet je alle overtollige energie loslaten. Doe dit door beide handen in de lucht te steken met je handpalmen naar buiten. Laat energie vrij door de aarde te zegenen met liefde, vrede, vreugde en rust in je hart. Doe dit ongeveer enkele minuten totdat uw lichaam genormaliseerd is. Je kunt ook je familieleden zegenen of degenen van wie je houdt ook.

7. Geef dank:

Aan het einde van dit alles moet je het Opperwezen bedanken voor zijn spirituele begeleiding en goddelijke zegeningen. Dit zal een einde maken aan Tweelinghart-meditatie.

8. Fysieke oefeningen en masseren:

Het laatste wat je moet doen in Twin Heart-meditatie is het masseren van de verschillende delen van je lichaam of het doen van enkele goede fysieke oefeningen gedurende ongeveer vijf minuten. Dit zal je lichaam reinigen en je spiritueel energie geven. Je zult je hierna helder en sterk en genezen voelen.