De zomer heeft zijn eigen plezier; enthousiasme, felle kleuren en vrolijke energie die overal zoemt. Mehendi-ontwerpen geïnspireerd op de zomermotieven, vieren de ware essentie van het seizoen. Ze zien er elegant en een klasse apart uit. Ze passen ook goed bij de etnische kleding. Designs die chic en minimalistisch zijn, zijn snel trending. Alle dames zullen zeker verliefd worden op deze zomerse mehendi-ontwerpen die helemaal verrukkelijk zijn.

Hier zijn de 9 nieuwste henna-ontwerpen voor de zomer van 2020 waarmee je bij elke gelegenheid kunt pronken. Bekijk deze mehendi-ontwerpen in de zomer samen met afbeeldingen die hier worden gegeven en laat er een op je handpalmen of voeten drukken.

Zomer Mehandi-ontwerpen

Beste zomer Mehandi-ontwerpen met afbeeldingen:

1. Floral Summer Mehndi-ontwerpen voor benen:

Zomer Mehndi-ontwerpen voor benen

Mehndi-ontwerpen voor benen geven altijd een geweldige uitstraling; dit ontwerp heeft een combinatie van grote bloemen, paisleys en spiraalpatroon die prachtig zullen staan ​​op de vlekkeloze huid van elk meisje. Vingers zijn apart gedaan zonder de volledige voeten te bedekken. Dit ontwerp zal goed staan ​​bij elke etnische kleding.

2. Peacock Summer Mehndi-ontwerp:

zomer mehndi ontwerpt pauw

Peacock mehndi-ontwerpen zijn altijd favoriet voor dames en worden al eeuwenlang door veel professionele mehandi-artiesten gebruikt. Palm is bedekt met pauw mehndi-ontwerp met lange veren kan altijd een van de beste opties zijn voor iedereen die op zoek is naar traditionele mehndi-ontwerpen.

3. Henna-ontwerpen voor de zomer:

Henna-ontwerpen voor de zomer

Bekijk dit unieke mehndi-ontwerp en je zult er zeker verliefd op worden. Het begint bij de onderarm en beslaat de hele lengte van de handen om de vingers op een spiraalvormige manier te bereiken. Er zijn ook ontwerpen aanwezig die de basis van alle nagels bedekken, wat de look compleet maakt. Dit ziet er extreem verfijnd uit.

4. Single Stroke Rose Mehendi-ontwerpen in de zomer:

zomer mehndi ontwerpen-roos ontwerpen

Dit is een van de nieuwste mehndi-ontwerpen met rozen en kralenkettingpatroon op de rug van de hand. Het ontwerp begint vanaf de ringvinger en strekt zich uit tot aan de pols, wat gewoon prachtig is. Op sommige punten zijn ook stippen gebruikt om het ontwerp te markeren en een trendy look te geven.

5. Zomer Mehndi-ontwerpen met rozen:

Zomer Mehndi-ontwerpen met rozen

Een groot roosmotief is in het midden op de rug van de hand gegeven, waardoor er ruimte omheen is, het ingewikkelde ontwerp van de wijsvinger raakt de prachtige roos. De andere vingers worden geaccentueerd door schattige rozen te plaatsen om het ontwerp een complete look te geven. Dit is een van de beste ontwerpen voor de dames die van rozen houden.

6. Sissende traditionele Mehendi-ontwerpen Zomer:

Sissende traditionele Mehendi-ontwerpen zomer

Dit is een elegant bruids-mehndi-ontwerp voor benen door de professionele mehandi-kunstenaar, die een combinatie heeft van een groot bloemen- en pauwpatroon met lange veren gemarkeerd met kleine blaadjes en stippen ertussen. Er zijn ook ontwerpen aanwezig die de basis van alle nagels bedekken, wat de look compleet maakt.

7. Pols Mehendi-ontwerpen voor de zomer:

Pols Mehendi-ontwerpen voor de zomer

Pols mehendi-ontwerpen zien er hip uit en zijn een enorme hit! Moderne en minimalistische patronen worden nu gepronkt door meisjes met dit trendy juweel mehandi-ontwerp. Ze zien eruit als ingewikkeld gesneden polsbanden of armbanden en ze zijn meer getekend als een handstuk dat begint vanaf de zijkanten van de pols.

8. Arabisch patroon Mehendi:

Arabisch Patroon Mehendi

Hier draagt ​​de vrouw een eenvoudig Arabisch motiefontwerp op haar handrug en vingers dat er gewoon geweldig uitziet. De pols is bedekt met een klein deel van het ontwerp dat eruitziet als een armband en de basis van de vingers is bedekt met kleine gestippelde bloemen om een ​​complete look te geven aan dit prachtige ontwerp.

9. Pauwenveren en bloemen Mehndi:

Pauwenveren en bloemen Mehndi

Dit halfbloemige mehandi-ontwerp met veren en stippen is weer een enorme hit. Het ziet er betoverend uit en heeft een sierlijke charme. Beginnend vanuit het midden met cirkelvormige patronen, gevolgd door bloemblaadjes en ten slotte eindigt het ontwerp in de delicate veren en gestippelde patronen. Dit ontwerp kan ideaal zijn om te combineren met etnische kleding.

Ingewikkelde mehndi-patronen zijn altijd al een favoriet geweest, de trend die een lichte pit aan het ontwerp heeft toegevoegd, om te passen bij de vrolijkheid van de zomerse sfeer. Het zijn verschillende soorten mehndi-ontwerpen, zoals Arabische mehandi-ontwerpen, Pakistaanse mehendi-ontwerpen, Indiase traditionele of Marwari mehendi-ontwerpen, Marokkaanse mehandi-ontwerpen of de Mughal mehendi-ontwerpen.