Аша Савла е богинята на дизайна на Мехенди. Нейните дизайни, курсове, книги и продукти са изключителни. Тя е много умел и талантлив професионален стилист. Аша е специализирана в татуировки с къна и има свои собствени уроци по Менди. Тя има продукти, които се пускат под нейно име, което направи името й известно в света на Механди.

Тя има собствен уебсайт, на който можете да се свържете с нея, да купите нейни книги и продукти, както и да се запишете за различните курсове по Менди, които тя предлага. Нейният дизайн на Менди е толкова омайващ, че жените винаги са искали да получат един от тях за себе си. Тук сме изброили 15 най -нови дизайна на Менди от Аша Савла, така че дори и вие да си издълбаете такъв без никакви затруднения.

Най -новите дизайни на Asha Savla Mehndi със снимки

Най -новите дизайни на Asha Savla Mehndi 2020:

1. Традиционен дизайн на Asha Savla Mehandi:

Традиционен дизайн на Asha Savla Mehandi

Mehandi е уникална форма на татуировки за боди арт. Те стоят като символ на определена религия и също означават нещо важно. Традиционният дизайн на Asha Savla Mehndi обхваща ръцете ви до задната част на дланта ви и ви придава много традиционен вид. Това е най -популярният дизайн на мехнди, използван по време на индийски сватби, и е направен специално за булката.

2. Дизайн с пълна ръка Asha Savla Mehndi:

Пълна ръка Asha Savla Mehndi Design

Пълният дизайн на Asha Savla Mehandi за булки изглежда красив и зашеметяващ. Те набират популярност с времето и са много търсени в наши дни. Продуктите са напълно естествени, нямат никакви странични ефекти и изглеждат професионално, след като са направени. Този дизайн на Mehandi съдържа различни елементи и има много детайли, което е просто невероятно.

3. Листа и паун Аша Савла Мехенди Дизайн:

Peacock Asha Savla Mehendi Design

Листата и пауните са някои от често срещаните дизайни, които се използват, докато се правят красиви татуировки Mehandi. Те изглеждат стилни, уникални и просто невероятни. Този вид булчински мехнди дизайн на Asha Savla е добре направен, така че прави всички звезди поразени.

4. Богат дизайн на Asha Savla Mehandi:

Богат дизайн на Asha Savla Mehandi

Дизайните на Asha Savla Mehndi са много богати, красиво стилни и направени с много търпение. моделът на мехнди изглежда доста Цветно и външен вид е просто от думи. В случаи като бракове, този тип дизайн на Mehandi придава богат вид на ръката на булката.

5. Сложен дизайн на Asha Savla Mehandi:

Сложен дизайн на Asha Savla Mehandi

Дизайнът на Mehandi е много здравословен, безболезнен и важна част от източната култура. Известно е, че разкрасяват кожата ви и ви дават бляскава перспектива. Този арабски мехнди дизайн на Asha Savla има страхотни детайли и сложни модели, които непременно ще изглеждат красиви.

6. Флорален дизайн на Asha Savla Mehendi:

Флорален дизайн на Asha Savla Mehendi

Asha Savla обхваща всички видове дизайни на Mehendi за ръце, но най -красивият от всички е флоралният. Този дизайн има различни стилове цветя, които са направени да изглеждат много автентични, вълнуващи и женствени на външен вид.

7. Дизайн на длан и ръка Менди от Аша Савла:

Дизайн на длан и ръка Менди от Аша Савла

Татуировките Менди са форма на боди арт, която ви помага да изразите емоциите си и също така разкрива душата, която живее във вас. Различните цветове, шарки и форми, използвани за татуировка на дланта и ръката, изглеждат спретнати, приятни и професионални.

8. Различни стилове Аша Савла Менди проектира ръце:

Различни стилове Дизайн на Asha Savla Mehndi

Различните стилове Дизайнът на Asha Savla Mehendi съдържа два различни стила и шарки на всяка длан. Наличието на пауни, цветя и традиционни индийски шарки го правят да изглежда фин, привлекателен и етнически на външен вид.

9. Малък дизайн на Asha Savla Mehandi:

Малък дизайн на Asha Savla Mehandi

Малък дизайн на Asha Savla Mehandi може да бъде издълбан в задната част на дланта. Сладък и атрактивно изглеждащ дизайн може да се използва, за да изглежда очарователен и привлекателен. Фактът, че този дизайн е толкова малък в сравнение с други дизайни, го прави уникален.

10. Най -новият дизайн на Mehendi от Asha Savla:

Най -новият дизайн на Mehendi от Asha Savla

Когато дамите носят западното облекло и искат да имат мехнди на ръцете си, както дизайнът с пълни ръце, така и традиционният дизайн няма да се съчетаят с такива тоалети. Но Аша Савла донесе уникален дизайн на ръцете, който може да се каже като цветен и перащ дизайн, който подхожда добре на западната дресинг.

11. Дизайн на булчински мехенди от Asha Savla:

Булчински мехенди дизайн на Аша Савла

От векове идваме да видим дизайна на булчинското мехнди от много художници по целия свят. Булчинските дизайни най -вероятно включват индийските булки и младоженци на всяка бижута, включително традиционните дизайни на паун и листа. Дизайнът на булчински мехнди на Аша Салва е толкова фин и точен, че може да включи дизайна на булката и младоженеца в едната ръка.

12. Красиви булчински мехенди от Аша Савла:

Красива булчинска мехенди от Аша Савла

Не само индийските булки подхождат най -добре с индийския дизайн на Mehendi. Но също така булките с рокля по време на сватбата им могат да имат мехнди на ръцете си. Прилично изглеждащ тоалет се комбинира най -добре с приличен изключителен дизайн на булчински мехнди от Аша Савла, който включва дизайн на бижута, наподобяващ орнаменти на ръката й.

13. Цветен ръчен мехенди дизайн от Аша Савла:

Цветен ръчен дизайн на Mehendi от Asha Savla

Красотата на ръцете може да бъде увеличена чрез декориране с орнаменти, но мехнди на ръцете дава искра. Дизайните на Asha Savla Mehandi за ръце имат много цветни дизайни в мехнди. Дизайнът на мехнди с тъмна подплата и смели дизайни изглеждат страхотно на светли ръце. Дизайнът с V-образна форма винаги привлича вниманието върху тила на ръцете.

14. Абстрактен дизайн на Mehendi от Asha Savla:

Мехенди дизайн от Аша Савла

Един прост и атрактивен абстрактен дизайн на мехнди може да подобри красотата на ръцете. Полукръговете, които съвпадат с двете ръце, когато се съберат, изглеждат невероятно. Докато простото пунктирано цвете носи блясък на светлата кожа на ръцете. Моделите на Asha Savla mehndi са страхотни по много прости и забележителни начини.

15. Стилен ръчен мехенди дизайн от Аша Савла:

Hand Mehendi Design от Asha Savla

Стилните дизайни на мехнди също са едно от най -добрите произведения в най -новите дизайни на мехнди от Аша Савла. Флоралните воали или кръгли воали правят ръцете да изглеждат красиви. Дизайн в стил китка на китката на ръцете също привлича внимание към дизайна. Ефектният дизайн помага на дамите също да изглеждат красиви без орнаменти на ръката. Декоративна идея с диаманти, залепени върху шарката, прави ръката ви да изглежда по -блестяща.

Аша Савла, художник на механди, е добре известна с творчеството си. Нейният уникален и стилен дизайн носи много атрактивни стилове в дизайна на механди. Най -новите дизайни, които Аша Савла донесе, включват абстрактни и геометрични форми или дори мотиви, които очевидно са различни от обикновените индийски, арабски или традиционни дизайни на механди. Докато редовните дизайни, които са дизайните на Марвади, Раджастан или Пакистан в Менди, наистина са безмълвни.

Аша Савла доказа своите динамични дизайни на Mehandi не само в съвременните дизайни и традиционните дизайни, но и с голямо въздействие на прекалено сложните и ясни дизайни на мехенди, които изглеждат страхотно на ръцете. Можем да намерим редица такива красиви дизайни в книгите на Asha savla mehndi.

Мехенди също е известна като къна е красиво изкуство за жените да я накарат да изглежда привлекателно. Моделите на Asha Savla mehndi могат да ви помогнат да изглеждате великолепно.