20 очарователни дизайна на Mehandi (2012 до 2021 г.) с най -добрите снимки!

Дизайнът на Менди е култура, следвана в Индия от векове. Но днес на него се гледа от модна гледна точка в цялата страна. Stylesatlife.com предлага уникални и най-новите годишни дизайни на Mehandi.

Дизайнът на Mehandi създаде нова тенденция, която специално спечели голяма популярност в индустрията за временни татуировки. Дизайните на Mehendi са от различни видове като арабски, полуарабски, булчински, не-булчински и др.

Има редица художници на Mehandi, които могат да направят дизайн на модели, вариращи от арабско мехнди изкуство до традиционен булчински вид. Малко от тези години мъдрите дизайни на Mehandi са изброени по -долу заедно със снимки. Изберете някой от тях за специалния повод и парадирайте с тази нова визия.

Очарователни дизайни на Mehandi (2012 до 2020 г.) с най -добри снимки

Най -добрите дизайни на Менди през 2021 г .:

1. Менди дизайн за ръце:

Менди дизайн за ръце

Този уникален дизайн на Mehendi прилича на дизайна на ранголи. Това може да се приложи от двете страни на ръката, покрита е с флорални и пръстовидни пръсти, които получават изключително модерен дизайн. Този дизайн ще бъде идеален за сватби или други поводи. Изберете този мехнди дизайн за ръка и накарайте ръцете да блестят като блясък.

2. Дизайн на Менди отзад:

Дизайн на Менди отзад

Това е прост, но елегантен дизайн на Mehendi за задната част на ръката, започващ от показалеца и опънат до китката, като придаде цветен и мънист модел от вериги, подчертан с точки. Пръстът е покрит със спирално изкуство, а останалата част от ръката е придала звезден дизайн, за да изглежда дизайнът очарователен.

3. Мехенди дизайн за фестивали:

Мехенди дизайн за фестивали

Този арабски дизайн има комбинация от розови цветя, докоснати с листа и овална форма, която започва от показалеца и се простира до китката. Другите пръсти са придали нотка на овална форма с прикрепено листо. Това е изцяло индийски дизайн на Mehendi и е един от най -простите модели на 2012 година.

4. Дизайн на Менди за Ракша Бандхан:

Дизайн на Менди за Ракша Бандхан

Това е едно от уникалните изкуства на Mehendi, което е доста просто, но все пак може лесно да се направи за всеки повод, за да привлече вниманието към ръцете. Този дизайн на Mehandi има огромни листа и венчелистчета по ръцете и изглежда просто перфектно! Пръстите са придали сянка на цветя и шарка на листа. Това ще изглежда добре за западните партии.

Известни дизайни на Менди 2013:

5. Булчински Менди дизайн за крака:

Булчински Менди дизайн за крака

Излишно е да казвам, че този дизайн е перфектен избор за сватби или юбилейни партита. Типичен булчински дизайн Mehendi има два пауна с дълги пера, украсени със спирала и флорален модел, подчертан с точки. Това е едно от най -добрите изкуства на Mehendi за 2013 г. в булчинската колекция за крака.

6. Механди дизайн за Дивали / Холи:

Механди дизайн за Дивали

Невероятно произведение на изкуството! Този дизайн на Mehendi е идеален за фестивали като Дивали или Холи. Този цветен дизайн на къна символизира щастието и радостта. Той има цветен и сърцевиден модел, покриващ и дланта напълно, а пръстите получават безупречен дизайн. Това ще бъде лесно за прилагане и е добро за начинаещи

7. Механди дизайн за годишнини:

Механди дизайн за годишнини

Перфектен дизайн на мехнди за сватби, приеми и годишнини! Той има комбинация от пейли, флорален и мрежест модел, тъй като дизайнът на пръстите и китката прави този дизайн уникален. Този дизайн придава елегантен и елегантен вид на ръцете. Това е доста просто, но все пак може лесно да се направи.

8. Лесен дизайн на булчински Менди:

Лесен булчински Менди дизайн

Това е пълна комбинация от дизайн на Mehendi за ръце и крака. Този дизайн е доста труден за прилагане у дома, от професионалните художници на Mehandi се изисква да направят очарователния дизайн на Mehndi, ръцете са покрити с тежък дизайн, а краката получават прост дизайн, като подчертават ноктите. Това ще бъде най -добрият дизайн за сватбата.

Нови дизайни на Менди 2014:

9. Индийски булчински Менди дизайн:

Индийски булчински Менди дизайн

Това е тежък дизайн на дланта, пръстите са изцяло покрити с Mehandi. Това е комбинация от пейли и флорален модел с красива сянка вътре в цветята и китката е покрита с шарка от пауново пера. Това ще бъде добре за хората, които обичат да пълнят ръцете си изцяло с мехнди.

10. Mehndi Design 2014 за партита за рожден ден:

Mehndi Design 2014 за партита за рожден ден

Това е прост, но красив дизайн на мехнди; Това е специално за деца, които обичат Mehendi. Това е арабски дизайн, който изглежда красив и перфектен за всички случаи. Дизайнът отнема много по -малко време и ще изисква много основни умения; този дизайн е уникален по свой собствен начин, не е покрил напълно дланта.

11. Прост модел на дизайн на Eid Mehndi:

Прост модел на дизайн на Eid Mehndi

Този дизайн на мехенди има комбинация от флорални, пейли и овална форма, която е покрита до китката, дори и пръстите са придали същата нотка на дизайн. Този дизайн има много извивки и е трудно да се направи без mehendi художник. Повечето от художниците на Mehandi изтъкват този дизайн през 2014 г. за всички свои клиенти.

12. Булчински Менди дизайн с пълна ръка:

Пълноръчен булчински Менди дизайн

Паунът е един много популярен мотив, забелязан в много булчински къни, проектирани от Mehandi, този зашеметяващ дизайн на паун мехнди, който има много сложни къдрици, вихри и джаал. Мотивът на пауна и перата на всяка ръка е центърът на привличане Пръстите са подчертани с модел на пейли, този дизайн ще бъде идеален за сватба.

Лесно & Красиви дизайни на Менди 2015:

13. Прост арабски Mehandi дизайн на краката:

Прост арабски Mehandi дизайн на краката

Този уникален арабски дизайн на мехнди е прост и лесен за прилагане; за този прост дизайн не се изисква експерт. Той е смесен с флорални и спирални шарки, точки са използвани в средата на цветето, за да придадат изключителен вид на дизайна. Ще отнеме едва няколко минути, повечето от тях са използвали този дизайн през 2015 г..

14. Гуджаратски механди дизайн за ръце:

Гуджаратски механди дизайн за ръце

Това е още едно невероятно гуджаратско изкуство! Това има половин флорална и листна шарка, линии са използвани за подчертаване на цветята. Пръстите са дали прост спирален модел и точки. Това е много често срещан и известен дизайн. Човек може лесно да нарисува този дизайн у дома. Това може да бъде изтеглено от двете страни на ръката.

Страхотни дизайни на Менди 2016:

15. Пакистански механди дизайн за поводи:

Пакистански дизайн Mehandi за поводи

Пакистанските дизайни на Mehendi винаги са лесни за рисуване и просто изглеждат перфектно за всеки повод. Това е комбинация от подчертаване на флорални и пайли модели с точки, за да придаде елегантен вид на дизайна. Това ще се хареса на хората, които предпочитат да използват прости дизайни на Mehendi за ръцете си.

16. Индийски арабски Менди дизайн 2016:

Индийски арабски Менди дизайн

Въпреки че този дизайн има индийска нотка, той е включен в арабските дизайни на Mehandi. Това също върви добре с поводи като сватби или прием и събира парти. Изпробвайте този дизайн на Mehendi, ако имате семейна функция или парти на картите и бъдете готови за оценката.

Модни дизайни на Менди 2017 & 2018 г .:

Ето най -новите дизайни на мехнди 2017 -18.

17. Арабски Менди Дизайн 2017:

Арабски Менди Дизайн 2017

Това е най -новият дизайн на Mehandi, който е издълбан с арабски дизайн, като се използва флорален модел и модел на пейли, като се поставят бели и златни камъни в средата на дизайна, за да изглежда напълно красив. Пръстите са проектирани с пейли и пунктиран модел, това е простият и модерен дизайн на Mehendi.

18. Glitter Mehndi Design 2017:

Glitter Mehndi Design 2017

Това е красив дизайн на Mehendi с комбинация от розово и синьо блести! Дизайнът е изцяло покрит с пейли и пунктиран модел, като подчертаването с блясъците наистина придава нов облик на дизайна. Този дизайн ще бъде перфектен с подходящи тоалети и това е новият дизайн на Mehandi за 2017 г..

19. Дизайн на Менди с мъниста или бинди:

Менди дизайн с мъниста или бинди

Това е просто, но стилно изкуство на Mehendi, този дизайн е започнал от показалеца и се е простирал до ръба на дланта, като използва цветен и листен модел, докосващ се до него. Розови и сини камъни са поставени, за да подчертаят дизайна; цветовете на камъните могат да се променят въз основа на подходящите тоалети.

20. Паун мехенди дизайн на двете ръце:

Паун мехенди дизайн на двете ръце

Животинските мотиви винаги са били неразделна част от дизайна на мехенди, съвременна версия на типичния паунов мехенди, където красивите пера са заместени от опашката на дракона, което го прави по -креативен. Този уникален дизайн на паун Mehandi ще бъде най -добрият вариант за сватба.

Всичко това са най -добрите и най -добрите дизайни на мехнди от 2012 до 2019 г., които са подбрани от много други дизайни, само за да се намали времето на всеки да намери най -новите дизайни. Това изкуство от къна със сигурност ще направи ръцете ви да изглеждат по -красиви и привлекателни за всички поводи, така че не чакайте повече, просто опитайте всички тези най -добри колекции от дизайни на мехнди.