10 най -нови еднолинейни дизайна на Менди със снимки

За подобряване на красивия външен вид мехнди е идеалният и поразителен начин. Менди или къна веднъж нанесена върху ръцете или краката за по -дълъг период от време и прави дамите да изглеждат красиви и очарователни през целия ден.

В дизайна на мехенди се срещат различни видове шарки, от които едноредови дизайни на мехенди са такива, които биха искали да се прилагат върху ръцете на всички жени. Той ще прослави ръцете широко с тези прости и лесни дизайни на един ред мехнди и ще се допълва при всеки повод.

Еднолинейни дизайни на Менди със снимки

Традиционни и прости еднолинейни дизайни на Менди за ръце:

Нека да разгледаме топ 10 на един ред мехнди дизайни за жените.

1. Дизайн на Менди от една форма на сърце:

Дизайн на Менди от една форма на сърце

Това е един от най -необикновените и уникални дизайни на механична единична линия с форма на сърце. Начертано е сърце с голям размер, а вътрешната част е изпълнена с малка сложна линия и е очертана с дебели пунктирани граници, подобно на друга форма на сърце е проектирана на китката.

2. Paisley Line Single Mehndi Дизайн:

Paisley Line Single Mehndi Design

Пейсли е много рядко, но уникално изкуство, открито в дизайна на механди. В този модел са приложени повече извити линии, което го прави страхотен и изглежда страхотно върху женската личност. Този вид дизайн изглежда много привлекателен и лесно привлича вниманието на околните.

3. Една линия на Peacock Mehndi Designs:

Peacock Single Line Mehndi Design

Паунът се възхищава от хората заради красивия си вид; страхотният мотив на паун, проектиран на дланта, го прави превъзходен. Еднолинейният дизайн на паун е много търсен, тъй като може да се прилага много лесно и отнема по -малко време.

4. Извити еднолинейни Менди проектира ръце:

Curve Line Single Line Менди дизайн

Еднолинейният извит дизайн на мехенди излиза по страхотен начин и придава нов облик на ръцете и стои много добре на дланта. Налични са различни видове мотиви с механични криви, които ще помогнат за декорирането, за да получите прекрасен дизайн по ръцете.

5. Листен модел с единичен дизайн на Mehandi:

Листен модел Една линия Менди дизайн

Този тип дизайн на усукани листа с една линия излиза красив на гърба на ръцете. Въпреки че този дизайн е много прост, но изглежда изключително естетичен, това е причината да бъде силно украсен от всички жени.

6. Проверява еднолинейните дизайни на Mehandi:

Проверява еднолинейните дизайни на Mehandi

Този тип дизайн на единична мехнди на контролната линия излиза много красиво и изглежда много модерен както на дланите, така и на краката. Дизайнът на шаблона за проверка е подходящ за всяка възрастова група жени и изглежда блестящ, дори подходящ за всеки повод или фестивали.

7. Сладък единичен ред Менди дизайн:

Сладък единичен ред Менди дизайн

Еднолинейните дизайни на мехнди се оценяват от онези хора, които обичат да украсяват ръцете си, но не искат да отделят много време за кандидатстване. Този вид сладък и прост единичен дизайн е добър избор за тях и изглежда много сладък и модерен на дланите.

8. Модерен тип едноредов дизайн на мехенди:

Модерен тип едноредов мехенди дизайн

Този тип мехенди е най -необикновеният и стилно изглеждащ единичен дизайн на мехенди, който е проектиран в задната част на ръцете. Дизайнът е приложен в кръгъл модел с малки извивки и линии, подчертаващи красотата му.

9. Лесен едноредов Mehandi дизайн:

Лесен едноредов Mehandi дизайн

Този тип механичен единичен ред изглежда много впечатляващ и много привлекателен. Дизайнът е много лесен за нанасяне и може незабавно да украси дланите по красив и артистичен начин. Това е най -добрият арабски мехнди дизайн с една линия за сватби.

10. Еднолинейни дизайни на къна с цъфтящи цветя:

Дизайн на къна с цъфтящи цветя с една линия

Цветният или флорален дизайн е много разпространен и се прилага от десетилетия. Въпреки че дизайнът е много прост, но изглежда забележително и зашеметяващо на ръцете. В този дизайн малки и големи цветя са включени, за да придадат естетичен вид на дланта.

Дизайнът на Mehendi набира популярност сред всички възрастови групи, тъй като подобрява личността и изящността при дамите. Менди с една линия са много лесни за нанасяне, тъй като може да се приложи една широка линия, проектирана с лесни мотиви, придаваща стилен, но традиционен вид. Този тип дизайн подхожда на всеки повод или фестивали и дори може да се приложи в ежедневен ден.