Менди като много сложно и най -добро изкуство се е развило много през годините в азиатските и персийските страни и също е известно сред всички религии за почти всички случаи. През годините се появяват различни стилове и модели като блясък, арабски, традиционен, съвременен и др. Сред всичко това е и бомбейският стил Mehndi е един от най -добрите. Този стил всъщност не е авторско право на никого, но самият стил се нарича мехнди в стил Бомбай. Това е много популярно и търсено.

Дизайн на Менди в стил Бомбай

Бомбай Механди дизайни със снимки:

По -долу са някои от известните дизайни на мехнди в стил Бомбай със снимки, които са подходящи за всякакъв повод и сватбени тържества с всички видове рокли.

1. Форма на сърцето Bombay Mehandi Дизайн:

Форма на сърцето Bombay Mehandi Designs

Този прост дизайн на Bombay mehandi е смесица от съвременно и традиционно. Дизайнът на половината длан е направен като полумесец, обърнат навътре, така че да направи сърце, докато съедините двете си ръце в съседство. Този отделен дизайн, простиращ се над китката, също е толкова сложен и минутен и изпълнен с толкова много прецизност.

2. Цветен дизайн Bombay Mehendi за момичета:

Цветен дизайн Bombay Mehendi за момичета

Това е модел на бомбей с използване на цветя на места. Използването на блясъци го прави още по -привлекателно и е перфектно парти стил стил Менди. Можете просто да се люлеете с този стил на цветен механди дизайн. Това е един от най -добрите мехнди дизайни в стил бомбай за ръце с различни цветове и те са подходящи и за годежни церемонии.

3. Арабски стил Bombay Mehendi Design:

Арабски стил Bombay Mehendi Design

Дизайнът на бомбей мехенди се основава на полумесец и следователно е само на половината от ръката. Това изобразява луната на Ид и по този начин символизира това. Можете да носите този дизайн на мехнди за всички ваши поводи и функции.

4. Сватбени дизайни на Bombay Mehndi:

Сватбени дизайни на Bombay Mehndi

Това е красива фигура с дизайн „dulha-dulhan“ mehndi и е идеална за бъдеща булка. Символ на любов и привързаност заедно. Изкуството е направено с толкова много спецификации, от бижутата на момичето до спецификацията в техните дрехи и е направено с толкова много финес и само изобразява творчеството и страстта на изкуството.

5. Дизайн на Bombay Mehandi за крака:

Бомбай Механди дизайн за крака

В този дизайн на бомбей мехнди работата с паун и затвора е интересна и ще изглежда много добре на някой с пълни крака. Това може да не върви толкова добре на тънките крака, тъй като дизайнът изисква много място. Това със сигурност изисква търпение.

6. Пауново перо Бомбай Менди Дизайн:

Пауново перо Bombay Mehndi Design

Този дизайн на мехнди в стил Бомбай е за любовни птици и се основава на темата пауновото перо да е символ на любовта-така че това е много търсено по време на Свети Валентин за впечатление на партньора.

7. Дебел тъмен дизайн на Bombay Mehndi:

Дебел тъмен дизайн на Bombay Mehndi

Този дизайн на мехнди в стил бомбай е просто красиво творчество на художника. Модел на мотив, уникален сам по себе си и с толкова много сложности. Въпреки че има пространство между две фигури, но все пак изглежда толкова тежко. Този дизайн на мехенди може да е подходящ за дълги ръце, тъй като моделът има различни разстояния между тях.

8. Бомбай Механди дизайн за ръце:

Бомбай Механди дизайн за ръце

Този красив мехнди модел е за булка на сватбената церемония. Работата на мрежа с цветя и полукръгли шарки са красиво изобразени и което прави толкова привлекателна със сложните дизайни, попълнени.

9. Традиционен дизайн на Bombay Mehendi:

Дизайн на Bombay Mehendi

Този модел на мехенди е толкова традиционен и същевременно толкова привлекателен, за да пасне на тънките ръце. Тъй като има достатъчно пространство между моделите в областта на китката и моделите на върховете на пръстите, това увеличава красотата на самия модел.