25+ най -красиви дизайна на Менди за деца (малки принцеси) !!

Менди не е обичана само от възрастни, но и деца в много случаи поради количеството творчество, което предлага. Децата харесват как човек може да създаде множество дизайни с конус от къна и те остават за продължителност много по -дълга от химикалка или маркер. Менди се счита за благоприятен и органичен; много родители избират да прилагат лесен дизайн на мехнди за деца за сватби и други семейни функции.

Деца Менди

Една от основните причини, поради които възрастните избират мехнди за деца, е поради безобидната им природа. Децата могат да загубят бижу, да се наранят от него или в крайна сметка да го счупят, но мехнди, той е толкова издръжлив, че след като изсъхне, няма да причини вреда, като по този начин не пречи на никаква дейност. Може би това е една от основните причини, поради които децата често обичат мехнди, така че нека открием по -креативни и красиви дизайни на Mehandi за деца с изображения.

Красиви дизайни на Менди за деца (деца):

Нека даваме по -долу топ 25+ прости, но креативни дизайна на Mehendi за деца със снимки за вашето дете.

1. Сладък дизайн на Менди с форма на сърце за деца:

Сладки дизайни на Менди за деца

Този прост, но сладък дизайн се състои от сърца в сърцата в центъра на дланта. Сърцата са изпълнени с кариран модел и са силуетирани с дантелен дизайн. Малките сърца на върховете на пръстите изглеждат сладки с малки пунктирани шарки в съседство с тях. Този дизайн е много лесен за създаване и вашето дете определено ще го хареса.

 • Подходящ за коя функция: Перфектен за ежедневни функции като рождени дни или ангажименти.
 • Сдвояване с: Индо западни тоалети или дълги рокли.

2. Прости цветни детски менди дизайни:

Прости дизайни на Менди за деца

Този дизайн е идеален за малки момичета, които обичат цветята. В центъра е направено цвете и дизайнът е разширен навън. Различни модели, направени на върха на пръстите, ще привлекат детето и ще привлекат вниманието му. 4 -те линии, спираловидно навън от цветето в центъра, са направени чрез взаимосвързани точки и добавят специален щрих към флоралния дизайн на мехнди.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за фестивали като Санкранти и Холи.
 • Сдвояване с: Salwar kameez или дълга пола с медальон с цветя и обеци.

3. Flower Creeper Mehndi Design за деца:

Лесен Менди дизайн за деца

Този дизайн е подходящ за по -големи деца, тъй като изисква малко повече време за създаване. Ако искате да украсите ръката на детето си с цветя и пълзящи растения, но да не го направите твърде тежък, този дизайн е за вас. Дизайнът е направен по диагонал, с взаимосвързани цветя и удължение на пълзящото се прави заедно със средния пръст. Флоралните мотиви на върховете на пръстите придават естетическа нотка на дизайна.

 • Подходящ за коя функция: Тъй като дизайнът е леко от по -тежката страна, той е подходящ за семейни церемонии и сватби.
 • Сдвояване с: Легенга или дълга пола.

4. Дантели като Менди модел за деца:

Менди дизайн за момиченце

За деца, които искат минималистичен дизайн Mehandi на ръцете си, този дизайн е перфектен. Той има малък цветен мотив отстрани, в непосредствена близост до който е нарисуван дантелен модел с взаимосвързани точки. Друг дантелен модел е направен на средния пръст, със смели щрихи. Начертават се точки, за да се запълнят празнините между тях. Този дизайн е прост, но креативен и привлича погледа със своята елегантност.

 • Подходящ за кои функции: Подходящ за семейни функции и фестивали като Дивали.
 • Сдвояване с: Всяко облекло е подходящо като рокля, дънки или дълга пола.

5. Mandala Easy Mehndi Designs за деца:

Mandala Easy Mehndi Designs за деца

Това е прост кръгъл дизайн на мехнди за деца. В центъра има мандала. И тя се рисува чрез изчертаване на цветни венчелистчета и разширяване на шаблона навън. Дантеленият модел на върховете на пръстите добавя уникален щрих към дизайна. Смелите щрихи и свързващите точки със сигурност ще привлекат вниманието на децата ви.

 • Подходящ за кои функции: Тъй като е леко от тежката страна, носете го за сватби и семейни функции,
 • Сдвоете с Lehenga или дълга пола.

6. Прост Менди дизайн за деца:

Красиви дизайни на Менди за деца

Този дизайн на Менди е изключително прост и подходящ за по -малки деца. Започва с дантелен модел близо до китката с флорален мотив в съседство с него. Пълзящите с удебелени щрихи като листа са забележителната черта на този дизайн на Mehendi. Този дизайн е изключително лесен за изпълнение, но много привличащ вниманието.

 • Подходящ за кои функции: Случайни функции като рождени дни и ангажименти.
 • Сдвояване с: Дълги рокли и в западни тоалети, за предпочитане и къси бижута.

7. Дизайн на жирафски менди за деца:

Жираф Менди дизайн за деца

Това е нещо ново за дизайна на дете Mehandi. Този дизайн на жирафски мехнди ще вдъхнови едно дете да има менди на ръката си. Дизайнер на Mehendi винаги ще донесе нещо ново за дизайна на Mehendi на детето, за да ги насърчи. Те могат да имат много други същества също в мехнди дизайн, освен типичните шарки на цветя и листа.

 • Подходящ за коя функция: Това е страхотен дизайн на парти мехнди.
 • Сдвояване с: Свържете този дизайн със западни тоалети.

8. Арабски дизайни на Менди за малки момичета:

Арабски Менди дизайн за деца

Това е прост арабски дизайн на Mehendi за деца. Този дизайн е идеален за енергични деца, които нямат търпение за сложни дизайни, нарисувани на ръцете им. Той включва мотив на цвете в центъра с 2 лиани, простиращи се диагонално в противоположните посоки. Върховете на пръстите са украсени с прости точки, за да са прости и да не изглеждат твърде тежки.

 • Подходящ за коя функция: Сватби и фестивали като Душера и Дивали.
 • Сдвоете с Salwar kameez, палацос или индо-западни тоалети. За предпочитане фънки бижута.

9. Butterfly Mehndi Designs за деца:

Пеперуда Менди дизайни за деца

Направете контур с мехнди във формата на пеперуда и след това запълнете празнините с блясъци. Избягвайте всякакъв дизайн на върха на пръстите. Можете да попълните пеперудата с фалшиви камъни, както и с нормална къна. Този дизайн на бебешка къна изглежда прост и сладък и може да се препоръча за по -малки деца.

 • Подходящ за коя функция: Най -подходящ за рождени дни или детски партита.
 • Сдвояване с: Свържете се с любимото си западно или индо-западно облекло.

10. Дизайн на Moon Mehandi за малки деца:

Moon Mehandi дизайни за малки деца

За тези малки ръце трябва да направим прости, но сладки дизайни на мехнди. Просто цвете в средата на дланта, като направите запълнен кръг и след това триъгълни форми около него правят цвете. Малки точки близо до него или може би татуировки във формата на сърце ще бъдат идеални за тях. Дизайнът е много лесен за създаване и отнема минимално време.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за фестивали или просто случайни семейни функции.
 • Сдвояване с: Сдвоете с малки гривни или гривни.

11. Glitter Mehndi Designs за деца:

Glitter Mehndi Designs за деца

За бекхенд мехнди можете да направите цвете към ръба на ръката. Нанесете блясъци за попълване на формата. Формата на цветето също може да бъде дадена на върховете на пръстите и празнините, отново запълнени с блясъци. Блясъците винаги са привличали децата, така че те определено ги спортуват, без да се колебаят.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за семейна функция.
 • Сдвояване с: Съчетайте с всеки индо-западен или традиционен тоалет.

12. Star Mehndi Design за момиченце:

мехнди дизайн за момиченце

Нищо не може да бъде вълнуващо за такива деца. Направете няколко звезди с блясъци и ги обградете с малки точки и арки. Прост и стилен, можете също така да направите ангели, цветя или други елементи, които вашето дете обича с блясъка. Този дизайн на мехнди е много лесен за рисуване. Можете да опитате да го приложите върху вашето бебе.

 • Подходящ за коя функция: Перфектен за детско парти или семейна функция.
 • Сдвояване с: Съчетайте с любимо облекло или индо-западно облекло.

13. Сладък дизайн на Менди за деца:

Сладък дизайн на Менди за деца

Този дизайн на мехнди е фънки. На едната длан е нарисуван красив флорален мотив с извити линии, простиращи се от него до върха на пръста. Пропуските са запълнени със смели щрихи и изглеждат елегантно. На другата длан се изчертават големи венчелистчета на цвете и се запълват с извити шарки. Малко цвете в ъгъла и пълзящо на върха на пръста с точки, запълващи празнините, завършва дизайна.

 • Подходящ за кои функции: Случайни функции като рождени дни и ангажименти.
 • Сдвоете го с: Западни тоалети като долнище, рокли и дънки.

14. Дизайни на Creeper Mehndi за деца:

Creeper Mehndi Designs за деца

Ако искате да запазите ръката си пълна с пълзящ, но все пак прост и не тежък вид, тогава дайте очертанията на цветята и спиралите, свързани с нея. Не попълвайте венчелистчетата или празнините, за да избегнете Mehandi да изглежда много тежък. Защото децата обичат такъв прост модел само защото все още не са наясно с тенденцията и дизайна.

 • Подходящ за коя функция: Перфектен за семейни функции и фестивали.
 • Сдвояване с: Сдвоете с любими западни или индо-западни тоалети.

15. Прост дизайн на Менди за деца:

Прост Менди дизайн за деца

Направете слънчоглед от дясната страна близо до палеца на задната страна на ръката и след това направете малки точки, спирали звезди, за да се очертае и да се запълнят празнините между тях. Формата, подобна на цвете, също прилича на пукнатина в небето, която кара децата да се вълнуват. Тези видове малки дизайни на Mehandi са идеално подходящи за деца, които обичат цветята.

 • Подходящ за коя функция: Най -доброто за детски партита или фестивали.
 • Сдвояване с: Ще изглежда добре с всяко любимо облекло, особено индо-уестърн.

16. Цветни Менди дизайни за деца:

дизайн на цветни мехнди за деца

Правенето на спирали с тънък връх конус Mehandi в единия край на дланта до показалеца и след това придаване на цветни форми чрез попълване на формата също е прост, но стилен дизайн. Повечето от дизайните на цветни мехнди със сигурност привличат децата. Дизайнът също може да бъде пресъздаден с малко, да ги направи да изглеждат като малки морски кончета или охлюви.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за фестивали или семейни функции.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с индо-западни или традиционни тоалети.

17. Тъмночервени детски мехенди дизайни:

Менди дизайн за детски ръце

Ако детето ви е любител на мехнди, тогава можете да помислите да направите цвете точно в средата на дланта и след това да го напълните с традиционни фигури. Също така направете някои фигури на върховете на пръстите, за да завършите дизайна на мехнди. Децата винаги играят с цветове, затова този червен цвят мехнди със сигурност ги привлича.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Сдвояване с: Носете индо-западни или традиционни дрехи и малки обеци.

18. Кръгли и сърдечни Менди дизайни за деца:

Heart Mehndi Design For Kids

Това кръгло цвете във формата на сърце на всяка длан също е много добър дизайн на мехнди за деца на възраст под 7 години. Напълнете сърцата, като дадете различни граници и запълнете празнините с Mehendi, което би било много ефективно.

 • Подходящ за коя функция: Най -идеален за семейни функции и фестивали.
 • Сдвояване с: Съчетайте с любимо традиционно облекло.

19. Дизайн на Менди в арабски стил за деца:

арабски мехнди дизайн за деца

Това е прост арабски дизайн на мехнди за дете, който покрива последния пръст с дизайн на мехнди. Това е идеален дизайн, защото децата не седят дълго, за да завършат целия модел. Сладките малки ръце на дете с дизайн на мехнди изглеждат невероятно. Когато малко дете сложи менди на ръката си и носенето на lehenga за всяка брачна функция наистина ще изглежда сладко. Всички родители биха искали да обожават нейното момиченце с мехнди.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за партита и фестивали.
 • Сдвояване с: Съчетайте това с индо-западни тоалети.

20. Дизайн на татуировка на менди Cum:

Mehndi Cum Tattoo Design

Днешните готини деца обичат татуировки, които могат да бъдат вредни за кожата им. Така че това е най -добрият вариант да се присади Менди на вътрешната им ръка, която ще изглежда като самата татуировка. Дизайнът за това трябва да е фънки. В този дизайн дори име е написано. Детето може да напише и нещо друго. Стана мода да се прави татуировка по тялото. Това е най -новият дизайн за любител на татуировки. Той е прост, но стилен.

 • Подходящ за коя функция: Този дизайн ще бъде подходящ за партита или семейни функции.
 • Сдвояване с: Съчетайте с рокля или индо-западно облекло.

21. Половин ръка Менди дизайн за деца:

Halh Hand Mehndi Design за деца

За тези деца, които не обичат да пълнят цялата си ръка с мехнди, това е прост дизайн на менди за тях. Това е подходящ дизайн за дете, защото някои деца премахват мехнди, преди да изсъхне. Въпреки че е лесен за проектиране, но великолепен. Изглежда само като дизайнерски мехнди. По него се извършва много тънка работа, която също отнема много време. Наистина изглежда добре за брачна функция.

 • Подходящ за коя функция: Приложете този Менди за семейни сватби.
 • Сдвояване с: Свържете го с традиционно облекло.

22. Сладки дизайни на Менди за деца:

сладък дизайн на мехнди за деца

Това е лесен дизайн на мехнди, който децата могат да изпробват в ръцете на детето. Това е много прост дизайн на мехнди, тъй като ръката не е покрита напълно. Но това е подходящ дизайн за дете. Определено ще изглежда сладко на малки ръце. Малките цветя над едно голямо цвете изглеждат добре на гърба на дланта. Малки точки, направени върху менди, също добавят магия към прост дизайн.

 • Подходящ за коя функция: Това е добър дизайн за семейни функции или фестивали.
 • Сдвояване с: Сдвоете това с индо-западно розово/лилаво оцветено облекло.

23. Стилен Менди дизайн за деца:

стилен мехнди за деца

Това е елегантен дизайн на Mehendi за деца, който могат да имат за всяка функция. Четири прости линии с листа плюс едно голямо цвете, а останалата малка извита шарка е стилна. Малките деца, които обичат да поставят мехнди, със сигурност ще изберат този дизайн. Може да се направи и в областта на дланта. Това е модерен дизайн в детската колекция Менди. Това е лесен дизайн на мехнди за художник.

 • Подходящ за коя функция: Този дизайн на мехнди е подходящ за семейни функции.
 • Сдвояване с: Сдвоете това с плътни гривни.

24. Дизайн на чана къна за деца:

дизайн на къна за деца

В центъра на дланта е направен кръг с малко сложни детайли на криви и точки. На върховете на пръстите има малки цветя заедно с точки и малки шарки. Кръгове и точки са използвани най -вече в този лесен дизайн на мехнди за ръце за деца. Това изглежда като дизайн, особено идеален за Дивали.

 • Подходящ за коя функция: Този дизайн е идеален за семейни функции и Дивали.
 • Сдвояване с: Свържете това с любимия тоалет на детето.

25. Цветен механди дизайн за деца:

Цветен механди дизайн за деца

Един прост, но фин дизайн на мехнди за деца е този дизайн с цветя, листа и паунови мотиви. Дизайнът е лесен за пресъздаване и може да се приложи бързо, така че детето да не се чувства твърде капризно. Върховете на пръстите са поддържани прости с извивки, сълзи и точки, направени по модел.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ най -вече за семейни функции.
 • Сдвояване с: Сдвоете това с традиционно облекло и лента за коса с цветя.

26. Дизайн на Менди за Bady Girl:

Менди дизайн за Bady Girl

Това е красив и сладък дизайн на бебешко мехнди само с малко коте, направено на гърба на дланта. Котето има голям бутон като очи, което го прави още по -симпатичен с малки ивици, направени по цялото тяло, заедно с извита опашка и малки уши. Вместо да използвате стикера и лепящите татуировки за деца, това е по -добра алтернатива.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за семейни функции и партита.
 • Сдвояване с: Свържете това с любимия западен тоалет на вашето дете.

27. Менди дизайн в стил Band:

Менди дизайн в стил стил

Дизайн на мехнди в стил Rakhi, изглежда като малка лента, разпръсната по дланта. Това е дизайн, много подходящ за фестивала на Ракша Бандхан, както и за нормални семейни функции. Цветя в различни размери, точки и сълзи са използвани, за да придадат на този стил на бандата нов дизайн на мехенди за деца с уникалния и специален вид.

 • Подходящ за коя функция: Подходящ за фестивали и семейни сватби.
 • Сдвояване с: Можете да сдвоите това с традиционни тоалети.

28. Сладък и малък дизайн на къна за деца:

Сладък и малък дизайн на къна за деца

На гърба на ръката е направена извивка с малки листа, издигащи се към центъра и венчелистчета на цветя. Около дизайна са направени малки точки и сълзи, за да завършат този сладък дизайн на бебешка ръка. Вашето дете би искало да спортува с този бърз и креативен прост дизайн на мехнди.

 • Подходящ за коя функция: Много идеален за фестивали и семейни функции.
 • Сдвояване с: Носете индо-западно облекло, за да изглеждате перфектно.

Съвети, които трябва да следвате, преди да приложите Mehndi за деца:

 • Уверете се, че използвате само органични или надеждна марка конус за малки деца.
 • Не прилагайте сложни дизайни на мехнди за ръцете на децата, тъй като те могат да станат неудобни, както и сърбящи и капризни.
 • Изберете дизайн, който ще им хареса, защото децата са склонни лесно да се отегчават и да се дразнят, за да могат веднага да го отмият.
 • Направете малък пластир с къна върху кожата им, преди да приложите цялостния дизайн, за да се уверите, че не са алергични към съдържанието.
 • Придържайте се само към дланите им, докато прилагате дизайна като прилагане върху други части, като например краката, тъй като това може да ограничи движението им.

Заключителни мисли:

Дизайнът на Менди за деца трябва да бъде прост, но елегантен, тъй като не харесва мехнди с пълна ръка. Те просто харесват прости, малки и изискани дизайни. Трябва да има нещо иновативно за мендито на детето. Плюс това мехндито, което прилагате, трябва да е без химикали. Следователно дизайните на мехнди за деца трябва да бъдат стилни и креативни, което ги вдъхновява да имат мехнди в ръцете си. Одобри ли вашето мъниче дизайна на Mehandi от нашата статия? Уведомете ни.