Менди е форма на временна декоративна татуировка, използвана за украса на ръцете и краката на жените за специални поводи и фестивали. Той има специално място в сърцата на индийските жени, които никога не пропускат да покажат своите умения по Менди, било то сватби или религиозни празници. Тенденциите в дизайна на Mehandi продължават да се развиват, за да отговарят на нуждите на млади и стари, традиционни и модерни.

Дизайн на пръстите на Менди

Дизайнът на Менди на пръстите е важен, тъй като дава възможност да покажат уменията си с творчески и уникални шарки, еднакви или различни на всички пръсти. В днешно време жените, като минималистичния подход към дизайна на Mehendi, за да отговарят и на техните офис нужди. Тези пръстови Менди дизайни са идеални за тях, позволявайки им да съчетаят традиция и професия.

Най -добри дизайни на пръстови Менди:

По -долу са изброени най -модерните дизайни на мехнди с пръсти, с които можете да експериментирате следващия път, когато възникне повод!

1. Прост дизайн на пръстите на Менди:

Прост дизайн на пръстите на Менди

Говорейки за минималистичен дизайн, не може да има по -добър дизайн от този. Рисуването е без усилие, но изглежда красиво. И разполага с дълги листни пътеки със смели щрихи за листата по всички пръсти. Той е напълно подходящ за всички начинаещи.

 • Повод: Той е най -подходящ за всички ежедневни функции като церемонии преди сватбата или офис партита.
 • Сдвоени с: Може да се комбинира с всичко – от ежедневно до офис облекло с минимални бижута.

2. Очарователен дизайн на пръстите на Менди:

Очарователен дизайн на пръстите на Менди

Този последен дизайн на Mehendi на пръстите изглежда остър и изискан благодарение на смелите V-образни удари и острите модели на дантела. Сложните спирали, направени в по -светъл нюанс, изглеждат завладяващи. Верижните вериги, простиращи се от един пръст до китката, добавят уникален и очарователен щрих към дизайна. Смелите пунктирани детайли в целия модел са изключително приятни за окото.

 • Повод: Този сложен дизайн на Mehendi с пръсти може да се носи на сватби, церемонии и фестивали като Ид.
 • Сдвоени с: Изглежда най-добре, когато се комбинира с неотрадиционни тоалети като шарари и леки легенги. Съвременните бижута като чокери и пискюли ще допълнят идеално този дизайн.

3. Елегантен пръстен Менди дизайн:

Елегантен пръстен Менди дизайн

Цветята са вечнозелен любимец на менди сред жените. Какъв по -добър начин да покажете любовта си към цветята от този изящен дизайн на пръстите? Той се отличава с прости цветя, свързани с листа и въртони, силно очертани в тъмното. Красивите цветя с красиви листа са направени перфектно с чист завършек.

 • Повод: Този мехнди е идеален за фестивали като Холи, Дивали и Душера.
 • Сдвоени с: Този стилен дизайн на пръстите може да бъде съчетан с дълги рокли и дълги поли, заедно с модерни бижута на цветя, за да разтърси вашата визия.

4. Красив цветен дизайн на пръстите на Mehendi:

Красив цветен пръстен Менди дизайн

Доминиран от кръгли шарки с флорални мотиви, този дизайн на пръстите на мехнди изглежда изключително зашеметяващ поради фантастичния симетричен вид. Деликатните спирали с тъмно засенчени точки придават чиста елегантност на външния вид. Повтарящите се спирали и точки изглеждат изключително привлекателни и този дизайн печели сърцата ни отново и отново.

 • Повод: Този сложен дизайн на мехнди може да бъде украсен за всякакви церемонии като бракове или религиозни празници като Рамзан, Дивали и т.н..
 • Сдвоени с: Най -добре е да се съчетаете с етнически тоалети като salwar kameez, palazzos или lehengas. Метални обръчи и модерни гривни допълват перфектно цялата визия.

5. Невероятен пръстен Менди дизайн:

Дизайн на пръста Менди

Сложните флорални мотиви с междинните спирали и мрежести шарки изглеждат доста сложни в този дизайн. Смелите щрихи, използвани в точките, и изящните извивки и спирали добавят елегантен щрих към дизайна. Минутите, детайлизирани върху пръстите, го превръщат в дизайн в нашия списък.

 • Повод: Можете да разтърсите този дизайн по всеки повод като функции, семейни събирания или всеки фестивал като Teej, Holi, Eid и Diwali.
 • Сдвоени с: Може да се сдвоява с всякакви дрехи като върховете за изрязване или lehengas и трябва да се носи с кръгли обеци и шикозна гривна, за да остави всички в страхопочитание.

6. Листен дизайн на пръсти:

Прост дизайн на пръстите на Менди

Този прост дизайн на мехнди е доста различен и стилен. Смелите щрихи и прецизно направените листа излъчват чиста красота и добавят неповторимо докосване на модела. Правите линии и невероятната симетрия във всички върхове на пръстите правят този дизайн да се откроява в тълпата.

 • Повод: Тя може да бъде украсена по всеки повод или фестивал за минималистичен облик.
 • Сдвоени с: Може да се комбинира с ежедневни тоалети с линии или листни шарки и за предпочитане висящи, за да поддържате стилната си игра на място.

7. Уникален дизайн на пръстите на Mehandi:

Уникален дизайн на пръстови Менди

Този модерен дизайн на пръстите създава илюзията за носене на бижута на пръстите. Красивите дантелени шарки и спиралите на пръстите са великолепни. Смелите щрихи, използвани в детайлите, са привлекателни и красиви. Диамантите, откъснати от малкия пръст, вмъкнати със симетрични точки и щрихи, добавят модерен, но изискан щрих към този дизайн.

 • Повод: Този впечатляващ дизайн на пръсти е идеално подходящ за сватби и религиозни празници като Ид и др.
 • Сдвоени с: Този дизайн със сигурност ще изглежда невероятно с lehengas, дълги поли и сари. Свържете го с етнически бижута и много гривни и се пригответе да парадирате с външния си вид !!

8. Дизайн на Менди с пръстови ленти:

индийски дизайн на мехнди за пръсти

Този конкретен модел има малки сложни вихри, заснети в две линии, всяка отгоре и отдолу, покрива малка част от пръстите, а останалата част от кожата е напълно изложена. Лентите са очертани с линии, покрити с малки точки, които изглеждат наистина привлекателни.

 • Подходящ за коя функция: Това е всесезонен, целодневен стил дизайн.
 • Сдвояване с: Комбинирайте със западни или ежедневни традиционни тоалети.

9. Индексиран пръстов Менди дизайн на арабски:

Индексирани дизайни на пръстите на Менди

Този арабски дизайн на мехнди следва линеен модел с различни мотиви и дизайн. Той е много сложен и направен фино, за да подчертае задната част на ръката с цветни и паунови мотиви, използвани равномерно. Тези арабски дизайни на Mehandi за пръсти придават привлекателен вид на ръката.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за семейна функция, годеж или празници.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционно или индо-западно облекло.

10. Дизайн на триъгълна къна с пръсти:

Дизайн на пръсти с къна

Заснемането на обърнатото V или триъгълния модел красиво върху капачките на пръстите прави този дизайн различен. Двата триъгълника са съединени и направени в цялостен дизайн за всеки пръст в задната част на ръката. Дизайнът просто има линии, свързващи моделите, но изглежда зашеметяващо на ръцете.

 • Подходящ за коя функция: Дизайн, по -подходящ за партита и фестивали.
 • Сдвояване с: Съчетайте се със западни или индо-западни тоалети.

11. Criss Cross Finger Менди дизайн:

Criss Cross Finger Менди дизайн

Пръстите са направени изцяло с кръстосани линии и точки в края. Освен това, дизайнът има пълен Mehendi, покрит с пет листа на всеки пръст, за да даде пълен вид на дизайна. Капачките на пръстите, с изключение на ноктите, са покрити изцяло с къна.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за фестивали или семейни функции.
 • Сдвояване с: Свържете го с традиционни или индо-западни тоалети.

12. Бижута в стил Mehndi Finger Designs:

Бижута в стил Mehndi Finger Designs

дизайнът на мехнди в стил бижута е красиво направен с верига, свързваща пръстена и показалеца. Той е направен от две извити линии с шарки като точки и има деликатна работа по тях, а другите пръсти имаха съвпадащи шарки. Има голяма проектирана сълза във формата на венчелистче, свързана от показалеца.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за ангажиращи или семейни функции.
 • Сдвояване с: Съчетайте с тежки традиционни или индо-западни дрехи и гривна.

13. Пензъл мотив на Пейсли Менди:

Paisleys Motif Finger Менди

Този дизайн на мехнди не е сложен за прилагане на капачките на пръстите са обърнати v с линии и бримки и са свързани линейно с напълнен мотив пейсли в центъра. Дизайнът на пръстите на мехнди е завършен с извивки и точки също могат да трансформират този дизайн в много по -интересни модели.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за ежедневни дела или фестивали.
 • Сдвояване с: Съчетайте с любимите си ежедневни или индо-западни тоалети.

14. Цветя в дизайна на пръстите:

лесен дизайн на мехнди с пръсти

Напълно украсена с флорални шарки и мотиви, тя покрива показалеца до края на палеца и малкия пръст до китката. Изработени са красиви сложни флорални мехнди дизайни, които са прости, но изглеждат изтънчени. Акцентът е извитият квадратен модел, направен в двата пръста, а на всяко квадратче е нарисувано малко цвете с четири венчелистчета.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за сватбени церемонии или семейни функции.
 • Сдвояване с: Сдвоете с хубаво тежко традиционно облекло с гривни.

15. Полукръгли контури Дизайн на къна:

Полукръгли бримки Дизайн на къна

Малкият полукръгъл модел е комбиниран с малки бримки по ръбовете, за да завърши дизайна. Освен това върху бримките се поставят малки точки за допълнителна благодат. Човек винаги може да бъде креативен, за да добави малки флорални шарки или листа, звезди, точки, линейни шарки и т.н. В допълнение към полукръгли бримки.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за много небрежни дела или фестивали.
 • Сдвояване с: Съчетайте с любимия си ежедневен или традиционен тоалет.

16. Дизайн на Менди с четвърти пръст:

прости дизайни с пръсти Менди

Дизайнът на мехнди с четвърти пръстен изглежда пръстен, като дизайнът е минималистичен, но елегантен. Дизайнът има линии, точки, един малък цветен модел и три пъпки, проектирани на пръста с прекрасен дизайн и шарки; човек може красиво да украси четвъртите пръсти. Това е дизайн на мехнди в индийски стил, който може да се използва за малки поводи или събирания. Това е един дизайн, който може да бъде направен за миг и за нула време.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за семейни функции или фестивали.
 • Сдвояване с: Носете красиво сари или индо-западно облекло.

17. Дизайн на Менди с украсени пръсти:

стилен мехнди дизайн за пръсти

Това е един от дизайните на бижута Mehandi за пръсти, специално проектирани за тийнейджъри. Този дизайн включва линии, точки, флорални дизайни, отводи и шарки във формата на диамант. Този дизайн на пръсти за украса се опитва да покрие цялата дължина на пръста. Обърнатите v дизайни имат точки по крайностите, които подчертават външния вид. Това има много разнообразни дизайни, което прави пръстите да изглеждат удължени с прекрасен тъмен емайл за нокти.

 • Подходящ за коя функция: Този дизайн е подходящ за партита.
 • Сдвояване с: Носете западни тоалети или традиционни с хубава гривна.

18. Дизайн на Менди с пръстови отпечатъци:

Дизайн на Менди с пръстови отпечатъци

Човек може да украси задната част на ръцете си с пръсти; с тези прекрасни шарки на листа. Този дизайн с пръстови отпечатъци на листа започва от китката и има две прекрасни клонки, преплетени красиво, стигащи до средния пръст. Двата клона имат два; малки листа от двете страни привличат в перфектен същия размер, образувайки красива симетрия до финала на дизайна. Любител в Mehendi също може да опита този фантастичен дизайн на къна.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за всякакъв вид събитие или просто парти.
 • Сдвояване с: Сдвоете с любимото си облекло и нанесете хубава боя за нокти.

19. Геометричен дизайн на Менди за пръсти:

Механди дизайн за пръсти

Този конкретен геометричен дизайн е за жени, които предпочитат да бъдат модерни, различни и елегантни. Едната ръка има красиви геометрични шарки на китката, докато другата е направена на пръстите заедно; този геометричен дизайн създава магия върху ръцете.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за всякакви партита и празници.
 • Сдвояване с: Можете да сдвоите този дизайн както с западни, така и с индо-западни тоалети.

20. Линеен дизайн на пръстите на Менди:

Менди дизайн на пръсти лесно

Този страхотен дизайн на мехнди е само за пръсти, които капсулират и определят с линии, точки, кръгове и диамантени шарки, които съчетават традиционните с модерните шарки. Човек може да добави според творческото си въображение, за да изведе този основен линеен дизайн на съвсем друго ниво.

 • Подходящ за коя функция: Най -доброто за партита и фестивали.
 • Сдвояване с: Съчетайте се със западно или традиционно облекло.

21. Дизайн на Менди с пръстен пръст:

специални дизайни за пръсти Менди

Малките или фини линии са изпълнени с къна или Mehandi изглежда много уникален и дизайнът изглежда много стилен и елегантен на пръсти. Това е идеално за съвременна жена, която обича пръстени за пръсти или други аксесоари. Този пръстен Менди дизайн има пръстови ленти на всеки пръст.

 • Подходящ за коя функция: Най -подходящ за партита или случайни дела.
 • Сдвояване с: Свържете се с индо-западно облекло или ежедневни, заедно с някои готини аксесоари за ръце.

22. Пауново перо с пръст Менди:

най -новите дизайни на пръстите на Менди

Този пръстен Менди дизайн е вдъхновен от пауново перо; основният акцент е пауновото перо и рисунките около него. На гърба на ръката има красиво украсен кръг с форма на пауново перо, допълнен с линии и точки и по -нататък, перото е свързано с верига от точки.

 • Подходящ за коя функция: Този дизайн е подходящ за ежедневна афера или парти.
 • Сдвояване с: Сдвоете с хубав часовник или гривна заедно с готино облекло.

Допълнителни съвети:

 • Чувствайте се свободни да експериментирате, използвайки вдъхновение от дизайни на татуировки, ацтекски щампи, драскулки и няколко различни култури.
 • Дръжте го просто или го запазете сложно, няма прилагане на твърдо и бързо правило за прилагане на мехнди дизайн.
 • Купете конус с добро качество, така че да няма пречки в дизайна ви и да не губите време и енергия.
 • Оставете мехндито да изсъхне и останете под ръка поне 3-4 часа, за да сте сигурни, че ще получите ярко петно.

Заключителни мисли:

Надявам се, че сме ви вдъхновили за следващия дизайн на пръстите на мехнди, който искате да се похвалите с нашата компилация от най -добрите уникални дизайни! Открихте ли любимия си и го запазихте в галерията си? Моля, уведомете ни !!