Mehndi is het eerste waar iedereen aan denkt als iemand aan een gelegenheid denkt; velen zullen het erover eens zijn dat een bruiloft niet compleet is zonder een mehndi-ceremonie. Omdat het algemeen bekend is dat de Henna bruiloften in hoge mate verbetert, is er geen manier om het mehandi-ontwerp van een normale ontwerper te krijgen.

Mehndi-patronen worden gemaakt met de toepassing van pasta met gouden staven, plastic kegels en plastic flessen met tips, henna-artiesten hebben ontwikkeld om de klus gemakkelijk te klaren en zich uit te drukken door de kunst van Mehendi.

Toonaangevende Mehndi-artiesten in Mumbai

Beste Mehndi-artiesten in Mumbai:

Mehendi-artiest maakt je bruiloft mooier. Hier is de lijst met 9 top mehndi-artiesten in Mumbai voor jou.

1. Veena Nagda Mumbai Mehndi-ontwerper:

Mehndi-artiesten in Mumbai

Een van de meest professionele mehndi-artiesten in Mumbai, ze is populair bij beroemdheden, daarom zullen haar kosten iets hoger zijn dan die van andere mehandi-ontwerpers. Maar ze is al lang in dit veld en haar unieke stijl heeft het duidelijk mogelijk gemaakt dat ze werd gekroond tot de koningin van Mehandi-artiesten in Mumbai.

2. Geeta Patel – Beste Mehendi-ontwerper in Mumbai:

Geeta Patel Mehndi Designs

Ze is een zelfverklaarde artieste, ze is een van de vertrouwde namen en zit al twee decennia in dit beroep, en nu haar schoondochter zich ook bij haar onderneming heeft aangesloten, gaat het duo plaatsen met lovende lof. Vanwege hun ingewikkelde ontwerpen komen de meeste gezinnen in groepen samen om hun mehendi-ontwerp van haar te krijgen.

3. Pawan Mehendi-artiest in Mumbai:

Pawan Mehendi-artiest in Mumbai

Pawan heeft 15 jaar ervaring op het gebied van Mehandi Designing; ze hebben 2000 studenten in hun academie. Pawan is pionier in figuurwerk en de beste ontwerpen in de industrie met nieuw en uniek werk met zelfcreatie en verscheidenheid aan mixen. Ze leiden in training en hebben gewerkt voor gerenommeerde klanten in heel India & Buitenland.

4. Jayshree Maru Mehndi-ontwerpen:

Jayshree Maru Mehndi Designs

Jayshree Maru is een van de beroemdste en meest creatieve mehndi-ontwerpers in Mumbai. Er zal niemand in de buurt van Mumbai zijn die nog nooit van haar heeft gehoord. Haar ontwerpen zijn gewoon onberispelijk en haar kosten voor Mehandi-ontwerp zullen betaalbaar zijn, ze zal zelfs flexibel zijn om naar andere plaatsen te reizen op basis van de eis van klanten.

5. Jyoti Chheda Mehndi-artiest:

Jyoti Chheda Mehndi-ontwerpen

Verwacht dat zij de enige is die te hulp zal komen met alles wat klanten haar vragen. Ze heeft talloze onderscheidingen en prijzen gewonnen voor haar mehndi-ontwerpen en ze is innovatief op zijn best. Ze is nederig, wat haar zo sympathiek maakt, en op haar beurt zorgt ze ervoor dat mensen goed met haar kunnen omgaan. Haar prijzen vallen binnen het budget.

6. Usha en Ekta Shah- Mehndi-artiesten:

Ontwerpen van Usha en Ekta Shah Mehndi

Usha is een zeer bekende populaire mehndi-artiest in Mumbai, ze geeft ook mehendi-lessen. Haar toegewijde klantenkring en creatieve ontwerpen hebben haar de populairste Mehendi-artiest van India gemaakt. Ekta met haar natuurlijke talent voor kunst helpt haar moeder sinds haar tienerjaren en ze had zelfs vele intercollegiale titels voor Mehendi-ontwerp.

7. Rahul Sonavane professionele Mehndi-artiest in Mumbai:

Rahul Sonavane Mehndi Designs

Rahul is zeer innovatief; zijn manier van benaderen is heel anders dan wat doorgaat als Mumbai Mehndi ontwerpt. Hij staat hoog met een professionele ervaring van 15 jaar en is expertise in het plaatsen van mehandi voor verschillende gelegenheden. Ze hebben verschillende collecties mehendi-ontwerpen, speciaal voor bruiloften.

8. Asha Savla Beste bruids Mehndi-artiest in Mumbai:

Asha Savla Mehndi Designs

Haar uitgebreide studie van moderne Mehndi maakt haar een expert op dit gebied als geen ander. Ze is even efficiënt met de traditionele stijl van Henna, ze brengt de rijke kunst van mehnadi, haarstyling enz. Ze heeft een breed scala aan collectie mehandi-ontwerpen die iedereen gewoon zal betoveren.

9. Nirmala Asthana -Bruids Mehndi-artiest:

Nirmala Asthana Mehndi Designs

Nirmala Asthana heeft een specialisatie gedaan op “Radha Krishna” bruids mehendi met een ervaring van 12 jaar op dit gebied. Van traditionele tot trendy mehandi met ingewikkelde ontwerpen, er is absoluut niets waar Nirmala Asthana nee tegen zal zeggen. Ze geeft de voorkeur aan een heel goed bruids-mehendi-ontwerp.

Als het gaat om bruiloften en festivals, zal de eerste belangrijke prioriteit zijn over mehndi-ontwerpen, er zijn veel mehandi-artiesten met het ontwerpen van portretten en prachtige religieuze motieven met henna. Het gebruik van mehandi kent tegenwoordig geen grenzen, vooral met de komst van professionele kunstenaars. Maak van de bruiloft het meest memorabele deel van het leven.