Arabisch Mehndi Design is het perfecte mehndi-ontwerp voor elke gelegenheid. De ontwerpen zijn zo veelzijdig dat ze kunnen worden veranderd door alleen de positie van de motieven te veranderen. De Arabische henna-ontwerpen worden vaak gebruikt als accessoire voor vrouwen uit de Golfstaten.

Arabische Mehndi-ontwerpen

In de afgelopen tijd zijn deze creatieve Arabische stijlen van Mehendi-ontwerpen een favoriet geworden onder Indiase vrouwen. Deze ontwerpen passen en zien er goed uit op elk festival of evenement. Arabische henna-ontwerpen zijn de afgelopen jaren over de hele wereld enorm populair geworden, dus laten we eens kijken naar enkele van de nieuwste Arabische Mehndi-ontwerpen en hun patronen begrijpen.

110+ eenvoudige en nieuwste Arabische Mehndi-ontwerpen:

In dit artikel hebben we hieronder enkele mooie en populaire Arabische Mehandi-ontwerpen van de afgelopen jaren opgesomd, samen met afbeeldingen, die perfect zijn voor bruiloften en festivals met jurken. Dus probeer deze eenvoudige Arabische mehndi-ontwerpen op je handen en voeten te versieren en zie er speciaal uit in 2021.

1. Boeiend Arabisch Mehndi-ontwerp voor halve hand:

Volledig hand Arabisch Mehendi-ontwerp

Dit eigentijdse mehndi-ontwerp is sierlijk versierd met bloemmotieven en kriskras lijnen. Het is doorweven met sierlijke stippen. De schaduw in het ruitpatroon valt op. De bloemmotieven stralen ook elegantie uit in dubbele schakeringen en gedurfde contouren. Elke vingertop heeft een werveling van verschillende ontwerpen en sierlijke patronen. Dit mehndi-ontwerp is geschikt voor allerlei gelegenheden. Het kan het beste worden gecombineerd met traditionele outfits zoals lehenga’s, lange rokken of sharara’s.

2. Eenvoudig Mehndi-ontwerp met de achterkant:

Eenvoudige Arabische Mehndi-ontwerpen

Dit ronde Arabische mehndi-ontwerp is een vintage ontwerp. Het kan worden aangepast en uitgebreid volgens de gelegenheid. Het kan worden verfijnd door motieven naar keuze te gebruiken als uitbreiding op het hoofdontwerp. Dit basisontwerp op de rug van je hand kan echter worden toegepast tijdens informele gelegenheden zoals verjaardagsfeestjes enz. Het moet bij voorkeur worden gecombineerd met een traditionele outfit.

3. Traditioneel Mehendi-ontwerp met volledige hand:

Traditionele Arabische Mehandi-ontwerpen

Dit ontwerp is vintage en heeft een mandala in het midden van de rug van de hand. De bloemmotieven op de vingertoppen zijn heel boeiend. Het geruite patroon op de pols is uniek omdat het bloemmotieven heeft in de tussenliggende openingen. Het cirkelvormige ontwerp dat zich uitstrekt van het geruite patroon ziet er mooi en symmetrisch uit. Het kan worden versierd tijdens familiefeesten en bruiloften. Het kan worden gecombineerd met een crop top en lehenga of een sari.

4. Rose Arabisch backhand-ontwerp:

Nieuwste Arabische Mehndi-ontwerp

Dit ontwerp is uiterst modern en toch stijlvol. Het heeft grote rozenmotieven met donkere details in de contouren. De achtergrond van de rozenmotieven wordt gevormd door een delicaat kantpatroon gevormd door een lichtere tint mehndi. De geschulpte randen en het ruitpatroon op de vingertoppen stralen pure elegantie uit. Het is geschikt voor allerlei gelegenheden en kan bij alle outfits worden gedragen.

5. Klassieke halve hand Arabische Mehndi-ontwerpen:

Klassieke halve hand Arabische ontwerpen

Hoe verbluffend is dit eenvoudige maar elegante Mehendi-ontwerp met halve handen? De verschillende geometrische ruitpatronen, samen met prachtige bloemmotieven, voegen charme toe aan dit ontwerp. De symmetrische plaatsing van de lijnen, samen met de sierlijke mango- en bladmotieven, is niets minder dan verbluffend. Beide handen hebben de vrije stroom van verschillende ontwerpen, wat uniek is. Het kan bij elke casual gelegenheid worden gedragen, zoals verlovingen en recepties. Combineer het met een lange jurk of een rok voor extra uitstraling!

6. Shaded Floral Half Hand Arabisch Mehandi-ontwerp:

Arabisch ontwerp met halve hand met bloemen

Dit ontwerp is neo-traditioneel van aard. Het heeft grote silhouetten van rozen met prachtige krullen en cirkelvormige krullen ertussen. Het tussenliggende kanten ruitpatroon in verschillende geometrische vormen geeft het ontwerp een elegante touch. De sierlijke bloemmotieven tussen al deze gedurfde lijnen geven dit ontwerp nog meer charme. Het is geschikt voor coole kantoorfeesten en kan ook worden gecombineerd met formals of jeans. Voeg designer sieraden toe en je bent klaar om te schitteren!!

7. Prachtig Arabisch Mehendi-ontwerp voor de voeten:

Prachtig Arabisch Mehendi-ontwerp voor voeten

In dit ontwerp zit het bloemenpatroon op de voeten vol met gedurfde lijnen als bladeren en ingewikkelde krullen en krullen. Het geruite patroon is elegant, met stippen in de tussenliggende openingen. De donkere, gedurfde bladeren geven het ontwerp een creatieve touch. Het is geschikt voor informele familieceremonies zoals mehndi-ceremonies enz.

8. Modern geruit Arabisch ontwerp:

Modern Arabisch Mehndi-ontwerp

Dit halve hand Arabische mehndi-ontwerp is eenvoudig en spectaculair. Het is eenvoudig te maken en kost weinig tijd. De bloemenklimplant in het midden is gemaakt van verschillende bloemen met gedurfde contouren. De twee verschillende geruite patronen aan weerszijden van het bloemenpatroon zijn elegant en uitgevoerd in gedurfde donkere streken om het effect te versterken. Hij is geschikt voor op kantoor en stoere feesten. Het kan worden gecombineerd met een jeans en een kurta of een lichtgewicht salwar kameez.

9. Eenvoudig halfhand Arabisch Mehendi-ontwerp:

Arabisch Mehendi-ontwerp

Dit halve handontwerp is een voorbeeld van geometrische patronen in mehndi. De nette en gedurfde verweven patronen op de vingers met grote streken zijn een voorbeeld van creativiteit. De geschulpte en gebogen randen benadrukken de rest van het ontwerp. Het ruitpatroon enerzijds met stippen in het midden en het kantpatroon anderzijds zijn netjes afgewerkt. Het is geschikt voor toffe feesten zoals borrels op kantoor. Het kan worden gecombineerd met een indo-westerse outfit en hoepels als oorbellen om een ​​trendy look te creëren.

10. Arabisch ontwerp met halve handpauw:

Half hand pauw Arabisch ontwerp

Dit eenvoudige maar toch elegante ontwerp heeft een sierlijke pauw in het midden. De ingewikkelde details aan de binnenkant van de pauw en de donkere, gewaagde contouren benadrukken de pauw in het midden van de handpalm. Het ruitpatroon ernaast is ingelegd met kleine hartjes en ziet er heel schattig uit. De aandacht voor detaillering is geweldig in het gearceerde deel van het ontwerp. Elke vingertop heeft een ander ontwerp en voegt een uniek tintje toe. Omdat pauwen vruchtbaarheid en vreugde symboliseren, kunnen ze worden versierd tijdens bruiloften en babyborrels. Het kan worden gecombineerd met een geweldige lehenga of een sharara.

11. Eenvoudig pauw Arabisch ontwerp:

Eenvoudig pauw Arabisch ontwerp

Dit is een extreem eenvoudig Arabisch ontwerp met pauwen op de voeten. Het gaat om twee pauwmotieven aan twee uiteinden met een delicaat ruitpatroon ertussen. De stippen tussen het ruitpatroon vallen prachtig op. De contouren van de pauwen zijn in vette streken gedaan, terwijl de vulling is gedaan met een lichtere tint voor meer contrast. Dit ontwerp is geschikt voor allerlei gelegenheden en kan worden gecombineerd met outfits.

12. Traditioneel Arabisch Mehndi-ontwerp met volledige been:

Arabisch Mehndi-ontwerp met volledige benen

Dit traditionele Arabische ontwerp op volle poten omvat de traditionele kunstvormen van kriskras lijnen, bloemmotieven, lijnen, bladpatronen enz. Het geruite patroon op de voeten met onderling verbonden stippen en geschulpte randen is het meest opvallende kenmerk van dit ontwerp. De bloemenmandala’s en de bladmozaïekpatronen op de benen zijn betoverend met veel ingewikkelde details. Dit ontwerp is geschikt voor traditionele mehndi-ceremonies. Het moet worden gecombineerd met een lichtgewicht lehenga of sharara en etnische sieraden.

13. Heart Back-Hand Arabisch Mehndi-ontwerp:

Back-Hand Arabisch Mehendi-ontwerp

Dit backhand mehndi-ontwerp is buitengewoon stijlvol en modern. De ketting van onderling verbonden harten met sierlijke rozenmotieven is de moeite waard om over te zwijmelen. De delicate bloemenpatronen voegen extra charme toe aan het ontwerp met veel aandacht voor detail. De kettingen tot aan de vingertoppen geven het ontwerp een moderne uitstraling. De vingertoppen zijn minimaal maar mooi gedaan. De ketting van stippen die zich op een gebogen manier uit de harten uitstrekt, straalt pure elegantie uit. Het is een adembenemend ontwerp dat geschikt is voor bruiloften en familieceremonies. Het moet worden gecombineerd met etnische outfits en sieraden.

14. Modern Arabisch voetenontwerp:

Modern Arabisch voetenontwerp

Dit is een eenvoudig maar vrij modern Arabisch ontwerp voor de voeten. Het patroon is ontworpen om op de enkelbanden van de voeten te lijken, maar dan op een gebloemde achtergrond. De bloemmotieven en lommerrijke klimplanten die er uit steken zijn elegant en netjes gedaan. De eenvoudige schaduw- en gestippelde patronen op de vingertoppen geven het ontwerp een charme. Het is geschikt voor informele gelegenheden zoals verlovingen en verjaardagsfeestjes. Het kan worden gecombineerd met indo-westerse outfits zoals palazzo’s en rokken.

15. Eenvoudig Arabisch ontwerp met volledige hand:

Eenvoudig Arabisch ontwerp met volledige hand

De geometrische patronen in dit ontwerp op de hand zijn groenblijvend. Het geruite patroon in het midden en de cirkelvormige patronen die eruit lopen, geven het ontwerp een esthetische uitstraling. Het ontwerp zit vol met gedurfde lijnen en verschillende geometrische patronen. Sommige contouren zijn donkerder gemaakt om het een mystieke en gepolijste uitstraling te geven. Dit ontwerp kan worden versierd tijdens gunstige festivals zoals Teej, Diwali, Dussehra enz.

16. Eenvoudig Arabisch ontwerp met halve hand:

Eenvoudig Arabisch ontwerp met halve hand

Getrokken diagonale patronen bekend als ‘bel’ zijn een exclusief onderdeel van Arabische ontwerpen. De bloem in het hart in het midden geeft het ontwerp eenvoud. De doorlopende patronen van bel, samen met tussenliggende bloemmotieven, zijn verbluffend. De gedurfde lijnen die in de lommerrijke trailers worden gebruikt, benadrukken het ontwerp. Het is het meest geschikt voor coole feesten zoals een verjaardag of kantoorfeesten en kinderen. Het kan worden gecombineerd met allerlei outfits.

17. Eenvoudig gearceerd back-hand bloemdessin:

Eenvoudig gearceerd back-hand bloemdessin

De charme van Arabische ontwerpen wordt nog eens extra groot wanneer het twee opvallende bloemensporen heeft. Hier zijn de bloemen met drie bloembladen uitgevoerd in donkere, gewaagde contouren en licht gearceerd. De lommerrijke klimplant met gedurfde lijnen als bladeren valt op in dit ontwerp. De kleine bladmotieven op de vingertoppen dragen bij aan de rustieke charme van het ontwerp. Het is geschikt voor informele functies zoals betrokkenheid en ontvangst. Het kan worden gecombineerd met allerlei soorten outfits.

18. Shaded Floral Back Hand Arabische ontwerpen:

Gearceerde bloemen terug hand Arabische ontwerpen

Dit ontwerp zorgt ervoor dat iedereen jouw kant op rent om een ​​kijkje te nemen!! De gedurfde grenzen van de bloemmotieven zijn het vermelden waard, net als de ingewikkelde details binnen de motieven. De gedurfde, speelse lijnen onderscheiden dit ontwerp van de rest. Alle vingertoppen met verschillende ontwerpen zien er absoluut netjes en chic uit. Dit ontwerp is geschikt voor allerlei gelegenheden. Het kan het beste worden gecombineerd met traditionele outfits en eenvoudige sieraden.

19. Symmetrisch modern Arabisch Mehndi-ontwerp:

Symmetrisch modern Arabisch ontwerp

Dit ontwerp is de beste keuze als je een eenvoudige maar stijlvolle look wilt. Het hoekige ontwerp in het midden dat het eenvoudige geruite patroon omhult, is behoorlijk boeiend. Het repetitieve bloemenpatroon dat zich vanaf de geschulpte randen naar de vingertoppen uitstrekt, voegt een esthetische toets toe aan het ontwerp. Het geruite patroon met bloemmotieven op de pols en de gebloemde klimplantpatronen met minutieuze details stralen pure elegantie uit. Dit ontwerp is geschikt voor allerlei gelegenheden. Het is het beste te combineren met een lange rok of palazzo’s.

20. Elegant Arabisch ontwerp met rughand:

Elegant Arabisch Mehndi-ontwerp

Kijk naar de prachtige geometrische patronen en bloemensporen samen met geruite patronen door het hele ontwerp. Het V-vormige ontwerp op de onderarm ziet er extreem stijlvol uit. De vulling met ingewikkelde details en scherpe randen ziet er verfijnd en mooi uit. Dit ontwerp is geschikt voor alle gelegenheden. Het kan het beste worden gecombineerd met een salwar kameez of een sari.

21. Eenvoudig Arabisch Mehendi-ontwerp:

Eenvoudig Arabisch Mehendi-ontwerp

Dit Arabische ontwerp ziet er misschien simpel uit, maar het is te schattig voor woorden. Het toont een bloemenpatroon in het midden van de palm met banden van lommerrijke trailers en kanten patronen die zich diagonaal naar buiten uitstrekken. De opening in de handpalm is gevuld met groepen ongelijke stippen op gelijke afstand, wat het ontwerp een stijlvolle uitstraling geeft. Het is geschikt voor kinderen en volwassenen die de voorkeur geven aan niet-pietluttige ontwerpen. Het is geschikt voor coole verjaardagsfeestjes en kan worden gecombineerd met elke outfit.

22. Verbazingwekkend Peacock Arabisch Mehndi-ontwerp:

Geweldig Arabisch Mehndi-ontwerp

Dit glamoureuze full-hand Arabische ontwerp toont prachtige pauwen en oorbellen. De ingewikkelde details op de pauwen en de oorbellen zijn charmant. De pauwenveren die tot aan de vingertoppen reiken, zijn een prachtige aanvulling op dit patroon. Elke vingertop heeft een uniek ontwerp en dit ultramoderne mehndi-ontwerp valt prachtig op. Dit ontwerp kan worden toegepast voor gunstige festivals zoals Dussehra, Teej en bruiloften. Het kan worden gecombineerd met lehenga’s of gharara’s voor die extra glamourfactor !!

23. Eenvoudig Eid Back Hand Arabisch ontwerp:

Eid Back Hand Arabisch ontwerp

Dit ontwerp is van religieuze betekenis en beeldt de charme van Ramzan uit. Het ontwerp op elke vingertop varieert van bladachtige bloemmotieven tot geruite patronen met gedurfde lijnen. Het midden heeft een bloemmotief dat zich uitstrekt van waaruit de maan met een moskeekarikatuur is. Dit ontwerp symboliseert Eid en het bijbehorende geluk. Het kan worden versierd tijdens Ramzan en kan het beste worden gedragen met traditionele outfits zoals khada dupatta.

24. Arabisch ontwerp met bloemenrug:

Arabisch ontwerp met bloemenrug

Gedomineerd door bloemmotieven en rozenpatronen, is dit Arabische handontwerp buitengewoon in het oog springend. De ingewikkelde details rond deze patronen, samen met het geruite patroon op de pols, zien er prachtig uit. De gedurfde lijnen en schaduwen maken het ontwerp zeker kwijlen waardig. Het is geschikt voor familieceremonies en bruiloften. Het kan worden gecombineerd met Indo-westerse outfits zoals palazzo’s of shararas.

25. Eenvoudig Arabisch Mehndi-ontwerp voor voeten:

Eenvoudig Arabisch Mehndi-ontwerp voor voeten

Dit eenvoudige Arabische mehndi-ontwerp voor de voeten ziet er vrij elegant uit met symmetrische bloemmotieven en geruite patronen. De ingewikkelde details op de voeten geven het een elegante touch. De op gelijke afstand van elkaar geplaatste stippen in het geruite patroon zorgen ervoor dat het ontwerp er meer symmetrisch uitziet. De U-vormige patronen met de kofferruimte in het midden zien er buitengewoon netjes en goed afgewerkt uit. Dit ontwerp is heel geschikt voor traditionele familieceremonies zoals de mehndi-ceremonie enz. Het kan het beste worden gecombineerd met een lange rok of een lehenga.

26. Peacock Arabisch Henna-ontwerp:

Peacock Arabisch Henna-ontwerp

Een eenvoudige maar verleidelijke arm tot palm uitgerekt prachtig Arabisch mehndi-ontwerp, het heeft een aantal veelvoorkomende motieven die herhaaldelijk worden gebruikt, bijvoorbeeld de bloemen en de pauw die de hand goed bedekken, maar deze ontwerpen zijn niet ingewikkeld.

 • Beroemde gelegenheid: Kan op een festival worden gezet of gewoon willekeurig.
 • Lichaamsplaatsing: Geschikt voor de voor- en achterkant van de handpalmen en de voeten.
 • Combineren met: Combineer dit met elke outfit, want het lijkt meer op een tatoeage met westerse kleding en mehndi met traditionele kleding.

27. Indo- Arabisch Mehndi-ontwerp:

Indo- Arabisch Mehndi-ontwerp

Een eenvoudig Arabisch mehndi-ontwerp kan worden gebruikt als een perfect ontwerp om de gemeenschappelijke motieven die in een Arabisch mehndi-ontwerp worden gebruikt, te oefenen. Het is een Indo-Arabisch mehndi-ontwerp met veel gebruik van stippen en rondingen.

 • Beroemde gelegenheid: Geschikt voor elke gelegenheid.
 • Lichaamsplaatsing: Meer geschikt voor handen, zowel voor- als achterkant.
 • Combineren met: Combineer met je gewone kleding of gewoon een Kurti om wat glamour toe te voegen.

28. Mooi Arabisch Mehndi-ontwerp aan de achterkant:

Achterkant Arabisch Mehndi-ontwerp

Bladeren, rondingen en stippen zijn de belangrijkste motieven die in dit Arabische mehndi-ontwerp voor de linkerhand zijn gemaakt. Het ontwerp is kort en nauwkeurig; dus ook toepasbaar voor een gelegenheid. Je kunt dit ook op je handpalm aanbrengen.

 • Beroemde gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

29. Gemengd beste Arabisch Mehndi-ontwerp:

Beste Arabisch Mehndi-ontwerp

Dit Arabische mehndi-ontwerp voor de hand is een mix van verschillende stijlen van mehndi gecombineerd in de Arabische henna-stijl. De stijlen die we hier duidelijk kunnen zien zijn Indo, Gulf en wat Freestyle. De bloemen en de nauwkeurigheid van de lijnen zorgen ervoor dat het er prachtig uitziet.

 • Gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

30. Armbandstijl Arabisch Mehndi-ontwerp:

Armbandstijl Arabisch Mehndi-ontwerp

Dit mehndi-ontwerp staat ook bekend als een Arabisch mehndi-ontwerp in armbandstijl en ziet er erg aantrekkelijk uit; dit is het perfecte ontwerp waar vrienden een band mee kunnen opbouwen en op elkaar kunnen toepassen. Het heeft een zeer tribale tattoo-achtige maar toch zeer etnische uitstraling.

 • Beroemde gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met westerse of traditionele kleding.

31. 3-delig Arabisch Mehndi-ontwerp:

3-Delig Arabisch Mehndi-ontwerp

Dit ontwerp heeft meer lijnen en grote motieven, het is een beetje geïnspireerd door de golf, een creatievere kijk op Arabische mehndi-ontwerpen, terwijl het ontwerp het er eenvoudig uit laat zien, maar het is niet eenvoudig om alle patronen in dezelfde uitlijning te krijgen als je het probeert in de eerste paar keer.

 • Gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- en achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

32. Arabisch Mehndi-ontwerp met volledige rug:

Arabisch Mehndi-ontwerp met volledige rug

Een Arabisch mehndi-ontwerp voor volledige handen heeft grotere motieven met meer ingewikkelde ontwerpen die helpen om lege ruimtes in de handen op te vullen. Ruitjes, bladeren en stippen spelen opnieuw de rol van de vulstofontwerpen.

 • Gelegenheid: Festivals of een familiefeest of verlovingsceremonie.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer het met traditionele kleding voor de juiste look.

33. Volledige element eenvoudige Arabische Mehndi-ontwerpen:

Eenvoudig Arabisch Mehndi-ontwerp

Als je onlangs Arabisch mehndi-ontwerp bent gaan leren, maar je bent verveeld met het proberen van de zeer eenvoudige ontwerpen, dan is dit het perfecte ontwerp voor jou om het volgende te proberen. Hoewel de motieven er misschien eenvoudig uitzien, kan het een moeilijke taak zijn om netheid te bereiken. Het ontwerp bestaat uit alle gangbare Arabische patronen, bladeren, rondingen, stippen, lijnen en cirkels.

 • Gelegenheid: Over het algemeen, of voor festivals en familiefeesten.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met normale kleding of traditionele kleding.

34. Professionele Arabische stijl Mehndi:

Professionele Arabische stijl Mehndi

Dit ontwerp is absoluut een meer professioneel geschikt ontwerp. Het dessin bestaat uit gelijkaardige bladeren en bloempatronen. Toch zit deze Arabische ontwerper mehndi vol met ingewikkelde details die heel moeilijk te bereiken zijn met dezelfde precisie voor iemand die geen kunstenaar is.

 • Gelegenheid: Betrokkenheid/bruiloft of festivals en familiefunctie.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

35. Arabisch Mehndi-ontwerp met twist:

Arabisch Mehndi-ontwerp met twist

Een ander zeer aantrekkelijk ontwerp, dit Arabische mehndi-ontwerp, bevat modernere motieven waardoor het een zeer creatieve tatoeage is. De bloemen hebben hier langwerpige bloembladen in plaats van de gewone ronde, en de ruiten zijn brutaler met dubbele voering en vulling.

 • Gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

36. Vetgedrukt bloem Arabisch Mehndi-ontwerp:

Bloem Arabisch Mehndi-ontwerp

In dit ontwerp worden bloemen en pauwmotieven herhaaldelijk in gewaagde vormen toegepast, waardoor er ruimte is voor kleine foutjes. Als je iemand nieuw bent bij mehndi, dan is deze Arabische mehndi-ontwerpafbeelding het perfecte referentieontwerp om te oefenen en te proberen, vooral omdat het heel gemakkelijk en eenvoudig is.

 • Gelegenheid: Casual of familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

37. Volledige hand Gulf-Arabische Mehndi-ontwerpen:

Full Hand Gulf-Arabische Mehndi-ontwerpen

De vulling van deze motieven is eenvoudig gehouden door alleen lijnen en bladeren te gebruiken, maar met variaties. De bloemen en bladeren zijn ook anders, met grotere maten en lijnen die de binnenkant vullen. Dit specifieke Arabische mehndi-ontwerp voor handafbeeldingen laat zien hoe de Arabische henna-stijl kan verschillen, afhankelijk van de motieven en patronen die worden gebruikt en op de handpalm worden geplaatst.

 • Gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

38. Mehndi-ontwerp in tattoo-stijl:

Arabisch Mehndi-ontwerp in tattoo-stijl

Een zeer snel ontwerp dat kan worden gebruikt als een tatoeage of gewoon als een opvulmotief als je voeten of handpalm leeg zijn en je gewoon wat henna wilt versieren. De bloem in het midden benadrukt dit ontwerp dat ook op de nek en armen kan worden aangebracht. Dit is een eenvoudig Arabisch henna-ontwerp voor zowel handen als voeten.

 • Gelegenheid: Festivals of casual.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm of onderarm/voeten.
 • Combineren met: Combineer het met elke outfit en accessoires.

39. Freestyle Vet Arabisch Mehndi-ontwerp:

Freestyle Vet Arabisch Mehndi-ontwerp

Je kunt dit ontwerp ook op je handpalm gebruiken. De gedurfde bloemen zijn anders gemaakt, geïnspireerd door de natuur, terwijl de armband en rondingen hetzelfde blijven. Dit Arabische mehndi-ontwerp past bij mensen die willen dat hun ontwerp goed zichtbaar is en toch uniek en modern.

 • Gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

40. Arabisch Mehndi-ontwerp met grote stippen:

Arabisch Mehndi-ontwerp met grote stippen

Een extreem eenvoudig en snel ontwerp dat iedereen kan maken. Vooral de stoutmoedigheid van de stippen en rondingen zorgen ervoor dat het er mooi uitziet. Dit eenvoudige Arabische mehndi-ontwerp heeft zijn belangrijkste attractie verborgen in de grote stippen die eruitzien als een lichtstreng.

 • Beroemde gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

41. Armband met S-vorm Mehndi-ontwerp:

Armband met S-vorm Mehndi-ontwerp

Dit is een compleet ontwerp in backhand-sieradenstijl; terwijl een eenvoudige armband om de pols ligt, is er een meer gewelfde armband met bladeren gemaakt in een S-vorm op de hand. Nog een eenvoudig en gemakkelijk te maken ontwerp; is zo’n mehndi die Arabische handfoto’s ontwerpt die kunnen worden gebruikt om een ​​soortgelijk ontwerp na te maken en die niet fout kunnen gaan.

 • Gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

42. Compleet Back Hand Arabisch Mehndi-ontwerp:

Hand Arabisch Mehndi-ontwerp

De bloemen die in dit mehndi-ontwerp worden gebruikt, zijn meer Indo-stijl dan Arabisch met eenvoudige pauwmotieven. Dit is een van de perfecte referentiebeelden voor Arabisch mehndi-ontwerp. Het bevat alle motieven en patronen die betrokken zijn bij het henna-ontwerp en is snel te recreëren als je een professional bent.

 • Gelegenheid: Engagement, Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of zware traditionele kleding.

43. Arabisch Mehndi-ontwerp voor voeten:

Arabisch Mehndi-ontwerp voor voeten

Dit is een Arabisch mehndi-ontwerp met volledige voeten. Meerdere variaties van bloemen en pauwenpatronen zijn gebruikt in dit elegante Arabische mehndi-ontwerp voor voeten. Dit is gemakkelijk na te maken, omdat dit ontwerp bestaat uit veelvoorkomende Indiase en Arabische henna-ontwerpmotieven en -patronen.

 • Gelegenheid: Familiefunctie zoals verloving of bruiloft.
 • Lichaamsplaatsing: Dit ontwerp is alleen geschikt voor de voeten.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

44. Arabische Henna-ontwerpen in feeststijl:

Arabische Henna-ontwerpen in feeststijl

Dit ontwerp is een eenvoudig Arabisch mehndi-ontwerp voor meisjes, omdat het meer op casual henna lijkt dan op een feest- of gelegenheidshenna. Vetgedrukte bloemen en pauwen zijn alleen gevuld met schaduw. Je kunt zwarte henna gebruiken om te schetsen en eenvoudige henna voor schaduw. Dit ontwerp kan zowel door een normale kunstenaar als door een professional worden nagemaakt.

 • Gelegenheid: Casual of Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

45. Mughlai-stijl Arabisch Mehndi-ontwerp:

Arabisch Mehndi-ontwerp in Mughlai-stijl

Kleine ronde bloemen met bloemblaadjes gemaakt van stippen zijn een hoogtepunt van dit ontwerp. Dit unieke Arabische henna-ontwerpbeeld laat zien hoe de invloed van verschillende culturen zoals Mughlai, Gulf, Indo heeft geleid tot een prachtige ontwikkeling in de Arabische henna-ontwerpen. Dit is gemakkelijk om het ontwerp opnieuw te maken.

 • Beroemde gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

46. ​​Stijlvol Arabisch Mehndi-ontwerp met rughand:

Back Hand Arabisch Mehndi-ontwerp

Het deel onder de pols heeft een opvallende armband met een ingewikkeld patroon; aan de andere kant is het bovenste gedeelte alleen aan de zijkanten bedekt met rondingen en een patroon in Jalebi-stijl. Slechts enkelen kunnen een Arabisch mehndi-ontwerp met ingewikkeldheid en precisie nabootsen om de detaillering te bereiken zonder veel oefening, omdat de lijnen erg netjes en duidelijk zijn.

 • Beroemde gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

47. Zwaar geruite rughand Mehndi-ontwerp:

Mehndi-ontwerp met geruite achterkant

Enkelen kunnen alleen een Arabisch mehndi-ontwerp voor de volledige hand nabootsen, aangezien het ontwerp bestaat uit het geruite patroon en gedurfde bloemen die tegen het einde worden geknepen en het onderste deel van de hand bedekken. De extra detaillering duurt een tijdje om te bereiken.

 • Beroemde gelegenheid: Verlovings-, bruilofts- of familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of zware en gedurfde traditionele kleding.

48. Op bloemen gebaseerd Arabisch Mehndi-ontwerp:

Arabisch Mehndi-ontwerp met bloemen

Dit Arabische mehndi-ontwerp is grotendeels gemaakt met gewaagde ronde bloemen en een geruit patroon. De bloemen zijn gemaakt in kleine maten, waardoor ze er anders uitzien dan de reguliere mehndi-ontwerpen, terwijl de patronen in hetzelfde formaat zijn gemaakt als andere ontwerpen.

 • Beroemde gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

49. Sieradenstijl Arabisch Mehndi-ontwerp:

Sieradenstijl Arabisch Mehndi-ontwerp

Een zeer chic ogend mehndi-ontwerp bestaat uit eenvoudige motieven, gebogen lijnen, stippen en bloemen. Alles is zo geplaatst dat de hand er niet te vol uitziet, maar de hand ziet er versierd uit in verschillende sieraden.

 • Beroemde gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm of de voeten.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding of gewoon vrijetijdskleding.

50. Mooie delicate patronen Arabisch Mehndi-ontwerp:

Patronen Arabisch Mehndi Design

Dit is een van de beste Arabische mehndi-ontwerpen die je kunt tegenkomen. De kunstenaar heeft grote blad- en pauwmotieven gebruikt, maar de patronen van rondingen, bloemen en ruiten die worden gebruikt om de binnenkant te vullen, zijn ingewikkeld en netjes gedaan, waardoor het er uniek en aantrekkelijk uitziet.

 • Beroemde gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

51. Netpatroon Arabisch Mehndi-ontwerp:

Netpatroon Arabisch Mehndi-ontwerp

Dit ontwerp is het reguliere creatieve en aantrekkelijke Arabische mehndi-ontwerp dat men zonder enige vooravond of gelegenheid kan toepassen. Het netpatroon in de mehndi maakt het zelfs onder buitenlandse bruiden een voorkeur. Deze tattoo-achtige mehndi-ontwerpen zien er cool uit, zelfs bij westerse outfits of elke outfit.

 • Beroemde gelegenheid: Festivals of een familiefeest of Casual.
 • Lichaamsplaatsing: Bij voorkeur de achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

52. Mandala Arabisch Mehndi-ontwerp:

Mandala Arabisch Mehndi-ontwerp

Een Arabisch mehndi-ontwerp gecombineerd met de mandala, het resultaat is dit zeer creatief ogende mehndi-ontwerp dat kan worden aangepast aan de voorkeur, zodat een beginner en een professional dit ontwerp allebei kunnen uitproberen.

 • Beroemde gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

53. 2-delig ingewikkeld Arabisch Mehndi-ontwerp:

2-delig ingewikkeld Arabisch Mehndi-ontwerp

Het ontwerp is verdeeld in twee delen, waarbij zowel de armbandpatronen gemaakt van bloemen als rondingen aan elkaar zijn verbonden door ingewikkelde rondingen bedekt met stippen. Dit is geen Arabisch mehndi-ontwerp voor beginners. Het ontwerp bestaat uit veel ingewikkelde patronen en motieven die het ingewikkelder maken dan de normale mehndi-ontwerpen.

 • Beroemde gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

54. Gewaagde armband terug Hand Mehndi:

Armband Terug Hand Mehndi

Als je een eenvoudig Arabisch mehndi-ontwerp op je hand wilt uitproberen, is dit ontwerp de juiste optie. Dit mehndi-ontwerp in armbandstijl bestaat uit eenvoudige cirkels en lijnen; het is niet erg ingewikkeld, waardoor je ruimte hebt voor fouten.

 • Beroemde gelegenheid: Casual of familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Geschikt de achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

55. Artistiek rughand Mehndi-ontwerp:

Artistiek Arabisch Mehndi Design

Een gemakkelijk ogend creatief mehndi-ontwerp, dit is perfect als je op weg bent naar een familiefeest of een festival om de hoek. De pink is gevuld met ingewikkelde patronen, terwijl de wijsvinger alleen het topje van de vinger in ontwerp heeft; dit maakt dit ontwerp anders dan het andere Arabische Mehndi-ontwerp.

 • Beroemde gelegenheid: Festivals of een familiefeest.
 • Lichaamsplaatsing: Voor- of achterkant van de handpalm.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse of traditionele kleding.

56. Arabische Mehndi-ontwerpen voor handen:

Arabische mehndi-ontwerpen voor handen

In dit Mehandi Arabische ontwerp zijn bloemen en bladeren gerangschikt volgens een bepaald patroon. Dikke contouren van de bloemen en bladeren hadden meer details aan het ontwerp toegevoegd, waardoor het duidelijker en opvallender werd. De hele look is zowel heel klassiek als modern.

57. Mehandi-ontwerp in bloemen Arabische stijl:

Mehandi-ontwerp in bloemen Arabische stijl

U kunt eenvoudig veel bloemmotieven maken om uw handpalm te vullen. Beginnend met de wijsvinger, kun je een paar halfhoekige bloemen maken en je mehndi-ontwerp voltooien met volle bloemen, die groter in grootte en vorm kunnen worden getekend.

58. Eenvoudig & Gemakkelijke Arabische Mehandi-ontwerpen:

eenvoudige Arabische mehndi-ontwerpen

Zoals je kunt zien, zijn dergelijke ontwerpen heel eenvoudig aan te brengen, zien ze er gemakkelijk uit en zijn ze verbazingwekkend geschikt voor elke gelegenheid. Het kan zowel op kinderhanden als op de hand van een volwassene worden aangebracht. Dit eenvoudige ontwerp is zeer geschikt voor tienermeisjes die mehndi-ontwerp zelfstandig willen toepassen. Het is heel eenvoudig, omdat schaduwen of het toevoegen van ingewikkelde patronen op je handpalmen geen zwaar werk is.

59. Hart en ronde vorm Arabische Mehandi:

Hartvorm Arabisch Mehandi

Dit ontwerp is ook heel eenvoudig, maar je kunt er meer motieven aan toevoegen. Hart- en ronde vormen hebben een speciaal belang in een Mehendi-ontwerp, voornamelijk toegepast op een bruiloftsfunctie. Je kunt meer motieven of patronen toevoegen om het een zwaardere look te geven.

60. Kleine sterren Arabische Mehndi-ontwerpen:

Sterren Arabisch Mehandi-ontwerp

Men kan het ontwerp decoreren met oa kleine vijfpuntige sterren. Net als de bovenstaande afbeelding worden overal in de handpalm kleine sterren gecreëerd, behalve in de wijs- en middelvinger. Voor meer toevoegingen kun je zelfs je sterren aanpassen door ze in de schaduw te zetten.

61. Nieuw Arabisch Mehndi-ontwerp met stenen:

nieuwe Arabische mehndi-ontwerpen

Je kunt ook aantrekkelijke glitter, stenen en kralen toevoegen aan je outfit op je Mehandi-ontwerpen in het Arabisch. Je kunt ook glitters toevoegen als laatste coating om het henna-ontwerp aantrekkelijker te maken. Door ze toe te voegen, kan je eenvoudige of zware ontwerp er mooier en pakkender uitzien.

62. Gemakkelijke Arabische Mehndi-ontwerpen voor rughand:

eenvoudige Arabische mehndi-ontwerpen

Dit is een eenvoudig, mooi en zeer elegant mehndi-ontwerp voor backhand. Hier zijn alleen het ontwerp van de wijsvinger en de pink hetzelfde, terwijl het hele ontwerp is gemaakt door twee verschillende mehndi-vormen door elkaar te halen. De rest van de vingers worden schoon gehouden om van het ontwerp een aantrekkingspunt te maken. Je kunt het ontwerp ook uitbreiden naar de elleboog, met meer bloemen, bladeren, stippen of andere mooie vormen en motieven.

63. Traditioneel Arabisch Mehndi-ontwerp:

Traditioneel Arabisch Mehndi-ontwerp

Het woord Arabisch zelf beschrijft ons dat deze vorm van kunst tot het land van de Arabieren behoort. De Arabieren zijn erg artistiek met hun cultuur en traditie; hetzelfde reflecteert op hun mehndi-ontwerpkunst. Arabische mehndi-ontwerpen zijn ingewikkelder, gericht op fijn werk, detaillering van de ontwerpen en vullen je hele handpalm of been met hoofdmotieven van bloemen en bladeren. Arabieren gebruiken verschillende stijlen van Mehandi zoals Black mehndi, die vaak wordt gebruikt voor het schetsen van de ontwerpen of het opvullen met de normale henna Mehandi.

64. Peacock Mehandi Design Arabische stijl:

Peacock Mehandi Design Arabische stijl

Dit ontwerp lijkt erg op onze Indiase Mehandi-ontwerpen, omdat de pauw de belangrijkste focus is van dit ingewikkelde ontwerp. Hierbij een prachtige pauw in het midden van teveel bloemen maakt het ontwerp nog mooier. Je kunt zien hoe de pauwen zijn gedetailleerd met minuscule patronen en motieven. Dit veelzijdige ontwerp is niet zo moeilijk om te maken omdat het geen ingewikkelde details bevat. Goed gerangschikte bladeren en kleine bloemen geven de handpalm en vingertoppen een zeer geornamenteerde look.

65. Gemakkelijke Arabische Mehndi voor bloempatronen:

Arabische Mehndi voor bloempatronen

Je kunt altijd groene bloemenpatronen gebruiken die in een reeks zijn gerangschikt. Net als de bovenstaande afbeelding zijn bloemen gemaakt in dezelfde dikte en consistentie; vervolgens worden de bloembladen aangepast door ze op te vullen met Mehandi met dunne lijnen, waardoor de centrale rondes van de bloemen worden gevuld met mehndi.

66. Bruidshand Mehendi Design Arabisch:

bruids Arabisch mehndi-ontwerp

Dit is een van de beste Arabische mehndi-ontwerpen voor bruidshanden. Dit ontwerp begint met volledig bedekte vingertoppen met lijnen, gevolgd door charmante pauwen, bladeren en bloemmotieven, waaronder enkele geometrische vormen. De geometrische blokken zijn in een gevulde vorm, die zorgt voor een basis in de handpalm die later wordt gevuld met andere motieven. Minutieuze detailleringstijl is aangenomen om het ontwerp een ander tintje te geven. Het gebruik van meerdere pauwgezichten in een enkel ontwerp kan een eenvoudig ontwerp er weelderig uit laten zien.

67. Arabische Mehndi-ontwerpen voor de collegefuncties:

Arabische Mehendi-ontwerpen voor functies

Eenvoudige en elegante Arabische Mehandi-ontwerpen zijn perfect voor college-functies en informele bijeenkomsten. Dergelijke ontwerpen omvatten eenvoudige bloemen- en bladpatronen zonder zulke ingewikkelde patronen. Je kunt het bovenstaande ontwerp gemakkelijk tekenen, zelfs als je geen mehndi-kunst uit de vrije hand hebt. De overige vingers worden open gehouden, behalve de wijsvinger om het ontwerp een meer verfijnde uitstraling te geven.

68. Kleurrijke Mehndi ontwerpt Arabisch voor tienermeisjes:

Arabische Mehndi-ontwerpen voor tienermeisjes

In het Arabisch wordt zwart mehndi-ontwerp ook gebruikt om meer contrast in het ontwerp te creëren. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het schetsen van de ontwerpen, waardoor de Mehendi er kleurrijker uitziet. Deze veelkleurige Mehandi ziet er behoorlijk funky en stijlvol uit wanneer hij wordt aangevuld met eenvoudige ornamenten zoals ringen of armbanden. Dergelijke veelkleurige ontwerpen omvatten een zeer kort ontwerp van prachtige patronen op de pols met een combinatie van kleine bloemen. Alle vingers worden opgevuld gehouden om het ontwerp er prominenter uit te laten zien.

Arabische Mehndi-ontwerpen voor meisjes

Het zware en kleurrijke ontwerp is misschien een betere keuze voor universiteitsmeisjes en werkende vrouwen. Dit ontwerp ziet er stijlvoller uit dan de rest vanwege de rode en zwarte Mehendi-kleuren. Met rode vulling en een zwarte rand benadrukt het dessin de huidskleur, waardoor het eerlijker wordt. Als aanvulling worden verschillende meerkleurige strassteentjes, glitters en andere stenen gebruikt.

69. Zeer decoratief hand Mehendi Arabisch ontwerp:

Hand Mehendi Arabisch ontwerp

Dit mooie ontwerp is speciaal voor liefhebbers van eenvoudige en elegante Mehendi-ontwerpen in het Arabisch. Vanaf de pols heeft dit ontwerp de vingers van de voorste hand volledig bedekt. Het ontwerp heeft eenvoudige bloemenpatronen met dikke randen en traditionele motieven met ook een pauw. Hier is de pauw uitgewerkt met ingewikkelde details en patronen, waardoor dit ontwerp er verfijnder uitziet op de handpalmen. Dit mehndi-ontwerp heeft ook een pauw, goed aangevuld met bloemen, bladeren en andere vormen. De dunne detaillering van de lijnen en rondingen die de grote bloem- en bladcontouren opvullen, maakt het hele ontwerp echter uitgebreider en extravagant.

70. Mooi Arabisch Mehandi-ontwerp:

mooi Arabisch mehndi-ontwerp

Het bovenstaande ontwerp vertegenwoordigt het prachtige kunstwerk van de mehndi-kunstenaar. Drie bloemen zijn het meest prominent aanwezig in het ontwerp, terwijl de rest kleine ingewikkelde details bevat die worden gebruikt voor het uitwerken van het bloemdessin. De rest van de vinger wordt schoon gehouden, wat het ontwerp aantrekkelijker maakt.

71. Arabisch Mehndi-ontwerp voor religieuze festivals:

Arabisch Mehndi-ontwerp voor festivals

Het ontwerp ziet er voller uit, maar er zijn geen extravagante of ingewikkelde nutteloze vormen nodig om het voller te maken. Dit ontwerp vult de voorkant en geeft het een traditionele uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een veelzijdig Mehendi-ontwerp dat geschikt is voor een religieus festival of je vrienden wilt inspireren op een universiteitsfeest, deze Mehendi-ontwerp Arabische stijl kan voor jou werken.

72. Gearceerde Arabische Mehandi:

Gearceerd Arabisch Mehandi-ontwerp

Shaded Mehandi is ook opgenomen in de Arabische mehndi-stijlen. Vingertoppen volledig bedekt en gearceerde bloemmotieven en symmetrische vormen maken dit ontwerp uniek van de anderen. Het is perfect voor huis- of kantoorfeesten, Eid-festivals en andere ceremonies.

73. Professioneel hand Mehndi-ontwerp Arabisch:

Professioneel Arabisch Hand Mehndi-ontwerp

Dit uitstekende ontwerp heeft een meer tribale uitstraling die zich vooral richt op het abstracte patroon van goed geplaatste vormen. Het bevat geen bloemen of bladeren, maar u kunt ze wel toevoegen. Het kan eruitzien als een complex ontwerp en vereist meer geduld en professionaliteit dan andere eenvoudige ontwerpen.

74. Glamoureus Arabisch Mehndi-ontwerp voor bruiden:

Arabisch Mehndi-ontwerp voor bruiden

Dit ontwerp is zeer voortreffelijk en glamoureus. Eenvoudige motieven en bladeren worden gebruikt om dit bruids Mehandi-ontwerp te creëren, dat begint bij de pols en het grootste deel van de handpalm bedekt. Deze ontwerpen laten ook zien hoe dikke en duidelijke lijnen van dezelfde dikte en consistentie magie kunnen creëren in een eenvoudig ontwerp. Hoewel het patroon veel ingewikkelde details heeft, geeft het gebruik van dunne lijnen het ontwerp een meer uitgebreide en gecompliceerde uitstraling.

75. Arabische Mehndi voor bruiloft:

Arabische Mehndi voor bruiloft

Het bovenstaande ontwerp is een prachtig en perfect mehndi-ontwerp voor de familieleden en goede vrienden van de bruid. Het toont een buitengewoon glamoureus Mehandi-ontwerp dat de handen een volledig versierde look geeft. Bloemen, mooie vormen en motieven worden gecombineerd om dit prachtige ontwerp te voltooien. Men moet zeer voorzichtig zijn wanneer ze dit ontwerp op hun handen proberen. In dit ontwerp zorgt niets anders dan een dunne, ronde lijn die als een rand langs de rand van je handpalm loopt, voor veel verschil met de rest van de ontwerpen. Het gebruik van grote bloemen in de rand zorgt ervoor dat het ontwerp er schattig en anders uitziet. Omdat het ontwerp meer een stijlvolle en funky kant heeft, wordt het meer gekozen door tieners dan door ouderen.

76. Back Hand Mehandi Design Arabisch:

Back Hand Mehandi Design Arabisch

Dit is een uitstekend backhand mehndi-ontwerp dat het beste is voor bruiden die niet van overdreven of complexe ontwerpen houden. Het ontwerp heeft niet elk deel van de huid bedekt, maar minuscule vormen en schaduwen maken het nog steeds perfect voor de bruid. Dergelijke stijlen zijn prominent aanwezig bij de pols, terwijl de handpalmgedeelten eenvoudig zijn gehouden. Ook worden op elke vinger verschillende patronen en motieven gebruikt om de handen te verfraaien.

77. Arabische Henna-ontwerpen voor volledige handen:

Arabische Henna-ontwerpen

Soms kunnen grote en eenvoudige patronen een eenvoudig ontwerp veranderen in een acuut en intens ontwerp. Zonder veel ingewikkelde of ingewikkelde patronen, kan dit type volledig handontwerp een ideale keuze zijn voor universiteitsmeisjes tot volwassen vrouwen. Het ontwerp heeft prominente vormen en motieven die zijn versierd met bladeren en ronde patronen.

78. Mehndi-ontwerpen in indo-Arabische stijl voor handen:

Mehndi-ontwerpen in Arabische stijl voor handen

Bijna alle mehndi-ontwerp Arabieren bevatten bloempatronen; je kunt vaak afzien van hetzelfde te doen. Naast bloemmotieven kunnen ook geometrische vormen en lijnen die over de handen lopen een goede optie zijn. Deze ontwerpen verheerlijken je hand door het uiterlijk van armbanden en andere ornamenten te geven, waardoor het er slim uitziet. De grote bladeren zijn gevuld met dunnere lijnen en stippen. Door het algehele uiterlijk zien je handen er abstract en cool uit.

Bruids Arabische Mehandi-ontwerpen zijn ongetwijfeld uitzonderlijk decoratief, maar soms zijn ze zo groot dat ze niet veel van je huid bloot laten. Het ontwerp omvat bloemmotieven, scherpe lijnen en opvallende kenmerken die het ontwerp een duidelijke omtrek geven.

79. Arabische Mehendi-ontwerpen voor voeten:

Arabische mehndi-ontwerpen voor voeten

Simple Mehandi is niet bedoeld voor alleen handen. Bepaal eerst een ontwerp en pas het toe volgens het ontwerp. U kunt zelfs een reflectiepatroon gebruiken om meer contrast aan het ontwerp toe te voegen. Goed ontworpen patronen van schaduwrijke bloemen en bladeren die langs de zijkanten van je hele been lopen en volledig bedekte teennagelpunten zijn absoluut een prachtig gezicht. De diepzwarte kleur van het mehndi ki-ontwerp zorgt ervoor dat je huid er eerlijker uitziet. De schaduw helpt ook bij het toevoegen van diepte aan het ontwerp en zorgt ervoor dat de bloembladen er realistischer uitzien.

80. Eenvoudige Arabische Mehandi-ontwerpen op poten:

Arabische Mehandi-ontwerpen op poten

De voetmehndi-ontwerpen kunnen net zo uitgebreid en ingewikkeld worden gemaakt als die op de handen worden gedragen. Ze kunnen eenvoudige motieven, ingewikkelde details en patronen bevatten die eruitzien als enkelbandjes of andere ornamenten. De Arabische mehndi ziet er nog beter uit met de goed onderhouden en het gebruik van de juiste kleur nagellak op je teennagels. De Arabische mehndi ziet er nog beter uit!

81. Uniek Mehendi Arabisch ontwerp voor beide handen:

Arabisch Mehandi-ontwerp voor beide handen

Deze is van een uniek Mehandi-ontwerp voor beide handen, omdat ze erg van elkaar verschillen, maar samen zien ze er perfect uit voor elkaar. Het bevat ook veel bloemenpatronen in beide ontwerpen. De ontwerpen lijken misschien ingewikkeld, maar het is vrij eenvoudig.

82. Nieuwe Arabische Mehndi-ontwerpen voor bruiden:

Arabische Mehndi-ontwerpen voor bruiden

Bij huwelijksceremonies geven vooral de naaste familieleden van de bruid en bruidegom de voorkeur aan uitgebreide Mehandi-ontwerpen. Een voorbeeld van zo’n extreem gecompliceerd en uitgebreid ontwerp is hierboven weergegeven. Ze hebben typische patronen en motieven, waardoor ze heel onderscheidend zijn van de andere ontwerpen. Het ontwerp bedekt elke centimeter van je huid en geeft een zwaar versierde look aan je handpalm.

83. Ander Arabisch Mehndi-ontwerp voor rughanden:

Arabisch Mehndi-ontwerp voor rughanden

Als je je ontwerp een grafisch tintje wilt geven tijdens het aanbrengen van Mehendi, dan kun je deze kiezen. Dit glamoureuze ontwerp is zeer stijlvol en funky. Verschillende stijlen zijn aangepast om het ontwerp op te fleuren; door hetzelfde ontwerp in elke vinger te houden en kleine details op verschillende plaatsen toe te voegen, wordt het aantrekkelijker voor de ogen. Vrouwen die heel weinig tijd hebben voor hun schoonheidsbehandeling, kunnen voor dit ontwerp kiezen, maar iemand helpt.

84. Mooi en gemakkelijk Mehandi Arabisch ontwerp:

Arabische Mehandi-ontwerpen

Een prachtig Mehandi Arabisch ontwerp met bloemen- en bladpatronen ziet er enorm artistiek en buitengewoon prachtig uit. Hoewel het ontwerp niet eenvoudig te maken is, kunnen de ingewikkelde details met weinig geduld worden gemaakt. Het algemene beeld is uitgebreid en is perfect voor de handen van de bruid. Je kunt zien hoe de bloembladen worden gebruikt om de naamalfabetten van de bruidegom te verbergen.

85. Simple Shaded en Glitter Henna Mehndi:

Shaded en Glitter Henna Mehndi

Eenvoudige mehndi-ontwerpen in het Arabisch worden tegenwoordig vaak aangevuld met gekleurd of gearceerd met glitter. Wanneer toegepast in ontwerp, maken de sprankelende glitters het ontwerp levendig en aantrekkelijker voor de ogen. Een patroon van glinsterende bloemen over de lengte van je arm ziet er gewoon geweldig uit. Dergelijke ontwerpen zijn gemakkelijk te maken en zijn erg ruim.

86. Diwali Arabisch Mehndi-ontwerp:

Diwali Arabisch Mehndi-ontwerp

Op zoek naar een ontwerp dat een subtiele schaduw werpt op het festival waarvoor je het opdoet? Deze moet het voor je doen. Hoe prachtig het er ook uitziet, het doet ook veel recht aan je handen door ze perfect te accessoreren. Het ziet er niet alleen uit als een Diya voor het meest populaire hindoeïstische festival, maar het heeft ook een zeer mediterrane sfeer. Dit Arabische mehndi-ontwerp is niet zo moeilijk om helemaal zelf te maken en kan gemakkelijk worden gedaan door de omtrek ruwweg te schetsen.

87. Alleen pols Mehandi Arabisch patroon:

Pols Arabisch Mehandi-patroon

Als je handen niet de rust krijgen die ze nodig hebben, maar je toch je creativiteit wilt laten zien, dan is dit Arabische Mehndi-ontwerp gewoon ideaal voor jou. Kijk eens hoe prachtig het motief is. Het is in feite een bloemmotief ondersteund met aantrekkelijke innerlijke ontwerpen. De tinten zien er zo geweldig uit en vestigen de aandacht op je pols. Op die manier loont niet alleen uw inspanning, maar het voorkomt ook dat uw planning wordt verstoord. Absoluut de moeite waard, nietwaar?

88. Nieuwste Arabische Mehndi-ontwerp:

Nieuwste Arabische Mehndi-ontwerp

Als je op zoek bent naar een snel te maken Mehandi Arabic Design voor handen, dan is dit je troef. Ondanks zijn ingewikkeldheid, is het gemakkelijk dat alle vingers hetzelfde repetitieve patroon hebben. Dus als je het eenmaal onder de knie hebt, weet je dat het de volgende drie keer perfect zal zijn. Wat betreft het handpalmontwerp, het strekt zich uit van de eerste vinger tot het begin van de pols. Het ontwerp is zeer netjes en verfijnd en ideaal voor degenen die graag wat huid door hun henna laten zien.

89. Kalash en bladeren Arabisch Mehndi-ontwerp:

Laat Arabisch Mehndi-ontwerp achter

Ben jij dol op voller ogende ontwerpen? Bekijk dit Arabische mehndi-ontwerp. Net toen je dacht dat bladeren niet meer de trend zijn, komt deze op een lijst van Mehendi Designs Arabic 2020. Het ontwerp is redelijk opeenvolgend en heeft een mooie touch. De consistentie is gelijkmatig, waardoor het algehele hennapatroon een elegante uitstraling krijgt. Bovendien is het ideaal voor de bruid die rijk is aan het gunstige Kalash-ontwerp. Het is ook in een aangepast patroon van verschillende diktes en ontwerpen vertrokken. Het lijkt misschien gemakkelijk om alleen lijnen en cirkels te maken, maar omdat het zo ingewikkeld is, zou het verstandig zijn om iemands hulp te zoeken tijdens het maken van het patroon.

90. Peacock Mehandi Design Arabische stijl:

Peacock Mehandi-ontwerp

Dit is een in wezen sierlijk ontwerp; deze is perfect voor meisjes die houden van en willen dat hun henna ieders lof oogst. De patronen en motieven zijn ingewikkeld, en zoals je kunt zien, is er een groot pauwontwerp op de handpalm met zijn veer bedekt met henna. De andere vogel staat gracieus de andere kant op, weg van de pauw, terwijl de binnenwanden van de omtrek zijn gevuld met creatieve ontwerpen dienovereenkomstig als je bedenkt tijdens het maken ervan.

91. Feather Style Mehndi Design Arabisch:

Mehndi-ontwerp in veren in Arabische stijl

Als je een ontwerp wilt om de vrijgevochten persoon die je bent voor iedereen te benadrukken, kies dan voor een Mehndi zoals deze. Deze is meestal bedoeld voor bruiden die van plan zijn een mouwloze jurk te dragen voor hun bruiloft of receptie. Je kunt er ook mee pronken op familiebijeenkomsten en puja’s. Het is gemakkelijk genoeg om te zeggen dat het ontwerp er uitstekend uitziet en perfect is voor elke gelegenheid. Je kunt stenen of glitters toevoegen aan de rand van elke verenstaart waar je de uiteinden hebt afgerond. Dit geeft het ontwerp een glinsterende sfeer en maakt het nog opvallender voor het oog.

92. Leuk Arabisch Mehndi-ontwerp:

Leuk Arabisch Mehndi-ontwerp

Het ontwerp voor deze kan zowel door kinderen als volwassenen worden geëxperimenteerd. Dit is in ieder geval een van de meest elementaire en eenvoudige Arabische Mehndi-ontwerpen op de lijst. Zodra je de bloem op de voorste pols en het patroon op de pink hebt gemaakt, ga je verder en vul je de resterende ruimte in met je eigen patronen. Vergeet niet te experimenteren, aangezien dit kleintje niet al te veel werk zal vergen. Het resultaat is niet alleen elegant maar ook sober. Het motief is perfect voor kinderen en vrouwen die niet van te veel Henna op hun handen houden.

93. Palm Peacock Mehendi Design Arabisch:

Palm Peacock Arabisch Mehendi-ontwerp

Nog een perfect opgemaakte pauw, het Arabische Mehandi-ontwerp richt zich vooral op de vingers en pols. Zoals je kunt zien, heeft de palm de pauw op de onderste helft en is de bovenste palm leeg gelaten, waardoor de meeste aandacht naar het vogelmotief gaat. Het is zeker gemaakt om er mooier uit te zien met het prachtige bloemenpatroon onder het ontwerp. Het patroon is niet alleen veelzijdig, maar ook creatief. U kunt de ingewikkelde details waarschijnlijk niet helemaal zelf bedenken. Een professional moet je vingers precies de decoratieve look geven die ze nodig hebben.

94. Trompet Mehendi Arabische ontwerpen:

eenvoudige Arabische mehendi-ontwerpen

Terwijl de palm een ​​zeer gebruikelijke omtrek heeft voor de typische mehndi-ontwerpen in het Arabisch, heeft de pols de meest populaire muziekinstrumenten die worden gespeeld tijdens Arabische of Indiase bruiloften, de tabla, trompet en shehnai. Het is niet alleen goed doordacht, maar ook creatief uitgevoerd. Als je ideeën kunt opdoen en je ontwerp kunt veranderen in een twist hier en een tweak daar, ziet het er prachtig uit en in tegenstelling tot wat de meeste mensen van je verwachten.

95. Verschillende stijlvolle armband Arabische Mehndi:

Stijlvolle armband Arabisch Mehndi

Kijk naar de veelzijdige details waaraan is gewerkt om dit Arabische Mehandi-ontwerp tot leven te brengen. Het is niet zo moeilijk om over te praten, vooral als je de techniek kent om het centrale motief van de voorste palm in te delen. Daarna zou een reeks kriskras lijnen moeten volstaan. Wat betreft de voorste pols, het ziet eruit als een geometrisch patroon minus het lommerrijke ontwerp. Als je nee zegt tegen armbanden, laat de lijnen en cirkels van verschillende grootte je handen toch voller doen lijken.

96. Alleen Leaf en Creeper Mehndi Design Arabisch:

Leaf and Creeper Arabisch Mehndi Design

Dit is een bijzonder eenvoudig Arabisch Mehandi-ontwerp voor meisjes die niet het geduld hebben om de ingewikkelde ontwerpsessies te doorlopen. Ook geschikt voor universiteits- of schoolstudenten die beperkt zijn door het dragen van henna, dit mehndi-ontwerp is perfect voor gelegenheden zoals Eid en Rakhi. Op deze festivals moet je het simpel houden en kijk hoe dit ontwerp elegantie toevoegt aan je stijlstatement. Je kunt je ontwerp altijd combineren met een heldere bijpassende nagellak, bijvoorbeeld geel of rood.

97. Samen Arabisch ontwerp:

Arabische Mehndi Designs nieuwste

Trouwen met de liefde van je leven, toch? Deze Arabische Mehendi zou je enige antwoord moeten zijn, aangezien het twee halve harten verbindt, hoe cheesy het ook mag klinken. Net als andere ontwerpen die uit het Midden-Oosten zijn geërfd, wordt er goed aandacht besteed aan detail. Dit is precies wat deze henna-kunst tot een extravagante keuze maakt voor bruiden en familieleden die een huwelijk van naaste familieleden bijwonen. In het ontwerp is een gedetailleerd motief gebruikt en er wordt veel henna gebruikt. Zorg dus dat je op voorraad bent voordat je begint.

98. Mooi Arabisch Voeten Mehndi-ontwerp:

Arabisch Voeten Mehndi Design

Het ontwerp voor deze is niet uniek maar ook mooi. Je moet het toegeven. Het is een krachtige henna-kunst voor degenen die van plan zijn om op te treden op sangeet’s of zelfs voor de bruid. Het bedekt het been en de voeten goed, waarbij details en uitwerking goed in overweging worden genomen. Er zijn allerlei ronde spiraalpatronen aangevuld met enkele contouren van bladmotieven. Het ontwerp zal zeker ieders aandacht trekken en je meteen het gesprek van de familiebijeenkomst maken.

99. Ongebruikelijk hand Azteeks Arabisch Mehendi-patroon:

Hand Azteeks Arabisch Mehendi-patroon

Is dit niet een uniek en ander patroon dan degene die je al uit deze lijst hebt gekozen om achter in je hoofd te implementeren? Als je stijlstatement zo exclusief is als maar kan, zul je het geweldig vinden hoe ideaal deze mehndi voor jou is. Een andere reden om dit uit te kiezen, is dat het goed gespreid en creatief ontworpen is. Als je niet zo van full-handontwerpen houdt, zal deze je niet teleurstellen met hoe het uitpakt. Probeer het eens als je tot nu toe je eigen ontwerpen hebt gemaakt. Het is echter het beste om iemands hulp te zoeken om de spatiëring en patronen perfect te laten uitkomen.

100. Eenvoudig Arabisch Mehendi-bloemdessin:

bloemen Arabisch mehendi-ontwerp

Dit is nog een andere bloemenmehndi in de lijst, maar toch zo anders dan de vorige. Het ontwerp van de meeste palmen heeft bloembladen en er zijn enkele ingewikkelde lijnen gebruikt om het bloemenpatroon meer bekendheid te geven. De duim en ringvinger worden schoon gehouden, waardoor dit ontwerp er even aantrekkelijk en netjes uitziet. Je kunt dit Arabische patroon helemaal zelf uitproberen als je wilt, want het is kinderspel als je de bloem op de pols en de handpalm eenmaal onder de knie hebt.

101. Perfecte Eid Arabische Mehndi:

Eid Arabisch Mehndi-ontwerp

Vooral voor deze mehndi worden de vingertoppen volledig onbedekt gelaten. Tegelijkertijd is het midden van de handpalm gearceerd met henna en is er symmetrisch een gedetailleerd opeenvolgend motief omheen getekend. Het patroon is ideaal voor kleine ceremonies en huisfeesten; het heeft evenzeer de voorkeur voor Eid en Rakhi. Het heeft een zeer Arabisch tintje met de creatieve patronen en is over het algemeen een lust voor het oog, zoals uit de afbeelding kan worden gezegd.

102. Volledige voeten bruids Mehndi voor Arabische bruiloft:

Arabisch Mehendi-ontwerp voor voeten

Als je eerst kijkt, lijkt het misschien alsof dit weer een pauw-mehndi is met een variatie voor je benen en voeten. Bij nadere beschouwing zult u echter zien dat het inderdaad een motief is met een spiraalpatroon zoals dat van een vogel met een snavel. Dat is precies wat schoonheid aan het geheel toevoegt. Het is zo uitgebreid en meestal gekozen door bruiden voor hun trouwdag. Toch kunnen de familieleden het ook dragen voor sangeet-functies of een knielange Rajasthani-stijl ghagra dragen.

103. Twee in één Mehndi Arabische kunst:

Arabische Mehendi-ontwerpen voor meisjes

Wat deze betreft, dit is inderdaad een pauw-mehndi. Het is niet te onhandig en kan gemakkelijk worden gemaakt door iedereen met weinig ervaring met het tekenen van mehndi-ontwerpen. Trouwens, een andere hint die opvalt voor het oog, is hoe de twee handen overeenkomen met hetzelfde patroon, vandaar de naam. Het ontwerp is zeer veelzijdig en geeft een vollere uitstraling, ondanks dat het zo eenvoudig te maken is. Je kunt creatief aan de slag met de binnenvulling met hennapatronen. Een goede tip is om eerst met de omtrek te beginnen, deze te laten drogen en dan met de binnenlijnen en ontwerpen te werken.

104. Ingewikkeld Arabisch Mehndi-ontwerp:

Ingewikkeld Arabisch Mehndi-ontwerp

Dit ontwerp is een perfecte combinatie van alles wat er te leren valt over de complexiteit van Arabische mehndi. Het ziet er zo opvallend uit omdat er een afzonderingstechniek is aangepast. Elk segment is verdeeld en er wordt een individueel patroon gekozen voor dat deel van de huid. Het wordt vervolgens minutieus gedetailleerd met behulp van verschillende ontwerpen. Hierdoor ziet het eenvoudige ontwerp er zo koninklijk uit. Meisjes kunnen het kiezen voor verschillende festivals en familiebijeenkomsten zoals Puja of sangeet-ceremonies. Als je meer wendingen wilt toevoegen, kun je altijd glans in het patroon gieten met glitters of stenen op de vrije ruimtes.

105. Mooi nieuwste motief Mehndi-ontwerp:

Nieuwste Arabische mehndi-ontwerp

We eindigen deze lijst met dit perfect uitziende Arabische mehndi-ontwerpbeeld. Het heeft alles wat je ooit zou kunnen wensen om je ontwerp eruit te laten zien. Het is zo chic en toch traditioneel en stijlvol. Er gaat veel werk in de patronen om het er net zo aantrekkelijk uit te laten zien als voor het oog. Als je minder tijd in je hand hebt, blijf dan uit de buurt van deze, want het is zo duidelijk als de dag dat die kleine details veel geduld en kloktikken vergen.

Meer Arabische Mehndi Designs-collectie:

Eenvoudige Arabische Mehndi-ontwerpen

Arabische ontwerpen op de achterkant van de hand

Arabische Mehndi-ontwerpen

Nieuwste Arabisch Ontwerp

Arabische Mehndi-ontwerpen

Arabische Mehndi-ontwerpen

Eenvoudig Arabisch Mehndi-ontwerp

Arabische Mehndi

Arabische Mehendi-ontwerpen

Arabisch Mehandi-ontwerp

Ontwerp in Arabische stijl

Arabisch Mehendi-ontwerp

Eenvoudig Arabisch Mehendi-ontwerp

Arabische Mehendi

Mehndi . in Arabische stijl

Arabische mehndi op benen

Snelle tips voordat u Arabisch Mehndi-ontwerp toepast:

 • Reinig altijd uw handen grondig voordat u Mehendi aanbrengt en vermijd crèmes of oliën.
 • Draag comfortabele kleding en kies een comfortabele plek om te zitten, want je kunt er uren zijn.
 • Vermijd te veel friemelen en bewegen tijdens het aanbrengen van de Mehendi, omdat het hierdoor vlekken kan krijgen.
 • Droog de Mehendi niet op kunstmatige wijze zoals een haardroger. De mehndi krijgt geen goede kleur als hij snel droogt.
 • Het deppen van een mengsel van citroensap en suikerwater helpt bij het verdiepen van de kleur van de Mehendi.
 • Rook van kruidnagel helpt ook bij het naar voren brengen van een donkerdere tint henna.
 • Vermijd het wassen van de henna met water of zeep, omdat dit leidt tot vervaging van de kleur.
 • Het ideale moment om de Mehndi te verwijderen is na 4-8 uur. Schraap het er gewoon af zonder water aan te brengen.

Overzicht:

Arabische mehndi-ontwerpen zijn een sierlijk spel van gewaagde lijnen en bloemmotieven. Van de lommerrijke trailers tot de geometrische patronen, ze zijn absoluut de moeite waard. Ze zijn extreem veelzijdig en passen bij elke gelegenheid of outfit. Deze ontwerpen voegen een levendige en levendige kijk op uw persoonlijkheid toe. Ze kunnen worden gemaakt zonder al te veel tijd in beslag te nemen en kunnen worden aangepast aan de behoeften. Als je op een Mehendi-spree bent op zoek naar de nieuwste Arabische mehndi-ontwerpen, is je zoekopdracht hier geëindigd. Laat ons weten wat je vindt van onze compilatie van Arabische Mehndi-ontwerpen.