15 най -нови дизайна на Khafif Mehndi и неговите специалитети!

От многото стилове и вариации на дизайна на мехнди, един особен стил, който привлича вниманието на много жени, е дизайнът на Khafif mehndi. Арабската дума Khafif означава сложен. Тези дизайни на мехнди се фокусират повече върху детайлите и изработката, направени вътре в мотивите. Моделите са направени с прецизност, което прави този стил на дизайн на мехнди идеален избор за годежен или булчински мехнди дизайн.

khafif mehndi дизайн

За да се постигне съвършенство при създаването на дизайн на Khafif mehndi, от съществено значение е да се потърси помощта на професионалист, тъй като детайлирането изисква опит. Този стил на мехнди може да се прилага върху предната и задната част на ръцете, както и на краката. Има жени, които избират да приложат този стил на дизайн само за пръсти. Нека да разгледаме някои от най -уникалните и най -новите дизайни на Khafeef mehndi.

Красиви дизайни на Khafif Mehndi за сватби:

Нека да разгледаме най -новите дизайни на Khafif Mehndi, които можете да използвате, за да украсите ръцете си и да добавите повече красота към цялостното си облекло,

1. Моделирани дизайни на Khafif Mehandi:

Моделирани дизайни на Khafif Mehandi

Вдъхновен от флорални шарки, този дизайн от хафиф мехнди извежда детайлите на изцяло ново ниво. Дизайнът е много сложен и с велик Mehandi художник, човек никога не може да сбърка с този супер хитов модел. Можете също да приложите този дизайн върху задната част на ръцете си, за да постигнете подобен външен вид като цяло.

 • Подходящ за коя функция: Този дизайн е подходящ за годежи и сватби.
 • Сдвояване с: Съчетайте с тежки традиционни тоалети.

2. Геометрични дизайни на Khafif Mehendi:

Геометрични дизайни на Khafif Mehendi

Този перфектно симетричен и красиво сложен геометричен дизайн на Khafif mehndi е просто чиста магия в ръцете. Поредицата ясни диамантени форми съставляват изцяло дизайна на дланта. След това те се присъединяват към поредица от перфектни лозови дизайни на пръстите. Дизайнът е завършен с завършена лоза с цвете на китката. Дизайнът може да бъде пресъздаден на краката, както и на задната част на дланта. Детайлите върху дизайна са много привлекателни и красиви.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за партита и фестивали.
 • Сдвояване с: Чифт с индо-западни тоалети.

3. Кръгови разпределени дизайни на Khafif Mehandi:

Кръгови разпределени дизайни на Khafif Mehandi

Поразителното в този дизайн на Mehandi е начинът, по който се използва пространството в задната част на ръката. Кръговият модел с венчелистчета с детайли в края изглежда пълен, но е много разнесен и следователно не изглежда много тежък или детайлен. Дизайнът е допълнително завършен на пръстите с цветни венчелистчета. Можете да създадете различен стил на цвете или мандала като централен елемент. Дизайнът е минималистичен, но много красив и добре поставен.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за фестивали или случайно приложение.
 • Сдвояване с: Съчетайте с всякакви дрехи, западни или традиционни.

4. Дизайн на гуджарати Khafeef Mehandi:

Gujarati Khafeef Mehandi Designs

Известни с уникалния си дизайн, тези дизайни на хафиф са вдъхновени от щата Гуджарат, Индия. Те са великолепни и използват много абстрактни и съвременни модели, което прави тези дизайни да изглеждат свежи. Мотивите са подчертани от чисти тънки пространства между тях. Следователно моделите се открояват и изглеждат красиви на ръцете. Дизайнът с подобни детайли може да се приложи и към задната част на ръцете.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за годеж или сватба.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с тежки традиционни тоалети или индо-уестърн.

5. Огледален дизайн на Khafeef Mehndi:

Огледален дизайн на Khafeef Mehndi

Както подсказва думата, дизайнът на Mehandi е огледален образ във всяка ръка. Дизайнът и моделът са еднакви на двете ръце, което прави всяка огледален образ на другата. Сложните детайли се измерват и правят съответно за еднакво равномерно покритие в дизайна. Симетрията и прекрасното използване на контексти и пространства е ключът, който подчертава този дизайн. Можете да приложите подобен стил на дизайн на мехнди на гърба на дланите.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за фестивали или семейни функции.
 • Сдвояване с: Съчетайте с индо западни или традиционни тоалети.

6. Подробни дизайни на Khafif:

Подробни дизайни на Khafif

Две неща привличат погледа в този подробен дизайн на Mehandi. Това има много високо ниво на детайлиране в Mehandi и следователно изглежда красиво на ръце. Дизайнът е колкото е възможно по -сложен и може да бъде и перфектен булчински мехнди модел. Другото нещо е блясъкът и блясъкът в дизайна, който е много ясен и свеж, но с най -малки подробности. Човек може да добави мотиви като барабани, слон, свастика или други, за да направи този дизайн по -благоприятен.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за сватби или новоомъжени жени.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни тоалети като сари и lehenga choli.

7. Съвременни, но традиционни дизайни на Khafif Mehandi:

Традиционен Khafif Mehandi

Прекрасна комбинация от традиционен, но съвременен, е този сложен дизайн от хафиф механди. Симетрията на централния дизайн, както и иглената прецизност на пръстите, правят това напълно страхотен детайлен дизайн на хафиф Механди. Това е дизайн, вдъхновен от мандала. Можете също да приложите този дизайн върху краката или дланта си с допълнителни подробности.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ както за фестивали, така и за партита.
 • Сдвояване с: Сдвоете със западно или традиционно облекло.

8. Вдъхновени от паун дизайни на Khafif:

Peacock Inspired Khafif Designs

Един от най -сложните дизайни е централният мотив на прекрасен паун с деликатна работа навсякъде. Дизайнът може да бъде над пълни ръце или да бъде раздалечен, като по този начин подчертава мотивите на пауна. Този дизайн е зашеметяващ пример за изящни мехнди по хафифски начин. Приложете този дизайн на гърба на ръцете си за сватбата на близък приятел или роднина.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за партита и семейни функции.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с индо-западни или традиционни тоалети.

9. Марокански дизайни на Khafif Mehandi:

Марокански дизайни на Khafif Mehandi

Дизайнът на Khafif mehandi се предлага в различни дизайни, стилове, форми и модели. Представлявайки марокански плочки, моделът е много подробен с малки цветя и линии, използвани широко. Дизайнът е добре разположен и един поглед към ръцете е много приятен за очите. Подобен стил на дизайн може да се приложи и към дланите и стъпалата.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за приятелски партита и семейни функции.
 • Сдвояване с: Съчетайте със западни или традиционни тоалети.

10. Флорални дизайни на Khafif за крака:

Дизайн на Khafif mehndi за крака

Тези зашеметяващи флорални хафиф дизайни в краката са идеални за булка в нейния специален ден. Този дизайн има прекрасни цветя, вървящи по крака в асиметрични шарки с детайли със звезди. Също така, дизайнът е завършен с малки цветни лози, разпределени адекватно по краката. Този дизайн, приложен върху краката, може да се приложи и върху задната част на дланта.

 • Подходящ за коя функция: Този дизайн е подходящ за годеж, сватба или фестивали.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с индо-западни или традиционни тоалети.

11. Великолепие на дизайна на Khafif от задната ръка:

Дизайн на великолепието на Khafif отзад

Перфектни извивки, дизайн на малки цветни мотиви и точен дизайн от двете ръце са акцентите в този хандифски дизайн mehandi. Детайлите по ръцете, пръстите и китката са просто спиращи дъха красиви. Можете да пресъздадете този дизайн, като използвате цветя или други шарки на подобни криви, за да постигнете различен вид.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за ангажиращи и семейни функции.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни или индо-западни тоалети и някои накъсани бижута.

12. Дизайн на Khafif само с пръсти:

Дизайн само на пръсти Khafif

Както подсказва името, това е сложно проектирано само върху пръстите, които ги покриват напълно. Флорални мотиви, текстури, шарки, линии, точки и т.н. могат да се използват за тъкане на тази магия върху пръстите. Човек може да спортува този Mehandi поглед и върху западното облекло. Оцветените с къна пръсти изглеждат красиви. Можете също да приложите този сложен дизайн върху предната страна на пръстите си.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за партита или фестивали.
 • Сдвояване с: Сдвоете с хубава гривна заедно с индо-западни или традиционни тоалети.

13. Магически флорални дизайни на Khafif:

Магически флорални дизайни на Khafif

Този цветен дизайн от хафиф мехнди е минималистичен, но постига цялостен вид с пълни детайли в цветя и други флорални дизайни. Цветята се разпространяват от китката до дланта с помощта на извивки, за да ги съединят с малък кръгъл мотив на върховете на пръстите. Този дизайн на мехнди може да бъде пресъздаден с помощта на различни стилове цветя, както и да се приложи върху задната част на дланта, както и върху краката.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за парти или семейна функция.
 • Сдвояване с: Сдвоете с любимия си salwar kameez или kurta.

14. Хафифски дизайни на гърба:

Хафиф Дизайн на гърба

Едно цвете е използвано като централен елемент, който има разпръснати лози, които допълнително имат повече малки цветя към края с точки и листа. Това върви добре с разкроените блузи и върховете с дълбок деколте. Можете също да използвате по -подробен стил на цветя за този дизайн или да създадете по -малка версия за ръцете си.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за ангажиране, парти или семейни функции.
 • Сдвояване с: Сдвоете с огърлица от чокър заедно с дълбоко изрязана блуза с деколте или камез.

15. Дизайн на хафиф с мрежа и ленти:

Дизайн на хафиф с мрежеста и лентова шарка

Палмата има дефинирана мрежа с детайли с четири флорални точки, образуващи цветя по цялата мрежа. Това образува горната част на дланта. Отстрани на китката има полукръгла шарка с дизайн. Пръстите също имат мрежата и шарката, завършваща дизайна. Направете този дизайн на гърба на дланите си за по -интимни функции и събития.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за годежни церемонии и фестивали.
 • Сдвояване с: Съчетайте с тоалети с пълни ръкави или традиционно облекло.

Допълнителни съвети за дизайна на Khafif Mehndi:

 • Сега, когато имаме малко вдъхновение за дизайна на Khafif mehndi, нека да научим за някои съвети и трикове, за да гарантираме, че вашият Менди изглежда най -добре,
 • Направете малко проучване в интернет, за да намерите дизайна, който ви подхожда най -добре.
 • Не се колебайте да експериментирате с дизайни и да добавите своя нотка.
 • Ако не сте много добри в боравенето с конус на мехнди, моля, потърсете помощ от професионалист, тъй като това ще гарантира, че вашият дизайн изглежда перфектно.
 • Използвайте смес от вар и захар върху изсушения си мехнди, тъй като това ще помогне на мехнди да остане на ръцете ви за по -дълго време, което косвено ще помогне за постигане на по -тъмно петно.
 • Избягвайте използването на конуси от менди, напоени с химикали, тъй като това може да предизвика реакция към вашата здрава кожа.

Преглед:

В интернет, както и в множество други източници, има множество стилове и видове дизайни на мехнди, но или дизайните са твърде тежки или твърде прости за случая. Това е, когато дизайните на Khafif mehndi идват на помощ. Дизайнът е подходящ както за фестивали, така и за семейни функции, защото е идеално детайлен и може да се приложи към всяка предпочитана част от тялото. Всичко, което трябва да направите, е да използвате конус с фин връх и малко практика, за да постигнете лесно сложността на желания от вас дизайн на мехнди.