Механди е естествено багрило, произведено от листата на храста. Това е естествен оцветител за ръце и крака и това изкуство на механинди сега е разпространено по целия свят. Известна е като временна татуировка на запад и е изключително популярна.

Индустрията за татуировки има внезапен бум с тези временни татуировки, наречени mehandi. Човек обикновено е свикнал да вижда пълни, големи и пищни дизайни на механди по сватби, фестивали и други поводи. Но има различна лига в това, че са малки механди дизайни, които сега са много популярни. Това е прост и шикозен дизайн на мехнди, който кара ръцете ви да изглеждат красиви. Не отнема много време, това не изглежда претрупано, но има необходимия намек за цвят в ръцете или краката.

Малки дизайни на Менди през 2020 г.

Модни и красиви малки мехенди дизайни 2021 г. със снимки:

Нека да разгледаме топ 15 малки дизайни на мехенди за поводи.

1. Ограден цветя Малък Менди дизайн за ръце:

малки механди дизайни

Ако някой е съвсем нов в приложението за проектиране на mehandi, те обикновено предпочитат първо да изпробват малки дизайни, това е перфектният дизайн с цветя и огради на върха на пръста. Този дизайн ще подхожда на всеки; независимо от тяхната възраст. Тези дизайни не са претрупани и могат да бъдат изпробвани у дома и ще изглеждат красиви от задната страна на ръката.

2. Менди дизайн за малки ръце:

Геометрията в най -добрия си вид

Това е един от лесните дизайни на mehandi за начинаещи; повечето от тях винаги са удобни при използването на геометрични фигури и точки, докато прилагат дизайна. Този дизайн има необичаен модел на пръстите, придаващ същността на геометрични форми, а дланта е оставена празна, за да изглежда ръката по -проста и уникална.

3. Малък, но пълен:

Малък, но пълен

Човек може абсолютно просто да падне на тази малка, проста класика. Този дизайн на арабска къна се основава изцяло на традиционния стил. Моделите на цветя и пейли и мотивите, използвани за мехнди, са в основата си много прости и също така придават елегантен вид, а пръстите са покрити с малък флорален дизайн на мехнди.

4. Модни малки механди дизайни за ръце:

Моден, но традиционен

Този дизайн е доста различен от другите дизайни на механди; той е дал с флорални и листни шарки, започващи от показалеца и опънати до китката, а останалите пръсти са дали цвете и точки. Този малък дизайн на мехнди ще бъде идеален за хора, които предпочитат да бъдат модерни и наистина могат да изпробват този дизайн на мехнди.

5. Малки дизайни на Mehendi за ръце:

Хитър и етнически

Тези кръгли малки дизайни на мехнди изглеждат сложни със символи на кръгли колела, но придават великолепен вид на ръцете. Този малък дизайн с кръгъл сложен мотив може да се приложи върху дланта или върху задната част на ръката с напълнени капачки на пръстите придава етническо изкуство на механди. Това е абсолютно лесно да се направи и е подходящо за всеки повод.

6. Малки дизайни на Mehendi за задната ръка:

Дизайн на включване на веригата

Човек може да бъде сигурен, че ще открадне сърца с тази верига, включваща дизайн на механди на гърба, с кръгъл флорален модел в центъра. Този дизайн ще бъде хубав за церемонията по годежа, централният дизайн, макар и много сложен, не изглежда много затрупан. Веригата минава през безименния пръст с красиво цвете на върха.

7. Спирални малки менди дизайни за крака:

Спирален дизайн за крака

Това е вдъхновяващ арабски спирален дизайн на мехнди, който е обединен с малки точки и е модерен модел за краката, въз основа на избора; това може да се опъне над глезена. Спиралната шарка изглежда минималистична, но придава красиво докосване на краката, което ще бъде идеално за всякакви поводи.

8. Дизайн на Менди за малки ръце:

За тези малки ръце

Дори децата и момичетата обичат парадиращите механинди. Този прост дизайн на механди е комбинация от две цветя, завършени с малко листа и извито стъбло. Цветята са творения на Бог, които имат собствената си красота и също са предназначени да представляват радост и щастие. Това ще изглежда красиво на малки ръце.

9. Цветя за краката:

Цветя за краката

Това е прост, но елегантен дизайн на мехнди за крака; цветята са балансирани с листа и вериги с мъниста. На първия пръст се дава цвете, прикрепено с линии, а останалите пръсти са придали прост дизайн на листа. Този дизайн на механди ще бъде добър за хора, които обичат да бъдат прости и привлекателни.

10. Перфектна симетрия:

Перфектна симетрия

Този прост дизайн на механди може да се използва и като временна татуировка, той даде много сложен дизайн с кръгово флорално изкуство, а цветът е подчертан с извивки и овална форма. Поставени са точки, които дават пълен поглед върху дизайна. Това изкуство може дори да се опита на рамо.

11. Просто палеца:

Просто палеца

Този дизайн е специално за хората, които искат да подчертаят само палеца си, този механди е изцяло проектиран с комбинацията от пейсли и точки със смесване на няколко флорални шарки. Това ще бъде идеално за начинаещи, които биха искали да научат механди, могат да започнат с малки дизайни, вместо да избират по -големите веднъж.

12. Камъни и блясък дизайн:

Камъни и блясък дизайн

Тези дни използването на камъни и блясък в дизайна на механди се превърна в тенденция; тази флорална и листна шарка с камъни придава нов облик на обичайната къна и подчертава малките дизайни още по -добре. Съвременните булки могат просто да изглеждат перфектно с подходящо булчинско облекло и подходящ камък, заедно с някои блясъци.

13. Красиви малки дизайни на менди за крака:

Разкрасяване на краката

Това е уникален механди дизайн за краката просто ще открадне сърцата на всеки. Краката са украсени с пищни дизайни. Рядко се прилагат два различни дизайна на мехнди върху краката им. Този дизайн може да се поддържа възможно най -опростен само с цветя, листа, линейни шарки, точки и т.н., като се придаде малък мотив.

14. Малки дизайни на Менди за пръсти:

Ring Finger Mehandi

Това е пример, в който може да се парадира с малки дизайни на механди; само този дизайн с един пръст mehandi изглежда най -добре на безименния пръст. Булката може да използва този уникален дизайн за годежна церемония. Този дизайн е направен с помощта на символ на сърцето и е придаден с докосване на овална форма и подчертан с няколко точки.

15. Показалец и палец:

Само индекс и палец

Човек може просто да премине през този уникален дизайн на малки и прости механди. Това има сложен модел на прозореца, свързващ палеца и показалеца в задната част на ръката. Този дизайн е чудесен за sangeet или годежна церемония, на която човек трябва да присъства на приятели.

Всички тези дизайни са избрани от различни варианти в дизайна на механди. Тези малки дизайни на мехнди са идеални за всеки повод и могат да бъдат изпробвани от начинаещи. Тези малки дизайни трябва да накарат всички жени да изглеждат по -красиви, независимо от поводите. Продължете и изпробвайте тези невероятни малки дизайни на механди и ги парадирайте.