Mehndi-ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, waaronder mango-ontwerpen, bladontwerpen, pauwontwerpen, enz. Tikki mehndi-ontwerp wordt echter beschouwd als de oorsprong van de mehndi-ontwerpen. Het ontwerp is ongetwijfeld vrij traditioneel, het is nog steeds geliefd bij de meisjes en dames omdat ze eenvoudige maar elegante ontwerpen geven om te dragen.

Nieuwste en populaire Gol Tikka Mehndi-ontwerpen

Stijlvolle en mooie Gol Tikka Mehndi-ontwerpen met afbeeldingen:

Hier is een schattige tikka mehndi-ontwerpcollectie die je hart in één oogopslag kan veroveren.

1. Terug Floral Mehndi:

Terug Bloemen Mehndi

Een van de populaire ontwerpen in gol tikka mehndi-ontwerpen is degene die het patroon van een bloem vormt. Het ontwerp is gemaakt door verschillende stippen van verschillende grootte te combineren. De vingertoppen krijgen ook een vergelijkbare look. Dit soort mehndi heeft de voorkeur van die jonge meisjes die graag een ontwerp maken op een eenvoudige maar pakkende look.

2. Tikka in Arabische stijl Mehndi:

Tikka in Arabische stijl Mehndi

Gol tikki mehndi-ontwerpen wanneer gemaakt met de aanraking van Arabische ontwerpen, geven een prachtig patroon af. De mehndi is vergelijkbaar met de wikkelplant in verschillende vormen die patronen vormen.

3. Mehndi Payal-ontwerp voor benen:

Mehndi Payal-ontwerp voor benen

Wil je een payal charm-ontwerp op je benen hebben! Mehndi tikki-ontwerpen zouden je zeker de beste geven. De mehndi bevat de charme van een grote bloem in het midden met een jingle ontworpen rond de voeten.

4. Mehndi-ontwerp in oogvorm:

Mehndi-ontwerp in oogvorm

Een uniek mehndi-ontwerp tikki-patroon gemaakt met behulp van verschillende donkere tikka’s erop, krijgt een oogvorm om het mooier te maken. Het ontwerp is gemaakt met verschillende patronen die worden gecombineerd om een ​​bloemachtig ontwerp te vormen.

5. Rajasthani bruids Mehndi:

Rajasthani Bridal Mehndi

Rajasthani mehndi tikka-ontwerpen zijn behoorlijk trendy onder de bruiden omdat ze kleine en handvolle ontwerpen geven. Gemaakt met dunne kegel en voeringen, de handen, handpalm en de vingers zijn gevuld met soortgelijke ontwerpen om een ​​glamoureuze look te geven. Het helpt om de aandacht te trekken tijdens een huwelijksceremonie.

6. Betrokkenheid Mehndi-ontwerp:

Betrokkenheid Mehndi Design

Een ontwerp dat kan worden gebruikt in de verlovingsceremonies is gemaakt met behulp van mehndi tikka, die vormen geeft zoals ronde bloem, pauw en een armband. De mehndi geeft een elementair ontwerp met vergelijkbare vingertoppen. Dit ene ontwerp is een klassiek patroon dat een afwerking geeft met de juiste structuur.

7. Traditioneel Mehndi-ontwerp:

Traditioneel Mehndi-ontwerp

Wilt u uw handen een traditionele uitstraling geven! Hier is een patroon dat is gemaakt met een combinatie van bloemen en strepen die een netontwerp maken. Het dessin geeft een gekleurd kleureffect aan de handen. Deze is een klein donker en dik ontwerp dat de voorkeur gaf aan alle traditionele functies.

8. Zwart met roodgekleurd Mehndi-ontwerp:

Zwart met rood gekleurd Mehndi-ontwerp

Zwart en rood geven glorieuze mehndi tikka-ontwerpen 2020. De mehndi wordt aangebracht met twee kleuren, waarbij zwart wordt gebruikt om randen te maken, terwijl rood wordt gebruikt om minuscule ontwerpen en donkere gebieden te vullen. Dit soort ontwerpen zijn tegenwoordig in opkomende trends.

9. Mehndi-sieradenontwerp:

Mehndi sieraden ontwerp

Meisjes gebruiken nu tikka mehndi-ontwerpen om sieradenontwerpen op de handen te maken. Een soortgelijk ontwerp is gemaakt op de achterkant van de hand, met een cirkelvormige bloem als armband en verschillende gestippelde bloemringen eraan verbonden.

Populaire mehndi tikka-ontwerpen die tegenwoordig worden uitgevoerd, zijn tikka-ontwerp in armbandstijl, ronde Arabische zwarte mehndi, bloemmotieven, kriskras ontwerpen, lommerrijk tikka-stijlontwerp, cirkelvormig eid tikka-ontwerp en nog veel meer. Tijdens het maken van dergelijke ontwerpen voor bruiden, worden er ook glitters aan het ontwerp toegevoegd om het nog mooier te maken.