Mehendi is een kunstvorm en wordt meestal door vrouwen op handen en voeten aangebracht tijdens traditionele gelegenheden om positiviteit kenbaar te maken door de levendige diep oranje kleur. Hoewel Mehendi het meest neigt naar vrouwen, met de veranderende tijden, heeft de trend van mehndi voor mannen, vooral mehndi voor bruidegoms, een impuls gekregen. Bruiden brengen Mehendi overal in de handpalm aan en dat wordt beschouwd als een onderdeel van bruidsmake-up. Mannen zijn begonnen hetzelfde te doen als bruidegom mehndi; ze brengen het niet alleen op de handpalmen aan, maar ook op de borst en armen, wat de waarde van de belangrijkste dag van hun leven aangeeft.

Mehndi-ontwerpen voor heren

Wereldwijde Mehndi-ontwerpen voor mannen of bruidegom:

Met de groeiende modetrends en Mehandi als een van hen, hebben mannen een breed scala aan mehndi-ontwerpen om uit te kiezen, als onderdeel van bruidegom mehndi.

Mehendi-ontwerpen in Indiase stijl:

Mehendi-ontwerpen in Indiase stijl

De Indiase mehndi is een gemakkelijke en mooie ingekapselde met mandala’s. Beginnend met een stip in het midden van de handpalm die zich uitstrekt tot aan de randen van de handpalm of naar de pols, de mandala’s – het soort verbazingwekkend ontwerp van rangoli is erg in de trend!

Pakistaanse Mehendi-ontwerpen:

Pakistaanse Mehendi-ontwerpen

De Pakistaanse mehndi-ontwerpen staan ​​vooral bekend om hun etniciteit, detaillering en exclusieve patronen. Hoewel dit mehndi-aanvraagproces tijdrovend is, wordt er het meest naar gezocht, vooral in het bruids- of bruidegommake-uppakket. Pakistaanse ontwerpen zijn complex ogende ontwerpen, maar zijn echt elegant als het gaat om de handen van een knappe bruidegom!

Arabische Mehndi-ontwerpen:

Arabische Mehndi-ontwerpen

De Arabische mehndi-ontwerpen zijn eenvoudig, exclusief en elegant! Hoewel deze ontwerpen draaien om het weergeven van de schoonheid van bloemen, wijnstokken en bladeren, zijn er stijlvolle en trendy! Beginnend met één slag op de pols naar de wijs- of middelvinger, zijn de Arabische mehndi-ontwerpen gewoon geweldig voor bruidegoms die van een eenvoudige maar stijlvolle mehndi op hun handen houden voor hun grote dag.

Egyptische / Afrikaanse Mehendi-ontwerpen:

Afrikaanse Mehendi-ontwerpen

Egyptische mehndi-ontwerpen hebben een glimp van mythologie en de Afrikaanse die bestaan ​​uit geometrische vormen, lijnen en stippen. Deze zijn stijlvol voor zowel mannen als vrouwen.

Bloemrijke ontwerpen zien er goed uit wanneer ze op de schouder of armen worden aangebracht en niet op de handpalm. Mehendi voor mannen kan worden aangebracht op de polsen, borst, armen, nek en schouders; deze delen trekken degenen aan en kunst daarop maakt het aantrekkelijker.

Speciale bruidegom Mehendi op handen:

Bruidegom Mehendi op handen

Tatoeages zijn meestal permanent en het is erg moeilijk om het van de huid te verwijderen. Als het eenmaal heel groot is getekend in een van de delen die te zien waren, is het triest dat er geen ontwerpen meer konden worden geprobeerd. In plaats van tatoeages zou mehndi kunnen worden gebruikt, Mehendi gaat er binnen een paar dagen af ​​en dat elke keer dat een nieuw ontwerp kan worden aangebracht.

hand mehndi ontwerpen voor mannen

Handen zijn ook een goede plek voor mannen om mehndi aan te brengen. Mehendi op armen ziet er opvallend uit. Net als tatoeages, kan Mehandi ook worden gedaan met ontwerpen uit de vrije hand. Mehendi-ontwerpen zijn meestal bloemig en hebben een meisjesachtige uitstraling, maar dat betekent niet dat andere vormen van ontwerpen niet kunnen worden toegepast. Vraag de expert om in je schoenen te kruipen en er een te tekenen die bij je past, of vertel hem/haar gewoon wat je leuk zou vinden als ontwerp op je armen.

cirkel mehndi ontwerpen voor mannen

Ontwerpen voor palm kunnen eenvoudig en gemakkelijk of gedetailleerder zijn, afhankelijk van het individu. Eenvoudige mandala’s in het midden en weinig geometrische ontwerpen op de vingers zullen geweldig zijn voor elke bruidegom. Of je kunt ook wat meer luxe dingen uitproberen om het er echt mooi uit te laten zien.

Voor elke mannelijke Mehendi-liefhebber:

Mannelijke Mehendi-liefhebber

Als je de vriend of broer van de bruidegom bent en niet voor traditionele mehndi op handpalmen wilt gaan, maar wel wilt deelnemen aan de mehendi-ceremonie, zijn hier enkele stijlvolle opties voor jou.

Naast tatoeages is mehndi voor mannen een trend geworden. Bovendien kijken mensen die aarzelen om tatoeages te hebben omdat ze meestal onomkeerbaar zijn en het feit dat ze hen beperken in bepaalde dingen zoals bloeddonor zijn of gewoon een beperking volgens hun religie, nu uit naar deze trend om hun tatoeagewens te vervullen, die is volledig natuurlijk zonder bijwerkingen of huidirritatie en gaat langer mee dan tijdelijke tattoo-stickers. Verschillende soorten henna of mehndi met verschillende essentiële oliën zoals lavendel, tea tree olie, cajeput, eucalyptus en kruidnagelolie, de aromatische stressverlichters zijn tegenwoordig op de markt verkrijgbaar.

Op de nek:

On The Neck mehndi-ontwerpen voor heren

Mehendi in de nek is een fascinerend iets als het op mannen wordt gedaan. Mensen merken sneller een tatoeage of mehndi in de nek op. Daardoor zie je er trendy en macho uit. Dit hoeft niet altijd iets traditioneels te zijn, je kunt doorgaan en dit behandelen als een nieuwer soort tatoeage en dingen doen die je altijd al hebt geïnkt. Op deze manier kun je echt zien hoe goed het bij je past en vervolgens bellen of je echt een permanente tatoeage op het ontwerp nodig hebt.

Om je nek kun je eenvoudige maar mooie mandala’s of Indiase bloemenpatronen hebben. Je kunt ook een freestyle-ontwerp hebben met verschillende artistieke ontwerpen. Een teken van de zon of maan op je nek of achter je oorlel is cool.

Op de borst:

On The Chest mehndi-ontwerpen voor heren

Op je borst kun je een groter ontwerp tekenen dat je innerlijke gedachten, je pijn, je pad naar succes uitdrukt met één enorm ontwerp. Het kan het ontwerp zijn dat u definieert of iets dat u dierbaarder is. Meestal zijn deze niet zichtbaar. Maar je kunt er nog steeds een beetje van rond de borst pronken en een paar knoppen open laten zodat je vrienden het kunnen zien. Dat is zeker een hot ding!

Op de achterkant:

On The Back mehndi-ontwerpen voor heren

Net als de borst weerspiegelt het ontwerp van de achterkant ook je passie, liefde en haat. Egyptische mystieke ontwerpen zullen meer geschikt zijn om je borst en rug te ontwerpen. Je kunt hier echt grote mehndi-ontwerpen laten maken en dat is een reden waarom mensen ervan houden om zelfs op de achterkant van de nek geïnkt te worden. Op deze manier krijg je voldoende ruimte om het ontwerp van je keuze uit te proberen en wat creativiteit in je naar boven te laten komen.

Op de schouders:

On The Shoulders mehndi-ontwerpen voor heren

Mannen zijn gezegend met de bredere schouder. Dus waarom kunnen we het niet gebruiken voor kunstwerken? Ontwerpen die beginnen van achter je oorlel tot schouder, dan je arm en biceps geven je een mannelijke uitstraling. Arabische ontwerpen kunnen worden gebruikt voor schouders en ze zien er stijlvol uit. Bekijk ons ​​aanbevolen mehndi-ontwerp voor je schouder. Brede schouders is zeker een zegen!

Voor mannen, met brede schouders, zal een cirkelvormig ontwerp met veel details geweldig staan ​​bij je mouwloze shirts. Als u van plan bent om op vakantie te gaan in een strandstad, ziet u er hierdoor trendy en stijlvol uit.

Hier zijn enkele Quick Pick-tips voor u:

  • Bereid de huid voor het aanbrengen van de henna voor door deze te reinigen met warm water.
  • Breng eucalyptusolie of muntolie aan op het gebied waar je henna gaat aanbrengen. Dit helpt om de poriën te openen.
  • Zorg ervoor dat de kamer luchtig is, want zweten kan de ontwerpen verpesten.
  • Zorg dat je altijd een tissue of afvaldoek om je heen hebt zodat je kunt afvegen als je een fout hebt gemaakt, maar houd er rekening mee dat het binnen een minuut moet gebeuren.
  • Als je klaar bent met je ontwerp, breng je het mengsel van citroensap en suiker aan met behulp van wattenbolletjes. Zorg ervoor dat de henna is opgedroogd voordat u het mengsel aanbrengt. Herhaal het proces opnieuw.
  • Wacht minstens een uur voordat u het verwijdert. De henna moet volledig drogen.
  • Gebruik voor de exacte tatoeage zwarte henna.
  • Links heeft meer de voorkeur voor het toepassen van mehndi, dat is de persoon zelf die het voor hem kan toepassen.

Laatste gedachten:

De jeugd van tegenwoordig is vrij om iets anders te proberen. Deze mehndi is trouwens nieuw, stijlvol en trendy en heeft toch een lange geschiedenis. Deze zijn betaalbaar, hebben geen bijwerkingen of medische angsten. Deze bruidegom Mehandi zal zeker een virale trend op internet zijn. Veel jongeren zijn al begonnen met deze nieuwe cultuur op hun bruiloften.