15 изключителни колекции от дизайни на Дивали Менди 2021 !!

Дивали е фестивалът на светлините и може да бъде направен по -ярък с изящни дизайни на Mehandi. Всеки би предпочел да се облича в традиционно облекло по време на този фестивал, мехнди ще добави допълнителен блясък към цялостната визия. Целта на прилагането на Mehandi е единствено тази, която разкрасява женските тела.

Колекции от дизайни на Дивали Менди

Азиатските страни имат много известен обичай да украсяват мехнди на Дивали. Жените предпочитат да прилагат Mehandi, преди да започнат ритуали на Дивали, прилагането на Менди на фестивали винаги носи късмет, здраве и просперитет.

15 специални дизайна на Дивали Менди:

Искате ли най -добрите дизайни на мехнди за Дивали? Тук получавате най -добрите снимки на Дивали мехнди, за да украсите ръцете си на този специален фестивал.

1. Индийски дизайн на Mehendi за Дивали:

Индийски дизайн на Mehendi за Дивали

Индийските дизайни на мехнди са малко сложни. Моделите са предимно с паун, цветя, заедно с уникални извивки. В този дизайн няма много пространство между тях, въпреки че зависи от дизайна на Mehendi. Повечето хора обичат да го прилагат по време на неговите вариации в стила.

2. Дизайн на Менди в арабски стил за Дивали:

Дизайн на Менди в арабски стил за Дивали

Този модел на Mehandi ще бъде добър вариант за този Дивали. Арабските мехенди с тъмно черен цвят изглеждат хипнотизиращи очертания, които са много декоративни и атрактивни, китката е подчертана с шарка тип гривна, а също така този дизайн е много лесен за рисуване. Особено този дизайн придава уникален вид на ръката.

3. Прост шаблон на Менди за Deepavali:

Прост модел на Менди за Deepavali

Този конкретен модел е прост индийски мехенди. Този дизайн на мехнди на гърба винаги може да бъде един от най -добрите варианти за всеки, който иска да получи традиционни дизайни на мехнди за това Дивали. Цветните дизайни на пръстите са просто перфектни.

4. Цветен Менди дизайн за ръце:

Цветен Менди дизайн за ръце

Дизайнът е смесена култура от индийски и арабски стил, започва с голям флорален модел в основата и достига до китката, като обхваща цялата дължина сложно с различни шарки като флорални и пейли. Този модел ще бъде най -добрият избор, ако търсите очарователни дизайни на мехнди. 

5. Кръгово механди изкуство за фестивал Дивали:

Кръгово механди изкуство за фестивал Дивали

Този стил на Mehendi е популярен със своята простота; китката е направена като кръгла единична единица с повече или по -малко празна централна част, покрита само от извити единични цветя и клони. Пръстите са покрити с пейли и пунктирана шарка. Този конкретен дизайн се счита за най -традиционния и модерен дизайн.

6. Цветен стил Менди дизайн:

Менди дизайн с флорален стил

Този дизайн има традиционно докосване; ще се съчетае доста добре с етническо облекло поради шикозността в дизайна. Има флорален лозов дизайн, който е разширен от дланта до китката; това е един от най -добрите дизайни за този фестивал, който прави ръцете на жените по -ярки.

7. Многоцветен дизайн на Mehendi:

Многоцветен дизайн на Mehendi

В по -ранните дни mehandi се предлагаше само в един единствен цвят, но с промяната на времето той излезе с много различни цветове. Дизайнът в горната част обхваща горната част на ръката, както и всички пръсти изцяло. Много жени широко приемат този дизайн, тъй като могат да го съчетаят с тоалета си.

8. Модели в марокански стил Дивали Менди:

Модели от марокански стил Дивали Менди

Този дизайн се нарича основно марокански модел. Той е покрит с цветен, овален и кръгъл дизайн. Налични са и дизайни, покриващи основата на нокътя, което допълва вида на дизайна на средния пръст и докосва модела. Този дизайн ще бъде най -добрият традиционен дизайн.

9. Glitter Mehndi Design за Дивали:

Блестящ Менди дизайн за Дивали

В този Mehandi очертанията са направени с оригинални продукти на Mehendi и единственото нещо го прави специално да използва блясъци на няколко места, за да изглежда по -ярко. Този стил се следва като най -новата мода от последно време, може да се използва този модел с различна комбинация от цветове с подходящи тоалети ще направи Diwali по -колоритен.

Още няколко дизайна:

Diwali Mehndi Дизайн за ръце

цвете Diwali Mehndi Design

паун Diwali Mehndi Designs

напуска Diwali Mehndi Designs

задна ръка Diwali Mehndi Design

гръб с пълна ръка Diwali Mehndi Design

Всичко това са най -новите дизайни на дивали на Дивали, които са подбрани за всички жени, само за да направят този Дивали по -цветен с това изкуство от къна. Погрижете се допълнително за ръцете и краката за този фестивал и комбинирайте с етническо облекло, което ще направи всички дами да изглеждат по -зашеметяващи по време на този благоприятен повод.