Nieuwste Mehndi-ontwerpen

Mehndi is een vorm van lichaamskunst, vergelijkbaar met een tijdelijke tatoeage, aangebracht op handen en voeten voor speciale ceremonies en festivals. Het is behoorlijk populair in hindoeïstische en islamitische culturen, vooral in India, Pakistan en een paar andere landen. Het wordt als gunstig beschouwd en staat symbool voor geluk, gezondheid, vruchtbaarheid en geluk.

In India is er zelfs een gezegde dat hoe donkerder de mehndi van een bruid wordt, hoe meer haar man en schoonouders van haar houden. Het toepassen van Mehendi is een uniek en essentieel onderdeel geworden van allerlei gelegenheden en festivals voor vrouwen. Wil je dat je mehndi opvalt de volgende keer dat er een familiebijeenkomst is? Lees verder om enkele van de meest stijlvolle, unieke nieuwste mehndi-ontwerpen voor jou te ontdekken !!

50+ nieuwste Mehndi-ontwerpen om te proberen in 2021:

Wil je uniek en creatief zijn als het gaat om je mehndi-ontwerpen? Wij hebben een selectie gemaakt van de trendy en meest stijlvolle henna designs voor jouw handen. Lees verder voor meer informatie.

1. Elegant creatief Mehndi-ontwerp:

Elegant creatief Mehndi-ontwerp

Dit Mehendi-ontwerp is eenvoudig aan te brengen en ziet er toch prachtig uit. Het prachtige patroon met bloemmotieven van de wijsvinger tot de kleine ziet er erg mooi uit. De bladeren zijn gemarkeerd met gedurfdere lijnen en voegen charme toe aan het ontwerp. De sierlijke gestippelde paden die zich uitstrekken van de bloemmotieven op de pols zien er chic uit en laten het ontwerp opvallen.

 • Gelegenheid: Het kan voor elke gelegenheid worden versierd, omdat het ontwerp neo-traditioneel is.
 • Gepaard met: Het kan worden gecombineerd met casual trendy outfits en een modieuze metalen armband om de look af te maken.

2. Ingewikkeld bloemen Mehndi-ontwerp:

Ingewikkeld bloemen Mehndi-ontwerp

Dit ontwerp is uniek met zijn betoverende bloemenbloemen en ingewikkelde details. Het prachtige bloemenmotief dat in het midden domineert, is buitengewoon in het oog springend met zijn nette detaillering en schaduwrijke uitstraling. De unieke wervelingen en lommerrijke paden die zich uitstrekken, voegen elegantie toe aan het patroon. Elke vinger heeft een uniek ontwerp met kanten patronen, wervelingen en kronkels, waardoor het een adembenemende uitstraling krijgt.

 • Gelegenheid: Het is geschikt voor ceremonies zoals prewedding-functies en festivals zoals Eid en Diwali.
 • Gepaard met: Het kan het beste worden gecombineerd met Indo-westerse outfits zoals palazzo’s, rokken en sharara’s. Een eyecatching ring om de middelvinger en een zware armband maken je look helemaal af.

3. Nieuwste trendy Mehendi-ontwerp:

Nieuwste trendy Mehendi-ontwerp

We houden van de combinatie van symmetrisch mozaïekontwerp met de traditionele rondingen en bloemmotieven! De gearceerde bloemenpatronen die de bladeren accentueren, zien er buitengewoon boeiend uit. De nette detaillering en zorgvuldige afstand tussen de weg geven het ontwerp een edgy uitstraling. Het kanten patroon op de pols eindigend met een silhouet bloemenpatroon ziet er scherp en verfijnd uit. Elke vingertop heeft een uniek ontwerp, waardoor het een moderne uitstraling heeft.

 • Gelegenheid: Dit ontwerp is geschikt voor uitgebreide functies zoals bruiloften en festivals zoals Dussehra, Teej en Diwali.
 • Gepaard met: Het ziet er het beste uit in combinatie met etnische outfits zoals lehenga’s en sari’s. Zware etnische sieraden zoals metalen chokers en opvallende lange kettingen zullen je hele look een boost geven en ervoor zorgen dat de hoofden je kant op draaien !!

4. Traditioneel Mehendi-ontwerp:

Mehendi Ontwerp Laatste

Dit mehndi-ontwerp heeft bloemmotieven, kanten patronen en prachtige geometrische patronen. Het ontwerp op beide handen is anders, wat charme aan de look toevoegt. Het slimme gebruik van gedurfde lijnen voor de bladeren en het prachtige spel van afstand en verschillende patronen naast elkaar ziet er prachtig uit. Dit ontwerp is vrij eenvoudig te tekenen en is ook geschikt voor beginners.

 • Gelegenheid: Het kan worden versierd voor verschillende festivals zoals Ramzan, Diwali, Dussehra, enz.
 • Gepaard met: Het kan worden gecombineerd met traditionele outfits zoals salwar kameez en lange rokken met moderne sieraden.

5. Nieuwste stijlvolle Mehndi-ontwerp:

Nieuwste stijlvolle Mehndi-ontwerp

Dit is een ingewikkeld en extravagant ontwerp voor wie houdt van eenvoud en wil opvallen. Gedomineerd door cirkelvormige bloemmotieven en jaalidar-kantenpatronen, ziet het er ook elegant en stijlvol uit. De afstand rond het centrale bloemenpad vestigt de aandacht op en benadrukt de schoonheid van elk klein detail van het ontwerp. De ingewikkelde wervelingen en kronkels, samen met het spel van lichte en donkere streken, geven een uniek tintje aan dit Mehendi-patroon.

 • Gelegenheid: Versier je handen met dit prachtige ontwerp op bruiloften en familiebijeenkomsten.
 • Gepaard met: Glam het op met zware lehenga’s en sari’s en geniet van de complimenten die je kant op komen !!

6. Mehendi-ontwerp met bloemen:

nieuwste mehendi-ontwerpen met bloemen

Dit is best schattig en gemakkelijk om elegante nieuwste mehndi-ontwerpen te maken. Dit kan en kan bij iedereen. Dit is helemaal in de mode, gezien de prachtige bloem die begon bij de hoek bij de duim en later werd uitgebreid tot vingers in de vorm van ingewikkelde details en ontwerpen. Sommige prachtige vormen en bloemenpatronen zijn toegevoegd om het ontwerp aantrekkelijker te maken. Dit ontwerp is ideaal voor meisjes die niet van opzichtige of extravagante ontwerpen houden.

 • Gelegenheid: Probeer deze stijl voor eenvoudige festivals.
 • Geschikte plaats: Dit ontwerp is alleen goed op de rug van de hand.
 • Geschikte accessoires: Draag leuke ringen en armbanden die hier goed bij passen.

7. Peacock Mehandi-patroon:

nieuwste Peacock Mehandi-patroon

Dit is grote schoonheid en design geliefd bij iedereen. Peacock-design als zodanig is zo mooi en intens. Hier kan men zien dat het hele wapen is verfraaid met een prachtig pauwenpatroon gecombineerd met nog een paar prachtige patronen. De details zijn behoorlijk intrinsiek. Het gaat door tot de hand en is helemaal kwijlen waardig. Elke vrouw geeft de voorkeur aan deze nieuwste afbeelding van henna mehndi-ontwerp.

 • Geschikte plaats: Draag hem in je armen voor de beste look.
 • Gelegenheid: Deze stijl is goed en geschikt om te dragen tijdens feesten.
 • Geschikte accessoires: Probeer dit eens met mooie armbanden om te dragen.

8. Mehendi-ontwerpen voor de achterkant en voorkant van de hand:

Mehendi-ontwerpen voor voor- en achterkant

Fantastisch mehndi-ontwerp voor de achterkant en voorkant van de hand, de bloempatronen zijn prominenter aanwezig in kleine details. Het midden van de hoofdbloem is gevuld met het net, terwijl de verlengstukken in pauwstijl worden gebruikt om het ontwerp uit te breiden. Het patroon wordt verder uitgebreid naar de vingers. De verwante stijl is aangenomen voor de achterkant. Het algehele Mehandi-ontwerp is vrij eenvoudig; zelfs een amateur kan dit ontwerp ook maken. Je hebt geen professional nodig om dit nieuwste mehndi-beeld te maken; het is eenvoudig en elegant.

 • Geschikte accessoires: Om het chique te maken, kunnen ook glitter- en sierinstrumenten worden gebruikt. Voeg mooie vingerringen toe.
 • Geschikte plaats: Dit ontwerp moet in de voor- en achterkant van de hand worden geplaatst.
 • Gelegenheid: Draag dit tijdens festivals.

9. Ander bloemen Mehandi-ontwerp:

Mehandi-ontwerp met bloemen

Deze nieuwste mehndi-ontwerpfoto is het beste voor diegenen die van gematigde mehndi-ontwerpen houden. Dit is niet te groot en luxe, maar ook niet te eenvoudig. De bloemmotieven zijn gemaakt in een cirkel en rond in het midden van de hand. Dit is super elegant en prachtig, staat goed bij veel vrouwen. Maar bij voorkeur moet dit worden geprobeerd door vrouwen met een lichte huid.

 • Gelegenheid: Dit prachtige ontwerp is niet alleen perfect voor familiefeesten, maar ook voor huwelijksfeesten en vakantiebijeenkomsten.
 • Lichaamsplaatsing: Plaats ze alleen in de rug van de hand en op de vingers.
 • Passende kleding: Draag ze met een lange churidar om de look te maken.

10. Nieuwste Mehndi-ontwerpen met strass-steentjes:

Nieuwste Mehndi-ontwerpen met strass-steentjes

Dit nieuwste mooie mehndi-ontwerp is alles om naar te zoeken. Dit is ook vrij elegant en stijlvol. Dit is het beste voor die vrouwen die houden van ingewikkelde details, samen met glitter en glamour. Ze hebben vrij intense en ingewikkelde patronen. Je kunt zien dat ze met zorg zijn getekend. Je kunt kleine bloemen zien in de alternatieve hoek van de borderline. Hetzelfde patroon is te zien op de bovenkant van de vingers. Daartussenin worden vrouwen gezien op het beengedeelte. De toevoeging van de strass-steentjes in het midden van elke bloem maakt dit ontwerp aantrekkelijker. Selectie van dit mooie patroon voor de verfraaiing van je handen zou een goede beslissing zijn.

 • Geschikte plaats: Dit zou geweldig moeten zijn bij het plaatsen van de benen.
 • Geschikte gelegenheid: Draag dit ontwerp tijdens bruiloften.

11. Klassieke Mehendi-ontwerpen:

Klassieke Mehendi-ontwerpen

Dit is nogal een ontwerp, nietwaar? Dit is de beste keuze voor vrouwen die zonder complicaties een voller ontwerp willen creëren. Schattige bloemenpatronen worden bij de vingers gecombineerd met mooie ingewikkelde patronen die het ontwerp voller laten lijken. Deze beste nieuwste mehndi-ontwerpen kunnen worden gekozen voor de bruidshanden, maar in dit geval moet je wat meer vergelijkbare extensies toevoegen om het maximale deel van de huid van de arm te bedekken. Het gebruik van glitter op verschillende plaatsen kan de aantrekkingskracht vergroten.

 • Geschikte plaats: Dit kan naar wens op de achterkant of voorkant van je handen worden gedaan.
 • Geschikte accessoires: Draag bij deze stijl een mooie vingerring en dunne armband.
 • Gelegenheid: Elk feest is goed om dit uit te proberen.

12. Nieuw Mehndi-ontwerp voor bruidshanden:

Nieuw Mehndi-ontwerp voor bruids

Hier is nog een voorbeeld van een adembenemend mehndi-ontwerp voor bruidshanden. Kleine details en complexe patronen creëren dit unieke ontwerp. Het ontwerp, doorgetrokken tot aan de pols, is afgewerkt met een prachtige bloem en drie blaadjes. Kleine puntjes bloemen op verschillende plaatsen zijn genoeg om het ontwerp vol aantrekkingskracht te maken. Het is een veel gecompliceerd ontwerp, dus het heeft professionaliteit nodig in mehndi-kunst uit de vrije hand. Probeer deze nieuwe en nieuwste mehndi-ontwerpstijl alleen met een mehndi-expert of professional, zodat de ingewikkelde details goed binnen blijven.

 • Geschikte plaats: Dit kun je het beste alleen in forehands doen.
 • Passende kleding: Dit moet worden gedaan met de trouwoutfit voor de beste look.
 • Gelegenheid: Dit is goed voor het ontwerp van een huwelijksceremonie.

13. Cool Mehendi-ontwerp voor de pols:

Mehendi-ontwerp voor de pols

Dit is het mooie nieuwste ontwerp van Mehendi en vrij gemakkelijk om de pols te tekenen. U hoeft niet de diensten van een mehndi-artiest te krijgen om het te maken. Begin met het tekenen van lijnen in het begin en maak vervolgens halve cirkelpatronen en ontwerp deze als uw favoriete vormen. Vergeet niet om je ontwerp een finishing touch te geven door drie stippen achter elkaar aan te brengen op begin- en eindpunt. Houd je hand open om het unieke ontwerp te behouden.

 • Lichaamsplaatsing: Dit is alleen goed om de pols.
 • Gelegenheid: Je hebt geen speciale gelegenheid nodig voor deze stijl.

14. Nieuwste Mehndi-ontwerpen voor huwelijksceremonies:

Nieuwste Mehndi-ontwerpen voor bruiloft

Dit is een superleuke nieuwste Mehandi-afbeelding om de handen te verfraaien voor huwelijksceremonies, Eid-festivals en andere gelegenheden. Het is gevuld met vrij ingewikkelde ontwerpen en is gevuld met handen. De patronen zijn behoorlijk ingewikkeld en er zijn ronde, pauw- en mooie kegelontwerpen met bloemen eromheen. Eenvoudige bloemen en bladeren zijn in een volgorde gerangschikt om het centrale deel van de handpalm en vingers te bedekken, terwijl de zijkanten open worden gehouden. Met dit fantastische ontwerp in je handen trek je zeker de aandacht van anderen.

 • Gelegenheid: Dit is goed voor huwelijksceremonies of andere festiviteiten.
 • Lichaamsplaatsing: Dit is goed op de voorgrond.
 • Geschikte accessoires: Draag een mooie mooie grote ring om elegantie toe te voegen.

15. Elegant Mehandi-ontwerp voor de bruiden:

Mehandi-ontwerp voor de bruiden

Elegant mehndi-ontwerp voor de bruiden die van vollere en ingewikkeldere ontwerpen houden. Dit ontwerp vult de handen, maar je kunt slechts een enkel betekenisvol patroon zien. Het resterende ontwerp is gevuld met spiralen en geometrie. Een bruid en bruidegom worden tussen de handpalmen gesneden en ontworpen, en dan gaan de details door tot armen en vingers. Het patroon van kleine bladeren op de vingers van de rechterhand maakt dit ontwerp te schattig. Het is een ingewikkeld ontwerp, dus het vereist veel geduld en oefening. Je zou een Mehendi-kunstprofessional moeten zijn om het te maken. Neem anders de diensten van een mehndi-artiest.

 • Gelegenheid: Dit is alleen geschikt voor bruiloften.
 • Lichaamsplaatsing: het is alleen het beste op forehands en handpalmen.

16. Mooi Mehndi-ontwerp voor meisjes:

Mooi Mehndi-ontwerp voor meisjes

Hier zijn een mooie mehndi die de nieuwste afbeeldingen ontwerpt voor de universiteitsmeisjes om de afscheidsfeesten, functionele week en dergelijke evenementen te vieren. Het is een heel eenvoudig ontwerp, dus je hoeft geen mehndi-expert te zijn om het te tekenen. De halfronde patronen met prachtige motieven komen terug in de ontwerpen, die zich uitstrekken van de pols tot ringvinger en pink. Het resterende deel van de hand wordt kaal gehouden. De toevoeging van zilveren of gouden strass in het midden van elke bloem zal de aantrekkelijkheid zeker vergroten voor het geval je het leuk vindt. Dergelijke ontwerpen zijn trendy onder universiteitsmeisjes omdat ze minder tijdrovend zijn.

 • Gelegenheid: Elk universiteitsfeest of evenement is goed om te gaan.
 • Geschikte accessoires: Draag een mooie ring om schoonheid te benadrukken.
 • Lichaamsgeschikte plaatsing: De achterkant van de hand is goed om te gaan voor deze stijl.

17. Nieuwe rughand Arabische Mehandi-ontwerpen:

Back Hand Arabische Mehandi-ontwerpen

nu, ziet het er niet elegant en mooi uit? Bekijk het nieuwste mehndi-patroon voor het backhand-ontwerp voor universiteitsmeisjes. Het is verder vrij eenvoudig en uniek, en het donkere ontwerp verbetert de schoonheid enorm. Het ontwerp heeft een merkbaar deel van de huid van de hand en de arm bedekt. Er is geen schaduwhand in gebruikt, maar de diktevariatie in de lijnen maakt het opvallend. Het ontwerp eindigt met twee bijgevoegde spiralen in Arabische mehndi-stijl. Als je je studievrienden en neven en nichten wilt imponeren, mag je dit mooie ontwerp niet missen.

 • Gelegenheid: er is geen specifieke behoefte aan evenement voor dit ontwerp vereist.
 • Lichaamsplaatsing: Dit is goed om op de voor- of achterhand te gaan zoals je wilt.

18. Nieuw Mehandi-ontwerp met grote bloemen:

Mehandi-ontwerp met grote bloemen

In dit nieuwste mehndi-ontwerp voor handen staat een grote bloem op de hand van de arm naar de bovenkant. Je kunt aan het einde bloemen zien verbonden met kleine stippen en bladachtige patronen. De ingewikkelde details zijn verder rond bloemen getekend om aan de look toe te voegen. Het ontwerp bevat geen ingewikkelde details. Eenvoudige bloemen en bladeren zijn achtereenvolgens gerangschikt om het grote bloemenpatroon te voltooien. Sommige bladeren zijn in het Arabisch ingevuld, terwijl er veel kleine puntjes op het hele ontwerp zijn aangebracht om het mooier te maken. Is het geen goed idee om de dichtstbijzijnde functie te vieren met deze schattige bloem??

 • Gelegenheid: Dit is goed om naar festivals te gaan.
 • Lichaamsplaatsing: Armen passen goed bij deze stijl.

19. Prachtige nieuwe pols Mehndi-ontwerpen:

Pols Mehndi-ontwerpen

Dit is een geweldig mehndi-ontwerp voor de pols dat je kunt tegenkomen. Dit is vrij eenvoudig en elegant, gemakkelijk te doen. Het is misschien de eerste keuze van universiteitsmeisjes die niet veel tijd hebben om ingewikkelde ontwerpen te tekenen. Het enige dat u hoeft te doen, is een paar minuten van uw kostbare tijd besteden aan het versieren van uw handen met dit modieuze patroon en de inspiratie van vrienden en collega’s verzamelen. Vergeet niet je nagels te lakken met je favoriete nagellak om te pronken met het mehndi-ontwerp.

 • Gelegenheid: Dit is goed om te proberen voor informele dagen.
 • Lichaamsplaatsing: De pols is de juiste plaats voor deze stijl.

20. Nieuwe Mehendi-ontwerpen voor EID:

Nieuwe Mehendi-ontwerpen voor EID

Eid is een groot feest voor alle moslims in het land. Ze vieren met grootsheid, en dit ontwerp is alles dat de verdere viering en schoonheid verbetert. Dit backhand-ontwerp heeft een klein deel van de huid bedekt, terwijl de rest open wordt gehouden. In dit ontwerp vallen het vingerspatroon en de grote bloem op het startpunt het meest op. Het is perfect voor Eid-festivals, familiefeesten en formele bijeenkomsten. De pols is verder versierd om toe te voegen aan de look.

 • Gelegenheid: Eid festival is goed om hier heen te gaan.
 • Lichaamsplaatsing: Handrug of voorkant van de hand zoals je wilt is goed om het ontwerp te plaatsen.

21. Nieuwste Shaded Mehndi-ontwerp:

Nieuwste Shaded Mehndi-ontwerp

In de afgelopen jaren hebben de mehndi-artiesten schaduwtechnieken geïntroduceerd om de mehndi-ontwerpen aantrekkelijker te maken. De gearceerde mehndi-stijl wint met de dag aan populariteit. Hier kunt u een illustratie van het gearceerde mehndi-ontwerp bekijken. De schaduw is gevuld met verdere ingewikkelde ontwerpen door cirkels die binnen de omtrek zijn gevuld. Het ontwerp ziet er prachtig en opvallend uit. Om de aantrekkelijkheid te vergroten, kan de zonwering in een andere kleur worden gedaan. Anders is zwart ook perfect voor dit doel.

 • Gelegenheid: Je kunt het selecteren om je handen te versieren voor Eid-festivals, feesten en huwelijksceremonies.
 • Lichaamsplaatsing: Teken dit in armen om de look te verbeteren.

22. Nieuwste Mehndi voor cocktail van bladeren en bloempatronen:

Nieuwste Mehndi voor Cocktail Of Leaves

Goed gedaan; een fantastische cocktail van bladeren en bloemenpatronen is hier te zien. Dit nieuwste eenvoudige mehndi-ontwerp vereist geen schaduw en wordt alleen door dunne lijnen gedaan. Het is echt een geweldig kunstwerk en het is vrij eenvoudig om te doen. De randen van alle bloemen en bladeren zijn gemaakt in dezelfde dikte en consistentie. Het is een ideaal ontwerp voor de meisjes die gefascineerd zijn door mehndi-bloemontwerpen, maar het niet ervaren.

 • Gelegenheid: Probeer dit uit voor elk feest.
 • Lichaamsplaatsing: De achterkant van de hand is een goede plek om het ontwerp te proberen.
 • Geschikte accessoires: Plaats een dunne armband en ring om een ​​look toe te voegen.

23. Nieuwste Grand Mehendi voor handen en voeten van de bruid:

Mehendi voor handen en voeten van de bruid

Het is een reeks uitgebreide mehndi-patronen die speciaal zijn ontworpen om de handen en voeten van de bruid te versieren. Dit soort nieuwste ontwerpen zijn echt ingewikkeld en uitgebreid. Het nieuwste bruids-mehndi-ontwerp is gevuld met motieven, bloempatronen, spiralen en rondjes ertussen. De huid is grotendeels bedekt en elegant. De handen en benen tot aan de armen en voeten zijn volledig bedekt. Het vereist echter extra geduld en oefening en professionaliteit. Om de aantrekkingskracht van dit prachtige ontwerp te vergroten, kun je een beetje glitter of strass-steentjes in het midden van elke bloem toevoegen.

 • Gelegenheid: Dit is goed om te gaan voor de bruidsbruid.
 • Lichaamsplaatsing: Op alle handen en voeten is een leuke plek om het ontwerp te proberen.

24. Nieuwste bloemenronde Mehandi-ontwerp:

Nieuwste Floral Round Mehandi Design

Bekijk dit Mehendi-ontwerp voor het nieuwste unieke bloemdessin van de handen. De schattige grote bloemen zijn zeer prominent aanwezig tussen de open ruimtes. Het is in de vorm van het nieuwste cirkelronde ontwerp. Het nieuwste ingewikkelde patroon wordt gebruikt om de vingertoppen te benadrukken die er geweldig uitzien. Het algehele mehndi-ontwerp is eenvoudig en vereist niet meer professionaliteit. Het enige dat je nodig hebt, is wat geduld om ingewikkelde patronen te tekenen. De pols is verder versierd om een ​​look toe te voegen.

 • Gelegenheid: Dit altijd groene patroon is ook geschikt voor Eid, familiefeesten, feesten en huwelijksceremonies, zelfs het kan worden getraceerd op de handen van de bruid met de toevoeging van glitter en ander decoratief mehndi-materiaal.
 • Lichaamsplaatsing: Dit is alleen goed op de achterkant van het handgedeelte.
 • Geschikte accessoires: Voeg een mooie ring toe om de look te verbeteren.

25. Trendy perfecte Mehendi voor moderne bruiden:

Mehendi voor moderne bruiden

Dit nieuwste mehndi-ontwerp voor handen is exclusief mehndi-ontwerp volgens de laatste trends en perfect voor de moderne bruid. Het is gemaakt in de Arabische stijl. Het is begonnen met grote driehoekige vormen rond de pols en afgewerkt met een schattig lijntje op de grote vinger. Het ontwerp begint bij de pols en komt tot aan de pink. Ook met andere vingers wordt een verbinding gemaakt door middel van stippen en ronde bloempatronen. Men kan het verder aanpassen aan andere vingers als men dat wil.

 • Geschikte gelegenheid: Dit is goed voor huwelijksfeesten.
 • Geschikte plaats: De rug van de hand is de perfecte plek om de mehndi . te plaatsen.

26. Bloemen op de palm Mehndi-ontwerpen:

nieuwste Palm Mehndi-ontwerpen

Dit nogal prachtig exquise ontwerp is de razende voorkeur onder de nieuwe mehndi-ontwerpen van het seizoen en het jaar. Dit is waanzinnig mooi gezien de bloemmotieven die tussendoor draaien met spiraalpatronen op vingers. Je moet beginnen vanaf de onderkant van je handpalm en vrij vloeiende cirkelvormige lijnen tekenen met schattige stippen. Bedek je vingers met hetzelfde patroon en laat je handpalm zonder enig ontwerp. Eenmaal droog, maak bloempatronen op je handpalm zoals je wilt, en je kunt ook bladeren en details op de knop opnemen. Laat je creativiteit de vrije loop met dit ontwerp dat zo gemakkelijk te maken is.

 • Geschikte Jurk: Elke jurk kan perfect geschikt zijn voor deze mehndi als je naar buiten gaat.
 • Gelegenheid: Draag dit voor de huwelijksfeesten van je vriend.
 • Lichaamsplaatsing: Het is goed op de voorkant van de handpalm en hand.

27. Bloemenstenen en patroon Mehandi:

Bloemenstenen en patroon Mehandi

Dit is een vrij delicaat en elegant ontwerp, gezien de manier waarop het is gemaakt met dunne lijnen. Dit is geweldig voor degenen die van Mehendi houden. Ideaal voor ceremonies zoals verloving of huwelijk; dit nieuwe ontwerp maakt gebruik van heldere stenen op elke hoek van de Mehandi. Dit geeft het ontwerp een zeer glitterachtige sfeer en ziet er oogverblindend uit voor de toeschouwers. Je kunt verder strass-steentjes en glitters toevoegen om het er oogverblindend uit te laten zien. Begin met het maken van zeer eenvoudige lijnen en cirkels en vul ze naar wens op met patronen. Laat het drogen als het klaar is en was het af. Nadat dit proces is voltooid, plaatst u de stenen op plaatsen die u wilt markeren. Zorg ervoor dat er één steen op je ringvinger blijft om de aandacht te vestigen op je nieuw ontvangen cadeau.

 • Geschikte plaats: Dit is goed voor beide handen.
 • Geschikte gelegenheid: Draag het voor huwelijksceremonies.

28. Mehandi-ontwerp voor armbandvervanging:

Mehandi-ontwerp voor armbandvervanging

Ooit gehoord van dit nieuwe ontwerp? Dit is een nieuw armbandvervangingsontwerp dat is gemaakt om in plaats daarvan te worden bewaard. Ze zijn ingewikkeld en gemaakt van pols tot arm en verlaten alleen de handpalm. Als je tijd hebt om je voor te bereiden op een traditionele ceremonie, kun je die armbanden die je elke keer draagt ​​overslaan en in plaats daarvan deze mehndi op zijn plaats dragen. Begin met het tekenen van de basisomtrek om te weten hoeveel patronen je kunt maken in de handruimte die je hebt besloten te gebruiken. Trek vervolgens rechte lijnen met driehoekige hellingen zoveel je wilt, zolang het er maar niet te onhandig uitziet. Vul na deze stap de driehoeken in met nieuwe ontwerpen volgens uw voorkeur. Dat is alles wat er is aan deze prachtig uitziende Mehandi.

 • Geschikte plaats: Van pols tot armen is een goede optie om deze stijl te proberen.
 • Geschikte gelegenheid: Alle festiviteiten zijn goed om voor deze stijl te gaan.

29. De bloem-, blad- en dromenvanger Mehandi-ontwerpen:

Blad- en dromenvanger Mehandi-ontwerpen

Is dit nieuwste designer mehndi-ontwerppatroon niet zo netjes en ideaal voor gelegenheden waarbij je snel door je Mehandi moet werken? Het is tot nu toe een van de meest gekozen Mehandi-ontwerpen van dit jaar. Dit is bekend en populair bij liefhebbers van bloemen en bloemmotieven. Het kan eenvoudig zelf gedaan worden. Begin met de grote bloem aan de duimzijde van je hand. Je kunt bladeren maken als je tijd hebt of de bloem apart laten. De volgende stap zou zijn om je laatste drie vingers te versieren met alternatieve ontwerpen. Het beste voor het laatst achterlaten, die dromenvanger in de wijsvinger is zo mooi gedaan.

 • Gelegenheid: Draag deze stijl voor leuke ceremonies of feesten.
 • Plaatsing: Draag het op de rug van je hand voor de look.
 • Geschikte accessoires: Draag een stenen ring om de look compleet te maken.

30. Peacock Mehandi voor benen:

Peacock Mehandi voor benen

Dit is een ander populair mehndi-ontwerp met pauw, dit keer voor benen. Nu weten we allemaal dat we dol zijn op kunst en pauwontwerpen. Als je iets met je benen wilt doen terwijl je een knielange traditionele ghagra-rok draagt, is dit je antwoord. Kijk hoe verfraaid en elegant dit patroon is, en de details zijn moeilijk te evenaren. Het lijdt geen twijfel dat je ieders lof zult winnen met dit verbluffende nieuwste Mehandi-ontwerp.

 • Geschikte gelegenheid: Dit is een geweldig ontwerp om voor te gaan tijdens bruiloften.
 • Geschikte plaats:: Voeten en benen zijn een goede keuze om hier te kiezen.

31. Centrale ronde Mehandi:

Centrale ronde Mehandi

Dit is een draai aan het gebruikelijke nieuwste single-ontwerp Mehandi. Dit is gemaakt met rond en cirkel van tussen de hand en ontworpen met blad, bloem en patronen. Op elke vinger wordt hetzelfde patroon getekend, waardoor alle aandacht subtiel naar het midden van je hand wordt verplaatst. Dit is geweldig en gemakkelijk om te doen, best mooi en voegt toe om verder te kijken. Dit kan door iedereen eenvoudig worden gedaan en gerepliceerd.

 • Geschikte gelegenheid: Het kan zeker worden gebruikt voor kleine traditionele familiebijeenkomsten en door meisjes die graag hun eigen Mehandi . doen.
 • Geschikte plaats: Dit kan op de achterkant of voorkant van de handen worden gedaan.

32. Nieuwste Rose Mehandi-ontwerpen:

Nieuwste Rose Mehandi-ontwerpen

Een ongewone en een recente vondst onder nieuwe mehndi-ontwerpen, deze heeft bruingekleurde rozen die de truc doen om je handen te bedekken met ingewikkelde henna. Er zijn altijd vrouwen die houden van eenvoud en niet gaan voor veel trends, glam en glitter. De voorste handpalm is leeg gelaten en de andere vingers hebben de exacte kopie van het bloemmotief op je pols getekend. Dit nieuwste ontwerp is perfect en gemakkelijk voor gelegenheden zoals Eid. Dit is geweldig om te doen en vereist geen hulp.

 • Geschikte gelegenheid:: Dit kun je gewoon uitproberen of tijdens festivals.
 • Geschikte plaats: Probeer dit op de achterkant of voorkant van de hand.

33. Full Hand Bridal Mehndi-ontwerp voor bruiloft:

Bruids Mehndi-ontwerp voor bruiloft

Dit is nog een volledig gevuld bruidsontwerp. Dit jaar door velen beproefd en getest, ligt de essentie van dit nieuwe ontwerp in het eenvoudige maar goed gebreide patroon. Beide handen pronken elegant met dezelfde henna-combinatie, en het is ideaal voor bruiden tijdens hun Mehandi- en Sangeet-ceremonies. Het is allemaal gevuld met blad-, bloemen-, spiraal- en geometrische patronen. U kunt de naam van uw man efficiënt schrijven en ook verbergen in het ingewikkelde netwerk van patronen. Felrode nagellak voegt meer charme toe aan het ontwerp en mag niet worden gemist.

 • Geschikte gelegenheid:: Dit is een must voor bruiloften.
 • Geschikte plaats: Dit moet aan de voorkant van de handen worden geplaatst.

34. Nieuwe Arabische Peacock Feet Mehndi:

Arabische Peacock Feet Mehndi

Over professionaliteit en perfectie gesproken, en dit ontwerp zal bij beide de winnaar zijn. Wat een schoonheid, nietwaar. dit is allemaal gevuld met zulke ingewikkelde details, ontwerpen en patronen. Het is een pauw in de voorhak van het meisje en zijn veren van de rest van het patroon tot aan de knie. De nieuwste trend van de nieuwste Mehandi-ontwerpen is ideaal voor bruiden die dol zijn op de henna in hun lichaam om hun status van ‘binnenkort te trouwen’ te laten zien. We houden hier allemaal van, gezien de manier waarop het de look intensiveert met de kunst. Het onderste deel van het patroon, dat zich uitstrekt tot aan de punt van de nagel, is een basisontwerp, dat met creativiteit vanaf de achterkant van het hoofd kan worden aangevuld.

 • Geschikte plaats: Dit mag alleen op voeten en benen worden geplaatst.
 • Geschikte gelegenheid: Probeer dit uit voor trouwtijden voor de bruid.

35. Bekijk Floral Mehandi Design:

Bekijk Mehandi-ontwerp met bloemen

Je kunt beginnen met het verfraaien van je ontwerp om dit prachtige Mehandi-patroon in een mum van tijd te bereiken. Dit is eenvoudig. Alle elegantie en schoonheid is begonnen met het patroon vanuit het midden van een hand en strekt zich uit tot hoeken en zijkanten. De spiraal- en ronde patronen zijn hier gemaakt en gingen tot aan de middelvinger. Ideaal voor Eid of low key huwelijken, het ontwerp dekt niet te veel, noch van de hand, noch te weinig. Er wordt een centrale bloem ontworpen en vervolgens wordt deze verlengd als een toren, vandaar de naam. Met dit ontwerp zul je zeker alle bewondering van de gasten vergaren.

 • Geschikte plaats: Dit is geweldig aan elke kant van de hand.
 • Geschikte gelegenheid: Probeer dit eens uit voor Ramzan of soortgelijke festivals.

36. Laatste circulaire bruids Mehandi:

Laatste circulaire bruids Mehandi

Voor degenen die geen vollere ontwerpen willen, deze is voor jou. Dit gebeurt in cirkelvormige patronen en is een van de nieuwste mehndi-ontwerpen voor bruiden. Patronen worden gemaakt met behulp van drie cirkels, waardoor het er zo leuk en geometrisch symmetrisch uitziet. Het ontwerp vereist veel oefening en je moet de hulp van een professional gebruiken om de cirkels er perfect uit te laten zien.

 • Lichaamsplaatsing: De achterkant van de hand is een goede plek om dit ontwerp te proberen.
 • Gelegenheid: probeer dit uit voor festivals vieringen.
 • Geschikte accessoires: Draag mooie armbanden en ringen zoals afgebeeld om schoonheid toe te voegen.

37. Nieuwste Lotus Mehandi-ontwerpen:

Nieuwste Lotus Mehandi-ontwerpen

Liefhebbers van lotusbloemen, dit is voor jou. Dit is uniek en ideaal, het beste voor festivals en religieuze functies waar lotus wordt beschouwd als een teken van zuiverheid. Dit patroon heeft niet veel, en een kleine tip voor dit ontwerp zou zijn om eerst met het centrale handpalmontwerp te beginnen en dan door te gaan met de rest volgens uw voorkeur. Degenen die een beginneling zijn in mehndi, kunnen dit ontwerp ook uitproberen. Dit is gemakkelijk te doen en kost niet veel moeite.

 • Geschikte plaats: De voorkant van de hand past het beste bij dit ontwerp.
 • Geschikte gelegenheid: Festivals zijn hier een goede gelegenheid voor.

38. De moderne bladmehndi:

De moderne bladmehndi

Voor degenen die nog een eenvoudige mehndi willen, die schattig, bloemig en mooi is, is dit iets voor jou. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar het is even gemakkelijk te maken en daarom perfect voor meisjes die weinig tijd hebben. Dit nieuwste Mehendi-ontwerp is ook ideaal voor scholieren, die volgens de normen niet echt ingewikkelde ontwerpen mogen maken. Alle vingers hebben bladpatronen die afkomstig zijn van wat lijkt op een ontworpen halve bloem bij de duim. De duim zelf is versierd met een bloemblad met bladeren erop.

 • Geschikte plaats: De achterkant van de hand is een goede plek voor deze stijl.
 • Geschikte gelegenheid: Dit esthetische ontwerp kan eenvoudig of voor normale gelegenheden worden getekend.

39. Westerse kleding terug Mehndi-ontwerpen:

Westerse kleding terug Mehndi-ontwerpen

Als je gaat trouwen in een prachtige off-shoulder jurk op de christelijke manier, zal deze Mehndi helpen om het traditionele etnische gevoel op je grote dag te behouden. Terwijl velen van ons ontwerpen op handen, voeten en armen hoorden, ooit gedacht om een ​​mooi ontwerp op schouders te maken? Een ideaal ontwerp voor je schouder, het is gemakkelijk te tekenen en zal niet al te veel van je geduld op de proef stellen. Je zou echter gemakkelijk de hulp van iemand anders nodig hebben om de bloemen te maken, omdat je handen niet zo ver reiken voor de precisie die nodig is om de bloembladen perfect te tekenen.

 • Geschikte gelegenheid: huwelijksgelegenheden is een goed evenement om dit uit te proberen.
 • Geschikte plaats: Dit moet op de schouders worden geprobeerd voor het opvallende zicht.

40. Ontwerp met twee handen Pauwenveer:

Ontwerp met twee handen met pauwenveer

Als je niet onder de indruk bent van ingewikkelde en extravagante ontwerpen, zou dit de truc voor je moeten zijn. Dit is voor degenen die van eenvoud houden en ook van mehndi houden. Dit onderschrijft een eenvoudig en helder ontwerp. Beide handen hebben hetzelfde patroon herhaald, waardoor dit nieuwste Mehandi-ontwerp gemakkelijker is om mee te werken. De pauwenveren zijn hier getekend om de palmen van beide handen te bedekken, terwijl de andere uitstrekkende bladpatronen zorgen voor het voltooien van het ontwerp om het een algeheel eenvoudige, sobere uitstraling te geven.

 • Lichaamsplaatsing: Dit is goed op de voor- of achterkant van de handen.
 • Gelegenheid: Draag dit voor festivals of casual evenementen.
 • Geschikte accessoires: Een goede grote ring is een geschikte bron voor dit ontwerp.

41. Volledige bloemontwerpen:

Volledige bloemmotieven

Voor die meisjes die geen enorme ontwerpen willen proberen en te hard willen werken, maar een schattige bloemen willen maken, is dit de beste optie. Als je niet veel geduld hebt, zal deze een zegen blijken te zijn. Het is net zo gemakkelijk te maken als het eruit ziet, het bevat bloemen en er wordt geen ander ingewikkeld ontwerp gebruikt. De bloemen en vingers zijn hier gevuld met henna, en voila, je hebt je ontwerp klaar om te pronken!

 • Geschikte gelegenheid: Probeer dit voor elke normale dag zoals je wilt.
 • Geschikte plaats: De voorkant van je handen is een goede keuze om deze uit te proberen.

42. Het wetenschappelijke Mehndi-ontwerp:

Wetenschap Mehndi Design

Voor degenen die iets funky, eigenzinnigs en geks willen, is dit iets voor jou. Dit ontwerp heeft alle cellen, DNA en weefsels kriskras door elkaar in de ontwerpvorm. Het ziet eruit als lintpatronen en is vrij eenvoudig zelf te doen. Je kunt het helemaal zelf maken wanneer je de kans krijgt om je handpalm te verfraaien. Het enige wat je nodig hebt is wat tijd om erop te zitten, en dit is een prachtig resultaat dat je kunt zien.

 • Geschikte gelegenheid: Probeer dit voor elke kleine gelegenheid in het gezin.
 • Geschikte plaats: Hoewel dit goed in handen is, kun je het ook op voeten passen.

43. Mehandi-ontwerp met hoge opkomst:

Mehandi-ontwerp met vlinder

Er is geen limiet aan hoe creatief je kunt worden met je Mehndi. Dit is gewoon elegant, eenvoudig en artistiek denken dat in actie wordt gehouden. Dit ontwerp verdrijft eenvoud helemaal. Met slechts een vlinder die de handhuid bij uw ellebooggewricht bedekt, is het perfect elegant. Als klap op de vuurpijl zijn er twee kleine bloemen om aan te geven hoeveel je op de details hebt gelet tijdens het tekenen van het insect. Briljant, niet? Als je meer details wilt, kun je altijd strass-steentjes of patronen toevoegen.

 • Geschikte gelegenheid: Dit is slechts een casual ontwerp om uit te proberen.
 • Geschikte plaats: Arms is een goede optie om te proberen. Men kan deze ook op de schouder of nek plaatsen.

44. Vierkante Mehandi-ontwerpen:

Vierkante Mehandi-ontwerpen

Geometrie is altijd het beste met mehndi. De ontwerpen zijn absoluut onbeperkt en kunnen gemakkelijk worden gedaan. Dit is een nieuw mehndi-ontwerp met alle grote vierkanten en kleine, met ingewikkelde ontwerpen erin. Het ziet er echter prachtig uit en als je het geduldige type bent, ga ervoor, want je zult tevreden zijn met je resultaat na het maken van dit modieuze ontwerp.

 • Geschikte gelegenheid: De patronen bedekken de meeste van je handpalmen en kunnen daarom ideaal zijn voor huwelijksfeesten of grote festivals zoals Eid, Diwali of Bhai Duj.
 • Geschikte plaats: Dit is alleen goed op de voorkant van de hand of op de achterkant van de hand.
 • Accessoires: Probeer dit met een enorme armband en ring om schoonheid toe te voegen.

45. Mehandi-ontwerpen met symmetrische bloemenvoeten:

Mehandi-ontwerpen met symmetrische bloemenvoeten

Wie houdt er niet van ingewikkelde en mooie bladontwerpen? Dit ontwerp, dat alle aandacht schenkt aan je handen en je voeten verwaarloost, is een van de mooiste die we ooit aan onze voeten hebben gedaan. Na het bekijken van dit nieuwste mehndi-ontwerp, zal dat zeker veranderen. Zo eenvoudig en toch opvallend, dit ontwerp is pure perfectie en een nieuwe hit onder bruiden van alle leeftijden. Zelfs als je geen bruid bent, kun je dit toch op jezelf proberen voor familiebijeenkomsten en evenementen om het gesprek van de functie te zijn. Dit is gevuld met bloemen-, cirkel- en bladpatronen en zal je dag zeker goed maken.

 • Geschikte gelegenheid:: Bruiloftsfeesten zijn een goede keuze om deze schoonheid te proberen.
 • Geschikte plaats:: Plaats dit op je voeten om het te stylen.

46. ​​Nieuwe Arabische steenversiering Laatste Mehndi-ontwerpen:

Nieuwste stenen Mehndi-ontwerpen

Arabische ontwerpen zijn altijd groenblijvend en mooi. Ze zijn gevuld met glitter en glamour. Prachtig bedekt met stenen en patronen, zullen je handen en voeten alle aandacht trekken met dit nieuwe Arabische Mehndi-ontwerp. Het is niet de bedoeling dat je helemaal zelf gaat ontwerpen, vanwege de complexiteit. Probeer dit met professionele hulp; je kunt beginnen door eerst te schetsen en vervolgens de innerlijke patronen creatief op te vullen. Niemand zal je experimentsessie pauzeren als ze het goede eruit zien komen.

 • Geschikte gelegenheid: Probeer dit voor grote festivals of bruiloften.
 • Geschikte plaats: Probeer dit om op voeten te plaatsen om er groots uit te zien.
 • Accessoires: Draag enkelbandjes om de look te versterken.

47. Mehendi-ontwerp met vingerpatroon:

Mehendi-ontwerp met vingerpatroon

Hoe cool is dit nieuwste ontwerp voor jouw vingers? Er zijn momenten dat we ons vervelen en iets eigenzinnigs en nieuws willen uitproberen. Dit is een vinger-mehndi-ontwerp. Het is zo eenvoudig en elegant. Begin met het maken van twee dicht op elkaar staande rechte lijnen met stippen op gelijke afstand van elkaar. Laat wat ruimte over en maak opnieuw dezelfde lijnen met stippen. Bedek de middelste ruimte met ronde spiralen tot deze vol is. Zorg ervoor dat veel kleintjes met elkaar samenkomen. Dit geeft het patroon een finishing touch en zorgt ervoor dat het er opeenvolgend uniek uitziet. Dit is elegant en mooi tegelijk.

 • Lichaamsplaatsing: Teken ze alleen op vingers.
 • Geschikte accessoires: Draag mooie ringen om toe te voegen aan de schoonheid.
 • Gelegenheid: Dit kan ook gewoon op normale dagen.

48. Hartvormige nieuwste Mehendi-ontwerpen:

Hartvormige nieuwste Mehendi-ontwerpen

Dit is een nieuwe stijl. Mehandi is de juiste pasvorm voor bruiden die van plan zijn een jurk met lange mouwen te dragen voor hun bruiloft. Dit is gemaakt met een hartontwerp op twee handen, wat de samensmelting van twee harten in het huwelijk symboliseert. Natuurlijk heb je misschien het gevoel dat de ruimte om met je Henna te experimenteren beperkt is, maar dit ontwerp zal je ongelijk bewijzen. Voeg meer strass-steentjes of steentjes toe om aan de elegantie van het ontwerp te werken als je dat leuk vindt.

 • Geschikte plaats: Draag het op handpalmen om er goed uit te zien.
 • Geschikte gelegenheid:: Huwelijksceremonies zijn een goede keuze om deze look te proberen.

49. Ketting Mehandi Arabisch ontwerp voor rug:

Ketting Mehandi Arabisch ontwerp voor rug

Waarom probeer mehndi nu alleen op handen en voeten. Dit ontwerp is geschikt om vanaf de nekzijde op de rug te werken. Dit is volledig innovatief en gek en is het beste als je wilt gaan met de blouse met diepe hals die je van plan bent te dragen voor je trouwdag. Bovendien heeft het de perfecte gouden glitter in de juiste ruimtes om het er nog mooier uit te laten zien. Het patroon is op zich niet al te ingewikkeld, maar je hebt wel hulp nodig bij het maken. Dit zal schoonheid aan de dag toevoegen.

 • Geschikte plaats:: Nek en rug passen goed bij dit ontwerp.
 • Geschikte gelegenheid: Draag deze stijl voor bruiloften.

50. De nieuwste Mehendi-ontwerpen van de bruid en bruidegom:

Bruid en bruidegom nieuwste Mehendi-ontwerp

Gezien het jaar en seizoen van bruiloften, is hier nog een ontwerp om er op je best uit te zien. Je moet met alles op je hoede zijn om op te vallen. Deze nieuwste Mehandi zal je perfectiespel een tandje hoger brengen. Zeer ingewikkeld, je hebt de hulp van professionals nodig, maar als je eenmaal klaar bent, zul je zien dat het kiezen van dit ontwerp de juiste beslissing van jouw kant was. De kunst van de bruid en bruidegom zal de look verder verheffen en er dus eleganter uitzien.

 • Lichaamsplaatsing: Dit is alleen geschikt voor handen, rug of voorzijde.
 • Geschikte accessoires: Draag armbanden en ringen voor meer elegantie.
 • Gelegenheid: Dit past alleen bij bruiden op trouwdag.

51. Donker Mehndi-ontwerp voor twee handen:

Donker Mehndi-ontwerp voor twee handen

Dit nieuwste model Mehandi-ontwerp is helemaal gek en donker ontwerp. Het is uniek en is goed donker om alleen bij lichtere huidtinten te passen. Een uniek ontwerp voor twee handen; het rechtse ontwerp begon met een mooi geometrisch patroon ertussen. Het is verlengd tot wijsvinger en andere vingers. De toppen van de duim, pink en ringvinger zijn in dezelfde stijl opgevuld. Het linker ontwerppatroon is compleet anders. De ene kant van de handpalm en pols is versierd met een cirkel en een rond ontwerp, terwijl aan de andere kant vierkante patronen zijn bedrukt. Mooie extensions worden uit het midden van elke vinger en duim gehouden. Paren van stippen worden gebruikt om de lege plek vullende aanraking te geven.

 • Lichaamsplaatsing: Dit is alleen het beste voor de rug van de handen.
 • Gelegenheid: Het is het beste ontwerp voor vakantiefeesten en familiebijeenkomsten.
 • Geschikte accessoires: Draag mooie mooie grote ringen zoals op de foto om er groots uit te zien.

52. Nieuwste vrije hand Mehandi-ontwerpen:

Hand Mehandi-ontwerpen

Hier is nog een verkenning van de creatieve vermogens van de kunstenaar. Alle schoonheid is goed geïnkt in eenvoud. Het meest prominente onderdeel van dit backhand-ontwerp is een mooi eenvoudig bloemenpatroon dat is uitgebreid met twee grote motieven. Dezelfde motieven kunnen verder worden gebruikt om de vingers te verfraaien. Deze nieuwste Indiase mehndi-ontwerpen zijn zeer eenvoudige mehndi-ontwerpen. Je kunt het maken als je een beetje grip hebt op de Mehandi-kunst uit de vrije hand.

 • Geschikte plaats: Dit is het beste achter de hand.
 • Geschikte gelegenheid: Dit kan zo naar wens worden gedragen.

53. Prachtig bruids Mehndi-ontwerp:

Prachtig bruids Mehndi-ontwerp

Kijk naar dit mehndi-ontwerpafbeeldingen nieuwste prachtige bruids mehndi-ontwerp dat een groot deel van de arm en benen heeft bedekt. Dit ontwerp is perfect als je trouwjurk mouwloos is of met kwartmouwen. Op deze krachtige Mehendi-kunst zijn bruid en bruidegom getekend, samen met bloempatronen. Men kan ook mooie motieven combineren om dit modieuze ontwerp te creëren. De schoonheid en aantrekkingskracht van dit ontwerp kan je zeker helpen de aandacht van het publiek te trekken op je bruiloft.

 • Geschikte gelegenheid: Dit moet worden gedaan op de bruid voor de bruiloft.
 • Geschikte plaats: Volle handen en volle benen zijn het meest geschikt voor deze stijl.

54. Nieuwe nieuwste Mehndi-ontwerpen voor voeten:

Nieuwste Mehndi-ontwerpen voor voeten

Dit nieuwste mehndi-ontwerpbeeld is een vrij eenvoudig en toch elegant en stijlvol ontwerp. Dit is schattig en super trendy. De patronen zijn van de cirkel en gekruist voor aantrekkingskracht. Het is niet zo ingewikkeld, dus je kunt het gemakkelijk zelf tekenen. Het is niet alleen geschikt voor de bruid, maar je kunt het ook gebruiken om je voeten te verfraaien voor familiefeesten en feesten. De schoonheid ervan kan worden verbeterd door glitter en ander Mehendi decoratief materiaal toe te voegen.

 • Lichaamsplaatsing: Men kan dit op voeten en benen plaatsen.
 • Gelegenheid: Zo kan men tekenen of voor festiviteiten.

55. Trendy Mehandi-ontwerpen voor beide handen:

Trendy Mehandi-ontwerpen

Dit nieuwste mehndi-ontwerp is voor degenen die altijd klaar staan ​​om de nieuwste en trendy ideeën in alles over te nemen. Het ontwerp is gevuld met ingewikkelde details en elegantie. Overal zijn patronen getekend met details en duidelijkheid. Terwijl er een cirkel in de ene hand is, zijn er andere patronen op andere. De toppen van acht vingers zijn kaal gehouden om een ​​unieke touch te creëren.

 • Lichaamsplaatsing: Op de voor- of achterkant van de handen zijn hier het meest geschikt voor.
 • Gelegenheid: Een mooi ontwerp voor Eid, feesten en functies.

Aanvullende tips:

De nieuwste mehndi-ontwerpen eindigen nooit, omdat deze elke keer opnieuw worden gemodelleerd met innovatieve gedachten. Alle functies en feesten worden aangetrokken door alleen de nieuwste Mehandi-ontwerpen. Hier zijn een paar tips over mehndi-ontwerpen.

 • Mehndi is beter te bewaren voor minstens 6 – 8 uur voor een betere textuur en kleur. Als je het snel verwijdert, mag je het niet wassen.
 • Was mehndi niet af; in plaats daarvan, verwijder het gewoon en laat het een tijdje aan je handen liggen.
 • Breng kokosolie aan en houd suikersiroop gedept met katoen. Dit zal helpen de kleur te verbeteren.
 • Zorg ervoor dat je mehndi minstens één dag of anderhalve dag voor een evenement bewaart.

Overzicht:

De voorkeur voor mehndi-ontwerpen verandert voortdurend volgens de laatste trends. Eerlijk gezegd kan elk mehndi-ontwerp worden aangepast en aangepast aan de vereiste gelegenheid en outfit. De Mehendi-ontwerpen hierboven behoren tot de meest trendy en unieke patronen die geschikt zijn voor alle leeftijdsgroepen en gelegenheden. We hopen dat je de mehndi-ontwerpen die we voor je hebben samengesteld leuk vond en ze in je galerij zullen opslaan om ze bij het volgende evenement te laten zien !! Laat ons weten welke je het leukst vond!