Mehendi Artist в Джайпур предлага най -креативните дизайнери, които могат да изрежат перфектно красиви мехенди дизайни. Jaipuri mehandi се превърна в неразделна част от традицията. Никой никога не може да си представи индийска булка без Механди.

Механди церемонията стана много известна в сравнение с по -ранните дни. Всъщност някои семейства дори ще имат специална фотосесия за своята функция мехенди с опитен и професионален художник на Менди в Джайпур.

Никога не е далеч от декорирането на ръце с любими дизайни на механди. За тези, които все още фантазират за очарователните дизайни на Джайпур Менди, ето топ дизайнерите на мехнди с техния адрес в Джайпур.

Менди художници в Джайпур

9 Най -важните дизайнери на Менди в Джайпур:

1. Rakesh – Mehndi Artist:

Rakesh - Mehndi Artist

Сред многото булчински изкуства Jaipuri mehandi, Rakesh Mehendi има специално признание. Разположен в известния Гопалпура, той е професионален и страстен дизайнер на мехенди. Той дава първи приоритет на своите клиенти и ще предпочете да осигури най -доброто обслужване досега, той предлага и много стилове на булчински пакети.

Адрес: Gopalpura Buypass, Близо до Riddhi-Siddhi Road, Gopalpura, Джайпур, Раджастан 302018

2. Reena – Mehndi Designer:

Reena - Mehndi дизайнер

Рина прави безупречно сватбено мехенди изкуство и е един от водещите дизайнери на механди в щата Раджастан. Рина е търсен менди художник и нейното умение е известно с обичайния дизайн на менди. Тя е много популярна заради персонализираните си дизайни на булчински мехнди Jaipuri.

Адрес: 97, Himmat Nagar, Gopalpura, Tonk Road, Джайпур-302018

3. Anil – Jaipuri Mehndi Дизайн за ръце:

Анил - Джайпури Менди дизайни за ръце

Анил е базиран в Малвия Нагар и има опит в дизайна на мехнди повече от десетилетие, той е един от известните художници на мехнди в Джайпур. Те прилагат способностите си като художник и съответно прилагат булчинските механди, които се открояват. Те предлагат достъпни пакети с най -новите дизайни на mehandi.

Адрес: Кристал корт, Малвия Нагар, Джайпур-302017, срещу пицария.

4. SK Mehandi Designs:

SK Mehandi Designs

SK Mehandi Art предоставя уникални модели със своите творчески умения и опит от няколко години. Те ще се погрижат всички да се изправят и да обърнат внимание на дизайна на булката Менди. Те предлагат много стилове на булчински пакети, които включват типичен стил бохра и други регионални стилове на мехенди дизайни.

Адрес: Link Road, MI Road, Bapu Bazar, Джайпур – 302141

5. Shalu Mehandi Artist:

Художник Shalu Mehandi

Шалу е професионален и страстен дизайнер на механди, живеещ в Джайпур. Можете да изберете някой от традиционните булчински дизайни, съвременни шарки или индийски дизайни; тя ще разкраси ръката с произведенията си. Те изпълняват всички очаквания и разпалват въображението върху ръцете и краката.

Адрес: No H39, Содала, Джайпур – 302019

6. Хема – дизайнер на Менди:

Хема Менди Арт

Хема е известна със своите персонализирани дизайни. Тя не вярва в правенето на цветя и листа. За нея Mehandi е начин да изрази емоциите и мислите на булката. Ако някой търси креативния и уникален дизайн за предстоящия сватбен сезон, тогава Хема ще бъде най -добрият мехнди художник в Джайпур.

Адрес: No 8, Дургапура, Джайпур – 302018

7. Bheemraj – Mehandi Art:

Bheemraj - Mehandi Art

Bheemraj е дизайнер на Jaipuri mehndi и е известен със своите персонализирани дизайни. Те предлагат достъпни пакети с висок клас мехенди дизайн за ръцете и краката. Професионалист на сватби и фестивали трябва да присъства за церемонията по мехнди определено си заслужава да се опита.

Адрес: Link Road, близо до имението Saraogi, Джайпур: 302003

8. Rajendra – Mehandi Artist:

Rajendra Mehandi Art

Rajendra е булчински менди художник в Джайпур. Изисква се само да се опише какъв дизайн и тема, която булката търси, останалите ще се погрижат за Раджендра и екипа. Те ще предоставят изключителни дизайни на мехенди, които всеки ще започне да дава комплименти за дизайна.

Адрес: Комплекс Слънце и Луна, болница Soni, път Sikar, Джайпур: 302039

9. Komal – Mehandi Artist:

Komal - Mehandi Artist

Сред всички художници Комал има свое специално признание в Джайпур, когато става въпрос за дизайни на Mehandi. Техните дизайни излизат интуитивно с разнообразно въображение, без никаква препратка към книги. Komal предлага специални допълнителни услуги за сватби и други фестивали.

Адрес: Парцел № 9, срещу Alankar Mahila Girls College, Джайпур: 302021

Заключение:

Нито една индийска сватба никога не е пълна без механинди. Той е много известен и в Раджастан. Всички професионални художници предлагат изключителни дизайни на джайпури механди и над екзотични дизайни на механди изкуството със сигурност ще накара всички да се изправят и да забележат булката.