Mehendi is een belangrijk onderdeel van de Indiase cultuur. Deze tijdelijke mehndi-tatoeages zijn toegepaste vrouwen voor alle gelegenheden. Indiase bruiloften zijn luidruchtige, kleurrijke familiebijeenkomsten, die niet compleet zouden zijn zonder bepaalde dingen – de religieuze ceremonies, het feest voor de gasten en natuurlijk de prachtige mehandi-ontwerpen die de handen en voeten van de bruid en haar vrienden sieren. Het meest bekende ontwerp voor Indiase mehandi is een grote stip of figuur in het midden van de handpalm, met volledig gekleurde vingertoppen. Mehandi is de oude Indiase lichaamskunst die zichzelf opnieuw heeft uitgevonden als een modern modeaccessoire.

2020 Ultieme Marwari Mehndi-ontwerpen voor handen en benen:

Hier zijn onze 15 nieuwste Marwari Mehndi-ontwerpafbeeldingen met duidelijke uitleg. Kies je favoriet uit de onderstaande lijst.

1. Eenvoudig Marwari Mehandi-ontwerp:

marwari mehndi ontwerpen

Een eenvoudig mehndi-ontwerp marwari is eenvoudig maar ziet er elegant uit. Ze zijn niet te zwaar of overspannen met sierontwerp. Het zijn een aantal prachtige bloemen- en paisley-patronen met enkele lijnen! Het ontwerp bedekt niet de volledige handpalm en laat wat ruimte over op de handpalm.

2. Artistieke Marwari Mehendi-ontwerpen:

Artistieke Marwari Mehendi-ontwerpen

Deze mehandi-ontwerpen van Marwari hebben een combinatie van bloemen-, paisley- en spiraalpatronen. Ze bevatten niet zoveel bloemen of andere vormen. Dit ontwerp is een beetje eigentijds en het is ontworpen om een ​​zeer aantrekkelijk visueel effect te creëren, openingen tussen de ontwerpen zijn bedoeld om de schoonheid van het patroon te accentueren.

3. Prachtig Mehndi Marwari-ontwerp:

Prachtig Mehndi Marwari-ontwerp

Een ander prachtig en nieuwste mehendi-ontwerp heeft een bloemen- en bladpatroon en heeft ook een ovaalvormig geblokkeerd ontwerp. Dikke contouren, met dunne lijnen voor de detaillering, maken het beeld duidelijker en opvallender en zijn eigentijds ontwerp dat slim gebruik maakt van openingen om een ​​verbazingwekkend kunstwerk te creëren.

4. Effen elegante Marwari Mehandi-ontwerpen:

Effen elegante Marwari Mehandi-ontwerpen

Een eenvoudige bloem in het midden van de handpalm met een ingewikkelder patroon op de onderarm en met bloemen en gestippelde kunst op alle vingers heeft ervoor gezorgd dat het er hetzelfde uitziet. Deze abstracte vormen van bloemen zien er prachtig uit in ieders handen en zijn gemakkelijk te maken met dit eenvoudige ontwerp dat er ondanks dat toch voortreffelijk uitziet.

5. Prachtige Marwari Mehendi-ontwerpen:

Prachtige Marwari Mehendi-ontwerpen

Dit is een van de unieke en elegante mehendi-ontwerpen, hoewel dit zeker niet het moeilijkste of meest tijdrovende ontwerp in deze lijst is, heeft het wel een zeer vaste hand nodig en een zeer scherp oog, elke bocht en bocht moet aan de andere worden gerepliceerd hand om een ​​ontwerp te maken dat nog gemakkelijker is met het bloemen- en spiraalpatroon.

6. Prominente Marwari Mehandi-ontwerpen:

Prominente Marwari Mehandi-ontwerpen

Dit soort nieuwste Marwari mehendi-ontwerpen hebben dikke en duidelijke lijnen. Hoewel het patroon veel ingewikkelde details heeft, is er geen schaduw en hebben alle lijnen dezelfde dikte en consistentie. Vingertoppen hebben een schattig ontwerp met een gestippeld patroon gegeven, dit geeft het algehele beeld een trendy uitstraling.

7. Bruids Marwari Mehndi-ontwerpen voor handen:

Bruids Marwari Mehndi-ontwerpen voor handen

Deze zware mehendi-ontwerpen worden meestal gedragen door de bruid en bruidegom en hun naaste familieleden. Deze nieuwe Marwari mehandi-ontwerpen zijn buitengewoon ingewikkeld en uitgebreid. Ze hebben typische figuren van een bruid en bruidegom met veel andere afbeeldingen van de parafernalia die zijn opgenomen in bruiloften en dit ontwerp bedekt elke centimeter van de huid en geeft een rijke uitstraling.

8. Marwari Mehndi-ontwerpen voor benen:

Marwari Mehndi ontwerpen voor benen

Dit mehendi-ontwerp voor benen is een stop- en staarstuk. De schoonheid van de benen wordt goed gedefinieerd in het prachtige mehendi-ontwerp dat zo goed doordacht is. De mehndi-ontwerpen voor de voet zijn uitgebreid en ze hebben ingewikkelde details en patronen die zijn ontworpen als enkelbanden met de juiste kleur nagellak benadrukken alleen het mehendi-ontwerp.

9. Glitter Marwari Mehndi-ontwerp met stenen:

Marwari Mehndi-ontwerp met stenen

Dit mehandi-ontwerp is gewoon uniek en elegant, het heeft een combinatie van roze met de mehandi heeft een cirkelvormig bloemen- en ruitvormig patroon. Roze glitter wordt gebruikt om het ontwerp te benadrukken, vingertoppen hebben een eenvoudig gestippeld patroon gegeven. De glitterkleurencombinatie kan worden gewijzigd op basis van de bijpassende outfits.

10. Pauwthema Marwadi Design Mehndi:

Peacock Thema Marwadi Design Mehndi

Pauw is een zeer populair motief dat wordt gespot in veel bruids-henna-mehndi-ontwerpen. Ingewikkelde pauwpatronen vereisten bekwame handen en zijn niet voor beginners, maar met weinig oefening kunnen prachtige pauwmehandi-ontwerpen worden aangebracht. Twee pauwen met grootse ontwerpen die te zien zijn in de muren van de koninklijke paleizen van Rajasthan.

11. Marwari Mehndi ontwerpt volledige handen:

Marwari Mehndi ontwerpt volledige handen

Dit eigentijdse ontwerp bedekt de hele onderarm en het ingewikkeld gevormde patroon zorgt ervoor dat de hand er prachtig uitziet; maar temidden daarvan is het halve hart aan de ene kant en het andere aan de andere kant wanneer het bij elkaar wordt gehouden, de volledige hartvorm te zien en dit is de belangrijkste attractie van dit marwari-ontwerp.

12. Bloementhema Marwari Mehndi-ontwerp:

Bloementhema Marwari Mehndi Design

Bloemmotief in Mehandi ziet er erg sierlijk uit bij de hand en de dikke randen worden op bloemen gegeven. Dit ontwerp is heel eenvoudig voor een bruid en ziet er toch ingewikkeld uit. De echte schoonheid van design ligt in zijn eenvoud in Marwadi-dames zetten Mehendi bijna op elk festival. Dus dit kan een goede keuze zijn voor Mehandi voor festivals.

13. Kalash-thema Marwari Mehndi-ontwerp:

Kalash Thema Marwari Mehndi Design

In dit Marwari Mehndi-ontwerp is een Kalash gemaakt op de handen van een bruid; dit is een uniek en zeldzaam ontwerp. Een mooie Kalash is op de hand getekend met andere ontwerpen op zijwerk. Een Kalash wordt in de Indiase cultuur als een gunstig iets beschouwd. Dus het is zalig om Kalash op de hand van de bruid te tekenen.

14. Sier Marwari Mehndi-ontwerp:

Sier Marwari Mehndi-ontwerp

Dit is het nieuwste ontwerp van Marwari Mehndi dat is gesneden met een zwaar ontwerp met behulp van gouden glitter en een spiegel. De ontwerpcontouren zijn gemarkeerd met de goudkleurige glitter en in het midden van het ontwerp is een grote spiegel geplaatst om het er weelderiger uit te laten zien en het wekt bij iedereen nieuwsgierigheid om het Mehandi-ontwerp diep op te merken.

15. Radha Krishna-thema Marwari Mehndi-ontwerp:

Radha Krishna Thema Marwari Mehndi Design

Dit unieke mehendi-ontwerp wemelt van traditionele elementen. Het heeft de pauwmotieven en ook het Lord Radha Krishna-element is getekend. Het starten van een nieuwe levensfase met de zegeningen van Radha Krishna is een populair ritueel in de Indiase cultuur, waarna men in een gelukzalig huwelijksleven kan stappen door een tekening van Radha Krishna op te nemen in de bruidsmehndi.

Conclusie:

De ontwerpen van Marwari Mehndi zijn geboren in Rajasthan, een stad in India waar de tradities en culturen ten volle worden benadrukt. Marwari mehndi ontwerpt boeken zijn erg zwaar en het vult de hele hand en benen van een bruid. Dames van Rajasthan willen graag een reden vinden om Mehendi te plaatsen, Karva Chauth is erg beroemd in Rajasthan. Ze hebben speciale Mehndi voor Karva Chauth en maken zich op die dag klaar als een bruid, Marwari Mehndi-ontwerpen zijn erg elegant en het toont de cultuur van Rajasthan.