Колката е известна със своята колониална архитектура, художествени галерии и културни фестивали. Бенгалците предпочитат да прилагат мехенди за всички случаи, когато става въпрос за сватби, цели семейства ще присъстват на церемонията по Менди.

Колката е била изложена на безброй култури от цяла Индия. Дизайнът на Менди продължава да се развива с времето и като традиция. Има различни модели на дизайн на kolkata mehndi, които просто ще хипнотизират.

Менди художник в Колката

Най -добрите изпълнители на Менди в Калкута заедно с адрес:

Ето 9 -те най -добри дизайнери в Калката мехнди заедно с техния адрес.

1. Сезон на Менди:

Менди художници в Калкута

Mehndi Season е базиран извън Южна Колката и е известен със своите персонализирани дизайни. Те са известни с най -добрите си булчински мехенди, които имат най -тъмния цвят и имат опит в различни дизайни на мехенди. Те предлагат достъпни пакети с първокласен дизайн на мехнди за ръце.

Адрес: 375 Prince Anwar Shah Road, 2 -ри етаж, South City Mall, Колката -700045.

2. Рашми Джайн – Менди художник:

Рашми Джайн

Рашми Джайн е професионален менди художник в Калкута; носи огромна колекция от известни дизайни на мехнди. Тя започва да участва в дизайна на Mehendi на 12 -годишна възраст. Тя може да прави сложни дизайни много бързо и красиво. Поведението й към клиентите е забележително.

Адрес: 52/6 VIP Road, близо до Големия базар, фаза 2, апартамент No: 708, Колката Западен Бенгал.

3. Сингх Менди Колката:

Сингх Менди Колката

Художникът в Колката Мехенди предлага най -креативните дизайни, които могат да издълбаят красиви мехенди, които перфектно отговарят на различните празнични поводи, независимо дали е сватбена церемония или друг ритуал. Те имат творческа и уникална колекция от дизайни на мехенди.

Адрес: 149 Rash Behari Avenue, Gariahat, Ballygunge, Колката.

4. Ruposhi Mehndi Designs в Калкута:

Ruposhi Mehndi Designs

Рупоши е най -добрият менди художник в Калкута; тя осигурява отлично мехнди изкуство за всякакви поводи. Нейният екип има опит в традиционните, модерни и модерни дизайни на механди. Тя има много творчески мисли към мехнди изкуството, което може да изпълни очакванията на клиентите.

Адрес: 127 Behala, Колката, Западен Бенгал 700034

5. Маной – Менди художник:

Manoj Mehndi Art

Manoj се намира в известния мол Metropolis; той е много страстен и креативен към професията си на дизайнер на механди. Те прилагат способностите си като художник и съответно прилагат дизайна на булчинските механди. Портфолиото му е достъпно във фейсбук страницата.

Адрес: 125 Metropolis Building, 1 -ви етаж, High Land Park, Chak Garia, Panchasayar, Колката 700094

6. Шрадха Оджха:

Шрадха Оджха

Шрадда всъщност е самостоятелно работещ менди художник и е работил с редица известни личности и други известни хора. Тя има огромна колекция от дизайни на механди и може да прави почти всички стилове на мехнди модели и нейните такси са много разумни.

Адрес: Бакул Басанта, апартамент No: 6, община Раджпур Сонарпур, Нарендрапали, Маха Мая Тала, Колката 700103

7. Shampa Banerjee Mehendi Art:

Shampa Banerjee Mehendi Designs

Шампа е изключително талантлив художник на къна, способен да осигури голямо разнообразие от зашеметяващ дизайн с естествена къна с отлично качество. Нейните екзотични дизайни, съвременни модели са уникални и специални. Нейните дизайни на механди са изключително прекрасни и професионални.

Адрес: Rahra Bazar Kalyannagar Buttolla, Хардах, Колката -700117

8. Jigna Soni – дизайнер на Mehendi:

Jigna Soni - дизайнер на Mehendi

Jigna Soni със седалище в Бурабазар, центърът на търговците на Марвари в града, тя е известен менди художник сред общността Marwari в Калкута. Нейните произведения на изкуството ще бъдат безупречни и толкова бързи за работа, която е толкова богато украсена и сложна в дизайна си.

Адрес: ул. „Сър Харирам Гоенка“ 18, приземен етаж, Бастала Лейн, Бурабазар, Колката 700007

9. Субрато Баник – художник на Менди:

Субрато Баник - художник по Менди

Субрато Баник е топ менди художник в Калкута и е добре известен с обичайните си дизайни на механди. Работил е на сватби, семейни събития и т.н. и винаги е впечатлявал клиентите си с уникалния си талант.

Адрес: 1/79, колония Rajendra Prasad, Lords Bakery More, Tollygunge, Колката 700033

Колката има най -красивите момичета в страната и тези мехнди художници в калката ги карат да изглеждат по -елегантни със своите модерни и традиционни дизайни на механди. Всичко това са мехенди артистите в Калкута, които са изключително прекрасни и професионални, което беше много забележително.