50+ прости и атрактивни дизайна на Менди за ръце !!

Механди дизайн за ръце

Ръцете са една от най -добрите части на тялото за декориране с мехнди. Очарованието на ръцете с традиционен дизайн на ръчни мехнди е най -добрият начин да подобрите естествено красотата на ръцете си без аксесоари. Менди е част от много културни традиции и е изключително популярен в Индия, Пакистан и други азиатски страни. От колежните функции до големия сватбен ден, разкрасяването на ръцете със сладко мехнди изкуство се счита за задължително.

Най -хубавото при тези дизайни на ръчни мехнди е, че моделите и мотивите могат да се използват индивидуално за ръце, както и за крака. Можете също така да изберете дизайн или да го персонализирате в зависимост от случая, което прави мехнди много удобно за потребителя. Така че, без допълнително забавяне, нека разгледаме някои от най -добрите дизайни на мехнди за ръце.

Най -добрите дизайни на Менди за ръце с изображения:

Най -новите и прости дизайни на мехнди за ръце със снимки, дадени в тази статия, могат да бъдат полезни за всеки повод, нека ги проверим,

1. Кръгъл цветен Менди дизайн за ръце:

Кръгъл цветен Менди дизайн за ръце

Ето още една илюстрация за любителите на кръглия дизайн/мандала. Голямо цвете в кръгла форма на дланта изглежда супер сладко. Цветето включва венчелистчета, листа и още няколко сложни детайли. Същият модел се използва за пръстите. Моделът в стил блок на върха на палеца изглежда много хубав. За да допълни дизайна на предната ръка, е приет много разпространен дизайн на мехнди на задната ръка. Този елегантен, но ясен дизайн на къна е бърз и лесен за пресъздаване на дизайна за всякакъв вид функции.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или фестивали.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни или индо-западни тоалети.

2. Прост дизайн на Менди за ръце:

прости мехнди дизайни за ръце

Този прост, но елегантен дизайн на мехнди е абсолютно идеален за колежните функции и небрежните събирания. Дизайнът включва прости цветни шарки. Тук не е използван сложен стил. Можете да нарисувате това лесно, дори ако имате малко практика на свободноръчно мехнди изкуство. Изискан мотив с комбинация от две листа и една точка се използва за украса на върховете на пръстите. Останалата част от пръстите се държи отворена, за да придаде на дизайна изискан вид. Направете своя избор за най -близкото събитие, за да удивите вашите приятели, колеги и братовчеди. Можете също да приложите този дизайн върху дланта и краката си.

 • Подходящ за: Този дизайн е подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Сдвояване с: Комбинирайте с ежедневни или индо-западни дрехи.

3. Обратни кръгли дизайни на Менди за ръце:

Назад Кръгли дизайни на Менди за ръце

Ще ни благодарите веднага щом се сблъскате с тази снимка, ако не харесвате нахалните стилове. Дизайнът е още един кръгъл в списъка и много лесен за изработка. Придава красота на предната длан. Този прост дизайн на ръчното мехнди може да действа като добра основа за предната част, ако сте нарисували сложен модел в задната част на ръката си. Дизайнът придава по -голямо значение на гърба, като същевременно разкрасява предната част на ръката ви ефективно. Удължение на същия модел е нарисувано на всеки пръст, което прави дизайна да изглежда толкова перфектен, колкото е. Подобен дизайн може да бъде направен от предната страна на дланите и стъпалата ви.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за фестивали или семейни събирания.
 • Сдвояване с: Съчетайте с любимите си индо-западни тоалети.

4. Геометрична арабска ръка Менди:

Геометричен ръчен мехнди дизайн

Когато искате да се представите като индийско -бохемски шик, този ацтекски ръчен мехнди дизайн ще накара вашия герой за ролята да си дойде на мястото. Нито изглежда твърде племенно, нито твърде градско. Просто идеален за тематични партита и други малки семейни събирания, където искате да експериментирате с външния си вид. Това не е нищо твърде сложно и затова е идеален избор за жени, които го обичат лесно. Моделите на долната длан, простиращи се до китката, се нуждаят от малко внимание от трето лице, но в противен случай е добре да отидете. Този дизайн ще изглежда еднакво красив, когато се прилага върху краката и предната страна на дланта.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или празници.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни или индо-западни тоалети.

5. Красив арабски дизайн Менди:

Арабски Менди дизайн

Това не ви ли спечели със своя арабски сложен дизайн на мехнди? Това е един от най -новите дизайни на мехнди за ръце и можете да видите причината да е толкова популярен напоследък. Дизайнът е въплъщение на всичко, което един перфектен модел на къна трябва да притежава. Лесно и спретнато е да се разбере дизайнът, той е сложен и достатъчно пълен, за да се представи като булчинска мехнди. Той има някои много основни мотиви, които могат да бъдат украсени с камъни, ако искате да го направите още по -красив, не че вече е по -малко. Можете да приложите този дизайн на мехнди и на гърба на дланите си.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни или индо-западни тоалети.

6. Пакистански булчински Менди дизайн за ръце:

Пакистански булчински Менди дизайн за ръце

Този отличен дизайн на бекхенд мехнди е за булките или за булки, които не харесват нахален дизайн. Дизайнът не покрива всяка част от кожата. Стилът Grommet е забележим на китката, докато дизайнът е ограден с цветя, за да разкраси ръката. На пръстите се нарисуват същите цветя. Можете да пресъздадете този подобен модел мехнди от предната страна на дланта си.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за годеж или сватбена церемония.
 • Сдвояване с: Сдвоете с традиционна тежка лехенга чоли или шарара.

7. Гуджарати Менди дизайн за ръце:

Гуджарати Менди дизайни за ръце

Това е типичен дизайн на ръчен менди в стил Гуджарат, който покрива китката в кръгъл стил като гривна. След това ред от изящни мотиви минава към ръката ви, покривайки големия пръст. Това е много иновативен и артистичен дизайн. Дизайнът на китката е покрит със спирала, една и съща декорация на всички върхове на пръстите прави изключителния дизайн фин. Този хубав дизайн е супер перфектен за партита и религиозни събития. Можете да пресъздадете този подобен дизайн за краката си.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за партита или ежедневни дела.
 • Сдвояване с: Съчетайте със стилни индо-западни тоалети.

8. Ейд Менди Дизайн за ръце:

Ейд Менди Дизайн за ръце

Този ръчен мехнди няма съвсем основен модел в ръката. Той е изпълнен предимно със спирали и оформен като пауни. Китката има друг голям паун, което прави целия мехнди екстравагантен възхитителен избор за церемонии като сватба или фестивали като Ид. Въпреки че не можете да направите дизайна сами поради сложността, професионалистът трябва да ви помогне да се възползвате максимално от този модел и да отнеме цялото внимание. Това е един от простите дизайни на мехнди за ръце.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за ежедневни семейни дела.
 • Сдвояване с: Комбинирайте с ежедневен или индо-западен тоалет.

9. Традиционни дизайни на Менди за ръце:

Традиционен дизайн на Менди за ръце

Този прекрасен дизайн е специално за тези, които обичат по -пълен дизайн на мехнди. Започвайки от китката, тя е покрила пълна ръка. Дизайнът се отличава с флорални шарки и традиционни мотиви. Тъй като включва сложни модели, той се нуждае от повече умения и търпение в сравнение с първия. Това би бил един от най -добрите дизайни на мехнди за ръце, който е много съблазнителен със своя модел и комбинация от дизайни. Този дизайн на мехнди може да се комбинира с гривни, както и с модерни белезници, за да завърши цялостната ви визия.

 • Подходящ за: Подходящ за ангажиране или семейна функция.
 • Сдвояване с: Свържете този дизайн с традиционно облекло.

10. Дизайн на булчински менди за ръце:

булчински мехнди дизайн за ръце

Прекрасен дизайн на мехнди за булките и близките роднини на булката и младоженеца. Той е изключително красив и придава на ръцете силно украсен вид. Цветя, листа, прекрасни форми и мотиви са комбинирани заедно, за да завършат този великолепен дизайн. Трябва да сте експертен дизайнер на мехнди, ако искате да го създадете. Можете да замените цветята в този дизайн с различен стил на цветя от арабския дизайн на мехнди или мотив на паун.

 • Подходящ за: Подходящ дизайн за годежната церемония.
 • Сдвояване с: Свържете това с тежко традиционно облекло.

11. Дизайн на Менди за фестивали:

ръчни дизайни на мехнди

Ето още едно изследване на творческите способности на художника. Мисля, че няма никой, който да не харесва този привлекателен дизайн. От лакътя до върховете на пръстите, дизайнът е идеален за семейни функции, партита и празници на Ид. Дори булката също може да го избере, за да украси своя голям ден. Дизайнът не е много сложен и всяка фигура е лесно разпознаваема. Не можете да видите никакъв безсмислен модел в целия дизайн. Тъй като този дизайн е разположен и поставен адекватно, можете да го приложите и като татуировка.

 • Подходящ за: Дизайнът е подходящ за семейна сватба.
 • Сдвояване с: Свържете този дизайн с индо-западно облекло.

12. Ръчни дизайни на Менди за момичета:

Ръчни Менди дизайни за момичета

Разгледайте този, прекрасен избор за момичетата и жените, които искат елегантност и изтънченост във всичко. Дизайнът изглежда по -пълен, но не включва екстравагантни безполезни форми. Изцяло изпълнените съвети му придават традиционен вид. Независимо дали търсите универсален дизайн на мехнди за религиозен фестивал или искате да вдъхновите приятелите си на парти в колежа, този очарователен дизайн е най -добрият за вас. Можете да приложите този дизайн и на гърба на ръцете си.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни или индо-западни тоалети.

13. Арабски Менди дизайни за ръце:

арабски дизайн на мехнди за ръце

Отличен пример за арабски дизайн на ръчни мехнди, той включва само вечнозелените флорални шарки, подредени в последователност. Всички цветя са направени с еднаква дебелина и консистенция. Венчелистчето е изпълнено с тънки линии, докато централните кръгове на цветята са изпълнени с мехнди, което е специфична характеристика на арабския мехнди. Дизайнът обхваща само показалеца и средния пръст. Можете също да приложите този дизайн върху дланта или краката си. Този прост дизайн е идеален за начинаещи.

 • Подходящ за: Този дизайн е подходящ за случайни събития.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с вашия тоалет за деня.

14. Цветен ръчен Менди модел:

дизайн на цветни ръчни мехнди

Какво е вашето мнение за този сладък и прост ръчен дизайн на мехнди? Подобно на предишните модели, този дизайн не включва цветен модел. За направата на дизайна се използват само мотиви и листа, който започва от китката и е обхващал по -голямата част от дланта. Моделът на малките листа на пръстите и палеца изглежда много хубав. Този дизайн на мехнди ще изглежда още по -добре, ако се приложи върху задната част на дланта.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за празници.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни или индо-западни тоалети.

15. Най -новият дизайн на Менди за двете ръце:

най -новите дизайни на мехнди за ръце

Това е уникален дизайн на мехнди за дизайн на мехнди на двете ръце. Той също така не включва цветен модел; по -голямата част от дизайна е изпълнена със спирали. Изглежда твърде сложно и сложно, но всъщност е съвсем просто. Разбира се, той е отличен за жените от всички възрастови групи. Можете да изберете този възхитителен дизайн за партита, Ид, както и сватбени церемонии. За да улесните приложението, изберете модели, които са малко по -малко сложни.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за годеж или сватбена церемония.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с тежки традиционни тоалети.

16. Ръчен Менди дизайн за булки:

Ръчен Менди дизайн за булки

Хубав и елегантен дизайн на ръчната мехнди за булки. Дизайнът се простира до лакътя, като включва цветя, мотиви, листа, точки и други красиви форми. Това е сложен дизайн и изисква повече търпение и професионализъм, отколкото други прости дизайни. Тук не са използвани засенчващи или декоративни материали. Този прекрасен дизайн изглежда перфектно без никакво нарастване. Този дизайн може да се приложи и към задната част на ръката.

 • Подходящ за: Ръчен мехнди дизайн, подходящ за близки семейни дела или годежна церемония.
 • Сдвояване с: Свържете този дизайн с традиционни или индо-западни тоалети.

17. Дизайн на Pahcock Hand Mehndi за булки:

Дизайн на мехенди с паунова ръка

Прекрасен дизайн на мехенди с паун на гърба за булки. Дизайнът, започващ с очарователен мотив на паун, включва редица геометрични форми. Формата, изпълнена с блокове, осигурява основа на триъгълника, изпълнен с мотиви. Голяма форма на кръг е много забележима на ръката. Стилът на засенчване е приет за пръстите и палеца, за да придаде на дизайна различно докосване. Цялостният дизайн е прост и не се нуждае от повече умения. Дори и неквалифициран може лесно да го нарисува. Този дизайн е идеален за семейни сватби и фестивали.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни или индо-западни тоалети.

18. Ръчен Менди дизайн с кристал:

Ръчен Менди дизайн с кристал

Ако искате да се докоснете до крайностите на простотата, докато прилагате мехнди, изберете този дизайн на ръчното мехнди. Този бляскав дизайн е много лесен и отнема много време. Приети са различни стилове за привличане на всеки пръст, а добавянето на малки кристали на различни места го прави по -привлекателен. Този дизайн е идеален за момичета от колежа или работещи жени, които имат много по -малко време за своя режим на разкрасяване. Можете да приложите тези подобни модели на гърба на пръстите си.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейства или случайни събития.
 • Сдвояване с: Съчетайте това с индо-западни тоалети.

19. Marwari Hand Mehndi Design за сватби:

Дизайн на ръчна Менди Marwari

Тук можете да наблюдавате класически дизайн на мехенди с паунова ръка, който се използва за украса на булчински ръце. В дизайна можете да видите два пауна, по един на всяка ръка, сред колекцията от сложни шарки. Съветите се поддържат плешиви, за да се създаде уникално докосване. Изискаността на дизайна го прави идеален за сватбения ден и други случайни събития. Този дизайн ще изглежда еднакво красив, когато създава на гърба на ръцете.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с тежки традиционни или индо-западни тоалети.

20. Популярни сенчести паунди Менди дизайни:

Peacock Mehndi Дизайн за ръка

Този зашеметяващ дизайн на ръчния мехнди обяснява защо дизайнът на паун е най -популярен сред жените. Множество паунови лица в един дизайн изглеждат необичайно. Целият дизайн е създаден в засенчен Менди стил. Черният мехнди се използва за изчертаване на границите, а засенчването се дава с обикновен менди. С изцяло обхванатите съвети това със сигурност е един от най-универсалните дизайни на мехнди и подходящи или всички събития. Използвайте ленти, за да разделите ръцете на части, за да постигнете съвършенство в този дизайн.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или годежна церемония.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни или индо-западни тоалети.

21. Прекрасни модели на Менди от двете ръце:

Прекрасни модели на дръжка Менди

Прекрасни модели за предната и задната страна на ръчния дизайн на мехнди, можете да изберете този стил за всяко събитие от семейни функции до събиране в колежа, дори може да се използва за булка, въпреки че добавяте още няколко разширения. С цветя, листа и мотиви дизайнът е малко сложен и изисква умения и търпение на художника. Можете да използвате дизайна на бекхенд на краката, както и модела на пейсли може да се използва като дизайн на татуировка на ръката.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или годежна церемония.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни или ежедневни тоалети.

22. Многоцветен Менди дизайн за ръце:

Многоцветен дизайн на Менди за ръце

Ето илюстрация на изискан ръчен дизайн на мехнди, който е ограничен само за булките. За направата на този сенчест дизайн се използват прости и черни мехнди. Целият дизайн е украсен с цветни кристали в кръгли и оставящи форми. На китката се вижда розова роза. В заключение, този дизайн е много подходящ да допълни сватбеното ви облекло. Можете да използвате тези украшения отново с лепило, благоприятно за кожата.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или събитие.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни или индо-западни тоалети.

23. Ръчен Менди подходящ за всички събития:

Ръчен Менди Подходящ за всички събития

Ако предишните дизайни не ви вдъхновяват, разгледайте този ръчен дизайн на мехнди, този, който е еднакво подходящ за всички събития. Комбинацията от цветя, листа и симетрични форми фантастично разработват дизайна. За двете страни дизайнът се простира от китката до пръстите. Вариация обаче се прави отзад, като държите повечето от пръстите отворени. Дизайн като този може да се приложи за всякакви функции.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или годежни церемонии.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни или индо-западни тоалети.

24. Сладък дизайн на Менди за ръка:

Сладък дизайн на Менди за ръка

Сладък дизайн на гърба с мехнди с не много сложни, нито пълни със сложни шарки. Може да е идеален избор за момичета от колежа за зрели жени. Дизайнът включва три видни цветя, украсени с листа и издънки. Същият дизайн е приложен върху показалеца, докато останалите се държат отворени. Това е един от лесните дизайни на мехнди за ръце. Този дизайн в стил татуировка може да се приложи и върху ръката и краката.

 • Подходящ за: Приложете това за партита или просто за практика.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с индо-западно облекло.

25. Красива паун и цветя Ръчна Менди:

цвете менди на ръцете

Това е луд дизайн с красив паун в центъра на твърде много цветя, заедно с много абстрактен дизайн, който се случва наоколо във форми на китайски фенове на ръце и сълзи. Този универсален дизайн не е много труден за създаване, тъй като не включва сложни детайли. Добре подредените листа придават на върховете силно украсен вид. Можете да пресъздадете този дизайн на дланта си.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или фестивали.
 • Сдвояване с: Съчетайте със стилен индо-западен тоалет.

26. Арабски и засенчени менди стилове:

Арабски и засенчен Менди за ръка

Тук можете да видите отлична комбинация от арабски и засенчени стилове на мехнди. Много тънки линии се прилагат за запълване на централните части на пръстите; този модел прави този артикул много уникален от другите. Навсякъде са направени няколко цветя с различни форми и размери. Той е доста идеален за партита, фестивали на байрам и други церемонии. Този дизайн е подходящ и за задната част на ръката ви.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за практикуване за начинаещи.
 • Сдвояване с: Чифт с индо-западни тоалети.

27. Класически дизайн на паун Менди за ръце:

Паун мехнди дизайн за ръце

Този райски дизайн на паун мехнди с комбинацията от традиционен външен вид е идеален за индийски и пакистански булки. Може да се носи и от близките роднини на булката и младоженеца. Той е много сложен и пълен със сложни детайли, поради което се нуждае от повече артистичност и усърдие в сравнение с простите дизайни. Можете да пропуснете сложните детайли около пейсли, за да го направите скромен дизайн.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за годеж или сватбена церемония.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни или индо-западни тоалети.

28. Модели на мехнди с малка граница:

Гранични Менди модели за ръце

Вижте това ръчно дизайнерско изображение на мехнди, това е едно от най -добрите изображения на страхотни сложни произведения на изкуството на менди. Широко разпространената граница на китката е организирана чрез подреждане на малки рамки по един по един. На всяка ръка се виждат три цветя. Малки сложни детайли се използват за изработване на флорален дизайн. Същият стил се прилага към върховете; пунктирана линия на всеки пръст прави дизайна по -привлекателен. Подобен стил на дизайн може да бъде създаден и от задната страна на дланта.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни или индо-западни тоалети.

29. Красив модел на Менди на китката:

Менди модел на китката

Този сладък дизайн е специално за тези, които искат да добавят малко цвят към ръчния си дизайн на мехнди. Този много кратък дизайн включва красив мехнди модел на китката с комбинация от три сладки цветя. Всички пръсти се държат отворени, за да направят дизайна по -забележим. Превъзходният дизайн може да бъде изключителен избор за момичета и работещи жени. Като дизайн на мехнди в стил татуировка, можете да приложите това и върху ръката, краката или раменете.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за случайни събития.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни или индо-западни тоалети.

30. Червено -черен дизайн на Менди:

Червен и черен дизайн на Менди за ръце

Стилният ръчен мехнди дизайн, направен в червени и черни цветове на мехнди, изглежда страхотно и според най -новите тенденции в менди. С червен пълнеж и черна рамка, дизайнът представя творческите умения на художника. За да се допълни този засенчен дизайн, се използват няколко многоцветни кръгчета от кристали, листа и други нюанси. Можете също да използвате едноцветни камъни вместо многоцветни камъни, които да съответстват на вашия тоалет.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или семейна сватба.
 • Сдвояване с: Сдвоете с тежък lehenga choli.

31. Дизайн на Менди за тийнейджърки:

ръчен Менди дизайн за момичета тийнейджърки

Това е лесен ръчен дизайн на мехнди за тийнейджърките, които искат сами да приложат красив дизайн на менди върху ръцете си. Това е доста прост абстрактен дизайн, разпръснат по ръката, без засенчване или сложен модел и не изисква допълнителни умения. Така че, той е идеален за начинаещи. Подобен стил на модела може да се приложи върху краката и задната част на дланта.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или ежедневни упражнения.
 • Сдвояване с: Чифт с индо-западни тоалети.

32. Прост дизайн на Менди за начинаещи:

Прост дизайн на Менди за начинаещи

Друг прост ръчен дизайн на мехнди за начинаещи, голямо красиво цвете е нарисувано на дланта. Пет различни модела се използват за запълване на празните зони между цветните листа. Издънка на цвете се простира нагоре, за да покрие показалеца, докато останалите пръсти са голи. Този сладък дизайн е подходящ за малки момичета. Добавете точки и модел на сълзи около менди, за да му придадете по -завършен вид.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за практикуване за начинаещи.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с вашия тоалет за деня.

33. Кръгла форма на Менди:

Кръгла Менди форма

Повечето жени обичат кръгла форма на мехнди и пълни върхове. Можете да внесете някои модификации в традиционния кръгъл модел, за да го направите стилен и съвместим със съвременните тенденции. Дадената по -горе снимка е пример за такъв дизайн. Хубав кръгъл флорален модел замества обикновения кръг, а стилът се прилага към върховете. Може да се носи от млади момичета, както и от зрели жени, за да допълни личността за всеки повод. Този дизайн на мехнди може да се приложи върху задната част на ръката, както и върху краката.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за деца и фестивали.
 • Сдвояване с: Съчетайте с някой от любимите си тоалети.

34. Засенчени Менди дизайни за ръце:

Засенчени Менди дизайни за ръце

Най -новата версия на сенчести ръчни мехнди дизайни можете да видите тук. Флоралните шарки и листа, направени в арабски стил, изглеждат много изявени в целия дизайн. Цялостният дизайн е доста прост, без усложнения или сложен модел. Този дизайн е не само идеален за колеж, партита и фестивали на Ид, но булките могат да го носят. Подобен дизайн на мехнди може да бъде направен от задната страна на дланите.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или за булки.
 • Сдвояване с: Сдвоете с традиционна гарара или салвар камеез.

35. Красиви дизайни на Менди за пеперуди за ръце:

Пеперуда Менди дизайни за ръце

Колко странен е този стил? Много уникален и обичах всичките ми свободолюбиви жени. Разглеждайки модела, това наистина е много прост дизайн, който се използва за покриване на по -голямата част от предната длан. Ако обаче не обичате пълния дизайн, това може да е и за вас. Вътрешните крила на пеперудата са изпълнени с мотиви и спирали, които покриват и пръстите. Дизайнът на ръчния мехнди е идеален не само за младо момиче от училище или колеж, но и за жени, които посещават семейни събирания и фестивали. Можете да добавите още такива мотиви, подобни на листа, за да придадете на това цвете като вид.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или партита.
 • Сдвояване с: Съчетайте се със страхотен и стилен индо-западен тоалет.

36. Арабски дизайн на Lotus Mehndi за ръце:

Lotus Mehndi дизайни за ръце

Точно това бихте искали да наречете фантастично и по уважителни причини. Дизайнът на ръчния Mehandi включва лотос за дланта и други последователни шарки около него. Консистенцията на къната трябва да бъде еднаква и дори за всеки ръб, за да работи дизайнът и да изглежда най -добре. Като арабски дизайн, на детайлите се обръща допълнително внимание и листата около цветето са запълнени с тънки линии. Това е доста особена характеристика на вариациите на къна в Близкия изток. Вместо лотос, можете да направите и всеки друг цветен дизайн.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или просто за практикуване.
 • Сдвояване с: Чифт с индо-западни тоалети.

37. Последователен дизайн на Менди:

Последователен Менди дизайн за ръка

Ако това, което видяхте досега, не е успяло да ви впечатли много, погледнете този красив ръчен дизайн на мехнди, правейки дори скучните повторения да изглеждат като магия. Менди е идеален за всички случаи и съдържа полукръгли мотиви, разположени един върху друг с поддържано пространство. Дизайнът се простира до китката и може да бъде изтеглен повече, ако е необходимо. Може да се направи и вариант и вместо звездите, използвани за прикриване на неизползваното пространство, може да се остави празно, ако не сте в това в подробни пълни дизайни. Този дизайн е подходящ и за задната част на дланта и краката.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или фестивали.
 • Сдвояване с: Сдвоете с традиционния сари или салвар камеез.

38. Блестящата ръка Менди изкуство:

Блестяща ръка Менди Арт

Този дизайн не само е градски и шик, но изглежда страхотно в съответствие с най -новите тенденции, които правят вълната тази година. Изображението на ръчния Mehandi е много основно с цветя и листа, подредени като повечето флорални шарки. След това това се украсява, като се поставят камъни за пъпката. Можете да използвате различни нюанси на допълващи камъни, ако желаете. Това добавя повече красота към вече екстравагантния модел. Никой друг дизайн на мехнди за ръце няма да е като прост и лесен за парадиране. Можете също така да използвате искряща бинди или лъскава боя за нокти вместо камъни.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела.
 • Сдвояване с: Комбинирайте с индо-западни тоалети или ежедневното си облекло.

39. Прости манго мехнди дизайни за ръце:

Манго Менди дизайни за ръце

Трябва да харесате този лесен дизайн на мехнди за това колко неусложнен, но елегантен е той. Това едва ли е дизайн, но има толкова много индивидуалност, че може да ви даде с вашето традиционно облекло. Дизайнът е основно много лесен за изработка, след като можете да направите мотив гуджарати в центъра на китката. Дизайнът е много съвместим и с вашия модерен вкус. И това ви дава не само зрял вид, но и много шикозно настроение. Не забравяйте да украсите ноктите си с ярко изглеждащ цвят на ноктите, за да подчертаете дизайна на ръчното мехнди. Можете също така да направите тази лента точно на китката си, за да й придадете различен вид.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за много небрежни дела.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни индийски или индо-западни тоалети.

40. Дизайн на пръста Менди на ръка:

Дизайн на пръста Менди на ръка

Ако обичате как изглеждат пръстите ви с мехнди, но мразите упоритата работа, добре изглежда, че имате късмет дами! Погледнете този шедьовър на ръчния дизайн на мехнди. Всички пръсти изглеждат толкова красиво стилни, въпреки че имат един и същ еднакъв модел. Това го прави не само по -лесно да се адаптира, но и удобно да се направи. Едва ли ще отнеме време и следователно е идеален за бързи семейни събирания. Можете да изненадате всички, когато се появите с къна въпреки краткото предизвестие. Този цветен модел може да бъде пресъздаден от предната страна на пръстите ви.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или партита.
 • Сдвояване с: Съчетайте с фантастични индо-западни тоалети.

41. Портрет в ръчен Менди дизайн:

Портрет в ръчен Менди дизайн

Зашеметяващият дизайн на мехнди на ръката, това е всяка причина да обичате да се раждате като индийско момиче. Вижте колко красиво изглежда арабското и гуджаратското сливане на мотивите. Много прост дизайн, махнал в уникалността на сложността, моделите покриват по -голямата част от ръката ви и следователно са идеални да служат като булчински мехнди. Той е достатъчно универсален, за да бъде експериментиран и има мъжка фигура, обясняваща статуса ви „скоро ще се ожените“. Този булчински дизайн с пълна ръка може да се приложи и върху задната част на ръцете.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела.
 • Сдвояване с: Комбинирайте с тежки традиционни тоалети.

42. Уникално ръчно Менди изкуство:

Ръчно Менди Арт

Прекрасно направен последен дизайн на мехнди за ръка с централен ромб с вътрешни шарки съставлява предната част на дланта. Този дизайн може да бъде избран за всеки повод, от събиране на колежа до семейни функции. С точността и спретнатостта може да не е чашата ви да се справите сами, но с уменията на професионалистите, това със сигурност ще ви даде предимство и похвала, която търсите в дизайна. Можете да направите този вдъхновен от ацтеките дизайн и на краката си.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или фестивали.
 • Сдвояване с: Чифт с индо-западни тоалети.

43. Спирален Менди дизайн на двете ръце:

Спирален Менди дизайн на двете ръце

Ако не обичате лесен дизайн на мехнди за ръката и търсите нещо идеално елегантно, тогава ще подпечатате сделката за вас. Всъщност не е предназначен за случайни събирания, този сватбен мехнди има много сложен детайлен стил, приложен тук. Наемането на професионалист ще си заслужава, когато видите колко изискан е моделът на мотива. Дизайнът е много лесен за разбиране и има цвете на двете ръце с околните листа. Що се отнася до върха на пръстите и други празни области на ръката, се използва модел с три точки. Този дизайн ще изглежда страхотно, когато се приложи върху задната част на ръцете.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или годежна церемония.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционно облекло.

44. Муглай Менди дизайн за ръка:

Муглай Менди дизайн за ръка

Що се отнася до дизайна на ръчните мехнди, великолепието на този ще ви изненада приятно. Силата на флоралните шарки сте виждали и това няма нищо друго освен това в целия дизайн. Това е много изявен дизайн със сложни детайли на точки. И това е идеален дизайн за функции като събития в колежа, семейни събирания или дори фестивали. Този дизайн е съчетание на арабски и индийски стил по същество и има повтарящ се модел на ръката, лесен за работа. Ако искате само дланта ви да бъде ограничена, това е най -добрият ви избор. Този подобен дизайн може да се приложи и върху краката ви, както и върху задната част на дланта ви.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела.
 • Чифт с: Комбинирайте с традиционни или индо-западни тоалети.

45. Конвергиращ диагонален дизайн на Менди:

Диагонален Менди дизайн за ръце

Дизайнът на тази ръка Менди е индийски, докато има докосване на арабска сложност. Той е не само изискан, но и обхваща голяма част от ръката ви, като по този начин е причина за предпочитание за мнозина. Начинът, по който краищата на двата дизайна на двете ръце се сближават, е творчески и изглежда страхотно за окото. Кръгъл модел е последователен в това изящно изкуство с къна, идеално за религиозни фестивали и семейни партита. Пресъздайте този дизайн на гърба на дланите си за семейни сватби.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за ежедневни функции или събития.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с вашия тоалет за деня.

46. ​​Fusion Minimal Менди изкуство:

Минимално Менди изкуство за ръка

Макар и идеален за работещи жени поради минималния си дизайн и простор, като по този начин отнема по -малко време, този красив ръчен мехнди е перфектен и елегантен избор за всяко момиче, което обича да държи ръцете си завързани с по -малко къна и все още изглежда еднакво зашеметяващо. Мотивът на китката е кръгъл и сложен, намекващ за арабски, докато този на дланта е по -скоро като мотив от гуджарати. Този дизайн ще изглежда естетически дори на гърба на ръката.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за ежедневни семейни функции.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с индо-западно облекло.

47. Сложни произведения на къна за ръце:

дизайн на къна за ръце

Този ръчен мехнди дизайн има много детайлен кръгов мотив. Изпълнителят на мехнди, който наемете за себе си, ще се радва да направи този. Дизайнът е много сложен и съдържа два основни мотива, организирани в кръг, а след това останалите се запълват от другите детайли. Вашият художник вероятно ще го направи сам с креативност от тила. Върхът на пръстите, както можете да видите, не е просто обшит с къна, както обикновено, вместо това е проектиран усукващ възел на единия край, за да направи мехндито по -сложно. Можете да приложите този дизайн за сватбата на вашия брат или сестра или на много близък член на семейството.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или годежна церемония.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с индо-западно облекло.

48. Симетричен арабски Менди модел:

Арабски Менди модел за ръце

За това можете да проверите колко красиво изглежда моделът с неговата класическа симетрия. От Рахи до Ид, всички поводи за празници могат да прегърнат дизайна на това изкуство от къна. И двете длани имат един и същ флорален модел с уникален дизайн, което прави цялостния пакет толкова изискан. Дизайнът е идеален за събития, на които трябва да демонстрирате и ръцете си, като изпълнения на sangeet. Ръчният мехнди не само ще привлече вниманието на всички към вас, но ще му помогне да остане такъв поради своята уникалност от обичайните. Можете също да приложите този дизайн върху краката и задната част на дланите.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за фестивали или семейни функции.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с индо-западно облекло.

49. Половин цветен Менди дизайн:

Половин цветен Менди дизайн за ръка

Всеки, който търси флорален модел, простиращ се по целия дизайн на мехнди за ръце, ще хареса този. Той покрива цялата ръка, като му придава по -пълен вид. Мотивите са предимно традиционни и имат сложни шарки. Отнема време и необходимите умения, за да изглежда по -изрядно и подредено, може да са по -дълги, отколкото си мислите и може да се нуждаете от повече помощ от някой друг, за да проверите разстоянието. Като цяло е много красив дизайн и идеален за всички поводи. Този дизайн може да бъде пресъздаден, като се използва различен стил на венчелистчета и кръгови мотиви.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за близки семейни дела или фестивали.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни или индо-западни тоалети.

50. Цялостен дизайн на булчински Менди:

най -добрите дизайни на мехенди за ръце

Красотата на този последен ръчен мехнди дизайн в списъка се крие в модела. Къната е добре оформена и се нуждае от опит, за да попълни подробностите. Комбинацията е идеална за булки или близки роднини на булката. Правилният цвят на лака за нокти ще направи дизайна още по -подходящ и ще добави повече шик към вашия вече перфектен мехнди. Централният мотив се нуждае от най -голямо внимание и следователно трябва да бъде направен с най -голямо търпение. Тъй като може да е трудно да възпроизведете едни и същи модели равномерно от двете ръце сами, можете да приветствате малка помощ. Този индийски стил мехнди може да се приложи и върху задната част на ръцете.

 • Подходящ за: Дизайн, подходящ за сватба и годежна церемония.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни тоалети.

Последна колекция 2020:

Най -новата колекция на ръчен Менди

simpl ръчни мехнди дизайни

красив ръчен дизайн на мехнди

дизайн на Менди на гърба

най -новия ръчен дизайн на мехнди

малък ръчен дизайн на мехнди

модерен ръчен мехнди дизайн

оставя ръчен дизайн на мехнди

дизайн на цветни ръчни мехнди

мехнди дизайн с пълна ръка

Допълнителни съвети & Предложения – Менди дизайни за ръце:

 • Не купувайте мехнди конуси от произволен контакт и започнете да го използвате, за да тествате петното и консистенцията директно, винаги започвайте с тест с кръпка.
 • Ако не ви е удобно да боравите и да използвате конуса на мехнди, винаги можете да вземете ръководството на професионален художник на къна и да научите чрез тях или да вземете техните услуги за вашето приложение на къна.
 • Колкото и хубав да е конусът, петното няма да е достатъчно тъмно, ако не оставите къната върху дланта си поне за няколко часа.
 • Съхранявайте лимоновия сок и захарната смес готова преди началото на приложението на къна, за да можете да я приложите в момента, в който започнете да забелязвате, че къната ви се изсушава. Това ще помогне на къната да се залепи за дланите ви.

Нашият списък с мехнди дизайни за ръце със сигурност ще ви спаси за всякакъв вид предстоящи функции и събития. Можете да промените малко всеки дизайн, ако не можете да пресъздадете някакъв модел или мотив. Повечето от тези дизайни могат да бъдат приложени към задната част на ръцете ви без никакъв дискомфорт. Можете да добавите модели от вашето облекло, за да направите дизайна по -персонализиран. Така че, следващия път, когато трябва да присъствате на семейна сватба или събитие, всичко, което трябва да направите, е да разгледате нашия списък и да разгледате нашите подбрани дизайни.