Kolkata staat bekend om zijn grootse koloniale architectuur, kunstgalerijen en culturele festivals. Bengali’s passen mehendi het liefst toe voor alle gelegenheden, als het op bruiloften aankomt, zullen hele families aanwezig zijn bij de Mehndi-ceremonie.

Kolkata is blootgesteld aan talloze culturen uit heel India. Mehndi-ontwerpen blijven evolueren met de tijd en als een traditie. Er zijn verschillende patronen van kolkata mehndi-ontwerpen die gewoon zullen hypnotiseren.

mehndi-artiest in kolkata

Beste Mehndi-artiesten in Kolkata samen met adres:

Hier zijn de 9 beste mehndi-ontwerpers van Kolkata samen met hun adres.

1. Mehndi-seizoen:

Mehndi-artiesten in Calcutta

Mehndi Season is gevestigd in Zuid-Kolkata en staat bekend om hun gepersonaliseerde ontwerpen. Ze staan ​​​​bekend om hun beste bruids-mehendi die de donkerste kleur heeft en expertise is in verschillende mehendi-ontwerpen. Ze bieden betaalbare pakketten met eersteklas mehndi-ontwerpen voor handen.

Adres: 375 Prince Anwar Shah Road, 2e verdieping, South City Mall, Kolkata -700045.

2. Rashmi Jain – Mehndi-artiest:

Rashmi Jain

Rashmi Jain is een professionele mehndi-artiest in Kolkata; brengt een enorme verzameling beroemde mehndi-ontwerpen. Ze begon op 12-jarige leeftijd deel te nemen aan Mehendi-ontwerpen. Ze kan ingewikkelde ontwerpen heel snel en mooi maken. Haar gedrag tegenover de klanten is merkbaar.

Adres: 52/6 VIP Road, Near Big Bazaar, Phase 2, Flat No: 708, Kolkata West Bengal.

3. Singh Mehndi Kolkata:

Singh Mehndi Kolkata

Kolkata Mehendi Artist brengt de meest creatieve ontwerpen die prachtige mehendi kunnen maken die perfect passen bij de verschillende feestelijke gelegenheden, of het nu een huwelijksceremonie of een ander ritueel is. Ze hebben een creatieve en unieke collectie mehendi-ontwerpen.

Adres: 149 Rash Behari Avenue, Gariahat, Ballygunge, Kolkata.

4. Ruposhi Mehndi-ontwerpen in Kolkata:

Ruposhi Mehndi-ontwerpen

Ruposhi is een beste mehndi-artiest in Kolkata; ze biedt een uitstekende mehndi-kunst voor alle soorten gelegenheden. Haar team heeft ervaring met traditionele, moderne en modieuze mehandi-ontwerpen. Ze heeft zeer creatieve gedachten over de mehndi-kunst die aan de verwachting van de klanten kan voldoen.

Adres: 127 Behala, Kolkata, West-Bengalen 700034

5. Manoj – Mehndi-artiest:

Manoj Mehndi Art

Manoj is gelegen in de beroemde Metropolis Mall; hij is erg gepassioneerd en creatief in zijn beroep als mehandi-ontwerper. Ze passen hun bekwaamheid als kunstenaar toe en passen dienovereenkomstig de bruids-mehandi-ontwerpen toe. Zijn portfolio is beschikbaar op de facebookpagina.

Adres: 125 Metropolis Building, 1e verdieping, High Land Park, Chak Garia, Panchasayar, Kolkata 700094

6. Shraddha Ojha:

Shraddha Ojha

Shraddha is eigenlijk een zelfstandige mehndi-artiest en heeft ook met een aantal beroemdheden en andere spraakmakende mensen gewerkt. Ze heeft een enorme verzameling mehandi-ontwerpen en kan bijna alle stijlen van mehndi-patronen doen en haar kosten zijn zeer redelijk.

Adres: Bakul Basanta, Flat No: 6, Rajpur Sonarpur Municipality, Narendrapally, Maha Maya Talla, Kolkata 700103

7. Shampa Banerjee Mehendi-kunst:

Shampa Banerjee Mehendi Designs

Shampa is een zeer getalenteerde henna-artiest die een breed scala aan verbluffende ontwerpen kan bieden met natuurlijke henna van uitstekende kwaliteit. Haar exotische ontwerpen, eigentijdse patronen zijn uniek en bijzonder. Haar mehandi-ontwerpen zijn buitengewoon mooi en professioneel.

Adres: Rahra Bazar Kalyannagar Buttolla, Khardah, Kolkata -700117

8. Jigna Soni – Mehendi-ontwerper:

Jigna Soni - Mehendi Designer

Jigna Soni, gevestigd in Burrabazar, het centrum van Marwari-handelaren in de stad, is een beroemde mehndi-artiest onder de Marwari-gemeenschap in Kolkata. Haar kunstwerken zullen onberispelijk en zo snel zijn voor werk dat zo sierlijk en ingewikkeld was in het ontwerp.

Adres: 18 Sir Hariram Goenka Street, begane grond, Bastala Lane, Burrabazar, Kolkata 700007

9. Subrato Banik – Mehndi-artiest:

Subrato Banik - Mehndi Artist

Subrato Banik is een Top Mehndi-artiest in Kolkata en staat bekend om zijn gebruikelijke mehandi-ontwerpen. Hij heeft gewerkt op bruiloften, familie-evenementen, enz. en heeft altijd indruk gemaakt op zijn klanten met zijn unieke talent.

Adres: 1/79, Rajendra Prasad Colony, Lords Bakery More, Tollygunge, Kolkata 700033

Kolkata heeft de mooiste meisjes van het land en deze mehndi-artiesten in Kolkata laten ze er eleganter uitzien met hun moderne en traditionele mehandi-ontwerpen. Dit zijn allemaal de mehendi-artiesten in Kolkata die buitengewoon aardig en professioneel zijn, wat enorm merkbaar was?.