Искате ли да направите вашата церемония по Менди уникална? Помислете да го направите нещо различно! Различните религии имат своите индивидуални сватбени церемонии; обаче една сватбена церемония, която е обикновена за повечето вяра, е церемонията мехенди. Подредете игри, в които могат да участват почти всички ваши гости плюс да се забавлявате. Ето защо може да се наложи да планирате развлечение за гостите си. Тук даваме най -добрите съвети и начини за това как да забавлявате гостите по време на церемонията по механди, заедно с малко забавление, което прави вас и вашите гости щастливи.

Как да забавляваме гостите по време на Менди

Най -добрите 10 начина как да забавлявате гостите си на церемония по Менди:

1. Отидете на търсене на съкровища:

Ловът на фураж е чудесен начин да забавлявате децата, дори когато снимките се заснемат. Поставете списък с вещи на детската маса, които те трябва да открият, в противен случай отговорете на въпроси относно (например колко нива има сватбената торта? Можете да предоставите сладкиши на печелившите деца, иначе готови торбички за парти.

2. Насладете се на късмет:

Като заместител на сватбените услуги, защо да нямате късметлийска кутия? Можете да имате разделени такива за деца плюс възрастни. Вместо просто да бъде достъпен чрез услуга на тяхното място, той добавя въздух на вълнение плюс очакване – позволете на вашите услуги да забавляват вашите сватбени гости.

3. Пускане на пеперуда:

Търсите красив метод да завършите церемонията си? Подредете изхвърлянето на пеперуда е чудесен начин да загрижите гостите си и да оставите всички да се усмихват. Няколко двойки все още съдържат уникални щрихи, подобни на лайфа на смислена песен, иначе анализът на любимо стихотворение по -рано, отколкото иначе по време на издаването, по този начин става творчески.

4. Карнавални игри:

Гостите ще бъдат семейство плюс приятели, които може би не са се срещали по -рано от това. След като вечерята плюс речите са направени, в противен случай между церемонията плюс прием, предлагайте на хората забавно поведение, което е интерактивно и включително. Тези методи, които вашите гости могат да комбинират с други, освен това изпитват изключително удобно приближаване до хора, които може да не разпознаят.

5. Фото будка:

Заедно с това, че е забавно за гости от всички възрасти, фотокабината е голямо средство да покажете вашата тема, освен това индивидуалност. Нашите приятели, обичащи снежния спорт, например, напоследък имаха зимна сватба в страната на чудесата, където фотокабината беше изцяло заредена от всички от сноуборд до шапки за зимно време плюс очила.

6. Танци:

Танцуването е друг път голяма част от церемонията по мехнди. Можете също да използвате това като игра. Можете да помолите гостите да танцуват под ударите на барабана. Хората, които не успяват да следват ритъма, могат да бъдат изкоренени. Затова вашите гости могат да танцуват плюс да се възползват от събитието.

7. Изработване на дизайни:

Докато денят е скок, за да наблюдавате излишък от мехенди, вие превъзхождате да го използвате добре. Използвайте допълнителния мехнди, за да поканите гостите си да опитат ръката си в скица механди. Това може да бъде интересно, а някои могат да пребивават по фантастичен дизайн.

8. Шаради:

Приета игра, която освен това се играе на много събития, е шарада. Можете да играете шаради, като разделите гостите отново на групи. Това може да бъде изключително превъзходна база за забавление.

9. Състезание по Dhol:

Предназначени за изключително шумно разположение на гостите, имат dhol иначе dholaki играещ антагонизъм. Можете да попитате музикантите, които сте наели, да предложат своя инструмент за игрите. След това можете да поискате от гостите да вземат своята ролка, като се удрят един друг при барабани.

10. Гореща линия за музикално обжалване:

И все пак с диджей, съставянето на 3 -часов плейлист, който всеки харесва, може да бъде сложно. Голям начин да включите различни вкусове в музиката е да попитате гостите си да поискат песен, както и изпълнител в тяхното RSVP. В противен случай, ако имате сватбен уебсайт, тогава прави списък с музикални желания.

Източник на изображението: 1.