Herinner je je het Bollywood-nummer van dit jaar “Mehndi LagakeRakhna, Doli Sajak keRakhnaa…” nog? Het vertaalt zich ruwweg in “Doe je Mehendi aan, versier je Palanquin, want je prins is onderweg om je mee te nemen”! De nadruk ligt meer op de Mehendi, omdat het de eerste stap is om een ​​traditioneel huwelijksfeest op gang te brengen. Er zijn ook overtuigingen dat hoe meer gepigmenteerd je Mehendi-ontwerp is, hoe beter je huwelijksleven zal zijn! Of het nu louter verklikkers of feiten zijn, het toepassen van zelfs een eenvoudig Mehandi-ontwerp biedt tal van gezondheidsvoordelen, behalve dat onze handen er mooi uitzien!

Eenvoudige en gemakkelijke Mehndi-ontwerpen

Maar wanneer en waar begon deze traditie van Henna body art? De kunst van het versieren van de menselijke huid met henna werd genoemd in de oude hindoe-veda’s, wat aangeeft hoe oud deze vorm is. In de 12e eeuw introduceerden de Mughals ingewikkelde Mehndi-ontwerpen op handen en benen om de lichamen te versieren. Met de tijd zijn de patronen en technieken veranderd om gelijke tred te houden met de hedendaagse smaak.

Als je dacht dat Mehendi exclusief voor alleen bruiden is, heb je het mis! Je kunt deze kunst oefenen door inspiratie te putten uit deze eenvoudige Mehendi-ontwerpen om mee te beginnen!

Eenvoudige en gemakkelijke Mehndi-ontwerpen voor beginners:

Heb je het gevoel dat het toepassen van Mehndi een complexe taak is en gewoon niet jouw ding? Nou, het is geen rocket science als je het elke dag oefent. Begin met basispatronen en blijf details toevoegen naarmate je meer zelfvertrouwen krijgt. Je kunt het zelf doen of je vriend vragen om wat tijd te sparen en haar een tijdje te helpen. Als je helemaal klaar bent, kun je in minder dan 30 minuten een elegant en mooi patroon maken. Ben je er klaar voor? Hier zijn een paar afbeeldingen van eenvoudige en mooie Mehndi-ontwerpen om mee te beginnen:

1. Indo-Arabische kunst door Amrita:

Eenvoudig Mehndi-ontwerp

Als je een fan bent van Arabische ontwerpen, waarom zou je er dan niet mee beginnen? Bekijk dit nieuwste patroon dat meerdere elementen combineert om de handpalm te versieren. Eerst worden bloemmotieven getekend op de zijkant van de hand, die verder is ontwikkeld met geometrische elementen zoals kriskras lijnen, wervelingen, stippen, lijnen, enz. Je kunt hier ideeën opdoen en je eigen statement Mehendi-kunst maken!

 • Geschikte gelegenheid: Het is ideaal voor kleine evenementen zoals familiebijeenkomsten, traditionele Puja’s of zelfs de bruiloft van een goede vriend. Het ontwerp is uitgebreid maar niet overweldigend. U hoeft dus niet op gelegenheden te wachten!
 • Ontwerp plaatsing: Voor- en achterkant van de handen. Je kunt het ook op de voeten proberen.
 • Geschikte huidskleur: Elke huidskleur, aangezien de handpalmen meestal licht gekleurd zijn dan de rest van het lichaam.
 • Bijpassende ornamenten: HaathPhool, armbanden of statement ringen.

2. Eenvoudig Lotus Mehndi-ontwerp:

Lotus Easy Mehndi-ontwerp

Afgezien van eenvoudige bloemen in eenvoudige mehndi-afbeeldingen die we vaak zien, is de lotus een andere bloem die vrij eenvoudig te maken is. En wanneer dit lotusmotief verder wordt gearceerd, geeft het een meer traditionele uitstraling. In dit eenvoudige mehndi-ontwerp worden lotus- en mangobladeren prachtig gebruikt om een ​​compleet eenvoudige look te geven.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor festivals en familiefeesten
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en op de handrug aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met een etnische en traditionele outfit

3. Controleert kunst van ontwerper Nashwah Khan:

Mooi Mehndi-ontwerp

Cheques zijn groenblijvende ontwerpen en raken nooit uit de mode! Ze zijn eenvoudig, maar toch erg stijlvol! Hier is zo’n idee waarin de stijl van de conventionele cheques naar een geheel nieuw niveau wordt getild. Het begint met een schattig hartvormig ontwerp in het midden van de hand, omgeven door een eenvoudig mandala-patroon. De zijkanten zijn versierd met verschillende soorten diagonale lijnen om het er moeiteloos mooi uit te laten zien.

 • Geschikte gelegenheid: Dit ontwerp in Arabische stijl kan worden toegepast voor pre-bruidsceremonies zoals verlovingen en andere rituelen. Het ziet er geweldig uit voor familiebijeenkomsten en festivals zoals Diwali!
 • Ontwerp plaatsing: Het patroon werkt goed op de achterkant van je handpalmen
 • Geschikte huidskleur: Lichte en medium huidtinten, voor het pigment, moeten op de handen zichtbaar zijn
 • Bijpassende ornamenten: Eenvoudige armband, bloemensieraden of opvallende manchetten.

4. Driedelig eenvoudig Mehndi-ontwerp:

Driedelig eenvoudig Mehndi-ontwerp

Dit is een mooi en elegant ogend eenvoudig Mehandi-ontwerp in drie delen op de handpalm. Er is geen bepaald motief gebruikt in dit ontwerp. In plaats daarvan zijn delen van de handpalm gevuld met ingewikkelde details en vervolgens omlijnd met een uniforme bladomtrek op alle drie de delen.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en op de handrug aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Dit ontwerp past alleen goed bij etnische en zware traditionele outfits.

5. Rozenkunst door kunstenaar Nashwah:

Rozenkunst door kunstenaar Nashwah

Als je de complexiteit met één tandje wilt vergroten, werkt dit unieke, op veters geïnspireerde ontwerp heel goed. Begin met het etsen van een paar rozen en bladeren op de rug van je hand, met behulp van eenvoudige rondingen. Vul ze met hennapasta om ze er stevig uit te laten zien. Teken er nu een netpatroon omheen met een honingraatmotief en werk het af met een rond patroon aan de buitenkant. Gebruik diagonale ruitjes en swirls op de vingers voor een complete look!

 • Geschikte gelegenheid: Dit ontwerp kan worden geprobeerd voor verjaardagsfeestjes, familiebijeenkomsten, festivals en zelfs Sangeeth.
 • Lichaamsplaatsing: Het is geschikt voor de achterkant van je hand
 • Geschikte huidskleur: Het beste voor lichte en lichtere huidtinten
 • Bijpassende ornamenten: Gestapelde ringen, stenen armbanden en bloemensieraden

6. Het uitgebreide been Mehendi door Amrita Kale:

Uitgebreide been Mehendi door Amrita Kale

Dit geweldige Mehendi-ontwerp is niet zo moeilijk als het lijkt! Als je eenmaal de basisslagen onder de knie hebt, wordt het heel gemakkelijk voor je om ze samen te brengen. Teken eerst een lijn om het beginpunt van het ontwerp aan te geven. Je kunt het op enkelniveau of iets onder de knie doen, zoals weergegeven. Gebruik dit als basis, blijf kleinere streken toevoegen en vermenigvuldig ze om het hele gebied te bedekken. Combineer verschillende technieken zoals dikke lijnen, dunne lijnen, diagonalen, koepels, betelbladeren, bloemen etc., om de poten tot aan de tenen te versieren.

 • Geschikte gelegenheid: Het ontwerp is het beste voor bruiden op hun trouwdagen. Voor kleinere evenementen kunt u de grootte van het patroon minimaliseren.
 • Ontwerp plaatsing: Het is het beste voor benen, en afhankelijk van de gelegenheid kun je het alleen te voet of vanaf kniehoogte maken.
 • Geschikte huidskleur: Het beste voor vrouwen met een lichtere huidskleur
 • Bijpassende ornamenten: Ga voor chunky metallic Payal met Polki-teenringen.

7. Handornamentkunst van Henna Paradise:

Hand Ornament Art van Henna Paradise

Probeer dit eenvoudige Mehendi-ontwerp dat je in een handomdraai kunt maken! Het enige wat je hoeft te doen is dikke slagen, bochten en cirkels oefenen en voila! Je bent klaar om het te doen met je kegel. Begin het op de rug van je hand en schets het midden tot aan de middelvinger. Vul nu deze ruimte met kleinere elementen en verleng deze tot het einde van de vinger. Laat het er ruimer en strakker uitzien voor een minimalistische look!

 • Geschikte gelegenheid: Dit is het beste voor eenvoudige gelegenheden zoals borrels, universiteitsfeesten en informele uitjes en werkt meer als een Henna-tatoeage dan een traditionele Mehendi.
 • Lichaamsplaatsing: Geschikt op de achterkant van je handpalm
 • Geschikte huidskleur: Het ziet er beter uit op lichte en medium huidtinten
 • Bijpassende ornamenten: Vermijd armbanden en armbanden. Kies een diamanten ring om het ontwerp te accentueren.

8. Mooie wervelingen en lijnenkunst door Sarala Arvind:

Mooie wervelingen en lijnen door Sarala Arvind

Wervelingen en lijnen zijn een van de gemakkelijkste Mehendi-ontwerpen uit de vrije hand. Met een simpele handbeweging maak je een moeiteloos mooi patroon zoals dit. De beste manier om te beginnen is door de hoofdlijnen te tekenen en de rest van de ruimte te gebruiken om in te vullen. Voeg kleine details zoals stippen toe met het uiteinde van de kegel voor een pakkende look. Gebruik een ander patroon voor elk van je vingers om een ​​dramatische toets toe te voegen.

 • Geschikte gelegenheid: Probeer dit ontwerp voor je volgende familiebijeenkomst of schoolfeest en wacht tot de complimenten binnenstromen!
 • Ontwerp plaatsing: Dit patroon werkt op de rug van je hand
 • Geschikte huidskleur: Ideaal voor lichtere huidtinten, omdat de roodheid er beter op zichtbaar is
 • Bijpassende ornamenten: Draag sprankelende sieraden om je ontwerp te laten opvallen!

9. Floral Payal Art door Designer Kale:

Floral Payal Art door ontwerper Kale

Experimenteer met een been Mehendi-ontwerp met dit mooie patroon! Het is geïnspireerd op de schoonheid van Payal of op enkelbandjes die bij speciale gelegenheden worden gedragen. Begin met een centraal bloemmotief met concentrische cirkels. Versier ze allemaal met kleine details zoals rondingen, stippen en lijnen. Maak nu een kleinere versie van dit ontwerp op de enkels en teken verbindingslijnen om op de enkelbandkettingen te lijken. Waarom de tenen leeg laten? Gebruik gewoon de punt van de hennakegel om deze kleine blaadjes te tekenen.

 • Geschikte gelegenheid: Dit prachtige ontwerp is geschikt voor bruidsfuncties en bruiloften. Je kunt het ook proberen voor speciale evenementen zoals Karva Chauth om indruk te maken op je man!
 • Lichaamsplaatsing: Het kan het beste worden gedaan bovenop de voet en de enkels
 • Geschikte huidskleur: Eerlijke en tarwekleurige huidtinten kunnen het pigment goed laten zien.
 • Bijpassende ornamenten: Payal, Statement teenringen, Eenvoudige enkelkettingen

10. Het Lotus Paisley-ontwerp van Orlando Artist Kale:

Lotus Paisley Design van Orlando Artist Kale

Probeer dit ontwerp op een toekomstige bruid en verdien haar voor altijd dankbaarheid! Dit artistieke patroon bevat alle belangrijke symbolen van het hindoeïsme zoals de lotus, de mangopaisley, bloemen, bladeren enz. Het combineert alle eenvoudige elementen om deze opvallend mooie Mehendi-kunst te produceren. Teken vanaf het polsgedeelte je favoriete motieven in willekeurige volgorde en vul de details aan met swirls, dikke stippen en rechte lijnen. Dat is alles!

 • Geschikte gelegenheid: Dit is speciaal gemaakt voor bruiloften en gunstige gelegenheden zoals Diwali, Durga Pooja enz.,
 • Lichaamsplaatsing: Je kunt het hoofdpatroon op de voorkant van je handpalm gebruiken en het verder uitstrekken aan de dorsale zijde.
 • Geschikte huidskleur: Als het zich aan de palmaire kant bevindt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de huidskleur.
 • Bijpassende ornamenten: Draag traditionele tempelarmbanden, Lakshmi Kasu-ornamenten.

11. De symmetrische schoonheidskunst door Henna Artist USA:

Symmetrische schoonheidskunst door Henna Artist USA

Om de kunst van Mehendi onder de knie te krijgen, moet je ook de fijne nuances van Symmetrie leren. Hier is een voorbeeld waarin het centrale mandala-motief aan de vier zijden is versierd met symmetrische patronen. Op het bovenste gedeelte kun je het traditionele Arabische stijlontwerp op je vingers gebruiken. Herinner je je het lotusmotief nog? Voeg een paar van deze schoonheden toe aan je pols en detailleer ze met diagonale lijnen. Teken voor een finishing touch een semi-mandala op de pols!

 • Geschikte gelegenheid:: Probeer dit voor uw familiebruiloften, festivals en grote bijeenkomsten. Je zult zeker een trend creëren!
 • Lichaamsplaatsing: Dit ziet er prachtig uit aan de voorkant van je handpalm, die je vingers bedekt.
 • Geschikte huidskleur: Het ontwerp ziet er prachtig uit op lichte huidtinten
 • Bijpassende ornamenten: Ga voor spiegelwerk armbanden of zijden draadaccessoires om wat kleur toe te voegen

12. Hedendaagse kunst uit de vrije hand van Mumbai Artist Khan:

Vrije handkunst van de kunstenaar Khan uit Mumbai

Mehendi uit de vrije hand is de beste manier om je creativiteit te ontdekken en te genieten van de vrijheid van experimenteren. Oefen eerst de basiselementen zoals ruiten, stippen, eenvoudige bloemen, koepels en bladeren. Begin nu vanuit de onderste hoek van je handpalm met een cirkel en blijf deze vullen met alternatieve patronen. Werk het idee verder uit totdat alle gaten zijn opgevuld. Vermijd rommel en blijf bij een nette afwerking.

 • Geschikte gelegenheid: Dit basisontwerp is geschikt voor evenementen zoals sociale bijeenkomsten, festivals, bruiloften van vrienden of informele borrels.
 • Lichaamsplaatsing: Gebruik je handpalm om dit ontwerp te doen. Je kunt een of twee elementen nemen en ook de achterkant vullen.
 • Geschikte huidskleur: Redelijke tot medium huidtinten kunnen dit ontwerp goed dragen.
 • Bijpassende ornamenten: HaathPhool, kettingarmbanden en 2 vingerringen

13. Tegenover motiefpatroon Gemakkelijk Mehndi-ontwerpen:

Tegenovergestelde motiefpatroon Gemakkelijk Mehndi-ontwerpen

Zoals je kunt zien, is voor dit coole en gemakkelijke mehndi-ontwerp hetzelfde patroon omgekeerd en opnieuw getekend. Dus als je het patroon eenmaal hebt getekend, zou het de tweede keer gemakkelijker voor je moeten zijn. Je krijgt het schoonste ontwerp als je mehndi-kegel meewerkt.

 • Geschikte gelegenheid: Dit is geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met Indiase of traditionele outfits voor extra uitstraling.

14. Mughlai-Arabisch eenvoudig Mehndi-ontwerp:

Mughlai-Arabisch eenvoudig Mehndi-ontwerp

Dit is een meer verfijnd maar nieuw eenvoudig mehndi-ontwerp dat er misschien moeilijk uitziet, maar vrij eenvoudig toe te passen is. Het enige dat u hoeft te weten, is hoe u een kegel vastpakt, wat misschien wat moeite kost, maar dat is het dan ook. Als je weet hoe je een kegel moet gebruiken, zal deze henna op basis van bloemen heel gemakkelijk voor je zijn.

 • Geschikte gelegenheid: Het meest geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op de voeten van je handpalm en op de rug van de hand.
 • Bijpassende ornamenten: Kan alleen worden gecombineerd met etnische kleding en sieraden.

15. Ringstijl Eenvoudige Mehandi-ontwerpen:

Ringstijl Eenvoudige Mehandi-ontwerpen

Een uitstekend eenvoudig mehndi-ontwerp dat elke beginner zeker moet uitproberen, is dit ontwerp. Het ontwerp met zijn sprookjesachtige patroon ziet er tegelijk met de bos bloemen erg creatief en opvallend uit. Het ziet eruit als zeer mooie handgemaakte sieraden. De vingers daarentegen zijn eenvoudig gehouden.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en zelfs reguliere feesten.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen of op de rug van je handen aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse of traditionele outfits om toe te voegen aan de look. Je hebt geen rijke kleding nodig voor dit ontwerp.

16. Zwaar eenvoudig Mehendi-ontwerp:

Zwaar eenvoudig Mehendi-ontwerp

Dit is het nieuwste eenvoudige mehndi-ontwerp. Een ontwerp dat geliefd is bij alle creatieve jonge zielen die er zijn. Arabische ontwerpen worden hier gemengd met mehndi-ontwerpen in Mughlai-stijl om een ​​zeer chique mehndi-uitstraling te krijgen die enige oefening vereist.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, op de rug van je handen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of etnische kleding samen met sieraden om de look en uitstraling te vergroten.

17. Easy Mehandi-ontwerp van perfectionisten:

Perfectionistisch eenvoudig Mehandi-ontwerp

Dit is de keuze van de ideale perfectionist voor een eenvoudig mehndi-ontwerp. Het patroon is uitgespreid in een perfecte curve die is uitgespreid over de rug van de hand met meerdere ontwerpen die als vulling worden gebruikt, inclusief ruiten met stippen die de toppen van elke vinger bedekken.

 • Geschikte gelegenheid: Meest geschikt voor familiefeesten en festivals of bijeenkomsten.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen en de rug van de hand.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met etnische kleding en rijke slijtage voor het uiterlijk.

18. Eenvoudige Mehndi-ontwerpen voor kinderen:

Eenvoudige Mehndi voor kinderen

Dit is een nogal ontwerp en geschikt voor kinderen, omdat het de meeste handpalmen bedekt met weinig henna. Dat zorgt ervoor dat de henna zich door nalatigheid overal verspreidt. De randen moeten zorgvuldig worden gedaan. Daarna hoef je alleen nog maar de henna goed in te vullen. Als je klaar bent, laat je het drogen en doe je de vingers als je kind geduldig is. Je kunt dit mehndi-ontwerp ook zelf proberen als je een klein gezin hebt voor een pre-festival of een kleine puja-ceremonie thuis. Je past volledig in de traditionele vorm met de Mehandi zonder zelfs maar te hard te proberen.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor kleine gelegenheden zoals festivals en familiebijeenkomsten.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Dit ontwerp past alleen goed bij Indiase outfits

19. Ingewikkeld eenvoudig Mehndi-ontwerp:

Ingewikkeld eenvoudig Mehndi-ontwerp

Dit specifieke ontwerp is ook het nieuwste eenvoudige mehndi-ontwerp dat misschien wat meer moeite kost vanwege de complexiteit, maar niets dat je niet kunt bereiken. Het ontwerp is eenvoudig en subtiel, met repetitieve patronen als belangrijkste hoogtepunt en ingevulde vingers met ingewikkelde details.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Dit mag alleen worden gecombineerd met etnische kleding met goede sieraden en accessoires zoals armbanden om aan de look toe te voegen.

20. Eenvoudig Mehendi-ontwerp met twee motieven:

Eenvoudig Mehendi-ontwerp met twee motieven

Een mooi maar toch heel eenvoudig mehndi-ontwerp, de eenvoud ligt in de motieven. Pauwmotieven en bloemen met ronde uiteinden zijn over de hele handrug gemaakt om een ​​uitstekende band te vormen die zich uitstrekt van de pols tot aan de wijsvinger.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en kleine bijeenkomsten.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of een outfit naar keuze.

21. Turks geïnspireerd eenvoudig Mehndi-ontwerp:

Turks geïnspireerd eenvoudig Mehndi-ontwerp

Een eenvoudig mehndi-ontwerp dat bestaat uit alle stijlen van patronen en motieven die een essentieel onderdeel zijn van verschillende culturen, is het perfecte ontwerp om je mehndi-vaardigheden te perfectioneren. Turks geïnspireerde ruitpatronen en Arabische motieven, en een roos aan het einde van het ontwerp maken het uniek in zijn soort.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en bijeenkomsten, ook bij bruiloften en gelegenheden.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en op de handrug aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met kostbare traditionele kleding en etnische kleding, want dit is het meest geschikt en past alleen goed bij die outfits.

22. Geweldige voettattoo:

Mehndi-ontwerp voor voettattoo

De benen krijgen een delicate uitstraling wanneer mehndi ka-ontwerpen erop worden getatoeëerd. De prachtige mango-ontwerpen erop met cine-takken geven het een vrouwelijke en delicatesse. Dergelijke tatoeages worden gedragen op designerjurken die je voeten zichtbaar maken.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en regelmatige bijeenkomsten.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je voeten aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of zelfs etnische kleding; voeg goede chappals toe om te kijken.

23. Traditionele Easy Flower Henna-ontwerpen:

Traditionele eenvoudige henna-ontwerpen met bloemen

Dit traditionele, eenvoudige mehndi-ontwerp met bloemen is heel gemakkelijk te maken. Er wordt een grote bloem gecreëerd in het achterste handpalmgedeelte, die vervolgens fijn gedetailleerd wordt met minuscule patronen of gearceerd. De vingers van een dergelijk ontwerp zijn gevuld met een eenvoudig mehndi-ontwerp dat de palmontwerpen kan aanvullen.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten, kleine gelegenheden en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en op je handen aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met etnische outfits

24. Eenvoudig Mehandi-ontwerp met grote bloemen:

Mehndi-ontwerp met grote bloem

Gezien het midden geven deze grote bloemen, wanneer ze in het midden worden aangebracht, een funky uitstraling. De bloem moet schoon zijn in dit zeer eenvoudige mehndi-ontwerp en de bloembladen in de schaduw stellen.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor festivals en normale feesten
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op de rug van je handen aanbrengen, wat de look eleganter kan maken.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse en casual outfits

25. Leuke Mehndi-ontwerpen voor bruiloft:

Leuke Mehndi-ontwerpen voor bruiloft

Je kunt je achterkant vrij laten van de ingewikkelde patronen en motieven in dit eenvoudige mehndi-ontwerp als je andere sieraden hebt om op die onderdelen te dragen. Op Indiase bruiloften worden meisjes over het algemeen ook beladen met zware sieraden, wat soms een beetje rommelig maakt. Dus vermijd het toepassen van mehndi op die delen waar je van plan bent sieraden te dragen.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en kleine evenementen.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en voeten aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met etnische kurtas en traditionele outfits

26. Eenvoudige Mehndi-ontwerpen voor handen:

EENVOUDIGE MEHENDI VOOR HANDEN

Als je van plan bent een eenvoudig Mehandi-ontwerp te krijgen dat gemakkelijk bij je zware outfit past, is dit ontwerp geschikt om dergelijke problemen op te lossen. Je kunt zien hoe prachtige bloemen worden gemaakt in dit mehndi-ontwerp met pauwmotieven en kleine traanmotieven.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor festivals en feesten
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, armen, rug van je handen en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits

27. Eenvoudige circulaire Mehndi-ontwerpen:

CIRKEL MEHNDI-ONTWERPEN

Als je een werkend meisje bent en met schone handen naar kantoor moet, kun je dit soort meisjesachtige ontwerpen gewoon gebruiken. Houd de achterkant volledig schoon door deze eenvoudige cirkelvormige motieven op de vingers aan te brengen. Dit nieuwste en eenvoudige mehndi-ontwerp zal goed werken als je jezelf een trendy look wilt geven.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor informele gelegenheden en informele feesten.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit alleen op je vingers aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met al je favoriete outfits, want dit past goed bij alle outfits

28. Eenvoudige bladeren en bloemen Mehndi-ontwerp:

Eenvoudige bladeren en bloemen Mehndi Design

Niet alleen zijn veren goed als tattoo-ontwerpen in combinatie met bloempatronen, maar ze zijn ook enkele van de mooiste eenvoudige mehndi-ontwerpen. Dit zijn waarschijnlijk Iraanse ontwerpen van hennakunst en zijn nu geliefd bij mensen over de hele wereld. Deze zijn rijk en trendy en ongewoon, zodat je er dit trouwseizoen een van kunt proberen. Deze kunnen groot of klein zijn, afhankelijk van je keuze, en de bloemen kunnen artistieker zijn. Bladeren maken zachtere ontwerpen en dus de perfecte mehndi-ontwerpen voor de nieuwe bruid.

 • Geschikte gelegenheid: Kan het meest geschikt zijn voor festivals en feesten in huis.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of etnische kleding voor de look.

29. Ander Mehendi-ontwerp voor fronthand:

Ander Mehendi-ontwerp voor de voorste hand

In deze eenvoudige & easy Mehandi design afbeelding, waarbij het reguliere patroon is gelaten, is een andere vorm toegepast. Het mehndi-ontwerp bedekt de handpalm, maar is verbonden met een vinger met slechts een duim en een kleine vinger. Door de randen van de driebladige ontwerpen donkerder te maken, zag dit ontwerp er glamoureuzer uit.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor festivals en feesten
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, handrug en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Kan worden doodgeknuppeld met indo-westerse outfits

30. Sun Floral Mehndi-ontwerp voor rughand:

Sun Floral Mehndi-ontwerp voor rughand

U kunt eenvoudig uw handpalmgedeelte schoonhouden van de mehndi om meer contrast te creëren op uw handpalm, eenvoudige mehndi-ontwerpen. U kunt eenvoudige stippen en grote zonnebloemmotieven gebruiken om uw handen te vullen. En je kunt de bloemen verduisteren of ze volledig opvullen, omdat het opvullen van de bloem het hele uiterlijk van het ontwerp kan veranderen.

 • Geschikte gelegenheid: Dit ontwerp is geschikt voor festivals en familiefeesten
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalm en op de rug van je handen
 • Bijpassende ornamenten: Past goed bij indo-westerse en etnische outfits

31. Verschillende kleuren Mehndi-ontwerpen:

Verschillende kleuren Mehndi-ontwerpen

Dit is een heel eenvoudig en eenvoudig mehndi-ontwerp gemaakt met bloemen, pauwmotief en gelijkmatig verdeelde stippen. Je kunt ook zwarte mehndi gebruiken om meer details en contrast aan je ontwerp toe te voegen. Vingertoppen zijn volledig bedekt met s-vormige stippen en de nagels zijn gelakt, passend bij de outfit.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor kinder- en ouderenfeesten, familiefeesten en evenementen
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en op je handen aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met etnische kleding voor meer elegantie.

32. Eenvoudige glitter Mehndi-ontwerpen:

GLITTER MEHNDI-ONTWERP

Als je denkt dat je sobere en eenvoudige henna-ontwerp je niet de gewenste voldoening geeft, kun je het opfleuren met tijdelijke glinsterende lijm. Wees specifiek over het niet toepassen van extra glitter op je eenvoudige ontwerp, omdat het soms ook het ontwerp over het hoofd ziet.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familie- en informele feesten. Het kan ook worden toegepast voor regelmatig gebruik.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op de achterkant van je handen aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Je kunt ervoor kiezen om te combineren met al je favoriete outfits

33. Coole Zigzag Mehandi-patronen:

Coole Zigzag Mehandi-patronen

Dit eenvoudige mehndi-ontwerp is voor die meisjes die slecht zijn in het maken van bloemen en bladeren. In dit ontwerp zijn cirkels met elkaar verbonden om een ​​kettingachtig effect te creëren. Vingers worden gebruikt voor zigzagpatronen, die ook het ontwerp aanvullen. In het onderste gedeelte zijn slechts een paar betelnootblaadjes gebruikt.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en bruiloftsevenementen
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en op je handen aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Dit ontwerp kan worden gecombineerd met traditionele en etnische outfits

34. Eenvoudige Arabische Mehndi-ontwerpen:

eenvoudige mehandi-ontwerpen voor handen

Een meisje dat van bloemen houdt en niet precies weet hoe ze ze in je mehndi-ontwerp moet gebruiken, kan een goede aanwijzing krijgen van deze bovenstaande foto. Kleine lotus is gemaakt in de tegenovergestelde richting van elkaar. Dit eenvoudige mehndi-ontwerp houdt de handen bijna vrij en de bloem geeft een zoete en sobere uitstraling.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor festivals en casual gelegenheden, of ook voor normaal gebruik
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en de achterkant van je handen aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of een van je favoriete garderobes.

35. Mooi Mehandi-ontwerp voor alle gelegenheden:

Mehandi-ontwerp voor alle gelegenheden

Dit is een van de gemakkelijkste maar mooiste eenvoudige mehndi-ontwerpen. De hand wordt schoon gehouden door slechts een paar bloemen van verschillende grootte op te nemen. Bloemen zijn zeer fijn gedetailleerd met ook schaduw op de bloembladen. De vingers worden gebruikt voor een groot mehndi-ontwerp met weinig kriskras en halve bloemmotieven. Er zijn stippen gebruikt om de randen duidelijker te definiëren.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en voeten aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Dit ontwerp past goed bij indo-westerse outfits

36. Mehndi-ontwerpen voor kantoorfeesten:

Mehndi-ontwerpen voor kantoorfeesten

Je kunt op dezelfde manier dezelfde patronen volgen in je eenvoudige mehndi-ontwerp, zoals weergegeven in de bovenstaande afbeelding. Slechts een deel van de vingers wordt gebruikt en de overige vingers en handpalm worden schoon gelaten. Dergelijke funky ontwerpen zijn geschikt voor sommige kantoorfeesten omdat ze ook als accessoire kunnen werken. Maar wees voorzichtig bij het opvullen van de motieven en het arceren ervan. Vergeet niet om kleine details zoals de stippen toe te voegen.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor oefensessies of informele evenementen
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit ook op je handpalmen en armen aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Dit ontwerp past goed bij elke westerse of etnische outfit

37. Islamitische eenvoudige Mehndi-ontwerpen voor handen:

eenvoudige mehendi-ontwerpen voor handen

Dit nieuwe eenvoudige mehndi-ontwerp geeft je misschien de gedachte dat het moeilijk te maken is, maar het is een heel eenvoudig ontwerp als je het van dichterbij bekijkt. Rechte lijnen, weinig kriskras, dozen, halfronde ontwerpen en weinig stippen. Dit is een eenvoudig maar elegant ontwerp dat de hele handpalm bedekt. Je kunt zelfs een paar vakken en cirkelvormige motieven verduisteren, waardoor het ontwerp er perfect volledig uitziet.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en verlovingsevenementen
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en op de rug van de handen aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse of traditionele outfits voor de beste look

38. Eenvoudig hart-achterhandontwerp:

Eenvoudige Mehndi-ontwerpen

Dit ontwerp is een mix van bloemen, hart en traditioneel ontwerp. De Mehndi wordt prachtig gedragen op de achterkant van de hand, waar het hart in het midden komt. Je kunt ook een naam in het midden van het hart toevoegen.

 • Geschikte gelegenheid: Dit ontwerp is het meest geschikt en past goed bij familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Men kan ervoor kiezen om dit te combineren met etnische kleding.

39. Eenvoudig bloemen Mehndi-ontwerp stap voor stap:

Eenvoudig Mehndi-ontwerp met bloemen, stap voor stap

We hebben over het algemeen gezien dat de mehndi-ontwerpen beginnen met de wijsvinger. Maar voor de afwisseling kun je je ontwerp ook vanaf de middelvinger beginnen, zoals op bovenstaande afbeelding te zien is. Hier worden vergelijkbare bloemmotieven gebruikt, maar ze verschillen in grootte. Vanaf het topje van de middelvinger neemt de bloemgrootte geleidelijk toe richting de pols. Het in de schaduw stellen van de bloem en het tekenen van een paar lege cirkels maakt dit ontwerp compleet.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor religieuze festivals of kleine evenementen binnen het gezin
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en voeten aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Dit kan worden gecombineerd met indo-westerse outfits en kurtas.

40. Leuke vinger Mehndi-ontwerpen:

Leuke Mehndi-ontwerpen voor vingers

Men kan ook een eenvoudig henna-ontwerp toepassen op basis van hun kleding- / outfitontwerp. In de bovenstaande afbeelding is het mehndi-ontwerp vrij complementair aan het stoffenontwerp. Er zijn stippen gebruikt om de vingerontwerpen met de handpalm te verbinden.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen of op de handrug aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer dit ontwerp met indo-westerse of traditionele outfits voor optimaal gebruik.

41. Zware Mehndi-ontwerpslagen:

ZWAAR MEHNDI-ONTWERP

Om zo’n eenvoudig maar zwaar ontwerp te maken, moet men voorzichtig zijn met de nieuwe eenvoudige mehndi-streken. De mehndi-kegel moet een kleine pinachtige incisie aan de bovenkant hebben, zodat de slagen extreem dun kunnen zijn. Met behulp van dunnere lijnen kan zelfs een eenvoudig mehndi-ontwerp er glamoureus uitzien. In de bovenstaande afbeelding staan ​​bladeren centraal in het ontwerp. Kleinere bladeren zijn altijd de beste optie om de vingers vast te houden. En voor een duidelijke differentiatie van elk ontwerp is de dubbele omtrek gebruikt.

 • Geschikte gelegenheid: Dit grootse en zware ontwerp is het meest geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en op je handen aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of etnische kleding zoals lehenga’s voor de beste uitstraling.

42. Eenvoudige bruids Mehndi-ontwerpen:

EENVOUDIGE BRUIDS MEHNDI

Als het je bruiloft is en je wilt voor een volledig traditionele manier gaan, kun je ronde ontwerpen met grote palmen gebruiken om je klassieke look af te maken. Vingers zijn half gevuld met een eenvoudig mehndi-ontwerp met weinig bloemincisies erin.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals. Het kan ook worden gebruikt voor eenvoudige bruiloftsevenementen.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt ervoor kiezen om dit op je handpalmen en voeten aan te brengen.
 • Bijpassende ornamenten: Pas een ontwerp toe dat goed past bij traditionele outfits

43. Lineaire Mehndi-ontwerpen:

Lineaire Mehndi-ontwerpen

Ontwerpen van dit type kunnen deel uitmaken van de lijst met eenvoudige mehndi-ontwerpen, maar feit is dat het de juiste randen zijn als je zware ontwerpen wilt maken, zoals bruidsontwerpen. Soms kun je deze ontwerpen ook als banden gebruiken en slechts een aantal van deze na elkaar doen, waarbij er kleine spaties in het midden van twee overblijven om ze eruit te laten zien als linten die op de handpalm en erachter zijn geplakt. Ze zien er erg trendy uit als je de volgende dag naar je werk wilt gaan en je handpalm schoon wilt hebben, omdat ze ook alleen aan de bovenkant kunnen worden gedaan.

 • Geschikte gelegenheid: Dit eenvoudige ontwerp past het beste bij familiefeesten en evenementen.
 • Ontwerp plaatsing: U kunt dit toepassen op uw handpalmen en polsgebied
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of etnische kurtas voor de beste uitstraling

44. Traditionele Gujarati Easy Mehndi-patronen:

Traditionele Gujarati Easy Mehndi-patronen

Dit zijn de eenvoudige mehendi-ontwerpen die voor elke gelegenheid kunnen worden gedaan. De bloembladen zoals we die tijdens Rangolis doen, kunnen er ook goed uitzien als onafhankelijke ontwerpen als ze in het midden van je handpalm worden gedaan, omdat het bijna het geheel kan bedekken. Ronde bloemen met ronde bloembladen zijn enkele van de andere eenvoudige mehndi-ontwerpen die de hele tijd worden gedaan en dienen gewoon het ‘shagun’-doel wanneer je bijna geen tijd meer hebt, maar mehndi moet ook worden gedaan.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en alle festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en voeten aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Past het beste bij Indiase en etnische outfits

45. Rijke Mehndi-ontwerpen met bloemen en pauw:

Rijke Mehndi-ontwerpen met bloemen en pauw

De absolute bruidscollectie bevat rijke mehndi-ontwerpen zoals deze. De mooiste mehndi-ontwerpen hebben dezelfde patronen van bloemen en netten en stippen om geen opening op de handen te laten. Deze ontwerpen kunnen ook op de bovenkant van je voeten en ook richting de elleboog worden gedaan, want je wilt niet alleen handpalmontwerpen op je grote dag, toch? Er zijn minder kansen dat deze ontwerpen fout kunnen gaan, maar zorg ervoor dat het mondstuk van de mehndi-kegel niet te groot wordt gesneden, omdat we alleen dunne strengen nodig hebben voor meer complexiteit.

 • Geschikte gelegenheid: Dit ontwerp is het meest geschikt voor huwelijks- en verlovingsceremonies of grote evenementen
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en op de handrug aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met een zware traditionele outfit voor de beste uitstraling en look.

46. ​​Diagonale bloemen Mehndi-ontwerpen:

Diagonale Mehndi-ontwerpen met bloemen

Dit zijn de gemakkelijkste van alle mooie eenvoudige mehndi-ontwerpen omdat je geen complicaties nodig hebt. Dergelijke ontwerpen zijn vooral voor degenen die het graag schoon houden en alleen een bandontwerp op de palm en de bovenkant van je handen willen. Dit zijn diagonale ontwerpen die kunnen beginnen vanaf je pols en op de middelvinger of misschien je ringvinger. De rest van de vingers kan worden gelaten zoals het is voor het schoonste ontwerp, of versier ze met stippen en kleur de toppen van de vingers.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals. Het kan ook worden toegepast op bruiloftsgelegenheden.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en op je handen aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met etnische en trouwoutfits voor de beste look

47. Mehandi-ontwerp met bloemenbanden:

Mehandi-ontwerp met bloemenbanden

Dit lijken meer op tatoeages en minder op rijke mehndi-ontwerpen. En dit zijn ook enkele van de beste eenvoudige mehndi-ontwerpen voor degenen die het graag trendy houden. Dit zijn enkele, verticale banden of rakhis, die een lijn van drie of meer bloemen kunnen hebben die in grootte verschillen. In plaats van deze als mehndi-ontwerpen te gebruiken, kun je ze misschien gebruiken om henna-tatoeages op je rug of onder de nek te maken. Afgezien daarvan kunnen deze ontwerpen ook op de best mogelijke manier worden gebruikt voor vingers en polsen als je ze netjes wilt houden met een aantal stijlvolle patronen.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor festivals en feesten. Het kan ook worden toegepast voor informele evenementen, die uw kleding een look kunnen geven.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, handruggen en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits, want dit ontwerp is luxueus en toch trendy.

48. 3D-bloem- en bladontwerp door Mehendi-kunstenaar Divya Patel:

3D bloem- en bladontwerp door Mehendi-kunstenaar Divya Patel

Dit backhand Mehendi-ontwerp is vrij eenvoudig te maken. Begin met een delicaat gedaan bloemenpatroon en voeg er bosjes bladeren omheen. Herhaal dezelfde structuur door een opening van een centimeter te laten. Begin nu het lege gebied op te vullen met fijne lijntjes die op een maaspatroon lijken. Maak dit opnieuw op het bovenste gedeelte, maar gebruik in plaats daarvan dikke streken. Gebruik schaduwtechniek om 3D-realisme binnen te brengen!

 • Geschikte gelegenheid: Dit moderne Mehendi-ontwerp is ideaal voor avondfeesten, Sangeeth en sociale bijeenkomsten.
 • Lichaamsplaatsing: Dit patroon is geschikt op de rug van je hand
 • Geschikte huidskleur: Omdat het veel zachte bewegingen betreft, reageren lichtere huidtinten goed op de kleur.
 • Bijpassende ornamenten: Gecoördineerde sieraden met bloementhema zoals armbanden en armbanden

49. Mehndi Doodles-kunst:

Mehndi Doodles Kunst

Rijke ontwerpen en vormen ook enkele van de eenvoudige mehndi-ontwerpen, deze zien er bij elke gelegenheid goed uit. Dit is net zoiets als krabbelen achter in je notitieboekje als je de colleges erg saai vindt, maar in de klas moet blijven. Je kunt je hele handen vullen met deze prachtige ontwerpen of je kunt deze gewoon plaatsen om gaten te vullen tussen verschillende ontwerpen die op je handen zijn gemaakt. Deze mehndi-ontwerpen zien er ook super mooi uit aan je voeten, en je kunt ze zeker proberen voor je bruiloft of voor iemand die dit seizoen gaat trouwen.

 • Geschikte gelegenheid: Dit ontwerp kan goed lijken voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen en de rug van je handen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met etnische kleding en kurtas om een ​​look aan de kleding toe te voegen.

50. Circulaire Mehndi-patronen:

Circulaire Mehndi-patronen

Dit is een van de eenvoudige mehndi-ontwerpen met een cirkel van het Rangoli-type in het midden van je handpalm en doe dan gewoon wat je maar wilt. Je kunt ook kleine bloemblaadjes maken rond de buitenste omtrek van de buitenste cirkel voor een elegante uitstraling. Dergelijke cirkelvormige, eenvoudige mehndi-ontwerpen hebben lagen, wat betekent dat er binnen elke cirkel een kleinere cirkel is totdat je een punt bereikt waarop je merkt dat de cirkel klein genoeg is om donkerder te worden. Deze mehndi-kunst kan ook worden gebruikt als een ontwerp dat op je handen of op je voeten moet worden gemaakt als je de aanstaande bruid bent.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals. Het kan ook worden toegepast op grote gelegenheden.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, handruggen en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse of traditionele outfits of zelfs met trouwkleding

51. Geïsoleerd Mehandi-ontwerp:

Geïsoleerd Mehandi-ontwerp

Dit zijn waarschijnlijk Pakistaanse mehndi-ontwerpen die op grote schaal worden gebruikt voor bruiloftsdoeleinden om de handen en voeten van de bruid te versieren. Deze onafhankelijke ontwerpen, die vooral te zien zijn bij moslimhuwelijken, zijn enkele van de beste eenvoudige mehndi-ontwerpen en hebben een conisch uiterlijk. Je kunt beginnen onder de polsen en dan naar het topje van je vingers gaan. Zorg er wel voor en zorg ervoor dat deze ontwerpen niet volledig de top van uw vingers bereiken, net als de diagonale bloemmotieven.

 • Geschikte gelegenheid: Alleen geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: U kunt dit alleen op uw handpalmen en handrug aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met etnische en traditionele outfits voor de beste look.

52. Abstract bloemen Mehndi-ontwerp:

VOOR- EN ACHTERHAND MEHNDI

Sommige van de prachtige ontwerpen worden ook wel de ‘basisontwerpen’ genoemd omdat dit dezelfde ontwerpen zijn die in het begin worden gemaakt wanneer de kunstenaar vanuit een hoek van je handpalm begint. Zodra zo’n Mehendi-patroon is gemaakt, is de helft van de handpalm al bedekt en heb je ook gearceerde delen in deze ontwerpen. Ze zien er prachtig uit en vormen automatisch de basis van andere uitschuifbare ontwerpen als je wilt. Deze kunnen ook op je handen worden gedaan en dienen als enkele van de meest voorkomende ontwerpen van mehndi.

 • Geschikte gelegenheid: Dit basisontwerp is het meest geschikt voor kleine evenementen en festivalgelegenheden.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en de achterkant van je handen aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Past het beste bij indo-westerse of etnische kleding voor de look

53. Ultiem bruids Mehndi-ontwerp:

Ultiem bruids Mehndi-ontwerp

De rijkste van allemaal, deze etnische, naadloze bloemen nieuwe eenvoudige Mehendi-patronen zien er het beste uit tijdens grote evenementen. Het ontwerp is zo rijk dat er geen enkele opening is tussen de patronen. Deze zien er prachtig uit en worden meestal gebruikt als full-hand mehndi-ontwerpen. Dit zijn enkele van de mooiste mehndi-ontwerpen en kunnen indruk maken op elke bruid die ze uniek wil. Het leuke is dat nadat de kleur naar buiten komt, wanneer je je handen hebt afgedroogd, niemand zelfs een fout kan vinden vanwege de ingewikkeldheid.

 • Geschikte gelegenheid: Dit ontwerp past goed bij een huwelijks- of verlovingsceremonie
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en voeten aanbrengen, want dit is zwaar en geeft een extra look
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met zware traditionele outfits door het luxe design binnenin.

54. Gemakkelijke Mehndi-ontwerpen voor kinderen:

Gemakkelijke Mehndi-ontwerpen voor kinderen

Soms ben je in de war over hoe je het basis Mehandi-ontwerp dat je al op je handen hebt gemaakt, moet uitbreiden en camoufleren. De oplossingen voor een dergelijk probleem zijn eenvoudige mehndi-ontwerpen voor kinderen, zoals die op de gegeven afbeelding. Dit zijn blokmotieven met brede motieven en helemaal geen moeite. Je kunt ze samen met het hoofdontwerp dat je hebt gemaakt, uitrekken en het geheel er geweldig uit laten zien.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor kinderen voor kleine familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit toepassen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Past het beste bij etnische of casual outfits

55. Spiraalvormig cirkelvormig Mehandi-ontwerp:

Terug spiraalvormig cirkelvormig Mehandi-ontwerp

Over de lijst met eenvoudige Mehandi-ontwerpen gesproken, deze zouden bovenaan de lijst staan. Dit zijn niets anders dan bloemen en bladeren die blokken vormen en spiraalvormige cirkels die alle gaten vullen. Als je weet dat ingewikkelde en rijke mehndi-ontwerpen niet jouw ding zijn, zijn deze mooie mehndi-ontwerpen die je dag echt kunnen redden met een aasbrief voor jou. Maak gewoon bloemen in een zigzagpatroon en laat ze vervolgens op elke alternatieve hoek liggen. Als je helemaal klaar bent, maak je gewoon spiralen in cirkelvormige vormen en je bent klaar.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals of feesten.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, arm en achterkant van de handpalmen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer het beste met etnische outfits en kurtas.

56. Eenvoudige en gemakkelijke Mehndi voor beginners:

Eenvoudige en gemakkelijke Mehndi voor beginners

Dit zijn enkele van de beste eenvoudige mehndi-ontwerpen, vooral omdat ze eenvoudig, rijk en ingewikkeld ogend zijn. De belangrijkste camouflage van deze mehndi-ontwerpen is met behulp van bloembladpatronen, stippen en lijnen. Je hoeft alleen maar golvende mehndi-ontwerpen te maken en ze vervolgens te versieren met lijnen en grote en kleine stippen en rondjes. Het enige waar u op moet letten, zijn de verhoudingen van deze ontwerpen. Je moet er ook voor zorgen dat je geen van deze patronen overdrijft, want ook de eenvoudigste ontwerpen kunnen fout gaan.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor festivals of informele aangelegenheden of zelfs voor kleine familiefeesten en bijeenkomsten.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen en de achterkant van je handen.
 • Bijpassende ornamenten: Dit ontwerp past alleen goed bij etnische kleding.

57. De unieke Ring Mehendi-patronen:

cirkelvormige Mehndi-patronen

Dit is een eenvoudig en gemakkelijk mehndi-patroon, dat het meest geschikt is voor het centrale deel van je handpalm. Je hoeft alleen maar een gelijkmatige ringcirkel te maken en dan de randen mooi en zorgvuldig te maken. De binnenkant zal een opening zijn die je later moet doen. Dan moet je de rest van de ontwerpen van Mehendi op de vingers en de bovenkant van de hand doen en dan opnieuw beginnen met het opvullen van de gaten. Als je helemaal klaar bent, moet je teruggaan naar de ring en ontwerpen gaan maken in het midden van de ring om hem mooi op te vullen.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit toepassen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met westerse of Indiase kleding.

58. Peacock Mehndi-ontwerpen op de rug:

PAUW MEHNDI-ONTWERP

Praat over een Rangoli of een traditioneel stoffen borduurwerk of zelfs een mehndi-ontwerp, en pauwen vormen de beste mehndi-ontwerpen van allemaal. Hier zijn enkele van de prachtige pauwenmehndi-patronen die je kunt gebruiken als basisontwerpen voor je mehndi. U kunt deze ook gebruiken als assortimenten en toevoegingen aan de reeds uitgevoerde basisontwerpen. Omdat dit lange zijn, zijn deze het meest geschikt om onder de pols te worden getrokken tot aan de binnenkant van de elleboog en dergelijke andere delen.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op de achterkant van je handen aanbrengen om een ​​elegante look toe te voegen.
 • Bijpassende ornamenten: Dit ontwerp past alleen het beste bij etnische kleding.

59. Bloemblaadjes van de Lotus Mehandi-ontwerpen:

Lotus Mehandi-ontwerpen

Een paar grote bloemen zoals een lotus met veel bloemblaadjes in het midden van de palm is ook een geweldig idee voor dit eenvoudige mehndi-ontwerp. Met dit soort ontwerp is het niet nodig om de vingergedeelten op te vullen. Je kunt ook de bloembladen van de lotus verduisteren voor meer detail.

 • Geschikte gelegenheid: Dit ontwerp is geschikt voor festivals en normale feesten
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en voeten aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Dit ontwerp past goed bij casual outfits

60. Leuke Mandala Mehndi-ontwerpen:

Leuke Mandala Mehndi-ontwerpen

Je hebt vast de term ‘mandala’ gehoord tijdens het zoeken naar Rangoli-ontwerpen, maar deze maken ook enkele van de mooiste Mehendi-ontwerpen. Deze kunnen lang of kort zijn, maar specifiek over dit type; ze zijn altijd verticaal. Het is altijd beter om ze als banden en randen te gebruiken, en deze zijn een beetje moeilijker dan de rest. De tip om deze mehndi-ontwerpen prachtig te maken, is om het ontwerp op papier te zetten en vervolgens dezelfde oranje schetspen op je handpalm te tekenen. Als je klaar bent met het schetsgedeelte, kun je beginnen met het eigenlijke Mehendi-ontwerp met de hennakegel. Zorg ervoor dat je alle lijnen hebt bedekt die je met je schetspennen hebt gemaakt; anders ziet het er slecht uit.

 • Geschikte gelegenheid: Alleen geschikt voor familiefeesten en festivals of bijeenkomsten
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen of op de rug van je handen aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of kurtas voor de look.

61. Rajasthani Bridal Mehandi-ontwerpen:

RAJISTANI BRUIDS MEHNDI

De beste mehndi-ontwerpen van al deze worden voornamelijk gebruikt voor bruidsdoeleinden. Ze zien er rijk en prachtig uit en hebben ook deskundige handen nodig om ze te voltooien. Als je je beste vriend nog steeds hebt beloofd dat je de mehndi voor haar zult doen, is het altijd goed om veilig te zijn en alle mogelijke trucs uit te proberen. Hiervoor heb je het ontwerp neergehaald en een paar keer geoefend voordat je aan het hoofdwerk begint. Neem nu een nieuwe oranje of bruine schetspen met een spitse punt en doe het hele mehndi-ontwerp op de handpalmen van je vriend. Als je eindelijk klaar bent, kun je overdrijven met henna om de lijnen die met de pen zijn gemaakt te bedekken.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals. Dit kan ook worden toegepast op bruiloftsevenementen.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, arm en rug van je handen.
 • Bijpassende ornamenten: Dit rijke ontwerp kan alleen worden gebruikt met zware outfits en traditionele kleding.

62. Bloemen en bladeren Mehndi-ontwerp:

Bloemen en bladeren Mehndi Design

Als je het echt leuk vindt om die bloemenpatronen te maken, maar weinig tijd hebt, zal dit ideale ontwerp voor je zorgen voor je fetisj. Zorg ervoor dat de afstand tussen de bloemen aan beide zijden van de bladeren correct is gedaan.

 • Geschikte gelegenheid: Het past het beste bij familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en op je handen aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of normale kleding, want alles past goed bij dit ontwerp.

63. Mehndi-ontwerp met eenvoudig draadtype:

Eenvoudig draadtype Mehndi-ontwerp

Welnu, er is tegenwoordig geen ontkomen aan de schoonheid van Mehandi. Probeer deze eenvoudige mehndi om te beginnen met je creativiteit. Nadat je de babystapjes onder de knie hebt met deze eenvoudige mehndi-ontwerpen, zul je al snel merken dat je de lastigste henna-kunsten te pakken krijgt. Vooral deze is heel gemakkelijk te tekenen. Volg gewoon de omtrek en bedek de innerlijke details terwijl je creativiteit werkt. Je kunt deze mehndi voor verdere experimenten aan je vrienden laten zien en om hun mening vragen. De drie vingers blijven zonder een ontwerp. Alleen de pink heeft een verlenging van de eenvoudige Mehandi in de handpalm, waardoor het minder tijdrovend is om te ontwerpen.

 • Geschikte gelegenheid: Alleen geschikt voor familiefeesten en festivals
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen of op de rug van je handen aanbrengen om elegantie toe te voegen.
 • Bijpassende ornamenten: Dit past goed bij indo-westerse outfits of etnische kurtas.

64. Binnenste bloempatroon Mehndi:

Binnenste bloemmotief Mehndi

Om een ​​​​te ingewikkeld bloemenpatroon te voorkomen, kun je je concentreren op eenvoudige mehndi-ontwerpen zoals deze. Het is niet alleen een lust voor het oog, maar ook gemakkelijk te schetsen. Het binnenste bloemenpatroon is een dik mehndi-patroon. Het is zo traditioneel gemaakt en past bij alle gelegenheden. De vingers hebben allemaal hetzelfde ontwerp, wat uw taak verder vereenvoudigt. Je kunt gewoon je focus op de handpalm leggen en het er netjes uit laten zien met de tussenruimte en omtrek. Dat zou moeten lukken.

 • Geschikte gelegenheid: Dit ontwerp is het meest geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit toepassen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Past goed bij indo-westerse en etnische kleding.

65. Ongebruikelijk Arabisch spiralen Mehndi-ontwerp:

Mehndi-ontwerp met Arabische spiralen

Dit is niet bepaald het meest meisjesachtige patroon dat je tegenkomt, maar het ziet er zeker aantrekkelijk uit vanwege zijn uniciteit. Het ontwerp heeft niet echt een basismotief zoals dat van een bloem of blad. Het is spiraalvormig en doet vooral zijn werk om je hand er elegant uit te laten zien met de henna erop. Het ontwerp is helemaal niet ingewikkeld. Het is een van de ontwerpen die je kind en jij samen kunnen maken.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals. Je kunt ook losse dagen aanvragen.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op de achterkant van je handen aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineert met een van de indo-westerse outfits

66. Bloemenpatroon Regendruppels Eenvoudig Mehandi-ontwerp:

Regendruppels Eenvoudig Mehandi-ontwerp

Dit is een prachtig mehndi-ontwerp voor beginners. Je kunt zelf zien hoe het bloemmotief alle aandacht zo mooi naar je handpalm brengt. De vingers en pols hebben een bladpatroon, wat een andere trendy benadering van de mehndi geeft. Het is het meest geschikt voor gelegenheden zoals Rakhi of Eid of zelfs kleine familiebijeenkomsten. Het beste idee om dit ontwerp op te laten vallen, is om eerst te werken aan de afstand en hoeveel aandacht voor detail u vooraf wilt geven.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit alleen op je handpalmen, handruggen en armen aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Dit ontwerp past alleen goed bij Indiase outfits en etnische kleding.

67. Eenzijdig Mehandee-patroon:

eenvoudig Mehndi-patroon

Dit is een zeer artistieke benadering van het gebruikelijke bloemdessin dat je tot nu toe hebt gezien. Het is anders omdat alle motieven slechts aan één kant zijn gericht, niet alleen voor de vingers maar ook voor de handpalm. Het ontwerp is verbluffend en gemakkelijk te schetsen als je het basisidee begrijpt. Begin met de eerste bloem op je handpalm en blijf dan gelijkmatig uit elkaar plaatsen en ga verder met tekenen. Laat het drogen en voeg dan de innerlijke details toe als je wilt.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en kleine gelegenheden zoals festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of kurtas voor de beste look.

68. Eenvoudig klassiek Mehndi Arabisch ontwerp:

Klassiek Mehndi Arabisch ontwerp

Voor dit eenvoudige mehndi-ontwerp moet je het midden van de handpalm schoon houden, dus concentreer je op hoe de afstand moet worden aangepast. Plaats vervolgens de spiralen en voeg aan het einde een stip toe. Vul je vingers met dit klassieke patroon. Kies vervolgens in je handpalm de tegenovergestelde hoek van de duim en herhaal. De eenvoudige ruimte die je hebt geplaatst, kan de hele dynamiek veranderen van hoe de Mehandi eruit ziet.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor normale familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en rug van je handen aanbrengen om een ​​look toe te voegen.
 • Bijpassende ornamenten: Dit eenvoudige maar elegante ontwerp kan goed worden geknuppeld met traditionele kleding en kurtas.

69. Eenvoudig medaille Henna-ontwerp voor voeten:

Henna-ontwerp voor voeten

Op de teen is spiraalvormig een zigzagpatroon gebruikt, terwijl de andere vingers van de voeten een ander ontwerp hebben om mee te werken. Dit eenvoudige mehndi-ontwerp heeft wat meer tijd nodig, aangezien je ervoor moet zorgen dat de vingers elkaars ontwerpen niet overlappen door per ongeluk aanraken. De voortzetting van de duimhenna op de voeten heeft een enkel motief dat op een veer lijkt. Je kunt die omtrek in gedachten houden bij het tekenen, en dat zal je recht doen.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je voeten aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of etnische kleding.

70. Eenvoudige Mehndi-ontwerpen voor handen:

Eenvoudige Mehndi-ontwerpen voor handen

Bij het zoeken naar eenvoudige afbeeldingen van mehndi-ontwerpen, is deze een van de eenvoudigste in de partij. Het is net zo makkelijk te maken als het eruit ziet. Hoewel je misschien denkt aan een ontwerp dat helemaal geen lof zal oogsten, moet je ook onthouden dat de reikwijdte van het experimenteren met de mehndi veel is. Je kunt stenen, glitters toevoegen, verschillende kleuren henna gebruiken om het ontwerp aan te vullen. Waarom zou je al dat plezier loslaten en tijd verspillen aan een moeilijker te beheersen hennakunst??

 • Geschikte gelegenheid: Meest geschikt voor festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en op je handen aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of etnische kleding.

71. Op zonnebloemen geïnspireerd eenvoudig Mehndi-ontwerp:

BLOEMEN MEHNDI-ONTWERP

Dit zeer eenvoudige Mehandi-ontwerp benadrukt de bloem in het midden die erg lijkt op een handgemaakte zonnebloem met nauwkeuriger bloemblaadjes dan de natuurlijke. De rest van het ontwerp is eenvoudig gemaakt van cirkels, stippen en tranen die in een zeer gelijkmatig patroon en op een manier zijn verspreid.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en zelfs regelmatige bijeenkomsten kunnen het beste zijn voor dit ontwerp.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit toepassen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of zelfs etnische kleding, want alle outfits passen goed bij dit ontwerp.

72. Mehndi-ontwerp voor hakken:

Mehndi-ontwerp voor hakken

Hoe het patroon er ook uitziet, bladeren of vlinders, als je zin hebt in een ritje, probeer dit dan eens. Het zal de aandacht vestigen op uw recentelijk met pedicure behandelde voeten en nieuwsgierigheid opwekken naar uw schoenen. Natuurlijk ziet de Mehandi er op zichzelf onvermijdelijk zo gemakkelijk uit om te maken en zo prachtig. Je kunt deze gemakkelijk proberen als je amper een half uur hebt om te gaan zitten. Het beste van dit ontwerp is dat je niet de hele dag op een plek hoeft te zitten. U kunt uw werkzaamheden zelfstandig voortzetten.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor kleine familie-evenementen en bijeenkomsten.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je voeten aanbrengen om de look toe te voegen.
 • Bijpassende ornamenten: Dit past goed bij traditionele kleding en hoge hakken.

73. Circulaire bloemen Arabisch Easy Mehndi:

eenvoudig Arabisch mehndi-ontwerp

Het is een van de gemakkelijkste mehndi-ontwerpen op de lijst, met slechts een cirkel met motieven van verschillende groottes die de ronde doen in je handen. Ziet het er echter nog steeds niet geweldig uit? Je kunt altijd je creativiteit tonen en meer inhoud toevoegen aan wat je maakt voor het patroon op je cirkel. Het basisidee is echter om met verschillende omtrekken te cirkelen terwijl je langs de lijn naar je pols gaat. Je kunt allebei vanuit je handpalm beginnen en dan naar beneden reiken, of vanaf je vinger, zoals je wilt.

 • Geschikte gelegenheid: Dit eenvoudige ontwerp kan zelfs worden toegepast voor normaal dagelijks gebruik en casual gelegenheden.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen en de rug van je handen.
 • Bijpassende ornamenten: Dit ontwerp past bij elke outfit.

74. Rakhi Mehendi-ontwerp:

Rakhi Mehendi-ontwerp

Onnodig te zeggen dat deze er perfect uitziet voor de dag van Rakhi, omdat de cirkels eruitzien als de deal. Het kan gemakkelijk worden gemaakt om er perfect uit te zien in de handen van zowel kinderen als volwassenen. Het assortiment kan meer zijn dan het aantal bloemen; het is echt aan jou. De rest van de palm kan worden versierd met andere motieven die bij dat ontwerp passen.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit toepassen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Best te combineren met indo-westerse outfits

75. Mooie eenvoudige Mehandi met één hand:

Easy Single Hand Mehandi

Soms kan het zelf aanbrengen van gorintaku op beide handen een vervelende taak zijn en moet er goed toezicht op worden gehouden. Deze, integendeel, letterlijk gesproken, is perfect voor situaties waarin je de dupatta of pallu moet vasthouden, en daarom is één hand bedekt. Het hele idee is om met bloemen te beginnen en gaandeweg je ontwerp op te schuiven. Vergeet niet om alle motieven aan elkaar te koppelen met een gemeenschappelijke lijn of een ander gemeenschappelijk motief. Laat je creativiteit de vrije loop en zorg dat er een goed resultaat uit voortkomt.

 • Geschikte gelegenheid: Zeer geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit toepassen op je handpalmen, arm en voeten. Het kan ook op de hand worden aangebracht.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of etnische kleding om de look compleet te maken.

76. Opmerkelijk Palm Mehndi-ontwerp:

NIEUWE MEHANDI-PATRONEN

Dit eenvoudige mehndi-ontwerp is zo prachtig ondanks het gebruik van zo weinig motief en ontwerp. Het heeft meestal een basisomtrek van de halve knop van bloempatronen. Begin om te beginnen met de knop doormidden en maak dan de spiralen eromheen. Om het een meer dramatische look te geven, kun je altijd bloembladachtige golven maken in plaats van de hier getoonde spiralen. Beide zullen er even prachtig uitzien. Als je wilt, kun je beide bij verschillende gelegenheden uitproberen en kijken hoe het gaat.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: U kunt ervoor kiezen om dit ontwerp op uw handpalmen en de rug van uw handen toe te passen
 • Bijpassende ornamenten: Alleen geschikt voor en gecombineerd met etnische kleding.

77. Geometrisch Mehndi-ontwerp:

Geometrisch Mehndi-ontwerp

Ondanks hoe moeilijk het eruit ziet, is deze Mehandi gemakkelijk te maken als je eenmaal begrijpt hoe het werkt. Maak eerst de Kriskras overlappende lijnen. Behandel de ruit niet zoals hij eruit ziet, maar behandel het geheel eerst als een netwerk van lijnen. Laat het een beetje drogen tot je volgende zet. Maak daarna de randen donkerder van degene die je leeg wilt laten en voeg visachtige schubben toe aan de rest. Kijk, je nieuwe ontwerp is klaar.

 • Geschikte gelegenheid: Dit ontwerp is zeer geschikt voor familiefeesten en bijeenkomsten.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit toepassen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer dit het beste met traditionele en etnische kleding.

78. Rond motief Easy Mehndi:

Rond motief Easy Mehndi

Als je genoeg hebt van de gebruikelijke bloemenpatronen die je hebt getekend, moet dit motief je voor de gek houden. Kijk hoe mooi het ontwerp eruit ziet. Houd je focus op je handpalm, want de vingers hebben niet echt te veel details. Het uiteindelijke doel is om het algehele ontwerp er perfect uit te laten zien. Probeer de cirkel zo rond mogelijk te maken en dat je werk half gedaan is. Deze neemt de eerste plaats in in de lijst van de perfecte en gemakkelijke mehndi-ontwerpen met een slim patroon dat volledig is afgestemd op

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit toepassen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits om aan de look toe te voegen.

79. Uitgebreid Flower Mehedi-ontwerp:

eenvoudig Mehndi-ontwerp met bloemen

De Mehendi is meestal ontworpen met enkelvoudige lijnen, waardoor het lijkt alsof er geen onderbroken lijnen zijn. Dit is een belangrijke stap om het ontwerp er zo perfect mogelijk uit te laten zien. Immers, wanneer het patroon meer gespreid is, wordt het vinden van fouten gemakkelijker. Je focus moet op je handpalmmotief blijven, en je zult uiteindelijk de henna perfectioneren.

 • Geschikte gelegenheid: Dit ontwerp is zeer geschikt voor gezinsfuncties en ook voor casual dagelijks gebruik.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op de rug van je handen aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of zelfs etnische kleding die het beste bij je past.

80. Vet pauw Mehndi Eenvoudig ontwerp voor pols:

Eenvoudig pauw mehandi-ontwerp

Wie zei dat alle pauwenpatronen beperkt zijn en bedoeld zijn voor ingewikkelde ontwerpen? Deze zal je ongelijk bewijzen. Van je voeten tot je pols en zelfs schouders of rug, afhankelijk van de outfit die je voor de gelegenheid draagt, kun je het motief overal laten werken. Het ontwerp is zo veelzijdig en toch verfijnd dat het er aan het einde perfect uit zal zien.

 • Geschikte gelegenheid: Dit is een normaal dagelijks casual ontwerp dat je op elk moment kunt dragen.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op de rug van je handen of handpalmen aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Men kan combineren met elke kleding en outfit.

81. Palm traditionele eenvoudige Mehandi-ontwerpen:

Palm eenvoudige Mehandi-ontwerpen

Als je de voorkant van je handpalm leeg wilt laten, dan moet deze stijl het voor je doen. Dit mehndi-ontwerp is prachtig gemaakt en heeft de gemakkelijkste lijnen en patronen om te tekenen. U hoeft alleen maar te controleren welke regel aan welk uiteinde voldoet, enzovoort. Je zult in een mum van tijd eindigen met de prachtig uitziende Mehandi!

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals. Het kan ook worden opgenomen in bruiloftsgelegenheden en evenementen.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit toepassen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met etnische of traditionele outfits

82. Modern eenvoudig Mehendi-ontwerp:

Eenvoudig Mehendi-ontwerp

Als bloemenpatronen niet echt jouw ding zijn, verras dan iedereen met deze prachtige mehndi. Het is gemakkelijk te maken en maakt gebruik van de meeste lijnen en spiralen. Oefen een paar keer in een ruwe plaat om de perfecte spiralen op de vingers te maken. Dit zal het resultaat nog beter maken.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, armen en rug van je handen
 • Bijpassende ornamenten: Dit kan goed worden gecombineerd met zowel eenvoudige etnische kleding als zware kleding.

83. Eenvoudig Indiaas Mehandi-ontwerp:

Eenvoudig Indiaas Mehandi-ontwerp

Wees voorzichtig met je mehndi-kegel voor deze, want een enkele misser in precisie kan veel fouten betekenen, en dit kan ertoe leiden dat het ontwerp er slordig uitziet. De omtrek moet perfect zijn om het beste van deze henna-kunst naar voren te brengen. Houd je focus en geduld, en dat zal de dingen nog eenvoudiger voor je maken.

 • Geschikte gelegenheid: Meest geschikt voor familiefeesten en bijeenkomsten.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Je kunt dit ontwerp met elke outfit combineren, omdat het bij alle soorten kleding past.

84. Mooie Aziatische Mehndi-ontwerpen:

EENVOUDIGE MEHNDI-ONTWERPEN

Deze ontwerpen zijn beoordeeld als enkele van de beste Mehandi-ontwerpen, eenvoudig voor alle gelegenheden. Deze zijn rijk en relatief eenvoudig omdat de rijkdom de complexiteit over het hoofd ziet. Wat deze ontwerpen nog mooier maakt, is dat sommige delen van deze ontwerpen donkerder worden door gaten op te vullen, en de andere delen zijn gewoon simpel krabbelen, wat prachtig wordt. Wanneer je Mehandi opdroogt, ziet het effect van oranje en donker kastanjebruin er geweldig uit omdat er over de hele hand tinten zijn. Dit zijn goede onderdelen voor bruidsontwerpen, maar het is altijd goed om dergelijke ontwerpen alleen te proberen als je goede handen hebt.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals. Het kan ook worden toegepast op bruiloftsevenementen.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen, arm en voeten aanbrengen, zoals je wilt.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of kurtas om een ​​look toe te voegen.

85. Kleurrijk Mehndi-ontwerp voor huwelijk:

BRUIDS MEHENDI-ONTWERPEN

Als het jouw speciale dag is en zelfs de beste mehndi-ontwerpen er armoedig uitzien, kun je iets nieuws proberen. Probeer een van de mooiste henna-ontwerpen en de verbeterde delen van de ontwerpen uit met verschillende kleuren of bodypaints. Vertel de Mehandi-ontwerper over je keuze en laat hem de rest van de aanpassing doen. Zorg er wel voor dat je niet te veel kleur aanbrengt, want dat kan de rijkdom en schoonheid van de authentieke mehndi overtreffen, maar een tint meer helderheid kan geen kwaad.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor huwelijksceremonies en gelegenheden
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op volledige handen toepassen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met traditionele zware outfits voor het uiterlijk en de look.

86. Voetenpatroon Gemakkelijk Mehandi-ontwerpen:

Voetenpatroon Gemakkelijk Mehandi-ontwerpen

Dit eenvoudige mehndi-ontwerp zou een fluitje van een cent voor je moeten zijn als je weet hoe je de kegel goed vasthoudt en de henna gelijkmatig laat vloeien. Dit past perfect bij traditionele kleding en hoge hakken om het ontwerp in het grote geheel te accentueren.

 • Geschikte gelegenheid: Dit ontwerp is geschikt voor casual dagelijks gebruik of familiebijeenkomsten.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je voeten aanbrengen om elegantie en uitstraling toe te voegen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits en hoge hakken om een ​​look te geven.

87. Arabisch nieuwste eenvoudige Mehndi-ontwerp:

Arabisch nieuwste eenvoudig Mehndi-ontwerp

Dit is een perfecte bruiloft voor een familievriend, geschikt voor het nieuwste, eenvoudige mehndi-ontwerp. Het is gemakkelijk aan te brengen en erg mooi om naar te kijken, vooral met wat eigenzinnige nailart. Het ontwerp is schuin aan de duimzijde, waardoor de andere kant leeg blijft, waardoor het er uniek en speciaal uitziet.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of een outfit naar keuze.

88. Zijpalm en rug Mehendi:

ZIJPALM MEHNDI-ONTWERPEN

Dit soort eenvoudig Mehendi-ontwerp wordt uitgevoerd aan de handpalm, maar aan de halve kant. Tegelijkertijd wordt de rest aan de achterkant uitgevoerd. Het traditionele ontwerp in de handpalm en het bloemdessin op de achterkant geven het een prachtige uitstraling. Dergelijke ontwerpen zijn trendy voor kleine functies.

 • Geschikte gelegenheid: U kunt dit ontwerp toepassen voor familiefeesten en bijeenkomsten.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, arm en achterkant van je handen.
 • Bijpassende ornamenten: Dit kan het beste worden gecombineerd met etnische kleding.

89. Eenvoudige kleurrijke bruids Mehendi:

Eenvoudige kleurrijke bruids Mehendi

Dit mehndi-ontwerp wordt meestal gezien op de handen van bruiden voor verlovingsfuncties. Het eenvoudige ontwerp krijgt een kleurrijke textuur om zijn charme te vergroten. Het bloemdessin met bladeren en wijntakken geeft zowel handen als benen een glamoureuze uitstraling. Ook kun je zelf de kleurencombinaties maken die bij je outfit passen. Ook kunnen verschillende gekleurde stenen en gebloemde diamanten worden gebruikt om de Mehandi . te versieren.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit toepassen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of zelfs traditionele kleding.

90. Majestueus dansend pauwontwerp door kunstenaar Hayat:

Majestueus dansend pauwontwerp door kunstenaar Hayat

Je kunt gewoon niet anders dan verliefd worden op dit prachtige pauwmotief. De koninklijke vogel is gemaakt met behulp van de fijnste details om hem tot leven te brengen. Ook jij kunt dit doen, met behulp van een paar tips. Schets eerst de omtrek van de vogel in het midden van je handpalm. Gebruik nu kleine streken om de holle ruimte ertussen op te vullen. Gebruik een combinatie van bloemen, lijnen, stippen en andere herhalende streken om een ​​groots uiterlijk te geven. Voeg ten slotte meer details toe zoals de snavel, ogen, enz. Om het af te maken.

 • Geschikte gelegenheid: Dit minimale ontwerp werkt goed voor kleine evenementen zoals festivals, verlovingen, familiebijeenkomsten, enz..,
 • Lichaamsplaatsing: Om alle details goed zichtbaar te maken, gebruik je hiervoor je handpalm.
 • Geschikte huidskleur: Ideaal voor lichte tot medium huidtinten.
 • Bijpassende ornamenten: Op pauw geïnspireerde accessoires zoals armbanden, armbanden, manchetten etc.,

91. Eenvoudig ontwerp met diamanten polsband:

Eenvoudig ontwerp met diamanten polsband

Wil je een armbandachtige look hebben met mehndi ka-ontwerpen. Ga voor dergelijke ontwerpen die op de rug van de hand zijn getekend. Het ruitvormige ontwerp geeft het een eenvoudige maar opvallende look. De eenvoudige getekende stippen die de diamanten verbinden, geven het een kettinglook met kleine parels. De ronde bladeren en het ontwerp dragen bij aan de schoonheid ervan.

 • Geschikte gelegenheid: Meest geschikt voor normale en informele dagelijkse gelegenheden.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en op je handen aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Te combineren met veel outfits.

92. Donker bloemdessin:

Mehndi-ontwerp met donkere bloemen

Dit donkere bloemendessin op de handrug ziet er erg elegant uit. Het is gemaakt door bloemmotieven te maken met mooie ronde wijnranken en bladeren. Een dergelijk ontwerp wordt veel gedragen voor kleine gelegenheden of mehndi-liefhebbers. Het is een routineontwerp om een ​​hand een gebloemde vingerarmband-look te geven.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit toepassen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met traditionele en etnische kleding om aan de look toe te voegen.

93. Eenvoudige Henna-schoudertattoo:

Eenvoudige Henna-schoudertattoo

De henna- of mehndi-tatoeageontwerpen zijn tegenwoordig populair geworden. Ze worden meestal gedragen op functies, feesten of bruiloften. Ze zijn op zo’n plek getatoeëerd zichtbaar ook al draag je een mooie blouse of designerjurk. Over het algemeen kiezen dergelijke tatoeages vaak voor de schouder, rug of taille. Ze worden prachtig gedragen met wijnranken, bloemmotieven of traditionele Mehendi.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor uitjes en feesten.
 • Ontwerp plaatsing: U kunt dit toepassen op uw nekgebieden.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits met een blouse of top met diepe hals die kan bijdragen aan de look.

94. Enkele Palm Henna-kunst:

Enkele Palm Henna Art

Er is alleen de handpalm waarop je je moet concentreren, omdat de vingers alleen de mehndi zijn die in het algemeen bedekt is. Als het cirkelvormige motief op je handpalm perfect is, zal het de deal bezegelen en zal ieders lof snel genoeg jouw kant op komen. Het is een van de beste dagen terug met eenvoudige en gemakkelijke mehndi-ontwerpen voor alle evenementen.

 • Geschikte gelegenheid: Dit ontwerp kan geschikt zijn voor reguliere doeleinden en ook voor kleine feesten en evenementen/bijeenkomsten.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen aanbrengen om het er nog mooier uit te laten zien
 • Bijpassende ornamenten: Dit ontwerp kan worden gecombineerd met etnische outfits.

95. Hart Henna-tatoeageontwerpen:

Hart henna tattoo ontwerpen

De voeten zorgen over het algemeen voor een sierlijke blik voor de mehndi-ontwerpen. Ze kunnen vergelijkbaar worden gemaakt met wijnranken die langs de poten klimmen. Dit ontwerp stills het hart van iedereen. De lieve harten met verschillende vormen krijgen vleugels om een ​​engelachtige uitstraling te geven. De drager van een dergelijk ontwerp heeft de tekenen van vrijheid, liefde en eeuwigheid.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor kleine bijeenkomsten of feesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je voeten aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: kan worden gecombineerd met westerse en traditionele outfits met hoge hakken.

96. Mehendi-ontwerp met bloemenrug:

Terug Mehendi Design

Dit henna mehndi-ontwerp vangt de aantrekkingskracht van de kijker in één blik. Een grote bloem met verschillende ronde takken en het kleine bloemenpatroon ziet er verleidelijk uit op designerkleding voor elk koppel of huwelijk. Het kan ook worden ontworpen met kleuren om een ​​andere look te geven.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: U kunt dit toepassen op uw nek of armen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of traditionele kleding.

97. Mehandi-ontwerp met eenvoudige bladeren:

eenvoudig mehandi-ontwerp

De bladeren en wijnranken hebben altijd de pasgetrouwde bruiden aangetrokken om een ​​eenvoudige en unieke look te geven. Het is ook een symbool dat de bruid toegewijd is aan de nieuwe relatie en klaar is voor de nieuwe verrassingen. Dit ontwerp geeft ook een polsvingerband. Het draagt ​​alle gratie die een nieuwe bruid zou moeten hebben in zijn ronde ontwerp.

 • Geschikte gelegenheid: Dit ontwerp kan geschikt zijn voor normale slijtage en casual gelegenheden.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op de rug van je handen aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of een outfit naar keuze.

98. Arabisch en traditioneel Mehndi-ontwerp:

ARABISCH Mehndi-ontwerp

Dit is een uniek ontwerp dat zowel Arabische als traditionele mehndi-ontwerpen combineert. De buitenste mehndi is dik gemaakt en de binnenvulling is gemaakt met traditionele ontwerpen. Het lieflijke mango-design oogt geraffineerd, met ronde takken gevuld met verschillende dessins en stippen. Een dergelijk ontwerp symboliseert de frisse start van een nieuw leven met geluk.

 • Geschikte gelegenheid: Kan het meest geschikt zijn voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit toepassen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Alleen te combineren met etnische kleding.

99. Paisley Back Hand-ontwerp:

Ontwerp met Paisley-rughand

De Paisley mehndi-ontwerpen inspireren dit mooie ontwerp. Het siert de backhand van elk meisje en geeft het een unieke look. Een combinatie van takken in spiraalvorm en zijdelingse bloemmotieven geven het een prachtige uitstraling. Het wordt meestal gedragen als een modieus henna-ontwerp op trendy traditionele outfits.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor alle informele bijeenkomsten of gelegenheden.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op de rug van je handen en handpalmen.
 • Bijpassende ornamenten: Kan het beste worden gecombineerd met normale outfits of zelfs elke outfit naar keuze.

100. Back Hand Stone Mehandi-ontwerp:

Back Hand Stone Mehandi-ontwerp

Dit ontwerp geeft je een blik op het traditionele tribale ontwerp. Dit ontwerp kan ook een schild Mehendi-ontwerp worden genoemd. Het krijgt een takachtig uiterlijk met verschillende kleine blaadjes die uit de takken komen. Om het aantrekkelijker te maken, zijn witte stenen gebruikt, die een dauwdruppel-look geven. Dit mehndi-ontwerp betekent gewoon bescherming.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit toepassen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits of traditionele outfits, want het past overal bij.

101. Pauwenveerontwerp Mehandi:

Pauwenveer Ontwerp Mehandi

Dit Arabische eenvoudige Mehandi-ontwerp is populair geworden bij de bruiden die dikke mehndi willen hebben die een fantastische uitstraling en kleur geven. Sommigen gebruiken ook zwarte mehndi om dergelijke ontwerpen te maken. Het ontwerp krijgt een pauwenveer-look die een polsarmband en een ring vormt met een gesaldeerde vinger. De pauw symboliseert zuiverheid, liefde, zorg en geloof, en dat geldt ook voor de betekenis van een dergelijk ontwerp.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en armen aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Past goed bij Indiase kleding of zware outfits.

102. Trendy dubbele kleur Mehendi:

Trendy dubbele kleur Mehendi

Een Mehndi-ontwerp met dubbele kleuren ziet er geweldig uit bij bruiloften en bij sommige religieuze functies. Het Arabische ontwerp is gemaakt met zwarte Mehendi en normale henna mehndi. De buitenste vormen of de lange wijnranken zijn gemaakt van de zwarte mehndi. De vullingen met verschillende designs zijn gedaan met de henna mehndi. Je kunt het ontwerp ook andersom dragen. Het bloemdessin in het midden en het ronde ontwerp op de achterkant zien er pakkend uit.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en bruiloftsgelegenheden of evenementen.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en op de handrug aanbrengen
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met etnische of traditionele outfits om eruit te zien.

103. Eenvoudige Mehandi-ontwerpen voor jongeren:

Eenvoudige Mehndi-ontwerpen voor jongeren

Nu wordt het dagelijks aanbrengen van henna een onderdeel van een trend waar geen reden voor nodig is. Veel verenigingen of scholen zijn begonnen Mehandi te betrekken bij het ontwerpen van wedstrijden. Dit soort evenementen helpt de jongeren om hun creativiteit te laten zien en verder te ontwikkelen. Gemakkelijke Mehendi-ontwerpen worden met de dag populair. Mehndi is een van de belangrijkste elementen om de handen en voeten van meisjes of vrouwen te verfraaien.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit toepassen op je handpalmen, arm en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse outfits

104. Eenvoudige bloemen Mehndi-ontwerpen:

Eenvoudige Mehndi-ontwerpen met bloemen

Omdat kinderen Mehndi ook graag op hun kleine handpalmen proberen, is de bovenstaande afbeelding geschikt. Het is niet zo vol en is gemakkelijk te maken met veel eenvoudige bloemen. Of laat ze het ontwerp van hun keuze toepassen! Dit is een van de uitstekende mehndi-ontwerpen voor beginners, die zeer geschikt is voor alle festivals.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor regelmatige toepassing of kleine evenementen binnen het gezin.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op de achterkant van je handpalmen aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Past goed bij etnische kleding en kurtas.

105. Eenvoudig Mehndi-ontwerp met lange armlengte:

Eenvoudig Mehndi-ontwerp met lange armlengte

Voor een eenvoudig maar lang armlengte mehndi-ontwerp, kan men bloemmotieven gebruiken. Je kunt meerdere bloemen gebruiken om je handen te vullen. Voeg een paar blaadjes en stippen toe om het ontwerp compleet te maken. Begin je ontwerp met halve bloemen en maak dan geleidelijk een paar hele bloemen. Je kunt zelfs de bloemen en bladeren verduisteren om een ​​iets dramatischer uiterlijk te geven. Dit is een van die zeer, zeer eenvoudige mehndi-ontwerpen.

 • Geschikte gelegenheid: Kan geschikt zijn voor familiefeesten en andere kleine evenementen.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op de achterkant van je handpalmen en armen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met Indiase outfits.

106. Beide zijden terug Hand Mehandi-ontwerpen:

Mehndi ontwerpt voor beide handen

Dit is een van de eenvoudige mehndi-ontwerpen die de hand van elk meisje mooi kan maken. Als iemand niet zo dol is op bloemen, kunnen ze proberen een paar kriskraslijnige ontwerpen te hebben. In het bovenstaande ontwerp staan ​​de vingertoppen centraal. Dus, het handpalmgebied vrij houden en vingers worden gebruikt om dit eenvoudige en gemakkelijke mehndi-ontwerp te vervullen.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor alle festivals of familie-evenementen.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen of op de rug van je hand aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met etnische kleding en kurtas.

107. Gemakkelijke Mehandi-ontwerpen voor meisjes:

Gemakkelijke Mehndi-ontwerpen voor meisjes

Als u de bloempatronen vermijdt, kunt u eenvoudig verschillende maten en patronen van bladeren uitwerken in uw eenvoudige mehndi-ontwerp. Het bovenstaande mehndi-ontwerp toont de bladeren als het belangrijkste element. Volledig bedekte en gearceerde bladeren maken dit eenvoudige en elegante ontwerp zo meisjesachtig en toch zo traditioneel.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor regelmatig gebruik, zelfs voor vrije tijd.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op de achterkant van je handpalmen aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met een van de outfits, of het nu indo-westerse of traditionele outfits zijn.

108. Halfrond Mehndi-ontwerp Eenvoudig:

Halfrond Mehndi-ontwerp eenvoudig

Dit ontwerp is eenvoudig omdat er geen bloem-, blad- of vogelmotief is. Duidelijke lijnen met halfronde randen zorgen ervoor dat dit ontwerp er ingewikkeld uitziet, maar het is heel gemakkelijk opnieuw te maken. Dit type eenvoudig mehndi-ontwerp complimenteert de handjuwelen van de bruiloft.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor festivals of kleine gelegenheden.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op de handen en de achterkant van de handpalmen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met etnische kleding.

109. Mooi bloem Eenvoudig Mehendi-ontwerp:

Bloem Eenvoudig Mehendi-ontwerp

Dit is een ander eenvoudig maar prachtig op bloemen gebaseerd ontwerp. Je kunt zien hoe de bloemmotieven in het midden van de palm zijn gebruikt om dit prachtige ontwerp te creëren. De vingers worden schoon achtergelaten, waardoor een hand er moderner uitziet. Dit nieuwste eenvoudige mehndi-ontwerp is geschikt voor eenvoudige en kleine gelegenheden.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor festivals en soortgelijke gelegenheden.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en ook op je voeten aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Je kunt ervoor kiezen om dit eenvoudige mehndi-ontwerp te combineren met gewone outfits of etnische kurtas.

110. Enkelvoudige slagen Mehndi-ontwerpen:

eenvoudig Mehndi-ontwerp op de achterkant

Hier in dit eenvoudige mehndi-ontwerp worden grote bloemmotieven gebruikt nadat ze zijn verduisterd. Deze patronen worden vervolgens opgevuld met enkelvoudige streken, waardoor ze artistieker worden. Het is het beste om de vingers schoon en leeg te laten voor dergelijke ontwerpen, omdat het opvullen er misschien ingewikkeld uitziet.

 • Geschikte gelegenheid: Dit kan ideaal zijn voor familiefeesten en soortgelijke evenementen.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit aanbrengen op je handpalmen, armen, rug van je handen en voeten.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met indo-westerse of traditionele/etnische outfits.

111. Mehendi-ontwerp met kleine bloemen:

Eenvoudig Mehendi-ontwerp

Soms wordt het erg moeilijk om Mehandi op de voorkant van de hand aan te brengen. U moet zich dus vrij voelen om uw eenvoudige mehndi-ontwerp te maken volgens uw comfortzone. Zoals op deze foto begint het ontwerp niet bij de vingers. Het ontwerp is begonnen met het maken van een kleine, eenvoudige bloem en het ontwerp eindigde in het polsgedeelte.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor gewone gelegenheden.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op je handpalmen en achterkant van de handpalmen aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Combineer met zowel etnische als westerse kleding.

112. Eenvoudig Henna-ontwerp voor beginners:

Eenvoudig Henna-ontwerp voor beginners

Hier is weer een van de gemakkelijkste en eenvoudigste mehndi-ontwerpen die je ooit kunt krijgen. De bloem kan moeilijk te tekenen zijn, maar dit vraagtekenontwerp is voor iedereen gemakkelijk. Met slechts een paar vraagtekens ziet dit ontwerp er compleet uit en geeft het je een fatsoenlijke uitstraling. U kunt uw vraagtekens nader toelichten door een paar puntjes toe te voegen.

 • Geschikte gelegenheid: Geschikt voor informele oefensessies of feestjes.
 • Ontwerp plaatsing: Je kunt dit op de rug van je handen aanbrengen.
 • Bijpassende ornamenten: Kan worden gecombineerd met elk type outfit.

Meer Mehndi Designs nieuwste collectie:

Nieuwste Mehndi-ontwerp

Nieuw Mehndi-patroon

Eenvoudige en gemakkelijke Mehndi-ontwerpen

Mehndi-ontwerpen voor benen

Eenvoudige en gemakkelijke Mehndi-ontwerpen

Gemakkelijke Mehndi-ontwerpen

Eenvoudige en gemakkelijke Mehndi-ontwerpen

Zwart Henna-ontwerp

Eenvoudige en gemakkelijke Mehndi-ontwerpen

Hart Mehndi-ontwerp

Eenvoudige en gemakkelijke Mehndi-ontwerpen

Eenvoudige en gemakkelijke Mehndi-ontwerpen

Eenvoudige en gemakkelijke Mehndi-ontwerpen

Eenvoudige en gemakkelijke Mehndi-ontwerpen

Eenvoudige Mehendi

Mehndi bloemenpatroon

Eenvoudige en gemakkelijke Mehndi-ontwerpen

Eenvoudige en gemakkelijke Mehndi-ontwerpen

Voeten Mehndi Design

Eenvoudige en gemakkelijke Mehndi-ontwerpen

Bloemen Mehndi

Eenvoudige en gemakkelijke Mehndi-ontwerpen

Mehndi-ontwerp met volledige hand

Mehndi tips toepassen voor beginners:

Als je een nieuweling bent bij Mehendi, zullen deze beproefde hacks het je zeker gemakkelijk maken:

 • Gebruik kleinere kegels met scherpere punten, omdat ze gemakkelijk te hanteren zijn en ingewikkelde patronen kunnen tekenen.
 • Je oefening op papier of doek zijn om je zelfverzekerd te voelen en je hand vrij te bewegen.
 • Start de Mehendi altijd op schone en droge handen. Vermijd het gebruik van crèmes of oliën, omdat deze het pigment van henna kunnen blokkeren.
 • Overweldig jezelf niet bij de eerste poging met complexe ontwerpen. Doe het langzaam, stap voor stap, door eerst de kleinere elementen onder de knie te krijgen.
 • Als je het eenmaal onder de knie hebt, schets je het ontwerp van je keuze netjes en houd je het schoon.
 • Laat de Mehendi langer staan ​​voor donkere vlekken. Bewaar het minimaal 2 uur, zodat de kleurstof vrijkomt.
 • Je kunt ook een mengsel van suiker en citroen, kruidnagelrook of kokosolie aanbrengen om de Mehendi . donkerder te maken.
 • Eenmaal droog, schraap de Henna-sporen van je hand en vermijd het wassen met water of zeep gedurende ten minste 24 uur.

Laatste gedachten:

Dus meiden! We hopen dat je deze eenvoudige Mehandi-ontwerpen leuk vond. Op dagen dat u zich door gebrek aan tijd of budget geen professionele Mehendi-artiest kunt veroorloven, kunt u vertrouwen op uw eigen vaardigheden. Download deze foto’s en zoom erop in om details te laten verschijnen. Schets ze op papier met een pen en probeer ze te traceren met een Mehendi-kegel. Met een beetje moeite geef je de schoonheidsspecialiste in de buurt zeker een kans voor haar geld!