Биша Мистри е известен и квалифициран мехенди художник и има ревност за своето изкуство, което води до творчество. Независимо дали някой иска традиционен или съвременен дизайн, тя е добра в предлагането на дизайни въз основа на поводите. Дизайните на Bisha Mistry Mehndi са различни в обичайния традиционен дизайн. Вдъхновяващият дизайн на Биша говори за нейния творчески талант.

Дизайнът на Менди на Биша Мистри

Биша мистри използва също скъпоценни камъни, кристали и бижута в своите дизайни, за да придаде елегантен вид на булките.

Биша Мистри Менди дизайни с изображения:

9 страхотни дизайна на Bisha Mistry Mehandi за всички видове поводи.

1. Красиви дизайни на бяла къна:

Красиви дизайни на бяла къна

Това бяло мехнди изкуство ще ви накара да хипнотизирате. Блестящите са използвани за подобряване на външния вид, но това е метална къна. Този Mehandi е на гърба на ръката и ще подхожда на юноши. Това дори може да се използва за сватба за булката, която иска да бъде уникална.

2. Цветен механди дизайн за ръце:

Цветен механди дизайн за ръце

Този цветен мехенди дизайн е безпрецедентен. Това е флорален дизайн със сребърни нюанси и пръстите са оставени празни, за да подчертаят дизайна на дланта и китката. Този дизайн може да се използва за страхотни партита. Сложността на дизайна доказва колко страстна и отдадена е на работата си.

3. Паун мехенди дизайн за пълни ръце:

Паун мехенди дизайн за пълни ръце

Изображението на паун го прави толкова перчещо с дългия врат, даден с манго дизайн отстрани и изпълнен с кръстосани линии и точки. Китката е проектирана с дизайн на манго и листа и подчертана с нюанси. Това е традиционен дизайн и се прилага от всички. Нейната ловкост е невероятна.

4. Кръгови механди дизайни за двете ръце:

Кръгови дизайни на Mehandi за двете ръце

Този прост кръгъл дизайн Mehandi е идеален както за дланта, така и за задната част на ръцете. Пръстите са дадени със спираловидни щрихи, а върховете са пълни с механинди, за да придадат богат вид. Между дланта и пръстите трите точки са дадени като цвете, за да подчертае дизайна. Това е прост дизайн и ще бъде добър за децата.

5. Блестящи и цветни дизайни на Mehandi:

Блестящи и цветни дизайни на Mehandi

Този безупречен цветен дизайн на механди изглежда по -елегантен на ръцете. Това е един от уникалните дизайни на Bisha Mistry Mehndi. Той е проектиран с много рядка комбинация от злато, розово и синьо. Сини камъни са места по зеените и розов блясък е изпълнен по краищата. Златният блясък се използва за подчертаване на цялостния дизайн.

6. Черно -бял цветен дизайн на Mehendi:

Черно -бял цвят дизайн на Mehendi

Този зашеметяващ арабски дизайн е даден с комбинация от черно и бяло, която започва от върха на пръста и се разтяга до ръката. Флоралните щрихи със спираловиден дизайн изглеждат прости, но елегантни. Пролуките са подчертани с бял блясък между дизайна. Това е един от великолепните Менди от Биша Мистри.

7. Красив дизайн на Менди:

Красив дизайн на Менди

Това е прекрасен цветен дизайн на Mehendi за всяка съвременна булка. Базовият дизайн се състои от някои флорални мотиви, модели на пейсли и малки листни и мангови шарки. Сянката е дадена вътре в цветята за завладяващ външен вид за този тип прости дизайни на мехнди.

8. Съвременни дизайни на Mehendi:

Модерни дизайни на Mehendi

Това е най -новият и модерен дизайн, който е извън въображението. Този дизайн на механди е много прост, смел и елегантен. Той е проектиран само със спирали, а върховете и ръбовете са подчертани, за да придадат зашеметяващ вид. Същият дизайн на шаблона се използва от началото до върха на средния пръст, останалите пръсти се оставят празни, за да изглежда дизайнът по -прост и изключителен.

9. Булчински Менди дизайн за сватба:

Булчински Менди дизайн за сватба

Този дизайн е доста различен от другите дизайни на булчински мехенди. Дланта е дадена с няколко форми на манго, а очертанията са подчертани, китката на ръката е проектирана със спираловиден и паяков дизайн с оставяне на празнина между дизайна, за да придаде абсолютен елегантен вид. Пръстите са дадени с малки листа и кръгъл дизайн.

Независимо дали става въпрос за съвременен, традиционен дизайн или напълно различен стил, Bisha Mistry може да предостави най -добрите идеи и дизайни въз основа на повод. Този художник на къна добавя предимство към творчеството си, като добавя скъпоценни камъни и бижута. Всички дизайни могат да се използват въз основа на поводи и избор. Това ще направи всички да изглеждат по -зашеметяващи с традиционните си тоалети.