Mehndi is een belangrijk onderdeel van de cultuur van verschillende Aziatische landen. Mehndi-tatoeages die op de voet worden aangebracht, zijn net zo gewoon als die op de handpalmen. Mehndi te voet aanbrengen is in de meeste gevallen belangrijk voor een Indiase of islamitische bruid om de ceremonie gunstig te maken. Hoewel, er zijn genoeg ontwerpen beschikbaar op internet voor foot mehndi-ontwerp, maar hoe kom je erachter welk ontwerp geschikt is voor welke functie en een ontwerp dat als inspiratie voor je ontwerp kan dienen? De vragen zijn talrijk en de twijfels onredelijk, dus wat doe je, nou, we helpen je het allemaal uit te zoeken. Hier zijn de 15 beste voet mehndi-ontwerpen met afbeeldingen waaruit u kunt kiezen die in detail worden beschreven met hun geschiktheid voor evenementen en gelegenheden.

Foot Mehndi-ontwerpen voor je mooie voeten

15 nieuwste Mehndi-ontwerpen voor voeten 2020:

Laten we eens kijken naar enkele mooie en eenvoudige mehndi-ontwerpen voor voeten die je kunt gebruiken voor elke speciale gelegenheid van jezelf of een nabije of dierbare,

1. Mehandi-ontwerp met bloemenvoet:

Mehandi-ontwerp met bloemenvoet

Een mehndi-patroon van bloemen en bladeren op de voet ziet er vrouwelijk en mooi uit. De bloemcontouren zijn prominent aanwezig en de binnenkant is gearceerd met lijnen. Spiralen die eindigen in stippen voegen een artistiek tintje toe aan het ontwerp en kunnen het mehndi-ontwerp aantrekkelijker maken door er kleur aan toe te voegen. Blauwe kleur voegt een koninklijke uitstraling toe aan het hele mehndi-ontwerp.

 • Geschikt voor welke functie: Geschikt voor feesten of familiefeesten.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse outfits of traditionele outfits.

2. Eenvoudige voet Mehndi-ontwerpen:

Eenvoudige voet Mehndi-ontwerpen

Hoewel de meeste mehndi-ontwerpen uitgebreid en gecompliceerd zijn, zijn er ook eenvoudige variaties. Een eenvoudig motief in pauwstijl gevuld met Indiaas patroon in het midden en paisley-stijlontwerp op de vingers. De omtrek van de belangrijkste vormen is concreet en prominent, terwijl de binnenste detaillering ingewikkeld is gedaan.

 • Geschikt voor welke functie: Meest geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Combineren met: Combineer het ontwerp met traditionele outfits.

3. Bruids Mehndi-ontwerp voor voet:

Bruids Mehndi-ontwerp voor voet

Een uitgebreid ontwerp gemaakt met prachtige bloemen en ingewikkelde rondingen en patronen vanaf de tenen en uitgerekt tot aan de kuit is het soort mehndi dat over het algemeen de voorkeur heeft van de bruiden. Deze ontwerpen zien er perfect uit voor de gelegenheid omdat ze overdreven sierlijk zijn. Het kost veel tijd om toe te passen en zou het geduld nodig hebben om het voor elkaar te krijgen.

 • Geschikt voor welke functie: Meest geschikt voor verloving of huwelijksceremonie.
 • Combineren met: Combineer dit ontwerp met een zware lehenga of sari.

4. Elegante Nettype Voeten Mehndi-ontwerpen:

Elegante Nettype Voeten Mehndi Designs

Bloemenpatronen met een netachtig ontwerp in het midden van het ontwerp zijn overdadige detaillering en geven een simplistische maar toch elegante uitstraling. De mehndi-patronen beginnen bij de tenen, rond de enkel en strekken zich uit tot aan het been. Deze fijne kneepjes van het mehndi-ontwerp zorgen ervoor dat de Henna-kunst er aantrekkelijker en uitgebreider uitziet.

 • Geschikt voor welke functie: Goed voor een familiefeest of verlovingsceremonie.
 • Combineren met: Combineer dit met een mooie sari of een indo-westerse outfit.

5. Abstracte voeten Mehndi-ontwerpen:

Mehndi-ontwerpen voor abstracte voeten

Abstracte Mehandi-ontwerpen hebben geometrische vormen die strategisch zijn geplaatst om een ​​mooie algehele look te geven. Paisleys en bloemenpatroon zijn ontworpen en uitgerekt tot aan het been, vingertoppen zijn voorzien van paisley en gestippeld patroon om het ontwerp te benadrukken en dit zal een goede keuze zijn voor bruiloften.

 • Geschikt voor welke functie: Pas het toe voor een feestje of voor de verlovingsceremonie.
 • Combineren met: Combineer met indo-westerse outfits.

6. Artistieke voet Mehndi-ontwerpen:

Artistieke voet Mehndi-ontwerpen

Dikke contouren met kleine en talrijke patronen en ontwerpen binnen de rand hebben een algehele artistieke uitstraling. Het Mehendi-ontwerp zelf ziet er ingewikkeld uit en is toch gemakkelijk aan te brengen. Blijf gewoon willekeurig spiralen en cirkels en driehoeken toevoegen binnen de omtrek van de basisvorm van mehandi-ontwerp.

 • Geschikt voor welke functie: Perfect voor verloving of familiefeesten
 • Combineren met: Combineer met een traditionele Indiase outfit.

7. Zijvoeten Mehendi-ontwerpen:

Zijvoeten Mehendi-ontwerpen

Bloemen- en paisleypatronen die langs de zijkant van de voeten rond de enkel lopen, zorgen ervoor dat het er vrouwelijk en chique uitziet. De zwarte kleur van de mehndi valt op tegen de lichtere toon van de huid er zijn stippellijnen gegeven om de henna-kunst te benadrukken, mehndi blijft de aandacht van iedereen trekken.

 • Geschikt voor welke functie: Dit ontwerp is goed voor feesten en familiefeesten.
 • Combineren met: Combineer dit ontwerp met een Indiase jurk met split of indo-westerse outfits.

8. Eenvoudig Mehndi-ontwerp te voet:

Eenvoudig Mehndi-ontwerp te voet

Eenvoudig ontwerp met eenvoudig bloemen- en bladmehndi-patroon ziet er erg mooi uit. De omtrek en het ingewikkelde ontwerp zijn beide in dezelfde dikte gedaan en er is een consistentie in het hele ontwerp. Op de vingertoppen is een eenvoudige bloem met gestippeld ontwerp gebruikt om het ontwerp er schattig uit te laten zien.

 • Geschikt voor welke functie: Perfect ontwerp voor festivals en familiefeesten.
 • Combineren met: Combineer dit ontwerp met een indo-westerse outfit.

9. Roodgekleurde voet Mehendi-ontwerpen:

Roodgekleurde voet Mehendi-ontwerpen

De gewone mehndi-tatoeages hebben de typische roodbruine kleur van henna, maar een uitstekend ontwerp is er een die kleur bevat met de normale Mehandi. Een rood gekleurd mehndi-ontwerp ziet er uniek uit en prachtige bloemenpatronen met een roodgekleurde achtergrond of rand geven het ontwerp een individualiteit die het onderscheidt van de rest.

 • Geschikt voor welke functie: Geschikt voor een familiefeest of verlovingsceremonie.
 • Combineren met: Combineer dit met een traditionele Indiase outfit.

10. Voet zwarte Mehendi-ontwerpen:

Voet zwarte Mehendi-ontwerpen

De omtrek van het ontwerp begint bij de tenen en strekt zich uit tot het been dat de voeten aantrekkelijk maakt. Deze henna-tatoeage wordt aangebracht op de handpalm en onderarmen. Deze specifieke mehndi komt uitzonderlijk veel voor in een groot deel van de Aziatische landen waar mehndi een extreem fundamenteel onderdeel is van de manier van leven.

 • Geschikt voor welke functie: Dit ontwerp is geschikt voor verloving of huwelijksceremonie.
 • Combineren met: Combineer dit met een traditionele outfit.

11. Eenvoudige Mehndi-ontwerpen voor voeten:

Eenvoudige Mehndi-ontwerpen voor voeten

Dit eenvoudige bloemenpatroon lijkt op een tatoeage, een van de meest geselecteerde ontwerpen van alle dames. Het donkere mehndi-ontwerp komt naar voren tegen de lichtere toon van de huid die de voeten aantrekkelijk maakt. Dit ontwerp bevat een bloemen- en bladpatroon en enkele gestippelde mehndi-kunst geeft een onberispelijke look.

 • Geschikt voor welke functie: Pas dit ontwerp toe voor een feest- of familiefunctie.
 • Combineren met: Combineer met een western of een indo-western outfit.

12. Uitgebreid bloemen Mehndi-ontwerp in voet:

Uitgebreid bloemen Mehndi-ontwerp in voet

Dit ontwerp omvat een bloemen-, blad- en cirkelvormig patroon door de benen dat speciaal is ontworpen voor bruiden. De omtrek is opgewonden met stippen die een fantasierijke toets bevatten; pauw met veren is ontworpen in het midden van de mehndi-kunst. Mensen die hun benen liever met mehndi vullen, kunnen dit ontwerp gebruiken.

 • Geschikt voor welke functie: Dit ontwerp is perfect voor een huwelijksceremonie.
 • Combineren met: Combineer met een zeer zware traditionele ‘gharara’ of ‘sharara’.

13. Voet Mehndi-ontwerp Eenvoudig:

Voet Mehndi Ontwerp Eenvoudig

Dit is een van de Eenvoudige Mehendi-ontwerpen voor de voeten. Bloemenpatronen met een Mehendi-ontwerp met kralen geven een simplistische maar elegante uitstraling, het fungeert als een reliëf van overmatige detaillering. Dit ontwerp ziet eruit als tatoeages die over het algemeen door bruiden worden gekozen omdat dit hetzelfde is als een ornament. Dit is hetzelfde als enkelbandontwerp.

 • Geschikt voor welke functie: Dit ontwerp is goed voor feesten en festivals.
 • Combineren met: Combineer met een indo-westerse outfit met mooi schoeisel.

14. Spiegel reflecterende Henna-ontwerpen voor voeten:

Spiegel reflecterende henna-ontwerpen voor voeten

Deze omtrek lijkt op een gedetailleerd enkelbandje met verschillende gevormde diamanten die het stevig vasthouden. Bovendien is de hele voet vastgezet met bloemen en bladeren, die tot het midden van de poten reiken. De rijke omtrek benadrukt enkele geometrische vormen die opzettelijk op het ontwerp zijn geplaatst om een ​​voortreffelijke look te geven.

 • Geschikt voor welke functie: Geschikt voor verlovings- en familiefeesten.
 • Combineren met: Combineer met een zware traditionele outfit.

15. Rajasthani Voeten Mehendi-plan:

Rajasthani Voeten Mehendi Plan

Mensen die de voorkeur geven aan een minimaal Mehendi-ontwerp, kunnen dit patroon kiezen. Deze hennakunst is een van de immense gevallen van Rajasthani Mehendi-overzicht. Hierin is het opgenomen met regelmatig “spiegelreflecterend vakmanschap” waarbij het Mehendi-ontwerp op beide voeten hetzelfde is. Deze heeft dikke paisleys met verschillende bloemenpatronen.

 • Geschikt voor welke functie: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Combineren met: Combineer met een traditionele of indo-westerse outfit.

Aanvullende tips en trucs voor voet Mehndi-ontwerpen:

 • Schroom niet om te experimenteren wanneer je voetmehndi-ontwerpen toepast, want zelfs als je het verprutst, kun je je voeten altijd bedekken met sandalen of schoenen.
 • Kies een ontwerp dat goed past bij je outfit en de ornamenten die je gaat dragen.
 • Zorg er ook voor dat je het evenement en de gelegenheid in gedachten houdt terwijl je de mehndi klaarmaakt, zodat het er niet overdreven uitziet.
 • Breng felgekleurde nagellak aan om het uiterlijk en de schoonheid van je look te verbeteren, samen met je voetmehndi-ontwerp.

In India en verschillende andere Aziatische landen maakt mehndi deel uit van de cultuur en traditie. Het toepassen van mehndi is een essentieel onderdeel om de rituelen van een huwelijksceremonie in de meeste hindoeïstische en islamitische culturen te voltooien. Mehndi zal ook worden toegepast op de handen en voeten van de dames voor alle gelegenheden speciaal voor bruiloften. De omtrek van de voeten kan volledig worden gepland met die op de handen of kan ook divers zijn met de donkere, rode en oranje henna. Een vrouw is niet compleet zonder henna toe te passen als ze zich klaarmaakt voor een gelegenheid. Deze nieuwste voetmehndi-ontwerpen zien er mooi en verbluffend uit voor bruiloften en festivals.

Mehndi ontwerpt voor voeten