15 Художествени дизайни на паун (мор) Менди през 2021 г.

Една от най -красивите птици, за които всички знаем, е паунът, нашата национална птица. Тяхната комбинация от интензивни цветове и шарка от пера са очарователни за толкова много от нас, че можем да ги обожаваме цял ден. Точно тази причина прави дизайна на паун по-търсен и популярен избор сред многото налични дизайни. Моделите и най -важното, усилията са ясно отразени след измиване и сушене. Въпреки че няма конкретни причини защо паунът е избран за избор, най -доброто ни предположение е, че поради блестящото си представяне на пера и чистата красота на птицата, го прави популярен избор.

Peacock Mehndi Designs

Прости дизайни на паунови менди:

Когато се съмнявате, преминете към дизайна на паун мехнди! Знаем объркването, когато трябва да вземете решение за дизайн на мехенди. Но какво ще стане, ако ви кажем, че можете да промените традиционните дизайни на пауни в нещо по -интензивно? Разгледайте какво можем да предложим.

Ето 15-те най-високо оценени дизайна на Mor mehndi за ръце, крака и гръб, от които да избирате и да изпробвате този сватбен сезон.

1. Дизайнът на централния паун Менди:

Peacock Mehndi Design

Той се нарича централен дизайн на паун Mehendi по някаква причина. Дизайнът има паун в дланта с мотиви, простиращи се до ръцете. Сложният дизайн с дебели и светли нюанси на мехнди ще донесе най -доброто от усилията. Без особен дизайн, той работи само върху творчеството и е удоволствие за очите. Той е нарисуван с черен мехнди, като по този начин дизайнът се откроява по -забележимо. Дизайнът е идеален за булки.

2. Прост дизайн на паун на краката:

Паун мехнди дизайн на крака

Ето още един прост мехнди за краката ви. Този дизайн е твърде прост и лесен за рисуване. Използваният механди е кафяв и има птицата в центъра на краката, с мотиви далеч от пауна. За да завършите външния вид, се използва съвместим лак за нокти. За тези от вас, които търсят нещо твърде просто на краката, ето един да опита.

3. Дизайнът на аксесоара Mehendi:

Peacock Mehndi Design

Този дизайн на аксесоари за крака е вдъхновен да изглежда стилно. Дизайнът пада отстрани на краката, на двата крака. Дизайнът е красив, малък и е много уникален в партидата. Той е нарисуван с черен механди, като паунът е отгоре, последван от мотиви отдолу. Какво ще кажете да изпробвате това за краката си?

4. Малък паун Менди дизайн:

Малък паун Менди дизайн

Този е наистина прост и малък! Има една снимка на паун в центъра с кафяво мехнди, което няма мотиви. Той е предназначен да бъде малък и прост и е наистина елегантен в този смисъл. Можете да опитате това в ръката или дори в ръцете.

5. Сложен дизайн на паун Менди:

Peacock Mehndi Design

Сложен паун с разперени крила е един от бързите дизайни на мехнди. Докато сложните детайли допълват красотата му, което бележи индивидуалността на този конкретен дизайн. Дългият паунски дизайн Mehandi на гърба ви изглежда по -красив и сложен.

6. Булчински паун Менди дизайн:

Булчински паун Менди дизайн

Булчинският дизайн на мехнди обикновено е много сложен, тъй като включва много детайли. По -добре е да изберете най -добрите и модерни булчински дизайни на Mehendi, които отговарят на булката. Тези дизайни на Peacock Mehendi са новата тенденция за този сватбен сезон. Те са елегантни и красиви, което прави всяка булка да изглежда най -добре във формата си. Традиционната и незаменима част от нашата култура, Менди е претърпял море от промени.

7. Палмов кръгов паун Механди дизайн:

Палмов паун Менди дизайн

Малък и прост дизайн на паун с кръгъл дизайн дава красив поглед за малки поводи. Кръглата крива придава очарователен вид с точки вътре. Дизайнът на пана с къна подхожда най -добре с тоалети с подобна кръгла работа. Този дизайн на дланта на мехнди е подходящ и за булки, тъй като изпълва пълната ви длан с невероятен дизайн.

8. Център Менди Паун дизайн:

Center Mehndi Peacock Design

Дизайнът на паун в Менди, поставен в центъра, изглежда невероятно заобиколен с различни извити и листни дизайни. Дизайнът има два пауна, свързани в лист, който представлява булката и младоженеца. Следователно това е перфектен булчински дизайн на Менди. Дизайнът може също да бъде променен, като поставите паун и паун с черно-кафяви нюанси за бляскав вид на дизайнерските лехенги.

9. Дизайн на Менди от пера от пауново перо:

Дизайн на менди от пауново перо

Дизайнът на паун Mehandi, направен само с пера, придава невероятен външен вид. Дизайнът, когато е направен с черен Менди заедно със засенчване, придава страхотен вид на етническото облекло. Този дизайн върви добре със златни или сребърни извити ръчни бижута, които придават невероятен поглед към сватбите. Към това могат да се добавят флорални мехнди дизайни, за да се разшири дизайна до предмишницата.

10. Паун Менди на ръката:

Паун Менди на ръката

Менди дизайнът на паун придава очарователен вид на ръката. Той е нарисуван на ръката, сякаш паунът седи на клона на дървото. Извитите очертания на перата допринасят за красотата му. Перата са нарисувани с ясно око в центъра, заобиколено от фина ивица линии, което прави дизайна да изглежда елегантен. Този дизайн върви добре с всички видове рокли и ще бъде любим дизайн на къна за жени за всички времена.

11. Дизайн на племенни паунови пера:

Дизайн на племенни паунови пера

Племенните дизайни на Менди са доста известни със стилен поглед върху модната етническа принадлежност или модерното западно облекло. По същия начин племенният дизайн на паунов мехнди с прост дизайн на пера е невероятен за носене. Перото се носи на бекхенд с дължина до пръстите. За да допълни красотата му, може да се направи и с цветове и камъни наоколо. Племен паун също може да бъде проектиран от предната страна на ръката, за да даде пълен поглед на пауна.

12. Дизайн на къна от пауново перо:

Дизайн на къна от паун

Красотата на пауна е в очарователните му пера, които имат петно ​​с различни цветове, подредени изкусно. Паун разпръсква перата си, когато вали и танцува грациозно, привличайки вниманието на хората наоколо. Дизайнът на Mehendi с пауново перо е отличен за гледане. Тези пера също са символ на индийския бог Господ Кришна, който винаги носи пауново перо на главата си.

13. Прост дизайн на Mehndi Peacock:

Прост дизайн на Mehndi Peacock

Един прост дизайн на паун мехнди за ръце прави чудесно изкуство. Този мехнди паун дизайн не включва твърде много допълнителни елементи, които правят пауна по -очевиден. По този начин дизайнът е прост и не е много затрупан.

14. Дизайн на къдрав паун Менди:

Peacock Mehndi Design

Пауните могат да се правят по два начина; или с великолепните си пера, разперени зад тях, или с перата им, извити под тях. Те се лекуват за окото по един от двата начина. Навитият паун има извито лице и шия, а тялото му е като гигантски овал с много детайли.

15. Паун мехнди дизайн на гърба:

Peacock Mehndi Design

Mehandi паунова къна с два до три пауна, добре подредени заедно на гърба на тялото изглежда великолепно. Благодарение на голямата си повърхност, дизайнът може да бъде направен голям и дори да стигне до долната част на гърба ви. Пауните с много сутиени и спирали създават сложен и сложен дизайн.

Заключителни мисли:

Пауните са символи на любовта и затова се използват широко в булчинското мехнди. Освен любовта, те също символизират духовност, визия, роялти, вдъхновение и много други, които са доста ефективни за ново начало в живота.