Менди се счита за важна част от различни индийски култури, която се прилага по различни поводи, като свещен символ. Изработени със сухи листа, те се използват под формата на гъста паста. При нанасяне те излъчват различни нюанси на червен цвят от светло до тъмно. Като варират от традиционен до модерен дизайн, те биха могли да изтръпнат ума ви, докато избирате дизайни.

Красиви и традиционни дизайни на Mehandi от червен конус със снимки:

Нека имаме някои от дизайните на Менди с червени конуси, които биха завладели ума ви от пръв поглед.

1. Прост пакистански гръб Менди:

Прост пакистански гръб с червен конус Mehndi

Ако търсите прост, но просветляващ червен дизайн на мехнди за задната си ръка, това е най -доброто за носене. Менди е направено като прави голямо цвете на гърба с едностранни венчелистчета на пръстите, които придават тъмни до светли нюанси. Подобен тип дизайн идва със светли и дебели линии или засенчени рамки.

2. Черно -червен дизайн на Менди:

Черно -червен дизайн на Менди

Черно -червените дизайни на мехнди са грабнали сърцата на тийнейджърките, подготвящи се за всяка функция. Черният мехнди се използва за приготвяне на големи форми, докато червеният цвят се използва за запълване на формите за уникален вид. Червеното персонализирано този тип мехнди придава страхотен вид, смес от червено с черен цвят привлича вниманието сред тълпата.

3. Булчински Менди Дизайн:

Булчински Менди дизайн

Сватбените дизайни на механди идват с малки модели за пълнене, които изпълват цялата ви ръка. Тъмночервеният нюанс, който идва от червения конус на мехнди, придава очарователен дизайн за завършване на подготовката ви за брак. Този тип мехнди отнема малко повече време и се нуждае от подходящ дизайн с подходяща грижа за тъмната сянка.

4. Паун мехнди дизайн:

Peacock Mehndi Design

Пауните са основният избор, когато търсите червен конус на паун мехнди. Дизайнът е направен с два пауна, които са заобиколени с флорални струни и ограничени пера. Пръстите също получават подобни малки дизайни. Такъв дизайн в стил паун, предпочитан от тийнейджърките за ежедневните им функции у дома.

5. Менди дизайн с двойно цвете:

Менди дизайн с двойно цвете

Широко възприетият дизайн на мехнди в червен цвят, който придава изискан, но очарователен вид на ръцете, е направен с двойни цветя. Дизайнът се носи на ръба на ръцете, който се разпространява до последния пръст.

6. Дизайн на Ganpati Mehndi:

Ganpati червен конус Mehndi Design

Този вид червен дизайн на Ganpati mehndi се извършва от дамите или тийнейджърите по време на определени фестивали като Teej, Ganesh Chaturthi и дори сватби. Дизайнът носи малки дизайни, за да направи мехнди по -петна.

7. Дизайн на Mughlai Mehndi:

Дизайн на Mughlai Mehndi

Дизайнът на мехнди с червен конус Mughlai привлича до голяма степен младоженците. Дизайнът на мехнди носи различни извити форми, които имат по дължината на задната страна и ограничена дължина на дланите.

8. Дизайн на китката на Менди:

Дизайн на китката на Менди

Дизайнът на мехнди с червен цвят на китката обикновено придава на потребителя дизайн на гривна или гривна за китката. Дизайнът може да бъде направен с помощта на флорален дизайн, дизайн на манго и много други. Моделът в стил гривна придава класическо внимание.

9. Fancy Leg Charm Mehndi:

Fancy Leg Charm Mehndi

Търсите цветни конуси от менди, които да придадат на краката ви най -добрия вид! Дизайнът на мехнди в червен цвят, изработен с различни криви форми, шарки на листа, дизайн на джингли и т.н., е най -добрият за носене за различни поводи.

Червените дизайни на мехнди се считат за древни дизайни. Независимо дали изработвате традиционни дизайни, арабски, пакистански или муглайски и др. Дизайн на мехнди, когато са направени с конус в червен цвят, те придават уникален и пищен вид, особено на булките.