Mehndi wordt beschouwd als een belangrijk onderdeel van verschillende Indiase culturen dat bij verschillende gelegenheden wordt toegepast als een heilig symbool. Gemaakt met droge bladeren, worden ze gebruikt in de vorm van een dikke pasta. Wanneer ze worden aangebracht, geven ze verschillende tinten rood van licht tot donker. Variërend van traditionele tot moderne ontwerpen, ze kunnen je geest prikkelen bij het selecteren van ontwerpen.

Mooie en traditionele rode kegel Mehandi-ontwerpen met afbeeldingen:

Laten we enkele van de mehndi-ontwerpen met rode kegel hebben die je op het eerste gezicht zouden vangen.

1. Eenvoudige Pakistaanse Back Mehndi:

Eenvoudige Pakistaanse rug rode kegel Mehndi

Als je op zoek bent naar een eenvoudig maar verhelderend rood mehndi-ontwerp voor je achterste hand, dan is dit het beste om te dragen. De mehndi is gemaakt en maakt een grote bloem op de rug met zijdelingse bloembladen op de vingers die donkere tot lichte tinten geven. Dergelijke ontwerpen worden ook geleverd met lichte en dikke lijnen of gearceerde randen.

2. Zwart en rood Mehndi-ontwerp:

Zwart en rood Mehndi-ontwerp

Zwarte en rode mehndi-ontwerpen hebben de harten gegrepen van de tienermeisjes die zich voorbereiden op elke functie. De zwarte mehndi wordt gebruikt voor het voorbereiden van grote vormen, terwijl de rode kleur wordt gebruikt voor het vullen van de vormen voor een unieke look. Rood heeft dit type mehndi op maat gemaakt en geeft een fantastische uitstraling, een mengsel van rood met zwarte kleur trekt de aandacht van de menigte.

3. Bruids Mehndi-ontwerp:

Bruids Mehndi-ontwerp

Bruids mehandi-ontwerpen worden geleverd met minieme vulpatronen die je hele hand vullen. De donkerrode tint die uit de rode mehndi-kegel komt, geeft schattige ontwerpen om je huwelijksvoorbereidingen compleet te maken. Dit type mehndi kost weinig meer tijd en heeft een goed ontwerp nodig met de juiste zorg voor donkere schaduw.

4. Peacock Mehndi-ontwerp:

Peacock Mehndi-ontwerp

Pauwen zijn de eerste keuze geweest bij het zoeken naar pauw mehndi rode kegel. Het ontwerp is gemaakt met twee pauwen die zijn omgeven met bloemenkoorden en begrensde veren. De vingers krijgen ook soortgelijke kleine ontwerpen. Zulke ontwerpen in pauwstijl die de voorkeur hebben van tienermeisjes voor hun informele functies thuis.

5. Mehndi-ontwerp met dubbele bloem:

Mehndi-ontwerp met dubbele bloem

Een algemeen aangenomen mehndi-ontwerp in rode kleur dat een verfijnde maar charmante uitstraling aan de handen geeft, is gemaakt met dubbele bloemen. Het ontwerp wordt gedragen op de rand van de handen die zich uitstrekken tot de laatste vinger.

6. Ganpati Mehndi-ontwerp:

Ganpati rode kegel Mehndi Design

Dit soort Ganpati mehndi-rood ontwerp wordt uitgevoerd door de dames of tieners tijdens bepaalde festivals zoals Teej, Ganesh Chaturthi en zelfs bruiloften. Het ontwerp draagt ​​​​kleine ontwerpen mee om de mehndi meer smet te maken.

7. Mughlai Mehndi-ontwerp:

Mughlai Mehndi-ontwerp

Mughlai rode kegel mehndi-ontwerpen hebben de pasgetrouwde bruiden in grote mate aangetrokken. Het mehndi-ontwerp heeft verschillende ronde vormen met een lange lengte aan de achterkant en een beperkte lengte op de handpalmen.

8. Pols Mehndi-ontwerp:

Mehndi-ontwerp pols

Pols rode mehndi-ontwerpen geven over het algemeen het ontwerp van een polsarmband of armband aan de drager. Het ontwerp kan worden gemaakt met bloemmotieven, mangomotieven en nog veel meer. Patroon in armbandstijl geeft klassieke aandacht.

9. Fancy Leg Charm Mehndi:

Fancy Been Charm Mehndi

Op zoek naar gekleurde mehndi-kegels om je benen de beste look te geven! Het mehndi-ontwerp in rode kleur gemaakt met verschillende ronde vormen, bladpatronen, jingles-ontwerp, enz. Is het beste om voor verschillende gelegenheden te dragen.

De rode mehndi-ontwerpen worden beschouwd als de oude ontwerpen. Of je nu traditionele ontwerpen maakt, Arabisch, Pakistaans of Mughlai enz. Mehndi-ontwerpen, wanneer ze zijn gemaakt met een rode kleurkegel, geven ze een unieke en weelderige look, vooral aan de bruiden.