Mehendi е форма на изкуство и се прилага най -вече върху ръцете и краката от жени по време на традиционни поводи, уведомяващи за позитивност чрез живия наситен оранжев цвят. Въпреки че Mehendi е най -склонен към жените, с променящите се времена тенденцията на мехнди за мъжете, особено мехнди за младоженците, набира скорост. Булките нанасят Mehendi по цялата длан и това се счита за част от булчинския грим. Мъжете са започнали да го правят, като го наричат ​​мехнди на младоженеца; те го прилагат не само върху дланите, но и върху гърдите и ръцете, което означава стойността на най -важния ден в живота им.

Менди дизайни за мъже 2

Глобални дизайни на Менди за мъже или младоженец:

С нарастващите модни тенденции и Mehandi е един от тях, мъжете имат широка гама от дизайни на мехнди, от които да избират, като част от младоженеца Менди.

Дизайн на мехенди в индийски стил:

Дизайн на мехенди в индийски стил

Индийският мехнди е лесен и красив капсулиран с мандали. Започвайки от точка в центъра на дланта, простираща се до ръбовете на дланта или към китката, мандалите – видът на ранголи с невероятен дизайн са много в тенденция!

Пакистански дизайни на Mehendi:

Пакистански дизайн на Mehendi

Пакистанските дизайни на мехнди са най -известни със своята етническа принадлежност, детайли и изключителни модели. Въпреки че този процес на кандидатстване с мехнди отнема много време, той е най-търсен, особено в пакета за грим за младоженци или младоженци. Пакистанските дизайни са сложно изглеждащи дизайни, но са наистина елегантни, когато става въпрос за ръцете на красив младоженец!

Арабски Менди Дизайн:

Арабски Менди Дизайн

Арабските дизайни на мехнди са лесни, изключителни и елегантни! Въпреки че тези дизайни се въртят около изобразяване на красотата на цветя, лози и листа, има стилни и модерни! Започвайки с един удар по китката, преминавайки нагоре към показалеца или средния пръст, арабските дизайни на мехнди са просто невероятни за младоженците, които харесват някои прости, но стилни менди на ръцете си за големия си ден.

Египетски / африкански дизайни на Mehendi:

Африкански мехенди дизайни

Египетските дизайни на мехнди имат поглед към митологията и африканския, които се състоят от геометрични форми, линии и точки. Те са стилни както за мъже, така и за жени.

Дизайнът в цветен стил изглежда добре, когато се прилага върху рамото или ръцете, а не върху дланта. Mehendi за мъже може да се прилага върху китките, гърдите, ръцете, шията и раменете; тези части са тези, които привличат и изкуството върху тях го прави по -привлекателен.

Специален младоженец Mehendi на ръце:

Младоженец Мехенди на ръце

Татуировките най -често са постоянни и е много трудно да ги премахнете от кожата. След като е нарисуван много голям в някоя от частите, които могат да се видят, е тъжно, че не може да се изпробва повече дизайн. Вместо татуировки може да се използва мехнди, Мехенди излиза след няколко дни и всеки път, когато може да се приложи нов дизайн.

ръчни мехнди дизайни за мъже

Ръцете са добро място и за мъжете да прилагат мехнди. Мехенди на ръце изглежда поразително. Точно като татуировките, Mehandi също може да бъде направен със свободни ръце. Дизайните на Mehendi са предимно флорални и имат момичешки вид, но това не означава, че други форми на дизайн не могат да бъдат приложени. Помолете експерта да влезе в обувките ви и да нарисува такъв, който ще ви подхожда, или просто да му кажете какво бихте харесали като дизайн на ръцете си.

кръг Менди дизайни за мъже

Дизайнът на дланта може да бъде прост и лесен или по -подробен според индивидуалността. Простите мандали в центъра и няколко геометрични рисунки на пръстите ще бъдат чудесни за всеки младоженец. Или можете също да изпробвате малко по -фантастични неща, за да изглежда наистина красиво.

За всеки любител на Mehendi:

Мъж Mehendi любовник

Ако сте приятел или брат на младоженеца и не бихте искали да отидете на традиционно мехнди на длани, но искате да участвате в церемонията по мехенди, ето няколко стилни варианта за вас.

Наред с татуировките, менди за мъже се превърна в тенденция. Нещо повече, хората, които се колебаят да си направят татуировки, защото най -вече те са необратими и фактът, който ги ограничава от определени неща като даряване на кръв или просто ограничение според тяхната религия, сега очакват тази тенденция, за да изпълнят желанието си за татуировка, което е напълно естествен без никакви странични ефекти или дразнене на кожата и ще издържи по -дълго от временните стикери за татуировки. Различни видове къна или мехнди с различни етерични масла като лавандула, масло от чаено дърво, кайпут, евкалипт и карамфилово масло, ароматните облекчители на стреса се предлагат на пазара днес.

На врата:

Дизайнът на мехнди On The Neck за мъже

Мехенди на врата е едно хипнотизиращо нещо, когато се прави върху мъже. Хората по -бързо забелязват татуировка или мехнди на врата. Това ви кара да изглеждате модерно и мачо. Това не винаги трябва да е нещо традиционно, можете да продължите и да третирате това като по -нов вид татуировка и да правите неща, които винаги сте мастили. По този начин всъщност можете да видите колко добре ви подхожда и след това да се обадите, ако наистина имате нужда от постоянна татуировка върху дизайна.

На врата си можете да имате прости, но прекрасни мандали или индийски флорални шарки. Можете също така да имате дизайн в свободен стил, който има различни артистични дизайни. Слънчев или лунен знак на тила или зад ушната мида ще бъде хладен.

На гърдите:

На гърдите мехнди дизайни за мъже

На гърдите си можете да нарисувате по -голям дизайн, който изразява вашите вътрешни мисли, вашата болка, вашия път на успех с един огромен дизайн. Това може да бъде дизайнът, който ви определя или нещо по -скъпо за вас. Най -често те може да не се виждат. Но все пак можете да се похвалите с малко около гърдите и да оставите отворени няколко бутона, за да позволят на приятелите ви да видят. Това е сигурно едно горещо нещо!

На гърба:

На гърба мехнди дизайни за мъже

Подобно на гърдите, дизайнът на гърба също отразява вашата страст, любов и омраза. Египетските мистични дизайни ще бъдат по -подходящи за оформяне на гърдите и гърба ви. Тук можете да направите наистина големи дизайни на мехнди и това е една от причините хората да обичат да се мастилят дори на гърба на врата. По този начин получавате достатъчно място, за да изпробвате дизайна по ваш избор и да дадете малко креативност във вас.

На раменете:

Мехнди дизайни на раменете на раменете за мъже

Мъжете са благословени с по -широкото рамо. Така че защо не можем да го използваме за произведения на изкуството? Дизайн, който започва от ушната мида до рамото, след това ръката и бицепсите ще ви придадат мъжествен вид. Арабските дизайни могат да се използват за раменете и те ще изглеждат елегантно. Вижте препоръчания от менди дизайн за рамото ви. Широките рамене със сигурност са благословия!

За мъжете с широки рамене кръгъл дизайн с много детайли ще бъде чудесен с вашите ризи без ръкави. Ако планирате почивка в плажен град, това ще ви накара да изглеждате модерен и стилен човек.

Ето някои съвети за бърз избор за вас:

  • Подгответе кожата преди нанасяне на къна, като я почистите с топла вода.
  • Нанесете евкалиптово масло или ментово масло върху зоната, където ще нанасяте къна. Това помага да се отворят порите.
  • Уверете се, че стаята е проветрива, защото изпотяването може да развали дизайна.
  • Винаги носете около себе си кърпа или кърпа, за да можете да избършете, когато сте направили грешка, но имайте предвид, че това трябва да стане в рамките на минута.
  • След като завършите дизайна си, нанесете сместа от лимонов сок и захар с помощта на памучни топки. Уверете се, че къната е изсъхнала, преди да приложите сместа. Повторете процеса отново.
  • Изчакайте поне час, преди да го премахнете. Къната трябва да изсъхне напълно.
  • За точната татуировка изглежда черна къна.
  • Лявото е по -предпочитано за прилагане на мехнди, т.е. човекът сам може да го приложи за него.

Заключителни мисли:

Младежите днес са свободни да опитат нещо различно. Всъщност този менди е нов, стилен и модерен, но има дълга история. Те са достъпни, нямат странични ефекти или медицински страхове. Този младоженец Механди със сигурност ще бъде вирусна тенденция в интернет. Много младежи вече са започнали тази нова култура на сватбите си.