При всеки индийски повод мехенди се счита за най -важният елемент в грима и красотата на всяка жена. Mehendi не само ще увеличи красотата на жените, но също така отбелязва нивото на любов към младоженците или дори самотните жени.

Прости дизайни на Менди за конкуренция

Красиви и най -добри дизайни на Менди за конкуренция през 2020 г .:

Ето популярните и най -новите дизайни на мехнди за състезания, които могат да бъдат използвани и да грабнат похвалите на хората наоколо.

1. Дизайнът на мехенди в стил паун:

Дизайнът на мехенди в стил паун

Като пъстра и най -красивата птица на земята, паунът също е поставил своя отпечатък в днешните дизайни на механди. Да бъдеш талисман за красота, любов и пъргавина; дизайнът на паун мехнди е опростен по природа и е най -благоприятният сред жените. Човек може да го използва като елемент на дизайна в конкуренцията на мехенди.

2. Съвременен дизайн на Dandia Mehndi:

Съвременен дизайн на Dandia Mehndi

Друг красив, любящ, но сложен и изпълнен дизайн, предназначен за булчинския мехнди. В този дизайн булката и младоженецът са представени в игра на дендия, която също изобразява цялата сцена на радост, любов и щастие в толкова малко пространство.

3. Дизайн на колело Mehandi:

Дизайн на колелото Mehndi

Сега дни, в името на тенденцията и модата, най -новите дизайни на мехнди носят въображение и очарование на минали красоти. Сред всички тях този дизайн на чакрите е един. Това е най -добрият избор в много състезания по механди.

4. Цветният дизайн на Менди:

Двойката от цветя Менди дизайн

Тази двойка флорален дизайн е най -новият дизайн на мехнди за конкуренция, който е не само по -малко просторен, но и придава чист и шикозен вид, който се счита за благоприятен от много млади момичета

5. Симетричен дизайн на манго от листа на манго:

Симетричен дизайн на манго листа Mehndi

Дизайнът на механичен лист от манго не е толкова натрапчив, но изключително привлекателен и лесен, което е предназначено за конкуренцията на мехенди. Този дизайн има симетричен дизайн на листа от манго на двете ръце, с детайли в средата на дизайна. Централната атракция на дизайна на манго не разсейва целия вид на мехенди.

6. Съвременните марокански плочки Менди дизайн:

Съвременният марокански плочки Менди дизайн

Зашеметяващ и най -нов дизайн на механди, силно вдъхновен от марокански модерни мотиви, този дизайн на мехенди се откроява като уникален в своя дизайн, придавайки му изпълнен вид, но същевременно прост и модерен. Във всеки дизайнерски дизайн на механди това се предпочита от мнозина.

7. Съвременен арабски стил Менди:

Съвременен арабски стил Менди

За тези, които предпочитат прост, плавен вид на арабския традиционен дизайн, тогава този дизайн на мехенди може да се счита за печеливш елемент за конкурентите. Това е прост и възхитителен флорален дизайн, предпочитан от много жени в Индия.

8. Дизайн на арабски мехенди:

Арабски оголен дизайн на Mehendi

Най -лесният и опростен дизайн на къна, който можете да изберете за състезание по мехнди, е арабският оголен дизайн. Този дизайн съдържа арабски оголен модел, който се поставя върху ръка с елегантност.

9. Дизайн на Ganesh Mehandi:

Дизайн на Ганеш Менди

Най -почитаният бог, ганеш джи е изложен в дизайн на мехнди, който придава зашеметяващ вид. Това е най -красивият и благословен дизайн за булката, която да носи в големия си ден.

10. Раджастански стил Dulha-Dulhan Mehndi дизайн:

Раджастански стил Dulha-Dulhan Mehndi дизайн

Притежавайки елегантно и кралско докосване на този раджастански мехенди, изобразява основната му тема на дулха дулхан от двете страни, показваща любовта и красотата на отношенията помежду им.

В духа не само да спечелите състезанието, но и да имате име, което да запомните в дизайните на мехнди, а тези дизайни на механди са превъзходен избор. Тези проследявания бяха толкова сложни, че съдиите ще бъдат впечатлени и ще им е трудно да определят победителите.