50 -те най -обичани дизайни на менди в индийски стил за жени!

Тези дни носенето на индийски дизайн на мехнди стана доста популярно в целия свят. Въпреки че Менди е част от няколко азиатски култури, сега той е признат като разнообразна форма на изкуство, която няма последствия или вредни ефекти. Човек може да приложи мехнди дизайн върху всяка част от тялото по свой избор и да бъде сигурен, че ще постигне привлекателно петно. Хората от западната култура започнаха да развиват интерес към мехнди като форма на изкуство и започнаха да учат и приготвят конуси сами. Това също показва как Менди е помогнал за обединяването на няколко култури и етноси.

Индийски стил Менди дизайни

Друг страхотен аспект на мехнди е, че не е нужно да сте професионалист, за да приложите дизайна. Има няколко дизайна на мехнди за начинаещи, които могат лесно да бъдат изпробвани и проверени от всеки индивид. Всички тези уникални качества може би със сигурност са предизвикали вашия интерес и са ви заинтригували, така че нека да разгледаме някои от най -добрите индийски дизайни на механди за начинаещи, както и за професионалисти.

Индийски дизайни на Менди с изображения:

По -долу са топ 50 вида индийски дизайни на Mehendi със снимки, които определено трябва да изпробвате. Можете също да опитате някои от тези дизайни като начинаещ дизайн и да ги носите за семейните си събирания.

1. Индийски менди дизайн в цял ръст:

индийски дизайн на мехнди за ръце

Това е много популярен разчленен модел, използван в индийски дизайн на мехнди, който е направен по цялата дължина. Можете да изпробвате тези дизайни, които могат лесно да се носят в семейни случаи. Ако имате парти, на което да присъствате, тогава също можете да ги носите с тежките си костюми и други салвар камъни. Те са популярни и за други поводи и събирания. Тези видове дизайни също могат да имат различни други модели, направени върху тях, като цветни произведения или други мрежести или гривни модели на китката.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите, ръцете и стъпалата.
 • Сдвоете с: Комбинирайте с индо-западни тоалети

2. Бляскави индийски модели на Менди:

индийски механди дизайн за ръце

Можете да опитате тези видове бляскави индийски дизайнерски модели на мехнди с мрежести и мангови мотиви и можете да ги носите за различните си функции. Те могат да се носят с бои за нокти по ваш избор, за да изглеждат по -стилни. Те също са доста модерни и ако искате, тогава можете да ги направите по -тежки с гривни и други блясъци, които могат да се използват с лепила за тяло, за да се направят тези повече рампи като.

 • Подходящ за: Подходящ за фестивали и семейни сватби.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланта и краката си.
 • Сдвояване с: Съчетайте с индо-западно или традиционно облекло.

3. Мрежест модел индийски мехенди:

индийски мехенди дизайн за ръце

Това е дебел и тежък мрежест модел, изработен в индийски дизайн на мехнди. В този дизайн няма значими мотиви, но повече шарки. Можете лесно да получите тези стилове от известни салони, които предоставят тези услуги. Те могат да се носят за всеки повод, а можете да ги носите и с тежките си костюми и lehengas.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите, задната част на ръката и краката.
 • Сдвояване с: Свържете този дизайн с традиционни тоалети.

4. Индийски Менди дизайн отзад:

прости индийски дизайни на мехенди

Това е много декоративен индийски дизайн на мехнди, който има бижута формат и това също не е тромаво. Можете лесно да изпробвате тези съвременни типови модели за всяка форма на партита. Ако не харесвате тежки шарки, това е, което трябва да изпробвате. Те са лесни за спорт и също не отнемат много време, за да бъдат направени. Можете да ги получите от професионални хора, като резервирате сесии за гости преди парти. Те могат да се носят с почти всяка форма на salwar kameez, а също така можете да ги носите с други модерни дрехи.

 • Подходящ за: Подходящ за партита и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите, ръцете и стъпалата.
 • Сдвояване с: Чифт с индо-западни тоалети.

5. Дизайн на черна индийска къна:

индийски дизайн на къна

Това е дебела черна къна с мотиви от манго, индийски мехнди дизайн в арабски стил. Можете да изпробвате тези за вашето момиче нощно парти и те също могат да се практикуват у дома. Ако можете да си купите конуси паста, можете да ги изпробвате за момиче за нощно парти. Можете също така да ги направите с по -малко разходи от салона, тъй като те не са много тежки, но също така изглеждат доста модерни, преди парти като традиционна функция или дори събиране или коте. Те могат да се носят с костюми на Анаркали и други тежки сари зари.

 • Подходящ за: Подходящ дизайн за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите, задната част на ръката, ръката и краката.
 • Сдвояване с: Съчетайте с индо-западно или традиционно облекло.

6. Геометричен индийски модел на Менди:

Индийски модел Менди

Това е традиционен геометричен модел, който можете да изпробвате във вашия индийски дизайн на мехнди. Те могат да бъдат направени с пасти с тъмен цвят и можете също да опитате тези за момиче нощно парти. Те не са тромави и можете да ги носите с почти всеки тип салвар. Можете също да ги носите с шифонови сари. Можете да носите тежки гривни с тях и също така да направите модела до лактите, за да направите това да изглежда по -бляскаво.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да нанесете това на дланта си най -добре.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с тежки традиционни тоалети.

7. Менди изкуство за момичета:

Менди изкуство за момичета

Това е модерен тип индийски дизайн на мехнди, който можете да опитате за вашето момиче нощно парти или за случайно облекло за колежа. Ако имате функция да присъствате или парти, на което да присъствате, тогава можете да ги носите с вашия модерен шифонов салвар или други чуридари. На тях също са направени блясъци, което е тенденция в наши дни и можете също да направите тези декорации по -креативни и бляскави, като използвате тези видове блясъци, които могат да бъдат върху тях с лепило за тяло, което се предлага от хора в салоните.

 • Подходящ за: Подходящ дизайн за партита.
 • Разположение на дизайна: Можете да нанесете това върху гърба на дланта си или като татуировка на ръката.
 • Сдвояване с: Съчетайте с индо-западни или западни тоалети.

8. Паун индийски Менди:

Паун индийски Менди

Това е стилен формат на индийски мехнди дизайн, базиран на паун. Можете да изпробвате подобни формати на различни други модели и да ги направите с тежки мрежи или други модели на листа. Те могат да бъдат удължени до горната част на ръцете или до лактите, ако обичате да спортувате такива модели.

 • Подходящ за: Подходящ за годеж и сватбена церемония.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланта и задната част на ръката.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с тежки традиционни тоалети.

9. Флорален формат Индийски мехенди дизайни:

Форматирайте индийските дизайни на Mehendi

Това е индийски дизайн на мехнди с цветен формат. Можете да изпробвате тези видове флорални щампи с конуси, които се продават на пазарите. Можете също да носите тежки бижута или гривни с тях. Те също са доста геометрични и не са тромави. Ако искате нещо с пълна дължина до лактите или раменете, можете да опитате тези. Те също не са тромави. Те са доста артистични и можете да ги носите и с модерните си дрехи.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите, задната част на ръката и краката.
 • Сдвояване с: Комбинирайте с ежедневни традиционни дрехи и леки бижута.

10. Тежък тъмен цветен индийски механди дизайн:

Индийски механди дизайн в тъмен цвят

Това е много тежък тъмен цвят мехнди дизайн. Дизайнът е перфектен булчински индийски мехнди дизайн с пълна ръчна работа в множество стилове и модели на мехнди. Можете лесно да изпробвате тези формати за всякакъв повод. Те също могат да се носят с вашите тежки костюми или салвар камиз.

 • Подходящ за: Подходящ за годеж и сватбена церемония.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланта и задната част на ръката.
 • Сдвояване с: Комбинирайте с тежки традиционни тоалети.

11. Художествен индийски Менди дизайн за момичета:

Индийски Менди дизайн за момичета

Това е много стилен индийски дизайн на мехнди. Можете да изпробвате тези мехнди дизайни за вашето нощно парти за момичета и други традиционни семейни поводи. Те също не са тромави и затова можете да ги комбинирате с модерните си дрехи. Можете също да ги носите с тежки гривни, за да изглеждате по -бляскави.

 • Подходящ за: Най -подходящ за семейни функции.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланта и задната част на ръката си.
 • Сдвояване с: Свържете този дизайн с традиционни или индо-западни тоалети.

12. Традиционен индийски менди от паун:

Традиционен индийски дизайн на Менди

Това е поредната творба с мотив на паун и традиционен формат. Тези видове шарки могат да се видят най -вече в индийския дизайн на мехнди, който може да бъде удължен до горната част на ръцете или до лактите според изискването. Можете също така да ги носите с тежки сари и можете да добавите други свързани флорални щампи към тези или други модели манго.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите и стъпалата.
 • Сдвояване с: Чифт с индо-западни тоалети.

13. Лесен индийски дизайн на къна за ръце:

Индийски дизайни на къна за ръце

Можете да изпробвате тези видове традиционни индийски дизайни на мехнди за вашата ръка. Можете да опитате това за всякакви семейни церемонии. Те се извършват от професионални салони, предоставящи този вид услуги. Ако имате парти, на което да присъствате, и искате да спортувате тези видове тежки дизайни под ръка, за да ги обедините с тежките си сари сари и други тежки костюми салвар, тогава можете да резервирате сесии за гости. Можете също така да използвате кристали и други лепила за тяло, за да ги направите по -цветни.

 • Подходящ за: Подходящ за годежни церемонии и семейни сватби.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите или задната част на ръката.
 • Сдвояване с: Сдвоете с lehenga-choli.

14. Традиционен модел на мотив от манго:

Модел с мотив от манго

Това е традиционен модел на мотив от манго, вдъхновен от булчинския индийски дизайн на мехнди. Можете да ги удължите до горната част на ръцете. Мендито е направено по един единствен модел на двете ръце. Можете да изпробвате тези и за краката си. В някои традиционни случаи жените носят тези шарки на краката си.

 • Подходящ за: Подходящ дизайн за годеж и сватбена церемония.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите и стъпалата.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни тоалети.

15. Тъмноцветен индийски механди дизайн:

Индийски механди дизайн в тъмен цвят

Това е индийски мехнди дизайн с тъмен цвят. Можете да изпробвате различни артистични модели като този. Те също не са тромави и затова можете да ги носите с модерните си костюми salwar. Те също могат да бъдат направени по -бляскави с тежки гривни и други шарки. Можете да разширите тези видове формати и можете да ги носите и на краката. Можете също така да използвате блясъци с тях и да ги направите по -бляскави. Тези видове модели са много стилни и могат да се носят дори от студенти от време на време.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите, задната част на ръката и краката.
 • Сдвояване с: Чифт с индо-западни тоалети.

16. Декоративен индийски дизайн на Менди:

Декоративен индийски дизайн на Менди

Това е много декоративен индийски дизайн на мехнди, който можете да изпробвате за ръцете си. Можете също така да направите тези видове лесни шарки у дома, ако купувате конусите, които обикновено се предлагат на пазарите. Това са точки и те могат да бъдат изпробвани и от начинаещи. Можете да опитате тези за момиче нощно парти с приятелите си. Можете да носите централен стикер от кристал, за да направите тези по -стилни и харесващи дизайна на рампата. Можете да направите други декоративни лесни модели, които могат лесно да се носят, дори ако ги носите от време на време в колежа си.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху гърба на ръката си.
 • Сдвояване с: Чифт с индо-западни тоалети.

17. Раджастански мехенди модел:

Раджастански мехенди модел

Това е дебел раджастански модел с красив индийски дизайн на мехнди, който можете да изпробвате за семейните си церемонии. Този дизайн на мехнди също е доста артистичен и има много тежки шарки с флорални и други мотиви. Страните в този дизайн са изпълнени сложно, докато в центъра има само цветя.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни сватби или годежни церемонии.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите и задната част на ръцете.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни индийски тоалети.

18. Традиционен индо -арабски дизайн на Менди:

Традиционен индо -арабски дизайн на Менди

Това е много тежък традиционен арабски и индийски булчински мехнди дизайн. Можете лесно да изпробвате този тип модели от известни салони. Ако имате парти, на което да присъствате, тогава трябва да изпробвате тези. Те често са доста артистични и обикновено се правят в паста с тъмен цвят. Можете да носите тежки костюми churidar, ghagra choli или Anarkali с тях. Това може да се направи и до лактите или до горната част на ръцете.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни сватби, годеж и сватбени церемонии.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите и задната част на ръцете.
 • Сдвояване с: Комбинирайте с тежки традиционни тоалети.

19. Индийски дизайни на къна за начинаещи:

Индийски дизайни на къна за начинаещи

Това е перфектен начинаещ много прост дизайн на мехнди, с цвете като основен мотив, който лесно можете да практикувате с конуси, които можете да закупите от пазарите. Съвършенството в тях може да бъде постигнато и постигнато с редовна практика, а можете да го направите и за момиче нощно парти.

 • Подходящ за: Подходящ за фестивали и партита.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите, ръцете и стъпалата.
 • Сдвояване с: Чифт с индо-западни тоалети.

20. Индийски дизайн на мехди на краката:

Индийски дизайн на Менди на краката

Това е прост мехнди дизайн за краката ви, който можете да изпробвате за всеки семеен или домакински повод. Тези стилове са много популярни в почти всички традиционни домакинства. Можете да намерите жени, носещи тези формати на манговите произведения в ръцете и краката си в почти всички видове къщи, когато има функция.

 • Подходящ за: Подходящ за годежни церемонии и сватби.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху краката и задната част на ръката.
 • Сдвояване с: Комбинирайте с тежки традиционни тоалети.

21. Цветен модел на къна за задната страна:

Цветен модел на къна за задната страна

Това е цветен модел на къна. Можете да опитате да носите лесно тези видове къна. Можете също да опитате да практикувате тези прости формати за дизайн на мехнди у дома с конуси, които са лесно достъпни на пазарите. Можете да ги носите за ръцете си, а също така можете да опитате да използвате други шаблони, за да създадете тези модели. Ако нямате време да направите това сами, можете да потърсите помощта на членове на семейството, които знаят как да го направят.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланта и задната част на ръката.
 • Сдвояване с: Чифт с индо-западни тоалети.

22. Менди за индийски партии и функции:

Менди за индийски партита и функции

Това е друг много тежък мрежест мотив. Можете да изпробвате тези видове мотиви за вашите партита и функции. Те са много традиционни и могат да се носят с тежък ghagra cholis и друг тежък грим. Можете да ги носите за всякакъв повод. Те могат да се носят с тежки сари зари. Можете също така да ги носите с тежки гривни и други блясъци или декорации до лактите. Те могат да бъдат удължени, ако искате по -тежък вид за всяко семейно събиране.

 • Подходящ за: Подходящ за годежни и сватбени церемонии.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите или задната част на ръката.
 • Сдвояване с: Сдвоете с тежък традиционен салвар камеез.

23. Червеникав индийски дизайн на Менди:

Червеникав индийски дизайн на Менди

Това е червеникав оттенък на къна. Можете да изпробвате тези форми на цветове, когато искате по -тежкия вид и те обикновено са много популярни за традиционните поводи. Можете също да ги изпробвате, тъй като това е просто изображение на дизайн на мехнди, лесно за позоваване и експериментиране поради прости проверки и работа с цветя.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите, ръцете и стъпалата.
 • Сдвояване с: Чифт с индо-западни тоалети.

24. Моден мотив от манго и паун:

Модел с манго и паун

Това е модел с мотив от манго и паун. Можете да изпробвате тези най -нови прости дизайни на мехнди за булки на ръцете си и да ги удължите до лактите. Това отнема много време, тъй като моделът е много тежък. Можете да ги носите за традиционни функции. Можете да ги комбинирате с ghagra cholis и други костюми на Анаркали.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и годежна церемония.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите си и задната част на ръката.
 • Сдвояване с: Свържете този дизайн с тежки традиционни тоалети.

25. Модели на Менди за домакинства:

Менди модели за домакинства

Това е мрежест модерен тип прост дизайн на мехнди, който можете да изпробвате. Кръгли цветя по ръбовете на окото допълват вида на този дизайн. Те могат да бъдат направени с пасти с тъмен цвят или можете да ги направите с блясъци, за да ги направите по -бляскави. Те могат да бъдат изпробвани за вашите домакински събирания.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции, фестивали и партита.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите, задната част на ръката и краката.
 • Сдвояване с: Чифт с индо-западни тоалети.

26. Традиционен флорален дизайн на Менди:

Традиционен флорален дизайн на Менди

Можете да изпробвате тези видове разчленени флорални мехнди дизайни за вашите традиционни поводи. Те могат да бъдат изпробвани със кристали или можете да използвате и блясъци и да ги удължите до лактите. Блясъците правят тези по -бляскави. Това може да се направи от салони, които предоставят този вид услуги. Те могат да бъдат изпробвани за почти всеки тип парти.

 • Подходящ за: Подходящ за годежни и сватбени церемонии.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това само върху дланите си.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционно облекло на вашата култура.

27. Индийски Менди дизайн за пълни ръце:

Индийски Менди дизайн за пълни ръце

Тези видове мехнди с пълна ръка са доста популярни в няколко домакинства. Дизайнът е смесица от няколко стила на мехнди дизайн, но силно повлиян от арабските дизайни на мехнди. Можете да изпробвате различни форми от този тип за вашите партита и други семейни поводи.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и семейни сватби.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху гърба на ръцете си.
 • Сдвояване с: Сдвоете този дизайн със сари или салвар камеез.

28. Различни индийски дизайни на Менди:

Различни индийски дизайни на Менди

Различни видове дизайн могат да бъдат изпробвани на различни ръце. Можете да опитате флорални произведения, а също така можете да изпробвате и други мотиви, като паун или подобен модел на други листа. Те често са много артистични. Можете също да опитате да ги получите от професионални художници, които могат да ви направят това преди парти.

 • Подходящ за: Подходящ за годежни и сватбени церемонии.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това само върху дланите си.
 • Сдвояване с: Сдвоете с lehenga или сари.

29. Червен индийски дизайн на къна:

Червен индийски дизайн на къна

Това е червен дизайн на къна, който можете да изпробвате за вашите партита или други поводи. Те също не са тромави и затова могат да се носят с вашите костюми зари и други шифонови сарита. Можете също да ги носите с модерните си дрехи. Тези модели могат да бъдат изпробвани за други колежански или момичешки нощни партита.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и семейни сватби.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите и задната част на ръцете.
 • Сдвояване с: Свържете този дизайн с традиционни тоалети.

30. Кръгъл Менди дизайн за пълна ръка:

Кръгъл дизайн на Менди за пълна ръка

Това е много традиционен дизайн на мехнди, който можете да опитате за вашите семейни поводи. Те също могат да се носят с всякакъв вид костюми салвар и други лехенга холи. Можете да направите тези видове мотиви да работят до лактите или до горната част на ръката. Можете да резервирате салон от професионални дизайнери и да направите тези модели за вашето парти. Те също са в модела на дизайн на гривни. Флоралните щампи са често срещан печат, който се носи най -вече при семейни или домакински поводи и други видове функции.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и семейни сватби.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите, краката и задната част на ръката.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с индо-западни или традиционни тоалети.

31. Индийски Менди дизайн с блясък:

Индийски Менди дизайн с блясък

В този момент индийският дизайн на Менди е направен с помощта на Glitter. За обвързване на границите се използва блясък. Това е уникално изкуство на индийския мехнди. Добавя се креативност, за да се добави блясък в този дизайн. Блясъкът няма да издържи дълго време; можете просто да прекарате една вечер с него. Това се прави най -вече за парти и функции. Този индийски дизайн на мехнди е много привлекателен и стилен.

 • Подходящ за: Подходящ за годежна церемония или семейна сватба
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите или задната част на дланта
 • Сдвояване с: Сдвоете това с красива lehenga

32. Кръгъл индийски дизайн на Менди за задната страна:

Индийски дизайн на Менди за задната страна

Индийският мехнди дизайн за бекхенд с кръгчета и листа изглежда много добре на ръката й. Съпруга може да има този дизайн. Между мехнди е останала голяма празнина. Горната част на пръста е пълна с малки дизайни. Дори цветът на лака за нокти отговаря на този дизайн. Можете дори да сдвоите този дизайн с диамантен пръстен на безименния пръст.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите и задната част на дланите.
 • Сдвояване с: Свържете този дизайн с индо-западни тоалети.

33. Прости индийски дизайни на Менди за ръце:

Прости индийски дизайни на Менди за ръце

Образът на индийския дизайн на мехнди е много прост, но елегантен. Виждайки само изображението, сърцето ми казва да го има. Дизайнът е достатъчно красив, за да ни грабне сърцето. Мотивите от манго са красиво декорирани, а дебелите точки са акцентът в дизайна. Моделът, направен на върха на пръста, е най -новият. Целият дизайн на мехнди е страхотен и ще изглежда страхотно с традиционно облекло. Идеята за артистичен ум е просто поразителна.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и семейни сватби.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите или задната част на ръцете.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни индийски тоалети.

34. Индийски дизайн на Менди с форма на сърце:

Индийски Менди дизайн във формата на сърце

Това е индийски булчински Менди дизайн за нейния специален ден. На двете ръце е изтеглено половин сърце. Трябва да съберете двете ръце заедно, за да имате пълен вид на мехнди. Това е тематичен дизайн на мехнди за сватба. Почти всички булки биха искали да имат този дизайн на сватба, тъй като тя би си представила сърцата на всяка ръка като нея и тя ще бъде. Той е много традиционен и разпространен отдавна.

 • Подходящ за: Подходящ за сватби и годежни церемонии.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това само върху дланите си.
 • Сдвояване с: Комбинирайте с тежки традиционни тоалети.

35. Индийски дизайн на Менди за момичета от колежа:

Индийски Менди дизайн за момичета

Този индийски дизайн на мехнди би бил обичан от момичета в колеж, тъй като не е тежък и подходящ за нейните функции в колежа. Те избират прост и класически дизайн. В този дизайн се използва дебел мехнди. Наистина ще изглежда добре, когато бъде премахната и цветът дойде. Дизайнът на пръстите също е много приятен. Моделът, направен върху областта на китката, привлича вниманието на хората.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите, задната част на ръката и краката.
 • Сдвояване с: Чифт с индо-западни тоалети.

36. Елегантен индийски дизайн на Менди:

Индийски дизайн на Менди

Това е наистина страхотен индийски дизайн на мехнди. Човек може да го има на всякакви семейни функции. Моделът на цветята е ограден с дебели точки е наистина невероятно. Много е креативно. Моделът на линиите също е много добър. Това е дизайн отзад, който може да се приложи и за момиче нощно парти. Просто обичам този дизайн. Наистина какво е творчеството на художник, направил този дизайн!

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху гърба на ръката си за най -добър ефект.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с индо-западни или традиционни тоалети.

37. Арабски Менди дизайн за крака:

Арабски Менди дизайн за крака

Човек може да има и менди на всеки фестивал. Един от тях е Ид. Този мехнди дизайн за крака е специално проектиран за дамите да обличат Ид. Дамите се украсяват с нейната лехенга, бижута и мехнди. Този дизайн наистина ще изглежда добре с нейната легенга и глезена пеша. Това е елегантен дизайн. На единия крак начинът на изчертаване на кръга е най -новият дизайн.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и семейни сватби.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това само върху краката си.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с индо-западни или традиционни тоалети.

38. Индийски дизайн на Менди за крака:

Индийски дизайн на Менди за крака

Този индийски дизайн на Менди може да бъде приложен от булка на крака в нейния специален ден. Този малък дизайн е специално създаден от художник за сватбен ден. Той е малко под коленете и тежък дизайн. Дамите поставят тежки дизайни в деня на сватбата, така че да изглежда различно от другите дами. Когато с този дизайн се носят тежки глезени, тя ще изглежда много красива.

 • Подходящ за: Подходящ само за сватбената церемония.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това само върху краката си.
 • Сдвояване с: Съчетайте с тежка традиционна лехенга или салвар камеез.

39. Dulha-Dulhan индийски Менди дизайн:

Dulha-Dulhan Индийски Менди дизайн

Индийските булки обичат дизайна на Dulha – темата на Dulhan в деня на сватбата си. Това е много известен булчински индийски дизайн на мехнди. Дамите могат да имат този дизайн на мехнди, като запазят любовта на съпруга си в съзнанието си. В този дизайн на булчински мехнди цялата ръка е изпълнена с менди. Този дизайн е лесен и мотивите на паун и манго също изглеждат добре в дизайна.

 • Подходящ за: Подходящ само за сватбена церемония
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите си
 • Сдвояване с: Съчетайте с вашия сватбен тоалет

40. Атрактивен индийски дизайн на Менди:

Атрактивен индийски дизайн на Менди

Това е уникален и различен индийски дизайн на мехнди, тъй като едната ръка е покрита с мехнди, а другата е наполовина покрита с менди. Изглежда привлекателно и рядко парче. Никой по -рано никога не би предположил за този тип дизайн. Определено ще привлече вниманието на всички във функцията. Младите момичета ще харесат този дизайн и могат да го имат на партито, семейните функции и на фестивали.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и семейни сватби.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това само върху дланите си.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с индо-западни или традиционни тоалети.

41. Дизайнерски индийски дизайн на Менди:

Дизайнерски индийски дизайн на Менди

Това наистина е елегантен дизайн, проектиран от художник. Това е просто шедьовър. Начинът, по който са присадени цветята и красивите линии и листенца е просто невероятен. Той ще бъде особено обичан от младите момичета, тъй като е много фантастичен. Цветът на менди и цветът на лака за нокти са еднакви. Линията, очертана с дебели мехнди точки, е страхотна. Това е нещо ново в типичния индийски дизайн на мехнди.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това само върху дланите или задната част на ръцете.
 • Сдвояване с: Съчетайте се с индо-западни или стилни традиционни тоалети.

42. Музикален индийски дизайн на Менди:

Музикален индийски дизайн на Менди

Това е прост индийски дизайн на мехнди и не отнема много време. Уникалността на този дизайн е две маси, нарисувани върху областта на дланта. Любителят на музиката ще хареса този дизайн на мехнди. Можете да приложите това към всяка музикална функция. Тъй като е нов, хората ще имат мания за този дизайн. Моделът, направен върху околните, е много прост. На мястото на табла може да има и флейта, хармоний и др.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции, точно семейни сватби.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това само върху дланите си.
 • Сдвояване с: Съчетайте с традиционни индийски тоалети.

43. Matka Pattern Индийски Менди Дизайн:

Matka Pattern Индийски Менди дизайн

Матките са нарисувани в този дизайн на мехнди. Възможно е днешното поколение дори да не е видяло Маткас, тъй като сега не е разпространено. По -рано дамите излизаха, за да донесат вода в Маткас. Матките бяха много ценни по това време. Сега се използва само като дизайн. Младите момичета могат да прилагат този дизайн на мехнди в своите функции в колежа.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Този дизайн е подходящ само за длани.
 • Сдвояване с: Чифт с индо-западни тоалети.

44. Стилен индийски дизайн на Менди:

Стилен индийски дизайн на Менди

Това е наистина стилен индийски дизайн на мехнди, направен от художник. Само пръстите и китката са покрити с мехнди. Между тях ръката е празна. Има толкова много разхвърлян дизайн на пръстите, че дори не можем да разберем какъв е дизайнът. Изглежда толкова добре, че дори няма нужда да носите бижута с този дизайн. Хората не могат да спрат да ви хвалят, когато имате този мехнди дизайн на ръка. Произведението е невероятно.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции или семейни партита.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите или задната част на ръката.
 • Сдвояване с: Чифт с индо-западни тоалети.

45. Каменна работа Индийски дизайн на Менди:

Каменна работа Индийски дизайн на Менди

Това е най -новият булчински индийски мехнди дизайн за булка. Към този менди, който е нов на пазара, е прикрепен камък. Булката може да има този дизайн на мехнди, ако обича да има нещо ново в деня на сватбата си. Дори направеното менди е оцветено. Този индийски булчински мехнди дизайн е новият и най -новият. В момента булките имат този дизайн на мехнди, за да изглеждат привлекателни.

 • Подходящ за: Подходящ за годеж или сватбена церемония.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите или задната част на ръката.
 • Сдвояване с: Съчетайте с вашия сватбен тоалет.

46. ​​Най -новият индийски дизайн на Менди:

Най -новият индийски дизайн на Менди

Този стилен индийски дизайн на мехнди изглежда като перата на паун са нарисувани на ръка. Прекалено е фантастично и приказно. Дори цветът на лака за нокти е ограден с менди точки. Изглежда, че е специално проектиран от художник за някакъв специален човек. Моделите с дебели линии привличат вниманието. Това е просто страхотен дизайн на мехнди.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите, задната част на ръцете и ръцете.
 • Сдвояване с: Свържете се с индо-уестърн или с вашия тоалет за деня.

47. Дизайн на линии с индийски дизайн на Менди:

Линии Модел Индийски Менди Дизайн

Този тежък индийски мехнди дизайн с много линии и шарки изглежда добре на булка. Това е особено булчински мехнди. Линията е изградена върху мехнди дизайн чрез прости, но известни сред булките. Цялата ръка е покрита с малки цветя и извит дизайн. Най -добре е за булката в нейния специален ден. Булките биха искали да имат малки дизайни и цяла ръка, покрита с шарки на мехнди. Художникът може да отнеме много време в завършването на този дизайн.

 • Подходящ за: Подходящ за сватбена церемония или годеж.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите и задната част на ръцете.
 • Сдвояване с: Свържете този дизайн с традиционно облекло като сари.

48. Засенчен индийски дизайн на Менди:

Засенчен индийски дизайн на Менди

В този дизайн на мехнди се извършва засенчена работа. Всяко цвете е засенчено отвътре, а моделът на пръстите е разхвърлян и прост. На дланта се нарисуват цветя и има голяма разлика между дизайните. По -рано булките са имали този тип дизайн. Дизайнът адекватно пасва на дланта и е много прост индийски дизайн на мехнди.

 • Подходящ за: Подходящ за семейни функции и фестивали.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите и задната част на дланите.
 • Сдвояване с: Комбинирайте с индо-западни или ежедневни тоалети.

49. Гуджаратски модел индийски дизайн на Менди:

Гуджаратски модел индийски дизайн на Менди

Този дизайн е специално направен с дизайн на мехенди в стил гуджарати и може да бъде направен за сватба. Този мехнди е комбинация от слонове, паун и цветни и мангови мотиви. Това е типичен гуджаратски дизайн. Околността е покрита с малки шарки. Това е много красив дизайн на мехнди и изглежда страхотно на булката.

 • Подходящ за: Подходящ дизайн за годеж или сватбена церемония.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това върху дланите и задната част на ръката.
 • Сдвояване с: Комбинирайте с тежко традиционно облекло.

50. Късмет Индийски дизайн на Менди:

индийски булчински мехнди дизайн

В тази мехнди, от една страна, има изображение на дулха-дулхан, а от друга има изображение на Ганеша. Лорд Ганеша е известен като „VighnaHarta“, който преодолява всички препятствия. Лорд Ганеша е похвален преди брака. Така че е късмет мехнди за булка, която й пожелава добър семеен живот. Това е много уникален дизайн на мехнди.

 • Подходящ за: Подходящ дизайн за вашата сватбена церемония.
 • Разположение на дизайна: Можете да приложите това само върху дланите си.
 • Сдвояване с: Сдвоете този дизайн с вашето облекло за деня на сватбата.

Допълнителни съвети въз основа на индийския дизайн на Менди:

 • Всеки индийски дизайн на мехнди вече е специфичен, така че не забравяйте да изберете дизайн, който отговаря на случая, в който се насочвате, например семейна сватба.
 • Винаги можете да комбинирате една форма на дизайн на мехнди с няколко стила на дизайн на мехнди от различни култури.
 • Купете конус на мехнди от доверено лице или художник за вашия голям ден, защото не искате да получите леко петно ​​по този повод.
 • Винаги добавяйте мотиви, свързани със сватби, към вашия сватбен дизайн на мехнди, за да изглежда специално подготвен за случая.

Универсални и идеални за начинаещи са индийските дизайни на мехнди. Ако планирате да се научите да прилагате мехнди като професионалист, започването от къна в индийски стил е най -добрата идея, тъй като мотивите са лесни за научаване. От друга страна, ако сте булката или роднина в дилема и сте объркани относно мехндито си, това е списъкът, на който трябва да обърнете внимание. Прости дизайни на пейсли до тежки булчински мехнди, ще намерите всичко това в най -новите индийски дизайни на механди. Така че, продължете, намерете конус на менди и вижте каква магия сте способни да създадете с тези дизайни.