Mehndi is niet alleen geliefd bij volwassenen, maar in veel gevallen ook bij kinderen vanwege de hoeveelheid creativiteit die het biedt. Kinderen vinden het leuk hoe je meerdere ontwerpen kunt maken met een hennakegel, en ze blijven veel langer zitten dan een pen of stift. Mehndi wordt als gunstig en organisch beschouwd; veel ouders kiezen ervoor om eenvoudige mehndi-ontwerpen voor kinderen toe te passen voor bruiloften en andere familiefuncties.

Kinderen Mehndi

Een van de belangrijkste redenen waarom volwassenen voor mehndi voor kinderen kiezen, is vanwege de onschadelijke aard ervan. Kinderen kunnen een sieraad verliezen, er zich door bezeren of het uiteindelijk breken, maar mehndi, het is zo duurzaam dat het, als het eenmaal droog is, geen schade aanricht en dus geen belemmering vormt voor elke activiteit. Misschien is dit een van de belangrijkste redenen waarom kinderen vaak dol zijn op mehndi, dus laten we creatievere en mooiere Mehandi-ontwerpen voor kinderen met afbeeldingen ontdekken.

Mooie Mehndi-ontwerpen voor kinderen (kinderen):

Laten we hieronder de top 25+ eenvoudige maar creatieve Mehendi-ontwerpen voor kinderen met foto’s voor uw kind geven.

1. Leuk hartvormig Mehndi-ontwerp voor kinderen:

Leuke Mehndi-ontwerpen voor kinderen

Dit eenvoudige maar schattige ontwerp bestaat uit harten in harten in het midden van de handpalm. De harten zijn ingevuld met het geruite patroon en gesilhouetteerd met een kanten ontwerp. De kleine hartjes op de vingertoppen zien er schattig uit met kleine gestippelde patronen ernaast. Dit ontwerp is heel gemakkelijk te maken en je kind zal er zeker dol op zijn.

 • Geschikt voor welke functie: Perfect voor informele gelegenheden zoals verjaardagsfeestjes of verlovingen.
 • Combineer met: Indo-westerse outfits of lange jurken.

2. Eenvoudige Mehndi-ontwerpen met bloemen voor kinderen:

Eenvoudige Mehndi-ontwerpen voor kinderen

Dit ontwerp is perfect voor kleine meisjes die van bloemen houden. In het midden wordt een bloem gemaakt en het ontwerp wordt naar buiten verlengd. Verschillende patronen op de vingertoppen zullen het kind aantrekken en hun aandacht trekken. De 4 lijnen die vanuit de bloem in het midden naar buiten toe spiraalsgewijs lopen, zijn gemaakt door stippen met elkaar te verbinden en geven een speciaal tintje aan het mehndi-bloemontwerp.

 • Geschikt voor welke functie: Goed voor festivals zoals Sankranthi en Holi.
 • Combineren met: Een salwar kameez of een lange rok met een bloemen medaillon en oorbellen.

3. Flower Creeper Mehndi-ontwerp voor kinderen:

Gemakkelijke Mehndi-ontwerpen voor kinderen

Dit ontwerp is geschikt voor oudere kinderen, omdat het iets meer tijd nodig heeft om te maken. Als je de hand van je kind wilt versieren met bloemen en klimplanten, maar het niet te zwaar wilt maken, dan is dit ontwerp iets voor jou. Het ontwerp is diagonaal gemaakt, met onderling verbonden bloemen en met de middelvinger wordt een verlenging van de klimplant gemaakt. De bloemmotieven op de vingertoppen geven het ontwerp een esthetisch tintje.

 • Geschikt voor welke functie: Omdat het ontwerp iets aan de zwaardere kant is, is het geschikt voor familieceremonies en bruiloften.
 • Combineren met: Een lehenga of een lange rok.

4. Kant zoals Mehndi-patroon voor kinderen:

Mehndi-ontwerp voor babymeisje

Voor kinderen die minimalistische Mehandi-ontwerpen op hun handen willen, is dit ontwerp perfect. Het heeft een klein bloemenmotief aan de zijkant, waarnaast een kanten patroon is getekend met onderling verbonden stippen. Een ander kanten patroon is gemaakt op de middelvinger, met gedurfde lijnen. Er worden stippen getekend om de gaten ertussen op te vullen. Dit ontwerp is eenvoudig maar creatief en valt op door zijn elegantie.

 • Geschikt voor welke functies: Geschikt voor familiefeesten en festivals zoals Diwali.
 • Combineer met: Elke outfit is geschikt, zoals een jurk, een spijkerbroek of een lange rok.

5. Mandala Easy Mehndi-ontwerpen voor kinderen:

Mandala Easy Mehndi-ontwerpen voor kinderen

Het is een eenvoudig rond mehndi-ontwerp voor kinderen. Het heeft een mandala in het midden. En het wordt getekend door bloemblaadjes te tekenen en het patroon naar buiten uit te breiden. Het kanten patroon op de vingertoppen geeft het ontwerp een uniek tintje. De gedurfde lijnen en verbindende stippen zullen zeker de aandacht van uw kinderen trekken.

 • Geschikt voor welke functies: Omdat het een beetje aan de zware kant is, draag je het voor bruiloften en familiefeesten,
 • Koppelen met Lehenga of een lange rok.

6. Eenvoudig Mehndi-ontwerp voor kinderen:

Mooie Mehndi-ontwerpen voor kinderen

Dit Mehndi-ontwerp is buitengewoon eenvoudig en geschikt voor jongere kinderen. Het begint met een kanten patroon bij de pols met een bloemmotief ernaast. De klimplanten met gedurfde lijnen als bladeren zijn het opvallende kenmerk van dit Mehendi-ontwerp. Dit ontwerp is uiterst eenvoudig te maken en toch zeer opvallend.

 • Geschikt voor welke functies: Casual functies zoals verjaardagen en verlovingen.
 • Combineer met: Lange jurken en westerse outfits, liefst ook grove sieraden.

7. Giraffe Mehndi-ontwerpen voor kinderen:

Giraf Mehndi-ontwerp voor kinderen

Dit is iets nieuws voor een Mehandi-ontwerp voor kinderen. Dit mehndi-ontwerp van giraffen zal een kind inspireren om mehndi op haar hand te hebben. Een Mehendi-ontwerper zal altijd iets nieuws brengen voor het Mehendi-ontwerp van het kind om hen aan te moedigen. Ze kunnen ook veel andere wezens in mehndi-ontwerp hebben, afgezien van typische bloemen- en bladerenpatronen.

 • Geschikt voor welke functie: Dit is een cool mehndi-ontwerp voor een feest.
 • Combineer met: Combineer dit ontwerp met westerse outfits.

8. Arabische Mehndi-ontwerpen voor kleine meisjes:

Arabisch Mehndi-ontwerp voor kinderen

Het is een eenvoudig Arabisch Mehendi-ontwerp voor kinderen. Dit ontwerp is ideaal voor energieke kinderen die niet het geduld hebben voor ingewikkelde ontwerpen die op hun handen worden getekend. Het betreft een bloemmotief in het midden met 2 klimplanten die zich diagonaal in tegengestelde richting uitstrekken. De vingertoppen zijn versierd met eenvoudige stippen om het simpel te houden en er niet te zwaar uit te zien.

 • Geschikt voor welke functie: Bruiloften en festivals zoals Dussehra en Diwali.
 • Koppelen met Salwar kameez, palazzo’s of Indo-westerse outfits. Liefst funky sieraden.

9. Butterfly Mehndi-ontwerpen voor kinderen:

Vlinder Mehndi-ontwerpen voor kinderen

Maak een omtrek met mehndi in de vorm van een vlinder en vul de gaten vervolgens op met glitters. Vermijd elk ontwerp op de vingertoppen. Je kunt de vlinder vullen met nepstenen, maar ook met normale henna. Dit babyhenna-ontwerp ziet er eenvoudig en schattig uit en kan worden aanbevolen voor kleinere kinderen.

 • Geschikt voor welke Functie: Meest geschikt voor verjaardagsfeestjes of kinderfeestjes.
 • Combineren met: Combineer met je favoriete western of indo-westerse outfit.

10. Moon Mehandi-ontwerpen voor kleine kinderen:

Moon Mehandi-ontwerpen voor kleine kinderen

Voor die kleine handen moeten we eenvoudige maar schattige mehndi-ontwerpen maken. Gewoon een bloem in het midden van de palm door een cirkel op te vullen en dan driehoekige vormen er omheen een bloem te maken. Kleine stippen in de buurt of misschien hartvormige tatoeages zijn perfect voor hen. Het ontwerp is heel eenvoudig te maken en kost een minimale hoeveelheid tijd.

 • Geschikt voor welke functie: Geschikt voor festivals of gewoon informele familiefeesten.
 • Combineren met: Combineer met kleine armbanden of armbanden.

11. Glitter Mehndi-ontwerpen voor kinderen:

Glitter Mehndi-ontwerpen voor kinderen

Voor de backhand mehndi kun je een bloem naar de rand van de hand maken. Breng glitters aan om de vorm in te vullen. De vorm van de bloem kan ook op de vingertoppen worden gegeven en openingen worden weer opgevuld met glitters. Glitters hebben de kinderen altijd aangetrokken, dus ze sporten deze zeker zonder aarzelen.

 • Geschikt voor welke Functie: Geschikt voor een familiefeest.
 • Combineren met: Combineer met elke indo-westerse of traditionele outfit.

12. Star Mehndi-ontwerp voor babymeisje:

mehndi-ontwerp voor babymeisje

Niets kan zo spannend zijn voor kinderen. Maak wat sterren met glitters en omring deze met kleine stippen en bogen. Eenvoudig en stijlvol, je kunt op dezelfde manier engelen, bloemen of andere elementen maken waar je kind dol op is met de glitter. Dit mehndi-ontwerp is heel eenvoudig te tekenen. Je kunt proberen het op je baby toe te passen.

 • Geschikt voor welke Functie: Perfect voor een kinderfeestje of familiefeest.
 • Combineren met: Combineer met een favoriete jurk of een indo-westerse outfit.

13. Leuk Mehndi-ontwerp voor kinderen:

Leuk Mehndi-ontwerp voor kinderen

Dit mehndi-ontwerp is funky. Op één handpalm is een prachtig bloemenmotief getekend met gebogen lijnen die zich uitstrekken tot aan de vingertop. De gaten zijn opgevuld met gedurfde lijnen en zien er elegant uit. Op de andere handpalm zijn grote bloembladen van een bloem getekend en ingevuld met gebogen patronen. Een kleine bloem in de hoek en een klimplant op de vingertop met stippen die de gaten opvullen maken het ontwerp compleet.

 • Geschikt voor welke functies: Casual functies zoals verjaardagsfeestjes en verlovingen.
 • Combineer het met: Westerse outfits zoals tuinbroeken, jurken en jeans.

14. Creeper Mehndi-ontwerpen voor kinderen:

Creeper Mehndi-ontwerpen voor kinderen

Als je de hand gevuld wilt houden met klimplant, maar toch eenvoudig en niet zwaar, geef dan de omtrek van bloemen en spiralen die ermee verbonden zijn. Vul de bloembladen of gaten niet in om te voorkomen dat Mehandi er erg zwaar uitziet. Omdat kinderen zo’n eenvoudig patroon alleen maar leuk vinden omdat ze zich nog steeds niet bewust zijn van de trend en ontwerpen.

 • Geschikt voor welke Functie: Perfect voor familiefeesten en festivals.
 • Combineer met: Combineer met favoriete westerse of indo-westerse outfits.

15. Eenvoudig Mehndi-ontwerp voor kinderen:

Eenvoudig Mehndi-ontwerp voor kinderen

Maak een zonnebloem aan de rechterkant bij de duim op de achterkant van de hand en maak dan kleine stippen, spiraalvormige sterren om een ​​omtrek te geven en vul de gaten ertussen. De bloemachtige vorm ziet er ook uit als een knaller die in de lucht barst, waardoor kinderen opgewonden raken. Dit soort kleine Mehandi-ontwerpen zijn perfect geschikt voor kinderen die van bloemen houden.

 • Geschikt voor welke functie: Ideaal voor kinderfeestjes of festivals.
 • Combineren met: Het zal er goed uitzien met elke favoriete outfit, vooral indo-westerse.

16. Flower Mehndi-ontwerpen voor kinderen:

mehndi-ontwerpen met bloemen voor kinderen

Het maken van spiralen met een dunne Mehandi-kegel aan het ene uiteinde van de handpalm tot aan de wijsvinger en het vervolgens bloemvormen geven door de vorm in te vullen is ook een eenvoudig maar stijlvol ontwerp. De meeste mehndi-ontwerpen met bloemen trekken zeker de kinderen aan. Het ontwerp kan ook met weinig worden nagemaakt, ja waardoor ze eruitzien als kleine zeepaardjes of slakken.

 • Geschikt voor welke Functie: Geschikt voor festivals of familiefeesten.
 • Combineer met: Combineer met indo-westerse of traditionele outfits.

17. Donkerrode Mehendi-ontwerpen voor kinderen:

Mehndi-ontwerpen voor kinderhanden

Als je kind iemand is die dol is op mehndi, dan kun je overwegen een bloem in het midden van de palm te maken en deze vervolgens te vullen met traditionele figuren. Maak ook enkele figuren op de vingertoppen om het mehndi-ontwerp te voltooien. Kinderen spelen altijd met kleuren, daarom trekt deze rode mehndi hen zeker aan.

 • Geschikt voor welke Functie: Geschikt voor familiefeesten en festivals.
 • Combineren met: Draag indo-westerse of traditionele kleding en kleine oorbellen.

18. Mehndi-ontwerpen met ronde en harten voor kinderen:

Hart Mehndi-ontwerp voor kinderen

Deze hartvormige en ronde bloem op elke handpalm is ook een zeer goed mehndi-ontwerp voor kinderen jonger dan 7 jaar. Vul de harten door verschillende grenzen te geven en de gaten op te vullen met Mehendi, dat zou zeer effectief zijn.

 • Geschikt voor welke functie: Meest ideaal voor familiefeesten en festivals.
 • Combineren met: Combineer met een favoriete traditionele outfit.

19. Mehndi-ontwerp in Arabische stijl voor kinderen:

Arabisch mehndi-ontwerp voor kinderen

Het is een eenvoudig Arabisch mehndi-ontwerp voor een kind dat de laatste vinger bedekt met een mehndi-ontwerp. Het is een ideaal ontwerp omdat kinderen niet lang zitten om het hele patroon af te werken. De schattige kleine handen van een kind met een mehndi-ontwerp zien er geweldig uit. Wanneer een klein kind mehndi op haar hand legt en een lehenga draagt ​​voor een huwelijksfunctie, ziet het er echt schattig uit. Alle ouders zouden dol zijn op haar babymeisje met mehndi.

 • Geschikt voor welke functie: Geschikt voor feesten en festivals.
 • Combineren met: Combineer dit met indo-westerse outfits.

20. Mehndi Cum Tattoo-ontwerp:

Mehndi Zaad Tattoo Ontwerp

De coole kinderen van tegenwoordig zijn dol op tatoeages die schadelijk kunnen zijn voor hun huid. Het is dus de beste optie om mehndi op hun binnenhand te enten, die er zelf als een tatoeage uitziet. Het ontwerp hiervoor moet funky zijn. In dit ontwerp staat zelfs een naam geschreven. Het kind kan ook iets anders schrijven. Het is een mode geworden om een ​​tatoeage op het lichaam te hebben. Dit is het nieuwste ontwerp voor een tattoo-liefhebber. Het is eenvoudig maar stijlvol.

 • Geschikt voor welke functie: Dit ontwerp is geschikt voor feesten of familiefeesten.
 • Combineren met: Combineer met een jurk of een indo-westerse outfit.

21. Half Hand Mehndi-ontwerp voor kinderen:

Halfhand Mehndi-ontwerp voor kinderen

Voor die kinderen die niet graag hun hele hand met mehndi vullen, is het een eenvoudig mehndi-ontwerp voor hen. Het is een geschikt ontwerp voor een kind omdat sommige kinderen mehndi verwijderen voordat het droog wordt. Hoewel het eenvoudig te ontwerpen en toch prachtig is. Het ziet eruit als een designer mehndi alleen. Er wordt heel dun aan gewerkt, wat ook nog eens tijdrovend is. Het ziet er echt goed uit voor een huwelijksfunctie.

 • Geschikt voor welke functie: Pas deze mehndi toe voor familiebruiloften.
 • Combineren met: Combineer het met een traditionele outfit.

22. Leuke Mehndi-ontwerpen voor kinderen:

schattig mehndi-ontwerp voor kinderen

Het is een eenvoudig mehndi-ontwerp dat kinderen kunnen uitproberen op kinderhanden. Het is een heel eenvoudig mehndi-ontwerp omdat de hand niet volledig bedekt is. Maar het is een passend ontwerp voor een kind. Het zal er zeker schattig uitzien op kleine handen. Kleine bloemen boven één grote bloem zien er goed uit op de achterkant van de palm. Kleine stippen op mehndi voegen ook magie toe aan een eenvoudig ontwerp.

 • Geschikt voor welke functie: Dit is een goed ontwerp voor familiefeesten of festivals.
 • Combineren met: Combineer dit met een indo-westerse roze/paars gekleurde outfit.

23. Stijlvol Mehndi-ontwerp voor kinderen:

stijlvolle mehndi voor kinderen

Het is een elegant Mehendi-ontwerp voor kinderen dat ze voor elke functie kunnen hebben. Vier eenvoudige lijnen met bladeren plus een grote bloem en de rest is een klein rond patroon dat stijlvol is. Kleine kinderen die graag mehndi plaatsen, zullen zeker voor dit ontwerp kiezen. Het kan ook in het handpalmgebied worden gedaan. Het is een trendy ontwerp in de mehndi-collectie voor kinderen. Dit is een eenvoudig mehndi-ontwerp voor een artiest.

 • Geschikt voor welke functie: Dit mehndi-ontwerp is goed voor gezinsfuncties.
 • Combineren met: Combineer dit met chunky armbanden.

24. Chakra Henna-ontwerpen voor kinderen:

henna-ontwerpen voor kinderen

In het midden van de handpalm is een cirkel gemaakt met kleine ingewikkelde details van rondingen en stippen. Op de vingertoppen zijn er kleine bloemen samen met stippen en kleine ruitjespatronen. Cirkels en stippen zijn meestal gebruikt in dit eenvoudige mehndi-ontwerp voor handen voor kinderen. Dit ziet eruit als een ontwerp dat vooral perfect is voor Diwali.

 • Geschikt voor welke functie: Dit ontwerp is ideaal voor familiefeesten en Diwali.
 • Combineren met: Combineer dit met de favoriete outfit van het kind.

25. Flower Mehandi-ontwerp voor kinderen:

Mehandi-ontwerp met bloemen voor kinderen

Een eenvoudig maar subtiel mehndi-ontwerp voor kinderen is dit ontwerp met bloemen, bladeren en pauwmotieven. Het ontwerp is gemakkelijk na te maken en kan snel worden aangebracht, zodat het kind zich niet te zenuwachtig voelt. De vingertoppen zijn eenvoudig gehouden met rondingen, tranen en stippen in een patroon.

 • Geschikt voor welke functie: Vooral geschikt voor familiefuncties.
 • Combineren met: Combineer dit met een traditionele outfit en haarband met bloemen.

26. Mehndi-ontwerp voor Bady Girl:

Mehndi-ontwerp voor Bady Girl

Dit is een mooi en schattig baby mehndi-ontwerp met slechts een klein katje gemaakt op de achterkant van de handpalm. Het kitten heeft een grote knoopachtige ogen, waardoor het er nog schattiger uitziet met kleine strepen over het hele lichaam, een gebogen staart en kleine oren. In plaats van de sticker en zelfklevende tatoeages op kinderen te gebruiken, is dit een beter alternatief.

 • Geschikt voor welke functie: Geschikt voor familiefeesten en feesten.
 • Combineren met: Combineer dit met de favoriete westernoutfit van je kind.

27. Mehndi-ontwerp in bandstijl:

Mehndi-ontwerp in bandstijl

Een mehndi-ontwerp in Rakhi-stijl, het lijkt alsof er een kleine band over de handpalm is uitgespreid. Dit is een ontwerp dat zeer geschikt is voor het festival van Raksha Bandhan en voor normale gezinsfuncties. Bloemen in verschillende maten, stippen en tranen zijn gebruikt om deze bandstijl een nieuw mehendi-ontwerp voor kinderen zijn unieke en speciale look te geven.

 • Geschikt voor welke functie: Geschikt voor festivals en familiebruiloften.
 • Combineren met: Je kunt dit combineren met traditionele outfits.

28. Leuk en klein henna-ontwerp voor kinderen:

Leuk en klein henna-ontwerp voor kinderen

Op de rug van de hand is een curve gemaakt met kleine blaadjes die naar het midden gaan en de bloembladen van bloemen. Rond het ontwerp zijn kleine stippen en tranen gemaakt om dit schattige mehndi-ontwerp voor babyhandjes te voltooien. Je kind zou graag dit snelle en creatieve, eenvoudige mehndi-ontwerp willen spelen.

 • Geschikt voor welke functie: Zeer ideaal voor festivals en familiefeesten.
 • Combineren met: Draag een indo-westerse outfit om er perfect uit te zien.

Tips om te volgen voordat u Mehndi voor kinderen toepast:

 • Zorg ervoor dat je alleen biologisch of een vertrouwd merk hennakegel gebruikt voor kleine kinderen.
 • Pas geen ingewikkelde mehndi-ontwerpen toe voor kinderhanden, omdat ze ongemakkelijk kunnen worden, maar ook jeuken en onrustig worden.
 • Kies een ontwerp dat ze leuk zullen vinden, omdat kinderen snel verveeld en geïrriteerd raken, zodat ze het er meteen af ​​kunnen wassen.
 • Voer een kleine henna-patchtest uit op hun huid voordat u het volledige ontwerp aanbrengt om er zeker van te zijn dat ze niet allergisch zijn voor de inhoud.
 • Blijf bij alleen hun handpalmen terwijl je het ontwerp toepast als op andere delen zoals voeten, omdat dat hun beweging kan beperken.

Laatste gedachten:

Mehndi-ontwerpen voor kinderen moeten eenvoudig maar elegant zijn, omdat ze niet van mehndi met de hele hand houden. Ze houden gewoon van eenvoudige, kleine en mooie ontwerpen. Er moet iets innovatiefs zijn voor de mehndi van het kind. Bovendien moet de mehndi die u toepast vrij zijn van chemicaliën. Daarom moeten mehndi-ontwerpen voor kinderen stijlvol en creatief zijn, wat hen inspireert om mehndi in handen te hebben. Keurde je kleintje de Mehandi-ontwerpen uit ons artikel goed? Laat het ons weten.