Asha Savla is de godin van Mehendi-ontwerpen. Haar ontwerpen, cursussen, boeken en producten zijn uitmuntend. Ze is een zeer bekwame en getalenteerde professionele styliste. Asha is gespecialiseerd in Henna-tatoeages en heeft haar eigen Mehndi-tutorials. Ze heeft producten die onder haar naam worden gelanceerd, waardoor haar naam bekend werd in de wereld van Mehandi.

Ze heeft een eigen website waar je met haar in contact kunt komen, haar boeken en producten kunt kopen en je kunt inschrijven voor de verschillende Mehndi-cursussen die ze aanbiedt. Haar Mehndi-ontwerpen zijn zo betoverend dat vrouwen er altijd al een voor zichzelf wilden hebben. Hier hebben we 15 nieuwste Mehndi-ontwerpen van Asha Savla opgesomd, zodat zelfs jij er zonder problemen een voor jezelf kunt maken.

Nieuwste Asha Savla Mehndi-ontwerpen met afbeeldingen

Nieuwste Asha Savla Mehndi-ontwerpen 2020:

1. Traditioneel Asha Savla Mehandi-ontwerp:

Traditioneel Asha Savla Mehandi-ontwerp

Mehandi is een unieke vorm van body art tatoeages. Ze staan ​​als een symbool van een bepaalde religie en betekenen ook iets belangrijks. Het traditionele Asha Savla Mehndi-ontwerp bedekt je armen tot aan de achterkant van je handpalm en geeft je een zeer traditionele uitstraling. Dit zijn de meest populaire mehndi-ontwerpen die worden gebruikt tijdens Indiase bruiloften en zijn speciaal gemaakt voor de bruid.

2. Asha Savla Mehndi-ontwerp met volledige arm:

Asha Savla Mehndi-ontwerp met volledige arm

Een Asha Savla Mehandi-ontwerp met volledige arm voor bruiden ziet er prachtig en verbluffend uit. Ze winnen met de tijd aan populariteit en zijn tegenwoordig erg in trek. De producten zijn volledig natuurlijk, hebben geen bijwerkingen en zien er professioneel uit als ze eenmaal gemaakt zijn. Dit Mehandi-ontwerp bevat verschillende elementen en heeft veel details, wat gewoon geweldig is.

3. Bladeren en pauw Asha Savla Mehendi-ontwerp:

Peacock Asha Savla Mehendi Design

Bladeren en pauwen zijn enkele van de meest voorkomende ontwerpen die worden gebruikt bij het maken van prachtige Mehandi-tatoeages. Ze zien er stijlvol, uniek en gewoon geweldig uit. Dit type bruids-mehndi-ontwerpen van Asha Savla is goed gemaakt waardoor iedereen een ster wordt.

4. Rijk Asha Savla Mehandi-ontwerp:

Rijk Asha Savla Mehandi-ontwerp

Asha Savla Mehndi Designs zijn zeer rijk, prachtig stijlvol en met veel geduld gemaakt. het mehndi-patroon ziet er mooi uit Kleurrijk en het uiterlijk is gewoon niet te beschrijven. Bij gelegenheden zoals huwelijken geeft dit soort Mehandi-ontwerpen een rijke uitstraling aan de hand van de bruid.

5. Ingewikkeld Asha Savla Mehandi-ontwerp:

Ingewikkeld Asha Savla Mehandi-ontwerp

Mehandi-ontwerpen zijn zeer gezond, pijnvrij en een belangrijk onderdeel van de oosterse cultuur. Ze staan ​​erom bekend je huid te verfraaien en je ook een glamoureuze uitstraling te geven. Dit Arabische mehndi-ontwerp van Asha Savla heeft geweldige details en ingewikkelde patronen die er zeker prachtig uit zullen zien.

6. Bloemen Asha Savla Mehendi-ontwerp:

Bloemen Asha Savla Mehendi Design

Asha Savla heeft alle soorten Mehendi-ontwerpen voor handen behandeld, maar de mooiste is de bloemige. Dit ontwerp heeft verschillende stijlen bloemen die er zeer authentiek, opwindend en vrouwelijk uitzien.

7. Palm en Hand Mehndi-ontwerp door Asha Savla:

Palm en hand Mehndi-ontwerp door Asha Savla

Mehndi-tatoeages zijn een vorm van lichaamskunst die je helpt je emoties te uiten en ook de ziel naar boven haalt die in je leeft. De verschillende kleuren, patronen en vormen die worden gebruikt voor de palm- en handtattoo zien er netjes, aangenaam en professioneel uit.

8. Verschillende stijlen Asha Savla Mehndi ontwerpt handen:

Verschillende stijlen Asha Savla Mehndi Design

De verschillende stijlen Asha Savla Mehendi-ontwerp bevatten twee verschillende stijlen en patronen op elke handpalm. De aanwezigheid van pauwen, bloemen en traditionele Indiase patronen zorgen ervoor dat het er subtiel, aantrekkelijk en etnisch uitziet.

9. Klein Asha Savla Mehandi-ontwerp:

Klein Asha Savla Mehandi-ontwerp

Aan de achterkant van de handpalm kan een klein Asha Savla Mehandi-ontwerp worden gesneden. Een schattig en aantrekkelijk ontwerp kan worden gebruikt om het er charmant en aantrekkelijk uit te laten zien. Het feit dat dit ontwerp zo klein is in vergelijking met andere ontwerpen, maakt het uniek.

10. Nieuwste Mehendi-ontwerp van Asha Savla:

Nieuwste Mehendi-ontwerp van Asha Savla

Wanneer dames de westerse outfit dragen en mehndi op haar handen willen hebben, zullen zowel het volledige handontwerp als de traditionele ontwerpen niet bij dergelijke outfits passen. Maar Asha Savla heeft een uniek ontwerp op handen gebracht dat kan worden gezegd als een bloemig en gevederd ontwerp dat goed past bij een westerse dressing.

11. Asha Savla Bridal Mehendi-ontwerp:

Asha Savla Bruids Mehendi Ontwerp

Van oudsher zien we het bruids-mehndi-ontwerp van veel artiesten over de hele wereld. Bruidsontwerpen omvatten hoogstwaarschijnlijk de Indiase bruid en bruidegom op elk handsieraad, inclusief traditionele pauw- en bladontwerpen. Asha Salva bruids mehndi-ontwerpen zijn zo fijn en nauwkeurig dat ze het bruids- en bruidegomontwerp beide in één hand kan opnemen.

12. Mooie bruids Mehendi door Asha Savla:

Prachtige bruids Mehendi door Asha Savla

Het zijn niet alleen Indiase bruiden die het beste passen bij Indiase Mehendi-ontwerpen. Maar ook bruiden met een toga bij hun huwelijksaangelegenheid kunnen mehndi op haar handen hebben. Een fatsoenlijk ogende outfit combineert het beste met een fatsoenlijk, uitstekend bruids-mehndi-ontwerp van Asha Savla met een ontwerp van het type sieraden dat lijkt op ornamenten op haar hand.

13. Kleurrijk hand Mehendi-ontwerp door Asha Savla:

Kleurrijk handmehendi-ontwerp door Asha Savla

De schoonheid van handen kan worden vergroot door te versieren met ornamenten, maar de mehndi aan de handen geeft een vonk. Asha Savla Mehandi-ontwerpen voor handen hebben veel kleurrijke ontwerpen in mehndi. Een donker gevoerd mehndi-ontwerp met gedurfde ontwerpen ziet er geweldig uit in eerlijke handen. Een V-vormig ontwerp trekt altijd de aandacht op de rug van de handen.

14. Abstract Mehendi-ontwerp van Asha Savla:

Mehendi Design van Asha Savla

Een eenvoudig en aantrekkelijk abstract mehndi-ontwerp kan de schoonheid van de handen verbeteren. Halve cirkels die bij beide handen passen wanneer ze bij elkaar worden gebracht, zien er geweldig uit. Terwijl een eenvoudige gestippelde bloem een ​​glans geeft aan de lichte huid van de handen. Asha Savla mehndi-patronen zijn geweldig op veel eenvoudige en uitstekende manieren.

15. Stijlvol hand Mehendi-ontwerp door Asha Savla:

Hand Mehendi-ontwerp door Asha Savla

Stijlvolle mehndi-ontwerpen zijn ook een van de beste werken in de nieuwste mehndi-ontwerpen van Asha Savla. Bloemensluiers of cirkelsluiers laten de handen er mooi uitzien. Een ontwerp in polsbandstijl om de pols van de handen trekt ook de aandacht naar het ontwerp. Het spectaculaire ontwerp helpt dames er ook mooi uit te zien zonder ornamenten aan de hand. Een decoratief idee met diamanten die op het patroon plakken, laat je hand er sprankelender uitzien.

Asha Savla, een mehandi-artiest, staat bekend om haar creativiteit. Haar unieke en stijlvolle ontwerpen brengen tal van aantrekkelijke stijlen in mehandi-ontwerpen. De nieuwste ontwerpen die Asha Savla heeft gebracht, omvatten abstracte en geometrische vormen of zelfs motieven die ogenschijnlijk anders zijn dan de reguliere Indiase, Arabische of traditionele mehandi-ontwerpen. Terwijl de reguliere ontwerpen die de Marwadi, Rajasthani of Pakistaanse ontwerpen in mehndi zijn inderdaad sprakeloos zijn.

Asha Savla heeft haar dynamische Mehandi-ontwerpen niet alleen bewezen in eigentijdse ontwerpen en traditionele ontwerpen, maar met een grote impact, te ingewikkelde en ongecompliceerde mehendi-ontwerpen die er geweldig uitzien op de handen. We kunnen een aantal van zulke mooie ontwerpen vinden in Asha savla mehndi-boeken.

Mehendi staat ook bekend als henna, een prachtige kunst voor vrouwen om haar er aantrekkelijk uit te laten zien. Asha Savla mehndi-patronen kunnen je helpen er prachtig uit te zien.