20 Най -добрата колекция от пенджабски дизайни на Менди 2021

Пенджабските жени са известни със своята изключителна красота, грация и съблазнителен чар към това, ако добавят мехенди дизайн към ръцете си, това им придава по -елегантен вид. Във функциите на пенджаби тези произведения на изкуството могат да се видят на ръцете, краката и други части на тялото, което придава традиционен вид на жените.

За това обикновено се правят различни декоративни шарки. Те също често се удължават до лактите, а понякога понякога се удължават до китките или дори раменете по мрежест модел.

Най -добра колекция от пенджабски мехнди дизайни

20 Последни изображения на Пенджаби Менди Дизайн:

Ето погледнете най -новите ни пенджабски мехнди дизайни с най -добрите снимки. Изберете любимия човек и направете ръцете си по -красиви за всички случаи през 2021 година.

1. Цветни Менди дизайни за гръб:

Цветни Менди дизайни за гръб

Пенджабските домакинства правят механди за много от семейните си поводи; този дизайн е покрит с флорални и листни шарки заедно с шарки с точки и му се придава сянка вътре в цветята. Този тип дизайни ще бъдат добри с традиционната обличане с рокля с дълбок врат.

2. Традиционен пенджабски Менди дизайн:

Традиционни пенджабски Менди дизайни

Това е традиционен мехенди дизайн на пенджаби с мотиви и тъмно оцветена къна; тези видове дизайни могат да бъдат направени за всякакви партита или поводи. Този дизайн на мехенди ще бъде добър с костюми на Anarkali и lehengas и може да нанесе лак за нокти в тъмен цвят, за да изглежда ръцете красиви.

3. Механди за пенджабски домакинства:

колекция от дизайни на пенджаби мехнди

Цветният дизайн никога не излиза от модата; иновативните начини, по които цветята се гравират върху ръката, са страхотни. Арабските флорални дизайни с мангови шарки са просто красиви, а останалата част е украсена с едно голямо цвете със засенчване вътре.

4. Цветен пенджабски дизайн на къна:

Цветен пенджабски дизайн на къна

Това е прост мотив с цветна къна, който може да изпробва тези лесни видове стилни мехнди произведения на изкуството за вашето момиче нощно парти. Този дизайн е идеален за всеки повод от небрежно парти до пищен брак. Това е различен дизайн, като оставя празното пространство в средата на дланта.

5. Пенджабско изкуство от къна:

пенджаби Менди проектира ръце

Това е тежък дизайн на двете ръце, опънати до лакътя. Той е смесен с няколко кръгли шарки, цветя и всички пръсти имат голям дизайн. Този тип пенджабски мехнди дизайн предпочита да кандидатства за известни фестивали и поводи.

6. Паун панджаби Менди дизайни за ръце:

Паун панджаби Менди дизайни за ръце

Този паун Дизайнът на мехенди е най -популярният дизайн, който има мотиви с точки, мрежи и верижни работи, които са доста популярни за повечето традиции, които използват за ръцете. Блясъкът от кристали и лепилото за тяло могат да се използват за създаване на по -стилен и модерен външен вид на дизайна.

7. Дизайн на Менди за поводи:

Менди дизайни за поводи

Пенджабските мехнди дизайни са уникални и че прославят културата и наследството на Пенджаб; този дизайн покрива с мрежест модел Mehandi. Тези видове пенджабски мехнди дизайни също са доста популярни за традиционни поводи и булчински партита.

8. Цветна Менди Пенджаби:

най -новият дизайн на пенджаби мехнди

Това е друг прост и красив дизайн на мехенди, докато прилагането на този дизайн на мехенди дава стилен външен вид. Дизайнът на пенджабски мехнди е свързан със сложни и тежки дизайни и има минималистична и елегантна комбинация, която е мощна комбинация за този дизайн.

9. Heart Henna Design:

Heart Henna Design

Дизайнът на сърцето на мехенди никога не излиза от мода. Иновативният дизайн; в което сърцата са гравирани към ръката е приказно. Декоративните традиционни формати могат да бъдат изпълнени с други мотиви от манго и също така могат да бъдат разтегнати до лактите или до раменете или горната част на ръцете.

10. Паун Механди за ръце:

Паун Механди за ръце

Паунът е един много популярен мотив, забелязан в много дизайни на булчинска къна мехенди. Сложните модели на пауни изискват умели ръце и не са за начинаещи, но с малко практика ще бъдат лесни за прилагане от тях у дома и дизайнът може да бъде подчертан с помощта на някои блясъци.

11. Блестящи дизайни на къна за крака:

пенджаби мехнди дизайн за крака

Glitter Punjabi Mehandi е една от новите практики днес, която става все по-харесвана и взискателна. Изглежда великолепно от друг дизайн на Mehendi; хората, които предпочитат повече внимание на другите, могат лесно да използват тези искрящи цветове и блясъци върху традиционен дизайн.

12. Дизайн на тъмна къна:

механичен дизайн пенджаби

Дизайнът на мехенди с модел на Пейсли може да изглежда невъзможно сложен, но всъщност това е проект за рисуване, подходящ за почти всяко ниво. Това е красив и булчински дизайн на мехнди за ръце и крака, вместо моделът на пейсли може да използва модел на цветя и листа по техен избор.

13. Legs Mehandi Designs:

Legs Mehandi Designs

Този тип къна с къси крака изглежда наистина страхотно за прекомерно количество черен цвят, а червените блестящи искри могат да добавят повече чар към дизайна. Дизайнът е доста сложен, както и сложен. Това може да бъде с всеки флорален мотив или геометричен модел, за да изглежда по -елегантно.

14. Цветен и Пейсли модел на къна:

Цветен и Пейсли модел на къна

Това е прост, но стилен дизайн на мехенди на гърба на ръката, опънат до безименния пръст; всички останали пръсти са придали прост дизайн с малки точки, линии и пътеки. Точки са използвани в средата на цветята и пейли, за да подчертаят дизайна.

15. Прост пенджабски Менди дизайн:

Прост дизайн на пенджаби Менди

Това е лесен и начинаещ дизайн на пенджаби Mehandi; това може да се изпробва с различни тежки модели за всякакви поводи. Това има спирала и листна шарка с линии, докоснати до палеца, показалеца и безименния пръст, са получили тежък дизайн, докато други са използвали прост дизайн.

16. Дизайн на кръгови Менди:

Кръгов Менди дизайн

Този кръгъл дизайн на Mehendi ще се хареса на хората, които не обичат да си пълнят ръцете с мехенди и биха искали да поставят този дизайн на ръката си. В този дизайн има много кръгове и са дадени точки, за да се подчертае, че този дизайн може да се приложи и върху дланта.

17. Булка & Groom Punjabi Mehndi Design с пълни ръце:

Булка & amp; Groom Punjabi Mehndi Design с пълни ръце

Това е пенджабски булчински мехнди дизайн за ръце. Dulha и Dulhan са привлечени от този дизайн, който сам по себе си разказва историята на сватбения ден, който е модерен дизайн на настоящия пазар. Художникът на Mehendi специално издълбава инициала на младоженеца в този дизайн, той трябва да открие инициала от този дизайн.

18. Листен модел на Менди Дизайн:

Оставя Pattern Mehndi Design

Това е много деликатен дизайн на листа, направен от горната страна на ръката. Това е невероятен дизайн, който може да се превърне в център на привличане във всяка функция. Листата са направени с дебел мехенди, за да изглежда по -елегантно от модела за почивка за минута.

19. Дизайн на Karva Chauth Mehndi:

Дизайн на Karva Chauth Mehndi

В Пенджаб Карва Чаут се смята за огромен фестивал за дами, които ще разкрасят като булка, като прилагат мехенди. Този специален дизайн е създаден с кръгове на двете ръце, които приличат на Луна; ще подобри външния вид на жените.

20. Огледална работа Пенджаби Менди проектира ръце:

Огледална работа Пенджаби Менди проектира ръце

Това е нещо уникално мехенди; между дизайна са поставени много малки и големи камъни. Това е най -новият булчински пенджабски мехнди дизайн, създаден от художник, за да добави вкус към типичните рутинни дизайни. Камъните с присаден червен Mehandi отразяват модерността на дизайна.

По -горе са най -новата колекция от дизайни на пенджабски мехнди, която е по -уникална от дизайна на мехенди на други държави и те имат автентичен дизайн на мехнди за всеки фестивал. Пенджабските дизайни са твърде прекрасни, което показва специфичните пенджабски култури, докато момичетата на Пенджаби са умни в красивото размазване на Механди.